brak logo

Gadus Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Gadus Sp. z o.o.

ktoś 2014-06-11 23:59:06
beznadzieja.... chyba szew nie wie co tam sie dzieje....
2
XYZ 2014-06-15 20:53:11
Zgadzam się beznadzieja:((( praca po 11 godzin, a płaca masakra, no i te ich dziwne umowy o pracę... mam pewność, że szef nie wie co dzieje się w firmie albo po prostu nie chce wiedzieć- zwykłe wykorzystywanie ludzi i nic więcej...
3
ktoś 2014-08-31 12:57:45
Po prostu umowy zlecenie:( Większość ludzi tam pracujących już od ponad roku czeka na zwykłą umowę o pracę- obiecywano je po pierwszych trzech miesiącach pracy, a tu nadal zlecenie. A oprócz tego odkąd nastał nowy pan pseudo menadżer pensje pracowników spadły bardzo drastycznie- czyżby może ktoś sobie dorabiał do swojej wypłaty??? Nikt nic nie wie na temat swojej stawki godzinowej, nic nie jest rozliczane, w każdym miesiącu inna stawka a co za tym idzie inna wypłta..... A pan menadżer uważa się za szefa całej firmy- to on zatrudnia, to on daje wypłaty i to on zwalnia ludzi z pracy- tak właśnie twierdzi i tym zastrasza pracowników... Jest źle, ludzie się boją o czymkolwiek mówić :(((
7
Moro 2014-09-10 09:35:29
Także nie polecam!!
2
olek 2014-10-29 20:17:55
No ręce po prostu opadają kierownik kierownika kierownikiem pogania jeden mądrzejszy od drugiego a pracować nie ma komu.prezesi zza biurek nic nie widzą a raczej udają że wszystko jest ok jak chcecie zmarnować sobie kilka lat życia to polecam Gadus to to jest dno niżej nie można upaść pozdrawiam
4
hela 2014-11-24 16:21:31
Wszystko było by okej gdyby nie kierownik sklepów który ma się za "pępek świata"
3
rumia 2014-12-09 14:40:26
bo tam pracują sami same cwaniaczkiz prorybu
2
nick 2014-12-16 20:49:31
Zróbcie porzadek w końcu z tym F bo dojdzie do tego że ludzie przez niego zaczną się zwalniać zapytajcie sie ludzi co o nim myślą,pytaliscie chociaż raz? Co wam szkodzi wierzycie w to co mówi o pracownikach a wiecie jaką ma opinię? Jak sie zachowuje w stosunku do pracy i pracowników? Pozdrawiam i bez tego pracownika szczerze polecam firme Gadus
3
nik 2014-12-24 16:37:08
W tej firmie kodeks pracy to fikcja.Wynagrodzenie najniższa krajowa,a obiecanki premi w kopercie to obiecankii nic więcej.Zarządzanie przez menadżera w powyciąganych dżinsach i wyłażącą koszulą z portek jest takie jak jego wygląd.Ale o czym to mówić skoro nawet kierowca dowożący towar żądzi personelem jak pan F,a nawet i lepiej.
5
pracownik 2015-01-13 00:04:47
Ten kierownik lepiej niech sam odejdzie bo praca z nim to żenada
2
Alladyn 2015-02-16 19:55:25
A ja radzę zapoznać sie z zasadami ortografii bo oczy bolą jak sie to czyta.
1
xxx 2015-02-18 08:50:42
Każdy jęczy i narzeka a pracować to nie chętnie.A ja pracuje i wypłate mam na czas.A NIEROBY I NYGUSY TO SNICKERSA I ZA BRAMĘ.
