Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Adar Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
XENIA - 2010-12-03 11:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Poleciłbyś pozostałym zatrudnionym swojego pracodawcę? Pracowałeś w firmie Adar Sp. z o.o. (Elbląg )? A może stale tam pracujesz? Pomóż wylansować swojego pracodawcę, daj znać przyszłym pracownikom o warunkach pracy panujących w waszej firmie. Jakie jest podejście do ludzi wewnątrz spółki ?
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-03-21 17:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, napiszę coś konretnego, pracuję w adarze, nie powiem w jakim dziale :) w firmie pracują głównie młode osoby, jest fajna atmosfera, a dla mnie najważniejszy jest kontakt z innymi, sami wspólnie decydujemy co mamy zmieniać. A zmian jest bardzo dużo, bo firma cały czas się rozrasta, nie ma zasad typowego corpo, lecz coś odwrotnego... Jak kogoś z was zaproszą na rozmowę rekrutacyjną to zerknijcie na ludzi i atmosferę. I polecam przyjść niby wcześniej jakieś 5-10 minut i chwilkę będziecie musieli poczekać i wtedy popatrzeć i samemu ocenić. Ja POLECAM (opinia z wewnątrz)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-04-30 09:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
teraz pracuję w spedycji DUDA, jestem bardzo zadowolony, świetna spedycja, POLECAM, jak by ktoś chciał do nich dołączyć zapraszam do współpracy 32 258 81 10
zdjecie uzytkownika
kolek - 2014-04-30 09:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też jeździłem dla nich, 4 tys km/miesiąc, też teraz pracuję w spedycji DUDA i wszystko się układa, polecam, wreszcie pracuje ze spedycją, która nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszustem, POLECAM, numer telefonu ktoś już podał ale napisze też ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-05-04 19:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę z nimi rozpocząć wspóracę mam zestaw z firana , czy rzeczywiscie mozna u nich zarobic te 1.05EUR/ km ? I czy rzeczywiscie daja karty paliwowe ? no czy mozna wykrecic te 10 000 km jako minimum , ajezeli nie to czy cos dopłacają
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-08 19:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może napiszcie jak do tej spedycji Duda własciwie aplikować, przez Adar, czy jak, bo trochę sie pogubiłem.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-05-08 21:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku, to 2 różne firmy nie mające nic wspólnego w innych częściach polski, tam chodziło o reklamę.
zdjecie uzytkownika
Diego - 2014-05-11 12:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest moze tutaj osoba ktora obiektywnie moze ocenic wspolpraca z ta spedycja ?
Czy platnosci sa w terminie ?
Czy te 10 tys. km. zawsze sie wyrabia ?
Jaki robicie srednie przebiegi na miesiac ?
Jak oceniacie wspolprace z adarem ?

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zdzich - 2014-06-03 21:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze na czas płacą, to fakt. Ilość km nie zawsze jest tak że jest max, zdarza się że stoisz i czekasz, ale 10 tys zawsze mam, średnio wychodzi 11 tys jak jeżdzisz, ale nie cały miesiąc jeździsz bo do poslski trzeba zjechać, auto przejrzeć, współpracę oceniam na 4+ tzn mogłoby być lepiej.
zdjecie uzytkownika
Kiko - 2014-06-05 08:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie głównie jeździsz? Niestety praca poza domem tygodniami ma swoje wady i zalety, jedną z nich jest niewątpliwie niezła kasa.
zdjecie uzytkownika
Kiko - 2014-06-13 01:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale i tak płacone macie od kilometrów no nie ? Bo trasa może być i przez cały świat do dwóch punktów a i tak kilometry mają znaczenie.
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-06-25 08:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie 10000 km kto to robi u nich jest to nie realne
zdjecie uzytkownika
Kiko - 2014-06-30 18:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile tych kilometrów można nastukać przy całkiem ogarniętej pracy? Nie mówię tutaj o wylegiwaniu się na potęgę.
zdjecie uzytkownika
KWA - 2014-07-22 09:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam spedycji godnej polecenia. Moją uwagę ostatnio przykuwa Firma Adar. Czy możecie coś napisać o współpracy z tą firmą? Jak płatności? Jak kontakt spedycja - kierowca? Czy długo czekacie na kolejne frachty? Jakie stawki wychodzą w kółkach? Czy są duże podjazdy i czy są płatne? Może jakieś uwagi od siebie. Koledzy po fachu licze na szczere opinie. W chwili obecej dysponuję dwoma zestawami. Koleżanka po fachu
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-26
Żródło: Gowork.pl
Gdańsk
(pomorskie)
Wir sind einer der am schnellsten wachsenden Unternehmen in der TSL in Polen. Schauspiel auf den inländischen und ausländischen Märkten mehr als 30 Jahren haben wir die nötige Erfahrung und das Know-how entwickelt, gewonnen, so dass wir in den wichtigsten europäischen Märkten präsent sind, und wir auf sie wirken als aktiver Spieler. Die Spezifität d
zdjecie uzytkownika
kierad - 2014-08-10 14:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje dla nich "jeszcze" muszę powiedzieć że płatności na czas, kontakt spedycja-kierowca kiepski nie życzą sobie telefonów tylko sms-y mało trafne lokalizacje adresów, podjazdy ponad 100km w 85% pokrywają podjazd ponad 100km. nigdy nie wiesz też kiedy wrócisz przeciągają twój pobyt w trasie. Masz kłopoty z komornikiem to polecam tą spedycje najchętniej nie ściągnęli by kierowcy wcale. Płacą od kilometra ale jeśli mogę doradzić innym może lepiej wyjść procentowo od frachty, bo teraz nie wiem czy podział zysku z frachtu jest sprawiedliwy nie mam takich informacji od adar-u. Czy po francji włoszech szwajcarii niemczech, 0,86euro za km (u nich to najlepsza stawka)więc myślę że coś nie halo.
zdjecie uzytkownika
Miko - 2014-08-29 09:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kierad Skoro 0,86 euro za kilometr to według Ciebie nie za wiele to jaka stawka byłaby zadowalająca? Może wcześniej w Adarze były zupełnie inne pieniądze do zarobienia - wyższe stawki od kilometra... Praca jest wymagająca to fakt, trzeba byłoby się zastanowić co bardziej by się opłacało, ale nie wiem czy w adarze zgodzili by się na inne rozwiązanie rozliczenia.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adar Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski