brak logo

FRESH WORLD INTERNATIONAL SP. Z O.O.

Bronisze

Opinie o FRESH WORLD INTERNATIONAL SP. Z O.O.

dobry czlowiek 2012-01-31 19:12:02
co ty gadasz o tej firmie to jest zwykly oboz pracy pracownicy sa traktowani jak zwykle smieci firma zatrudnia ukraincow a oni i tak nic nie robia porzytecznego dla tej firmy
3
:) 2012-11-15 18:55:59
pamiętajcie że w tej firmie niewolno śmiać się gadać bo was wypiszą do domu ale Ukraina może
3
Joasia 2013-06-07 10:53:57
A ja tam miło wspominam czasy pracy w tej firmie. Co prawda było to jakieś hmmm 8 lat temu. czy Artur jest jeszcze kierownikiem na hali do sortownia owoców. Bardzo fajny człowiek i zupełnie niepasujący do opinii powyżej na temat kadry zarządzającej Freshem
1
lolka 2013-09-09 15:28:07
co ty za głupoty piszesz,niech sie wezmą za niektórych kierowników bo nie mają szacunku dla pracowników traktują ich jak roboli a siebie uważają za wielkie państwo
bb 2013-10-10 01:39:56
nie pytaj o zarobki bo za głowe sie złapiesz sa tak koszmarme
3
bb 2013-10-10 01:41:31
ta firma to dno i do ludzi szacunku nie maja wogole
1
Bartek 2014-09-20 23:37:39
Ja nie wiem skąd negatywne opinie, pracuję w tej firmie już tydzień i jakoś nie odczułem złego traktowania przez kierowników itp, są bardzo pomocni i poprostu normalni. Owszem, jak jest moment, że przyjeżdża dużo palet to pośpieszają trochę, ale robią to normalnie, bez poniżania nikogo, a jak już znowu robi się spokojnie to można zwolnić obroty. Ja pracuję przez firmę zewnętrzną i przez okres próbny mam 10,50/h a później jak mi przedłużą to 12/h (oczywiście brutto). Warunki dużo lepsze niż w auchanie. Pozdrawiam
2
bogna bażant-ptasińska 2015-01-19 14:02:17
jako osobę szukająca pilnie pracy najbardziej interesuje mnie obecnie proces rekrutacji we FRESH WORLD INTERNATIONAL SP. Z O.O., czy możecie go bliżej opisać? byłabym bardzo wdzięczna gdyż pilnie chciałabym znaleźć nowe zatrudnienie a z tego co wiem ta firma jest pracodawcą na szóstkę z plusem. pomożecie mi się przygotowac do takiej rozmowy kwalifikacyjnej?
Michał 30 2015-01-22 09:36:31
Hey rozmowa kwalifikacyjna to mit w tej firmie. Bylem na spotkaniu wczoraj. Laska przedstawiła mi warunki tej pracy u spytała się czy pasuje i tyle. Mam doświadczenie akurat pracy ba magazynie może to dlatego, niewiem. Dziś mam lekarza i podpisuje umowę a od poniedziałku do pracy. Także zobaczymy co to za praca.. Czy rzeczywiście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mam porównanie bo pracowałem w hebe w Pruszkowie na hali.. Tam dopiero było ciekawie. Klaskali na nas gwizdali, ponizali.. Dawali nam wolne jak niechcielismy zostawać dłużej..
Wiesław 2015-01-26 15:27:05
ta firma to jaką pomyłka!!! Wyzysk za najniższą stawkę krajową ale to nic ..
jesli chodzi o atmosferę to :) kierowniczka wrzeszczy na pracowników, poniża ich, wyzywa ,szarpie zachowuję się jak gestapo!!! a wszystko to podchodzi pod mobbing co jest karalne.. nikt jednak z tym nic nie robi, każdy boi się odezwać ponieważ straci pracę. o agresji miedzy polakami a ukraincami nie wspomnę. Jest ostro tam.
Już wiem czemu trzeba mieć wyłączony telefon - dlatego że gdyby ktoś nagrał co tam się dzieje i wrzucil to na Yt to było by grubo.. Takze OMIJAJCIE TE FIRME ZDALA !!!
1
Zenon 2015-02-02 22:41:58
W ogóle nie wiem o czym piszecie, pracuje tam ponad rok i atmosfera jest dużo lepsza niż w innych firmach, w których wcześniej pracowałem. Kierownictwo jest przeokropnie miłe, kultura osobista na bardzo wysokim poziomie, także ta opinią ucinam wszelkie negatywne komentarze.
Pozdrawiam Zenon
3
termit 2015-03-13 13:44:18
Ta firma to totalne dno.pracuje tam bo nie mam wyjścia.Brakuje mi słów by opisać tą pracę,bo adm.by mnie zablokował.Omijajcie to ścierwo bokiem.
1
mikus 2015-06-15 07:34:46
Ta firma to totalna padaka. Naprzyjmowali Ukraińców którzy tylko stoją u popierają maszyny i stoły a uważają się za Bóg wie kogo w tej firmie. Pracują po 15godzin dziennie i nikt im nic nie mówi a Polak zostanie na godzinę i się pytają co tu jeszcze robi. Kierownicto to ludzie po zawodowkach bez kultury osobistej i jakiego kolwiek szacunku do drugiej osoby. Podostawali się tam po znajomosciach i się trzymają stołków wyzywajac innych ludzi. Dno Dno dno
1
mikus 2015-06-15 19:07:57
To co pisze to akurat są realia dnia dzisiejszego. Oszem teoretycznie to nie przymus Ale w praktyce Ukrainiec idzie się wypisać do kierownictwa a oni mu mówią że nie ma takiej opcji. I że ma wracać spowrotem do pracy.
1
zenon 2015-07-08 08:44:11
mikus-skoro takie dno to dlaczego tam pracujesz?Prawda jest taka że zapewne nie jestś wcale lepiej wykształcony.
mikus 2015-07-17 22:32:54
No nie wydaje mi się. Nie jestem po zawodowce jak tak dociekasz. To praca przejściowa.
zenon 2015-08-08 23:43:47
Mikus-Przejściowo można mieć grypę.Widocznie taki jesteś szkolony że nigdzie więcej Cie nie chcą.Pracuj uczciwie to może do czegoś dojdziesz.Pozdrawiam Cię.
Anonim 2015-08-25 17:23:03
Jak jest tak tam źle to trzeba sie zwolnić (bo jak mówi przysłowie z niewolnika nie ma pracownika)
2
weee 2016-05-12 13:54:03
no wlasnie pzeciez jak komus sie nie podboa to moze odejsc
Zostaw swoją opinię o FRESH WORLD INTERNATIONAL SP. Z O.O. - Bronisze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FRESH WORLD INTERNATIONAL SP. Z O.O.