2
pracownik 2015-02-19 10:26:36
kierownik produkcji nie ma szacunku dla ludzi tylko wyzywa mozna sie nerwicy nabawic pozdrawiam
2
Pepino 2015-02-19 11:43:47
Jak sie wam tak robota nie podoba to dlaczego nie zrezygnujecie? Co za idiotyzm, zeby żalić sie na forum.. Te poprzednie wpisy to taki swoisty ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tych co zostali wypieprzeni, często za kradzieże albo opier..anie sie :) wieje od Was cebulą i pokazuje jak ubodzy umysłowo jesteście skoro oczerniacie firmę. Podziwiam pracodawcę że zatrudnia takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo tylko psują mu opinię na rynku pracy a szkoda, bo dla kogoś kto sumiennie wykonuje swoje obowiązki to normalna praca. I bądź tu w tych czasach dobry dla ludzi to widać jak sie odpłacają.
2
xxx 2015-02-20 23:43:42
DANIEL CIENKA Z CIEBIE PALA NIE JĘCZ I WEZ SIE ZA ROBOTE BO I TAK CIE OBSERWUJE , PIENIEDZY ZA DARMO NIE BIERZESZ , A SPRAWY RODZINNE ZOSTAWIAJ PRZED BRAMĄ FIRMY
2
XXX 2015-02-20 23:54:20
PATOLOGICZNY TO JESTEŚ TY DUŻY I BEZ JAJ. OJCIEC I DWOJE SYNÓW SAMI DOSZLI DO TEGO CO MAJĄ, CIĘŻKĄ WŁASNĄ PRACĄ. SZEF CHOCIAŻ MA EMERYTURE ZASUWA OD PONIEDZIAŁKU DO NIEDZIELI , A TY MASZ CZELNOŚĆ WYZYWAĆ OD CWANIACZKÓW I ZŁODZIEJI. SAM NIE REPREZENTUJESZ SOBĄ NICZEGO WIEC DOSTAŁEŚ SNICKERSA I ZA BRAMĘ .
2
ja 2015-02-21 14:27:03
Pracuję w tej firmie już 2 lata... I jestem bardzo zadowolona z pracy i zarobków... Nieroby nigdzie nie zarobią dużo i szybko
1
xxx 2015-02-21 20:03:28
adi zapomniałeś powiedzieć że jeżeli komuś nie pasuje to snickersa i za bramę.czy ktoś z piszących te posty nie dostał kiedyś wypłaty na czas?
1
wiedźma 2015-02-22 10:38:06
Ludzie!!!! Pracuje tam już jakiś czas i powiem wam jak to z szefem jest Jak kuba bogu tak bóg kubie ,kazdy chce stoly podpierac i tysiące zarabiac!! Nie chciało się nosic teczki to noście skrzyneczki.A jak slysze mam wyjeb...w prace to nie akord to mnie krew zalewa. Tak mówią mlodzi ludzie!!! Wstyd!!!starsze panie z ktorymi tam pracuje nigdy nie marudzą, więc może skończcie jakąś szkole ,bo pewnie podstawówki nie skończyliście patrząc na waszą pisownię i wtedy proszę bardzo gdzieś do biura pracować wy nieroby . Ja osobiście jestem zadowolona z wyplaty bo wiecie jaka praca taka placa a wy dalej placzcie i użalajcie się nad sobą. Jutro znowu idę do pracy w Gadusie a wy biede klepcie bo nic innego was nie czeka mając takie podejście do pracy.
Pozdrowienia dla"ja"
Milego dnia ...
7
000 2015-02-24 11:10:34
Pracuję w tej firmie jakiś czas i nie narzekam ,płacą na czas a ci co narzekają to lenie i obiboki szefowie ok ludzie jak w każdej firmie tacy i tacy .
3
ooo 2015-02-24 11:22:49
Sam/Sama jesteś cwaniaczkiem ,ludzie z Prorybu to wykwalifikowana załoga nie bojąca się pracy .........
2
wiedźma 2015-03-09 15:50:44
Czyli doszli do czego hmnn?
