brak logo

Labor-Koks Sp. z o.o.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Labor-Koks Sp. z o.o.

nbhgyujkmnbhuji 2011-04-01 07:52:17
nie polecam a wręcz odradzam! powyższe słowa to bzdura!
pseudomonas 2011-10-17 04:31:05
nie wiem w jaki sposób się rozwija skoro zatrudnione tam Panie średnia wieku 50, wykształcenie zawodowe, nawet podstawowe!!!!!!firma to ludzie a nie budynek , to ja się pytam co się rozwija???
clpb 2012-07-24 18:22:40
teraz to juz nie l.k tylko clpb jednak ludzie tworzą firmę co moge powiedzieć, to to że to jedna wielka rodzina trzeba mieć ciotke ojca czy wujka zeby tu się dostać, do tego ciasteczka i kawusia są na porządku dziennym zeby inaczej kierowniczka patrzała, czasem się trzeba podlizać i jest okay.
zdegustowany 2012-09-12 20:18:25
CLPB ??? Omijać szerokim łukiem !!!
młoda 2012-09-28 19:57:14
Potwierdzam. CLP-B omijać szerokim łukiem !!!!!!!! [usunięte przez administratora]!!!
Uś ówkaaa 2012-11-02 10:33:11
jaka podrzędna uczelnia ja jestem pani magister uniwersytetu śląskiego najlepszego na świecie i nikt mi nie podskoczy! a tym bardziej jakaś stara baba po szkole podstawowej czy zawodówce jaką ty jesteś, do zamiatania ulic się nadajecie
gość 2012-11-04 16:52:10
Studiowała na UŚ a taka głupia,wystawiasz złe świadectwo Uczelni.
ale napisała 2012-11-06 10:57:46
a to czy ktos mądry czy głupi przecież nie zależy od tego czy ktoś studiował na podrzędnej czy bóg wie jakiej uczelni czy może ma wykształcenie podstawowe, więc ty jesteś głupia że oceniasz ludzi po tym jakie ma wykształcenie...a autorka która napisała że w clpb nic się nie rozwija ma racje bo średnia wieku 50 lat i maximum wykształcenie zawodowe to dla tych Pań wystarczające a zarabiają nie mało! co w dzisiejszych czasach niejedna magisterka poszłaby sprzątać noo ale trzeba mieć przecież wujka ciocię co ci to załatwi.
ale napisała 2012-11-06 11:02:56
ps. ktos tu ciagle pisze żeby omijać clpb szerokim łukiem, a co boicie się konkurencji?pewnie ktoś z załogi to napisał , ja radzę iść zapytać o pracę a może akurat zostaniecie przyjęci i zobaczycie na własnej skórze co i jak!
bezrobotna magister 2012-11-08 11:07:49
Szukając pracy przpadkowo weszłam na to forum,chciałabym się dowiedzieć na jaki zarobek mogłabym liczyć w tej firmie?
bezrobotna magister 2012-11-08 11:16:35
P.s. na innym forum znalazłam taką opinię:
" A - 2012-09-12 20:32:38
Przypuszczam,że większość pracowników gdyby miała szansę na znalezienie innej pracy rzuciła by na biurko \"Pani Prezes\" wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym. "
Nie bardzo rozumiem o co chodzi jedni chwalą inni krytykują,może ktoś mi to wyjaśni??
słuchaj bezrobotna mgr 2012-11-08 15:29:54
idz do clp zapytaj o pracę co ci szkodzi, a jesteś z zawodu chemikiem czy coś podobnego? może akurat cię przyjmą, a zarobek na początek to jakieś 1300zł plus dodatek zmianowy około max 300złotych, natomiast te po podstawówkach ale mają 20lat pracy zarabiają około 2000zł, a na jakim forum znalazłaś to że rzuciłyby Pani prezes wymówienie gdyby tylko inna pracę miały podaj link.
słuchaj bezrobotna mgr 2012-11-08 15:34:40
ponad 2500nawet, ale te stare
jak kto woli 2012-11-17 19:06:43
sprzątaczki i osoby fizyczne- kobiety na hucie katowice zarabiają więcej niz kobiety laborantki w clpb także jak kto chce ale praca śmierdząca, szkodliwa
witam, witam 2012-11-27 17:54:30
radze się zastanowić przed pójściem tam do pracy, strasznie podłe kobiety, obgadują się nawzajem i starszne zołzy
czyżby 2014-03-21 16:59:09
Bosik 2014-06-18 09:18:04
Jak wygląda sytuacja na chwilę obecną? Warto poważniej o nich myśleć czy ciągle te same problemy i praktyki?
vinci 2014-07-12 18:39:46
nie sądzicie że do takiej pracy to przesada że wymagają wykształcenia wyższego?chyba technikum powinno starczyć?coraz mniej osób wybiera teraz studia to akurat.
cio tam 2014-12-03 21:01:12
może ktoś napisze kto tam pracował,miał staż czy praktykę ,jak się pracuje nowej osobie,jak atmosfera w pracy i wdrażanie w to wszystko opinia ta pomoze nowym.
1
Raj 2016-05-18 21:54:21
Bardzo miło wyglądająca praca, powiedzcie mi czy jest tutaj szansa na jakieś przyjemne stanowisko, jak sądzicie?
Zostaw swoją opinię o Labor-Koks Sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Labor-Koks Sp. z o.o.