Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Adar Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
XENIA - 2010-12-03 11:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Poleciłbyś pozostałym zatrudnionym swojego pracodawcę? Pracowałeś w firmie Adar Sp. z o.o. (Elbląg )? A może stale tam pracujesz? Pomóż wylansować swojego pracodawcę, daj znać przyszłym pracownikom o warunkach pracy panujących w waszej firmie. Jakie jest podejście do ludzi wewnątrz spółki ?
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-03-21 17:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, napiszę coś konretnego, pracuję w adarze, nie powiem w jakim dziale :) w firmie pracują głównie młode osoby, jest fajna atmosfera, a dla mnie najważniejszy jest kontakt z innymi, sami wspólnie decydujemy co mamy zmieniać. A zmian jest bardzo dużo, bo firma cały czas się rozrasta, nie ma zasad typowego corpo, lecz coś odwrotnego... Jak kogoś z was zaproszą na rozmowę rekrutacyjną to zerknijcie na ludzi i atmosferę. I polecam przyjść niby wcześniej jakieś 5-10 minut i chwilkę będziecie musieli poczekać i wtedy popatrzeć i samemu ocenić. Ja POLECAM (opinia z wewnątrz)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-04-30 09:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
teraz pracuję w spedycji DUDA, jestem bardzo zadowolony, świetna spedycja, POLECAM, jak by ktoś chciał do nich dołączyć zapraszam do współpracy 32 258 81 10
zdjecie uzytkownika
kolek - 2014-04-30 09:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też jeździłem dla nich, 4 tys km/miesiąc, też teraz pracuję w spedycji DUDA i wszystko się układa, polecam, wreszcie pracuje ze spedycją, która nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszustem, POLECAM, numer telefonu ktoś już podał ale napisze też ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-05-04 19:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę z nimi rozpocząć wspóracę mam zestaw z firana , czy rzeczywiscie mozna u nich zarobic te 1.05EUR/ km ? I czy rzeczywiscie daja karty paliwowe ? no czy mozna wykrecic te 10 000 km jako minimum , ajezeli nie to czy cos dopłacają
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-08 19:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może napiszcie jak do tej spedycji Duda własciwie aplikować, przez Adar, czy jak, bo trochę sie pogubiłem.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-05-08 21:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku, to 2 różne firmy nie mające nic wspólnego w innych częściach polski, tam chodziło o reklamę.
zdjecie uzytkownika
Diego - 2014-05-11 12:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest moze tutaj osoba ktora obiektywnie moze ocenic wspolpraca z ta spedycja ?
Czy platnosci sa w terminie ?
Czy te 10 tys. km. zawsze sie wyrabia ?
Jaki robicie srednie przebiegi na miesiac ?
Jak oceniacie wspolprace z adarem ?

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zdzich - 2014-06-03 21:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze na czas płacą, to fakt. Ilość km nie zawsze jest tak że jest max, zdarza się że stoisz i czekasz, ale 10 tys zawsze mam, średnio wychodzi 11 tys jak jeżdzisz, ale nie cały miesiąc jeździsz bo do poslski trzeba zjechać, auto przejrzeć, współpracę oceniam na 4+ tzn mogłoby być lepiej.
zdjecie uzytkownika
Kiko - 2014-06-05 08:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie głównie jeździsz? Niestety praca poza domem tygodniami ma swoje wady i zalety, jedną z nich jest niewątpliwie niezła kasa.
zdjecie uzytkownika
Kiko - 2014-06-13 01:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale i tak płacone macie od kilometrów no nie ? Bo trasa może być i przez cały świat do dwóch punktów a i tak kilometry mają znaczenie.
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-06-25 08:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie 10000 km kto to robi u nich jest to nie realne
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-06
Żródło: Gowork.pl
Gdańsk
(pomorskie)
Spedycja ADAR Sp. Z O.O. działająca na rynku krajowym oraz zagranicznym ponad 30 lat, kompleksowo obsługuje ponad 300 przewoźników, codziennie dostarczając wyzwań pracującym z nami specjalistom. Nasze obecne wyzwanie, które możesz podjąć to: Główny Księgowy/ Księgowa Miejsce pracy: Gdańsk Obowiązki: - prowadzenie pełnej rachunkowości spółki zgod
zdjecie uzytkownika
Kiko - 2014-06-30 18:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile tych kilometrów można nastukać przy całkiem ogarniętej pracy? Nie mówię tutaj o wylegiwaniu się na potęgę.
zdjecie uzytkownika
KWA - 2014-07-22 09:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam spedycji godnej polecenia. Moją uwagę ostatnio przykuwa Firma Adar. Czy możecie coś napisać o współpracy z tą firmą? Jak płatności? Jak kontakt spedycja - kierowca? Czy długo czekacie na kolejne frachty? Jakie stawki wychodzą w kółkach? Czy są duże podjazdy i czy są płatne? Może jakieś uwagi od siebie. Koledzy po fachu licze na szczere opinie. W chwili obecej dysponuję dwoma zestawami. Koleżanka po fachu
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adar Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x