brak logo

Alpha Diagnostics Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Alpha Diagnostics Sp. z o.o.

marysia 2011-02-19 00:10:11
jak w PRL-u.....
2
mary 2011-03-28 03:49:02
firma się zwija - niestety.....
Anonim 2012-02-29 20:45:09
Jak to sie zmywa? Włąsnie rekrutują?
Marcin 2014-03-04 18:36:35
Czemu tu brak opinii. Z tego co się dowiedziałem jest całkiem całkiem tj liczenie jazdy jako czas pracy,nie kombinowanie z dietami, nowe samochody itd. Jak na małą 30 osobową firmę z opowiadań jest lepiej niż w cormayu. Mam nadzieję że uda mi się zobaczyć jak jest na serio. Ale jw dziwi mnie brak opinii.
Anonim 2014-03-07 09:11:03
Jest fatalnie. Niemal pod każdym względem (kiepska płaca, zła organizacja, kiepska komunikacja między pracownikami, (usunięte przez administratora)
3
Maga 2014-05-08 09:46:00
O ciekawe. To wygląda na opinie jakiegoś "frustrata" co wyleciał może dyscyplinarnie za zaniedbania?
1
marzyciel 2014-05-28 22:35:11
Nie... to nie może być żaden "frustrat"...Po dyscyplinarce od AD to każdy by się od razu powiesił bo nie widziałby sensu życia bez tak wspaniałej firmy. Pewnie ktoś się po prostu pomylił. W AD jest najlepiej na świecie (a może i wszechświecie). Słyszałem że praca jest "Lekka i przyjemna". A jakby tego było mało to wszyscy sobie na wzajem pomagają (nie ma tak że ktoś zostaje sam czy coś...). Nie wiem co trzeba by zrobić żeby dostać dyscyplinarkę w takim "Raju na Ziemi".
5
bod 2016-05-19 20:28:25
No jest dobrze, bo dają tą umowę o pracę @wydrek. Do tego jeszcze zapomniałeś dodać, że dochodzi ubezpieczenie, prywatna opieka medyczna i możliwość rozwoju.
Anik 2016-12-06 15:16:27
Jak w PRLu...i pełnej komunie.
Nie licz na cokolwiek np. na umowę, bo to na co się umówisz i tak nie obowiązuje bo AD sama nie wie czego chce. Męczy i męczy a potem wszystko odwołują.
Myśle ,że to już schyłek wspaniałości a i działalności .
Niepoważna władza i niepoważna firma. Omijać radzę szerokim łukiem zarówno pracownikom jak i klientom.
Zostaw swoją opinię o Alpha Diagnostics Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alpha Diagnostics Sp. z o.o.