1
pracownik 2015-03-29 06:01:22
szacun dla pana k zachował sie z godnoscią , nie znizył sie do poziomu kierownika i mu nie przyłożył
1
kurczak 2015-04-13 11:28:54
To prawda jedyna rzecz ktora trzyma tu ludzi przy pracy to te ochlapy ktora dostaja na czas za tak ciezka prace bo wyplata tego nazwac nie mozna
pracownik 2015-07-28 18:47:13
Z głębokim żalem zawiadamiamy wszystkich pracowników obecnych jak i zwolnionych przez Pan F...menager firmy został dzś ZWOLNIONY Z PRACY!!! zasilił grono bezrobotnych :)))) Pośredniak w Gdyni czynny jest w godzinach od 8:00 do 16:00
3
Halina 2015-11-25 16:11:23
Polecam delikatesy rybne na Starowiejskiej. Zawsze kupuję tam świeżą rybkę nigdy się nie nacięłam, asortyment z garmażu jest pierwsza klasa. Wszystko jest pyszne naprawde polecam. Pozdrawiam Halina
3
www 2015-12-09 12:11:43
nie wiem kim jest f ale teraz nastal terror w gadusie. nowy kierownik produkcji. czarna woda. prezes cala para. pan arek powinien sie go obawiac. jemu gnojenie ludzi nie wystarczy.po trupach do celu.niedlugo zostanie czwartym wlascicielem.no chyba ze dostanie wylewu.
333 2015-12-14 13:58:18
ha ha ha. wylew mu nie grozi. wytrzymala bestia. ale tam gdzie wyrusza w styczniu tj .do pauli dadza mu popalic.worek na glowe i jechane. mysle ze jak wroci to bedzie potulny jak baranek.same przyjemne doznania go tam czekaja. trzeba kupic wazeline panie kierowniku.
ANKA 2015-12-14 14:11:24
CIEKAWE RZECZY DZIEJA SIE W GADUSIE.LUDZIE POSTAWCIE SIE. MOZE PAN AREK NIE WIE CO TAM SIE DZIEJE. WARTO POWIEDZIEC O KRESKACH PRZY NAZWISKU PO KAZDYM WYJSCIU DO TOALETY.ALBO O SKLOCANIU PRACOWNIKOW I ROBIENIA Z NICH IDIOTOW.NA KAZDEGO PRZYJDZIE PORA.SZKODA TYLKO ZE PAN AD... NIE NALEZY DO INTELIGENCJI I JAK KTOS PLUJE ON MYSLI ZE DESZCZ PADA.
PrAcownik nr 1 2015-12-15 20:31:25
Pan kierownik Ad....jest ogólnie"całkiem spoko",ale nie powinien sie (usunięte przez administratora) w prywatne życie pracowników bo nie nie powinno go to wcale obchodzić. .
Najsłabsze ogniwo. 2015-12-16 17:49:39
Spoko to Kierownik Ad.... Jest jak go nie ma. A w życie prywatne pracowników wtrąca się, bo sam swojego nie ma. A tak ogólnie to najsłabsze ogniwa z jego zmiany Kochają go bardzo, w przenośni oczywiście.
Ela 2015-12-20 16:29:52
Mi też się tam dobrze pracuje tu Pisza osoby które zostały zwolnione G przestańcie obrażać ludzi
vvv 2015-12-21 12:00:32
kochani wczoraj kierownik pan ad... oglosil ze zmienia zmiane.pracuje w gadusie i nie jestem zwolniony dotyczy poprzednich komentarzy. zarobki nie sa najgorsze no i prezes jest ok ale ad...przerusl sam siebie.obydwie zmiany zycza mu udanego urlopu no i troche wolnego czasu na przemyslenia.moze jest nadzieja ze troche sie zmieni.co do pana j... to nic nie piszemy bo mimo zlych dni nadal jest czlowiekiem.a tak wogole to wesolych swiat nawet dla pana ad...
anja 333 2015-12-21 12:49:56
.jestem jednym z slabszych ogniw i nie dlatego ze nie chce mi sie pracowac ale dlatego ze mam zasady.moze jutro nie bede juz pracowac a pan ad... oglosi to na stolowce chociaz lepiej bylo by gdyby informowal o tym na forum.w kazdym razie wesolych swiat dla slabszych ,duzo kasy dla kierownika no i dla tych pomiedzy po 50 zloty .aha moze nowy rok przyniesie cos nowego.
