Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Adar Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
jan - 2014-03-21 17:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, napiszę coś konretnego, pracuję w adarze, nie powiem w jakim dziale :) w firmie pracują głównie młode osoby, jest fajna atmosfera, a dla mnie najważniejszy jest kontakt z innymi, sami wspólnie decydujemy co mamy zmieniać. A zmian jest bardzo dużo, bo firma cały czas się rozrasta, nie ma zasad typowego corpo, lecz coś odwrotnego... Jak kogoś z was zaproszą na rozmowę rekrutacyjną to zerknijcie na ludzi i atmosferę. I polecam przyjść niby wcześniej jakieś 5-10 minut i chwilkę będziecie musieli poczekać i wtedy popatrzeć i samemu ocenić. Ja POLECAM (opinia z wewnątrz)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-04-30 09:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
teraz pracuję w spedycji DUDA, jestem bardzo zadowolony, świetna spedycja, POLECAM, jak by ktoś chciał do nich dołączyć zapraszam do współpracy 32 258 81 10
zdjecie uzytkownika
kolek - 2014-04-30 09:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja też jeździłem dla nich, 4 tys km/miesiąc, też teraz pracuję w spedycji DUDA i wszystko się układa, polecam, wreszcie pracuje ze spedycją, która nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszustem, POLECAM, numer telefonu ktoś już podał ale napisze też ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-05-04 19:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę z nimi rozpocząć wspóracę mam zestaw z firana , czy rzeczywiscie mozna u nich zarobic te 1.05EUR/ km ? I czy rzeczywiscie daja karty paliwowe ? no czy mozna wykrecic te 10 000 km jako minimum , ajezeli nie to czy cos dopłacają
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-08 19:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może napiszcie jak do tej spedycji Duda własciwie aplikować, przez Adar, czy jak, bo trochę sie pogubiłem.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-05-08 21:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku, to 2 różne firmy nie mające nic wspólnego w innych częściach polski, tam chodziło o reklamę.
zdjecie uzytkownika
Diego - 2014-05-11 12:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest moze tutaj osoba ktora obiektywnie moze ocenic wspolpraca z ta spedycja ?
Czy platnosci sa w terminie ?
Czy te 10 tys. km. zawsze sie wyrabia ?
Jaki robicie srednie przebiegi na miesiac ?
Jak oceniacie wspolprace z adarem ?

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zdzich - 2014-06-03 21:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze na czas płacą, to fakt. Ilość km nie zawsze jest tak że jest max, zdarza się że stoisz i czekasz, ale 10 tys zawsze mam, średnio wychodzi 11 tys jak jeżdzisz, ale nie cały miesiąc jeździsz bo do poslski trzeba zjechać, auto przejrzeć, współpracę oceniam na 4+ tzn mogłoby być lepiej.
zdjecie uzytkownika
Kiko - 2014-06-05 08:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie głównie jeździsz? Niestety praca poza domem tygodniami ma swoje wady i zalety, jedną z nich jest niewątpliwie niezła kasa.
zdjecie uzytkownika
Kiko - 2014-06-13 01:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale i tak płacone macie od kilometrów no nie ? Bo trasa może być i przez cały świat do dwóch punktów a i tak kilometry mają znaczenie.
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-06-25 08:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jakie 10000 km kto to robi u nich jest to nie realne
zdjecie uzytkownika
Kiko - 2014-06-30 18:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile tych kilometrów można nastukać przy całkiem ogarniętej pracy? Nie mówię tutaj o wylegiwaniu się na potęgę.
