brak logo

Rona Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Rona Polska Sp. z o.o.

przemo 2012-01-16 10:08
w ronie pracuja ci którzy poodpadali z innych firm tytoniowych. ale jest tak samo jak wszedzie, na poczatku fajnie a potem syfff. nie polecam pracy w firmie tytoniowej
1
bez sznas 2012-03-16 16:57
to nic innego tylko vanseling. wlasna dzialanosc, wlasny samochod i [usunięte przez moderatora] kilkanascie godzin. pilnuja na kazdym kroku
Andrewem 2012-05-17 00:18
[usunięte przez moderatora] Atmosfera pracy jest fenomenalna, zespół zgrany i wynagrodzenia adekwatne do włożonego wysiłku. Jeśli ktoś ściemnia to niech się nie dziwi, że wylatuje. Zdecydowanie polecam firmę i wierzę, że dalej będzie się tak intensywnie rozwijać.
niedoceniony 2012-08-25 00:46
słuchaj gosciu nie wiem na jakim terenie pracowałes i kto toba zarzadzal powiem tylko tyle ze chyba nigdy nie pracowałes w normalnej firmie to co proponuje rona to jest k.... smiech na sali wlasny zus wlasne paliwo i walsny podatek zeby sprzedawac taki lipny towar? zacznij sie szanowac kolego To jest dobra rada
do wydojenia 2012-11-07 14:30
powiem tak zarobic to tam (posredniczy w zatrudnieniu Respect) najlepiej mozna na miesiecznym wypowiedzeniu :) jako ze placa 14 netto od wizyty a w umowie nie ma slowa (pewnie juz jest jak ich wydoilem z kasy) o max ilosci wizyt dziennie (co probowali wymusic jak i wiele innych rzeczy) - to sobie policzcie ile za 30 wizyt x 14 netto x 20 dni mozna bylo od jeleni wyrwac :) najlepsza forma to umowa zlecenie z nimi (ale kategorycznie zazyczcie sobie dokladny teren dzialania na umowie - tym bardziej ze paliwo to tylko twoj koszt ) gdyz jak chesz przejsc na dzialalnosc to nagle zycza sobie zebys wszedl na vat (o czym tez nie bylo mowy wczesniej) - ale chodzi zapewne o to zebys przypadkiem nie zarabial wiecej niz twoj przelozony lub starzy pracownicy :) reasumujac standardy takie jak ludzie tam zatrudnieni (odpady z nieistniejacych juz firm tytowniowych) - na poczatku w miare ale za chwile juz sie zaczyna kombinacja jak cie na kase wykrecic (na szczescie umowa nieprecyzyjna - pisana jak przez dziecko - wiec mieli male szanse), [usunięte przez moderatora] zenada na maxa
osoba zainteresowana 2013-02-21 13:25
[usunięte przez moderatora]Jeżeli ktoś narzeka na pracę w tej firmie to chyba nie wie co mówi. Dla tych co piszą o złych warunkach i umowach - chyba nie zrozumieliście znaczenia słowa szacunek.Nie chce powiedzieć ,że firma jest ideałem - w każdej firmie są plusy i minusy.
1
dobry 2014-11-04 20:54
pracuje się dobrze. jeśli wykonujesz swoje obowiązki, to po odliczeniu kosztów masz jakieś 3500 na rękę (na działalności)
1
Zainteresowany 2015-11-13 21:29
Byłem na rozmowie o pracę, po wcześniejszym opiniach mogę stwierdzić że firma rozwojowa, umowa o pracę i samochód służbowy tylko że coś typu Ducato, czy ktoś już zaczął u nich pracę czy po prostu oni startują od zera na tego typu pracy jak BAT?
2
Zainteresowany 2015-11-14 12:13
Dzięki, dobrze że ktoś szybko w miarę odpowiedział.
A wiadomo mniej więcej jakieś wysokości wynagrodzenie?, pytali się ile ja bym oczekiwał, a nie ile oni oferuję.
I czy oni mają vansellerów czy tez przedstawicieli jak inne firmy tytoniowe że mają auto osobowe kombi i "dbają" o wizerunek produktó na punktahc sprzedaży itp?
dghg 2015-11-29 18:32
vanselling od zera
ajajaj 2016-05-08 08:30
Świetnie, że jest umowa o pracę @ofend, ale skoro dorzucają odpowiednie prowizje do zarobków, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. Przecież o dobre stawki teraz trudno, a i tak jest na pewno szansa na odpowiednie benefity socjalne.
Kioskarz który ma go dość 2017-02-10 19:08
Dlaczego vanseler co pracuje w ronie i jeżdzi po nowej hucie w krakowie sprzedaje fajki konkurencji barton i inne z auta , auta sa firmy rona ! Gość jest tak beszczelny że wciska towar konkurencji bo mu chyba wiecej placa ! A gdzie jest kadra kierownicza firmy rona ???? że nie sprawdzają co dany delikwent ma na aucie !! to rozkłada firmę od środka !!
1
Paulina 2017-04-04 15:46
@Zainteresowany, jak przebiegła Twoja rozmowa kwalifikacyjna? Może masz jakieś rady dla przyszłych kandydatów?
Zostaw swoją opinię o Rona Polska Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rona Polska Sp. z o.o.