KTOS 2015-12-21 20:14:22
Wiecie co pan arek miał racje mówiąc kiedyś że 40% ludzi w firmie to patologia...i wy pisząc takie głupoty to potwierdzacie.Pan Ad...jest ok a wy mu zazdrościcie że się wybił.Jak wam się nie podoba to się zwolnijcie!Po prostu nie chce wam się pracować i tyle!Wesołych świat
2
afawfawf 2015-12-27 14:34:27
Nie polecam
wegaG 2015-12-27 14:37:27
nie polecam tej firmy
Kierownik A 2016-01-21 00:00:25
Moi Kochani. To ja wasz kierownik. Powstałe z uszu jak Feniks z popiołu. Kocham Was. Żądam posłuszeństwa, szacunku i respektu. Jestem jak Bóg! Sam przerosłem siebie, szanuję was za wszystkie opinie stworzone o mnie. AD.
pracownik 2016-01-22 15:52:13
Wiadomo że to nie pisał ad.. tylko jakiś debil podszywający się pod niego.wszyscy dobrze wiemy kto to pisze!!!
Pracownik 2016-01-23 11:54:43
Ludzie zrozumcie że Pan Kierownik Ad jeszcze nie dorósł do swych decyzji, jest młody i powinien się jeszcze dużo nauczyć o życiu.
karol 2016-02-25 11:47:18
nie tak calkiem sami,farta mieli i sie poslizgali duzo.jak zaczynali to kolegow o pomoc proslili a teraz nikogo nie poznaja na ulicy.
1
pracownica nr1 2016-04-04 01:33:26
Mój kochany feniksie tak Cię kocham ,że wymiotuje rybą. Chciałabym żebyś zrobił mi patelnie , ale boje się że twoja łószczyca spadnie na moje wargi sromowe. Pozdrawiam, buziaczki dziadu!!!
1
Pracownik 2016-04-06 17:15:45
Angela to chyba on by sie pozygal na widok twoich warg sromowych.Idz sie lepiej napij ze swoim chloptasiem.
Pracownica 2016-04-06 17:19:37
Dokladnie!!nie kazdy mlody chlopak chce lizac stare piz...
Dobry. Pracownik 2016-04-08 18:23:21
Przestańcie pisać te głupie komentarze!!! Tylko weźcie się do roboty, bo Kierownik Produkcji patrzy w kamery i wszystko widzi.co się dzieje, a tak pozatym to każdy ma prawo robić co chce i z kim się spotkać, najważniejsze aby robota była dobrze zrobiona, więc niech każdy zajmie się sobą i przestanie pisać te głupie komentarze, a sprawy prywatne zostawiać za bramą, pozdrawiam was wszystkich i powodzenia w dalszej pracy:-)
Angela 2016-04-10 12:45:46
Właśnie pije wódeczka że swoim chłoptasiem!!! A jak tego nie robię to mam lepsze zajęcia. To tych zajęć nie należy opisywanie wyczynów mojego kierownika. Może niech poszuka wśród bliższych pracowników od tych komentarzy.
Angela 2016-04-10 12:51:39
Aha! Ja mam przynajmniej mam odwagę powiedzieć co myślę, dlatego od 4 miesięcy jestem gnebiona. A reszta?! Tylko po kontach się skarży. A to tak wogule to pocałujcie mnie gdzieś, tylko nie w wargi sromowe, bo ich nie mam. Mam tylko jaja, bo jestem baba z jajkami. Pozdrowienia!!!
1
Jurek 2016-10-18 14:47:21
Firma jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chca zaorać rybaków na kutrze, Odliczaja wszystko co sie da od wartosci ryby ,Sami biora kase na czysto a rybacy czekaja po 2-3 miesiace na pieniadze. W d.... z taka firma. Szef sie szlaja na wyjazdach a my nie mamy za co życ !!!!
Miks 2016-10-18 15:09:19
Nie no, jak na taką rozwijającą się firmę to całkowicie w porządku
moob 2016-12-09 09:51:16
a ktory si szlaja i gdzie?arek czy dawid?
Zostaw swoją opinię o Gadus Sp. z o.o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gadus Sp. z o.o.