brak logo

Jansen Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Jansen Sp. z o.o.

Lolek 2012-09-08 13:40:31
Ja się zwolniłem i w 2 innych firmach tej branży zobaczyłem co to znaczy bajzel. W tej drugiej cały cza spracuję ale to dopiero jest porażka. A w jansenie teraz podobno mają komplet W serach zawsze coś się przeterminuje bo to nie jest woda ale oni to chociaż oddawali ten syf do utylizacji a moja obecna firma obciąża handlowców. Ogólnie w Jansenie było ok tylko handlowców mieli z łapanki nie znali towaru, nawet nie wchodzili do magazynu. W biurze też nikt nie miał pojęcia o serach. Młody szef sie czepiał ale nie był groźny starszy groźniejszy ale rzatko się czepiał. W sumie to była spokojna robota za niezłe pieniądze ale chciałem sobie poprawić
1
jola 2012-11-15 14:03:09
ja tam pracowałam jakiś czas temu w biurze i było o.k. odeszłam pół roku temu,, bo przeprowadziłam się do innego miasta. polecam ogólnie.
były... 2013-01-23 15:33:11
Tak jak ktoś wcześniej napisał: brak procedur, praca w godzinach jakich firma potrzebuje, każdy zajmuje się każdą pracą, przerabianie towaru to chleb codzienny, właściciele niereformowalni i nie zależy im na pracownikach. Właściciele to właściwie dość prości ludzie, zależy im tylko na tym co sami zarobią. (usunięte przez administratora)...
nowy 2013-02-24 08:23:30
witam mam pytanko jakie sa tam warunki pracy po ile godzin sie pracuje za jakie pieniadze itp?
pl 2013-03-05 17:55:34
pracujesz aż skonczysz nie ma ze boli
były 2013-03-05 18:34:04
nowy - 2013-02-24 08:23:30

witam mam pytanko jakie sa tam warunki pracy po ile godzin sie pracuje za jakie pieniadze itp?
az skończysz i płaca za 8 reszta jest w pakiecie wolontariat
jansen pic na wodę 2014-06-26 15:47:17
dajcie sobie spokój tylko znajomi
Ewa 2014-06-26 18:07:29
A jakie są warunki pracy i możliwość rozwoju? Jeśli to hurtownia serów to czy wyjeżdża się do Francji na przykład i można wykorzystać język francuski? I czy atmosfera w tej firmie jest przyjazna?
pracownik 2014-08-09 00:25:20
Pracowałem długo w tej firmie, muszę powiedzieć, że zarówno warunki płaca/praca jak i kontakty między pracownikami są świetne. Oczywiście jeśli nie jest się aspołeczną jednostką.

To nie jest hurtownia serów tylko importer. hurtownie się tutaj zaopatrują. I tak z ciekawości - co ma hurtownia do wyjazdów do Francji??;P a jeśli już wyjazd by był to logiczne, że można by było wykorzystać język :P
1
Ewa 2014-08-11 18:14:25
Dziękuję za informacje. Myślałam,że ta firma to hurtownia serów w tym francuskich i pomyślałam, że wiąże się to z wyjazdami.Chodziło mi o możliwość kontaktu z językiem. Czy w takiej firmie taki kontakt jest. Jeśli to importer serów to pewnie kontakt jest większy niż byłby w hurtowni.
Ewa 2014-09-16 15:48:25
Skoro w firmie jest dobra atmosfera i dobre zarobki to na pewno warto powalczyć o pracę tam.
Olink 2015-01-28 09:02:13
Odnoszę wrażenie, że nikt nie pisze o rekrutacji, bo właśnie ludzie są zadowoleni z pracy u nich i nie potrzebują jej zmieniać. W zasadzie import produktów nabiałowych nie wydaje się niczym codziennym, ale najwidoczniej firma zapełniła lukę w rynki potrafi z tego jak widać czerpać korzyści. Mam nadzieję, że ma to przekład również na pracowników.
pracka 2015-03-31 01:47:39
Poszukuje informacji - jak zdobyć kontakt do jasnesa - bo firma zajmuje się sprowadzaniem ekskluzywnych nabiałów a teraz w momencie otiwerania restatruacji albo jak to inaczej mówią kanjpy będzie mi potrzebne cośtakiego. mam nadzieje, że jakoś uda się mi dowiedzieć czegośjeszcze o tej firme tutaj po opiniach.
remik 2016-05-18 21:44:04
firma aktualnie poszukuje na stanowisko Business Development Manager @tomasz. oferują zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę; i konkurencyjne wynagrodzenie złożone z części stałej oraz zmiennej, a także możliwość rozwoju zawodowego w strukturach firmy.
Zostaw swoją opinię o Jansen Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jansen Sp. z o.o.