brak logo

Mat-Mor Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Mat-Mor Sp. z o.o.

Madzia 2013-06-13 12:21:44
To dużo musiało się w tej firmie zmienić w niedalekim czasie. Ja jak tam pracowałam to byłam zadowolona. Pensja była zawsze na czas i wcale niemała. No oczywiście można się zatrudnić na 8 godzin dziennie od poniedziałku do piątku i dostawać 1200-1300zł ale na pewno nie w sklepie 24H.
złośnica 2015-10-24 10:05:34
Nie jest źle? To zapewne bez powodu ludzie się zwalniają?! Pojęcie "szacunek" nie którym ludziom jest nie znane!
Liza 2015-11-24 11:34:51
Pracuję w tej firmie od długiego czasu i nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Jak się dobrze pracuje to wszystko jest ok. Podejrzewam, że te opinie wypisują ludzie, którzy zostali po prostu z firmy wyrzuceni i teraz się odgrywają. Ja tam nie mam tej firmie nic do zarzucenia.
Ilona 2015-11-24 11:57:29
To bzdura. Sama odeszłam. Nikt mnie nie wyrzucił. Miałam dość pracy ponad siły, w świątki piątki i niedziele po 24 godziny. To najgorsza firma w której pracowałam. Trzymajcie sie od tej firmy z daleka chyba że lubicie pracować dużo ale prawie za nic.
2
helka 2015-11-24 18:45:19
Może odeszłaś bo musiałaś nie radziłaś sobie z pracą. Ja też pracuję od kilkunastu miesięcy i jestem z pracy zadowolona. Pensja jest zawsze na czas a atmosfera też jest ok.
vera 2015-11-25 12:09:42
Nikt nie musi się decydować na dodatkowe zmiany za które zresztą jest płacone ,jeśli ktoś chce dorobić to jest taka możliwość.Ja pracuję w tej firmie od dawna co prawda bywa różnie ale pewnie jak wszędzie.Co najważniejsze pensja na czas a i paczka co roku na święta :)Naprawdę nie ma tragedii , oczywiście można iść na 8h do Biedronki za 1500zł.
jolka 2015-11-28 10:17:52
Ludzie w każdej pracy trzeba się na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chcesz to pracujesz nie to siedzisz w domu... Nikt Cie nie przecież nie zmuszał żebyś pracował w tej firmie wiec nie miej pretensji do nikogo i nie narzekaj. Ja osobiście uważam ze praca jest jak każda inna, ale jak chcesz dorobić to oczywiście masz taką możliwość. A kierownictwo jest Ci wdzięczne za to ze jeszcze chodzisz na zastępstwa :)Więc ja osobiście nie zgadzam się z komentarzami wyżej Pozdrawiam :)
Aleksa 2016-01-19 18:07:22
Widać nic się nie zmieniło. Nikomu nie polecam tej firmy !! Szkoda tylko że nikt nic nie robi w tej sprawie.
7
ktoś 2016-01-21 18:09:08
Gratuluję wypowiedzi,dobrze wiemy kto to napisał.
3
Magda 2016-01-25 16:26:46
Jeżeli ktoś umieszcza takie posty to niech chociaż ma odwagę się podpisać zamiast podszywać pod kogoś innego!!!
Magda 2016-01-27 07:05:29
Miałam na myśli aby nikt się nie podszywał pod ''Anitta' bo to nie ona napisała tamtą wypowiedź.
ela 2016-01-27 11:47:46
Najbardziej mi się podoba post na temat wdzięczności za obowiązkowe obecności na szkoleniach i wyjazdach... a nie ma nic o tym co groziło za nieobecność na takim wypadzie poza godzinami pracy.
1
Katrina 2016-01-29 16:11:35
Chyba jak się zatrudnialiście to wiedzieliście na jakich warunkach! Nie pasowało to było się zwolnić, nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.
lalka 2016-02-11 11:43:45
a z kąd wy wszyscy macie takie informacje? Poprostu nie udaje Wam się coś to sie mścicie na niewinnych ludziach. gorzej niż dzieci w przedszkolu żałosne
mamba 2016-03-30 22:35:30
Nie polecam,zwlaszcza jesli macie za wspolpracownika osobe ktora jest wpatrzona w czubek wlasnego nosa i wiecznie sie spoznia
Pracownicy 2016-04-16 13:30:52
Rekrutacja trwa,więc jeśli jesteś taki chętny do pracy w tej firmie to zapraszamy.
mandaryna 2016-05-16 19:14:53
Haer
Stabilnie to będziesz miał pracę codziennie po 12 godzin bo jak trafisz na sklep gdzie jest problem z personelem to masz murowane siedzenie w robocie.
Zapomnij wtedy o znajomych a jak masz rodzinę to i tak Cię wywalą z domu bo tylko robota i nic.
Jak to nazywasz stabilizacją to Ci współczuję.
Klara 2016-07-01 12:28:03
Najgorsza firma w jakiej było mi dane pracować!!!! Człowiek jak niewolnik jest tam traktowany,pracuje się po 300 godz w miesiącu za marne pieniądze. Za braki na sklepie oddają wszyscy mimo że tylko jedna osoba kradnie. Nie polecam.
Klara 2016-07-25 14:32:34
A bo to jakaś nowość? Przychodzi nowa osoba,na kradnie a jak się zgłasza kierownictwu to nie wiele to da.
Klara 2016-07-25 14:33:04
A bo to jakaś nowość? Przychodzi nowa osoba,na kradnie a jak się zgłasza kierownictwu to nie wiele to da.
ddffgh 2016-08-02 11:20:18
kto niby dba o atmosfere?? to dlatego pracownicy uciekaja jak najdalej i przewaznie do konkurencji bo sa godne warunki pracy ...dno dna
fgjyfb 2016-08-08 08:35:10
Prawie na czas tylko co z tego jak po przepracowania 350 h nie wyjdzie Ci 3000 zł bo za h nawet nie ma 9 zł .
Renata 2016-10-10 15:08:39
Zero życia prywatnego w tej firmie. Pracuje się po 300 godz w miesiącu za byle jakie pieniądze. Brak słów
edr 2016-10-11 16:21:42
Jesli tak, to taki specjalista ma rzeczywiście dobre zarobki, a benefity też się trafiają do nich jeszcze.
Zostaw swoją opinię o Mat-Mor Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mat-Mor Sp. z o.o.