zdjecie uzytkownika
KWA - 2014-07-22 09:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Szukam spedycji godnej polecenia. Moją uwagę ostatnio przykuwa Firma Adar. Czy możecie coś napisać o współpracy z tą firmą? Jak płatności? Jak kontakt spedycja - kierowca? Czy długo czekacie na kolejne frachty? Jakie stawki wychodzą w kółkach? Czy są duże podjazdy i czy są płatne? Może jakieś uwagi od siebie. Koledzy po fachu licze na szczere opinie. W chwili obecej dysponuję dwoma zestawami. Koleżanka po fachu
zdjecie uzytkownika
kierad - 2014-08-10 14:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje dla nich "jeszcze" muszę powiedzieć że płatności na czas, kontakt spedycja-kierowca kiepski nie życzą sobie telefonów tylko sms-y mało trafne lokalizacje adresów, podjazdy ponad 100km w 85% pokrywają podjazd ponad 100km. nigdy nie wiesz też kiedy wrócisz przeciągają twój pobyt w trasie. Masz kłopoty z komornikiem to polecam tą spedycje najchętniej nie ściągnęli by kierowcy wcale. Płacą od kilometra ale jeśli mogę doradzić innym może lepiej wyjść procentowo od frachty, bo teraz nie wiem czy podział zysku z frachtu jest sprawiedliwy nie mam takich informacji od adar-u. Czy po francji włoszech szwajcarii niemczech,( usunięte przez administratora )euro za km (u nich to najlepsza stawka)więc myślę że coś nie halo.
zdjecie uzytkownika
Miko - 2014-08-29 09:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kierad Skoro ( usunięte przez administratora ) euro za kilometr to według Ciebie nie za wiele to jaka stawka byłaby zadowalająca? Może wcześniej w Adarze były zupełnie inne pieniądze do zarobienia - wyższe stawki od kilometra... Praca jest wymagająca to fakt, trzeba byłoby się zastanowić co bardziej by się opłacało, ale nie wiem czy w adarze zgodzili by się na inne rozwiązanie rozliczenia.
zdjecie uzytkownika
żółw - 2014-11-07 14:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z racji tego że szukam pracy zainteresowałem się firmę Adar Sp. z o.o. ale niestety na ich stronie internetowej nie ma żadnych informacji na temat jakichkolwiek ofert pracy. gdzieś można takie informacje znaleźć? ewentualnie jak macie kontakt do kogoś w firmie kto mi pomoże to będę bardzo wdzięczny za kontakt
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-07 16:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są informacje dokłądne na stronie
zdjecie uzytkownika
ta jasne - 2014-11-21 18:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta jasne wszystko jest na stronie tylko ze niestety jakos nie jestem w stanie tego odszukac. oj ludzie na prawde masakra. mam dosyc takiego waszego narzekania. chyba skonczy sie to tak ze pojade gdzies za granice i bede pracowal wreszcie za jakas wieksza stawke. ale napiszcie jak to w adarze jest.
zdjecie uzytkownika
jj - 2014-11-22 09:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko co bym napisał o tym jak pracuje się w adarze, byłoby jak reklama, znajdź kogoś kto tu pracuje i pogadaj w 4 oczy, kto tu pracuje to wie o czym mówie ;)
zdjecie uzytkownika
polto - 2014-12-06 00:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha nie wierze, ze to zaproponowales. Moze jeszcze tutaj na stronir wymienimy sie imionami i nazwiskami osob, ktore moga powiedziec cos sensownego na temat firmy? Aha nir zapominajac o telefonach kontaktowych do nich? Ludzie litosci. Po to jest to forum, by dzielic sie takimi rzeczami. Aby kandydaci, w tym ja, mieli czysta sytuacje czy warto tam sie pchac czy jednak nie.
zdjecie uzytkownika
buchaj - 2014-12-20 18:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
adar otwiera obecnie swój nowy oddział w gdańsku także jeśli ktoś potrzebuje pracy to tam w tej chwili znajdzie masę ofert. A szukają naprawdę do bardzo różnych działów. Zarówno jest zapotrzebowanie na programistów, księgowych jak i recepcjonistów. Ale najwięcej pracy jest oczywiście w dziale it . powodzenia
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-01-04 15:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie, ja naliczyłem az 9 ofert pracy od Adar do Gdaska. Właściwie to jestem zainteresowany stanowiskiem programisty PHP. Możecie napisać jednak czy warto i może chociaz trochę więcej o ofercie w zamian, bo jak tak patrze w to ogłoszenie, to same ogólniki jak stabilność zatrudnienia. Jaką umowe oni proponują?
zdjecie uzytkownika
golec - 2015-01-04 22:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zawsze masz docelowo umowę o pracę w adarze, na początku mogą w zależności od stanowiska dać umowę zlecenie na max 3 miesiące. Jeśli dojdziecie do porozumienia możliwa jest też własna działalność, ale to jest tylko opcja jeśli 2 strony się zgadzają, oczywiście wtedy koszty po stronie ich firmy.
Jeśli chodzi stabilność, to myślę że to dobre miejsce bo oni cały czas podkreślali że zależy im na stałej współpracy.
zdjecie uzytkownika
kadn - 2015-07-21 19:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o atmosferę pracy w tej firmie, to wydaje mi się, że jest ona całkiem dobra, z pracownikami spokojnie można się dogadać, między szefostwem a pracownikami z kolei różnie bywa, aczkolwiek wiadomo, szef też człowiek i jak się chce to można i coś umówić na spokojnie, zarobki średnie no ale zawsze coś tam wpadnie.
zdjecie uzytkownika
monna - 2015-07-23 14:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W adarze jest świetna atmosfera. Uwiebiam przychodzić do pracy :) Pracują tu głównie młode osoby, gra fajna muzyka i jest luźna atmosfera. Z zarządem nie miałam większego kontaktu, ale szefowie którzy są na miejscu są bardzo ok, można z nimi pogadać jak ze znajomym. Najbardziej podoba mi się podejście ludzi do siebie, gdzie szczerze moję powiedzieć, że wszyscy są pozytywnie nastawieni i to wpływa na innych. Ciężko się dostać, rekrutacja trwa cały czas i co chwilę ktoś dołącza. Dziennie jest nawet parenaście rozmów rekrutacyjnych.
Może moje nastawienie jest zbyt pozytywne, bo wcześniej pracowałam w mniej przyjaznym miejscu. Tak jak mówie moim znajomym, jestem dumna tego, że pracuję z tymi ludźmi w takiej atmosferze. =)
zdjecie uzytkownika
kika - 2015-07-28 15:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w jakim dziale pracujesz? Ja chciałabym aplikować na księgową, nie wiesz czy w dziale księgowości jest fajna atmosfera?
zdjecie uzytkownika
monna - 2015-07-28 17:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chcę napisać bo się zdradzę :)
dział rozliczeń, księgowości i finansów pracuje razem. Tam są też same młode osoby, wiadomo, że praca jest inna więc trzeba się trochę skupić, ale muzyka jest DANCEowa ;)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-07-28 22:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też się zastanawiam nad złożeniem tam dokumentów, jak wygląda sprawa godzin i kasy?
zdjecie uzytkownika
kika - 2015-07-29 09:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO właśnie, napisz ile płacą np. na stanowisku księgowej? i jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
zdjecie uzytkownika
robicio - 2015-07-29 09:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może to głupio zabrzmi, ale jeśli pytasz tylko o kasę i godziny to i tak to nie wyjdzie. W Adarze nie ma typowych szefów, którzy Cię pilnują i rozliczają. Bardzo dużo zależy od CIebie, niektózy są w biurze do późna, czy pracują? To zależy co odbierasz jako pracę. Najważniejsze moim zdaniem żeby lubić to co się robi. W Adarze masz pare spotkań rekrutacyjnych z wieloma osobami, sprawdzają głównie cechy miękkie, nie merytoryczne. Codzinnie jest pare- parenaście spotkań dziennie. Dość trudno się dostać. Kasa jest zależna od stanowiska, nie ma tu negocjacji, bo stawka jest przypisana do stanowiska, jak jesteś lepszy to awansujesz, nawet po 2 miesiącach. Niektórzy z asystenta na seniora wskoczyli po roku. Czas z tego jak to wygląda, nie odgrywa tu większej roli.
Wracając do czasu, w samym ogłszeniu jest jeszcze chyba taki lead, który mówi coś w stylu jak chcesz pracować od 8-16 to nie skałdaj CV. Tak to w sumie wygląda, choć są osoby, które wychodzą zawsze szybciej.
zdjecie uzytkownika
Annie - 2015-07-29 12:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, wszystko zależy od zaangażowania, ale jeśli nie będzie odbicia w wynagrodzeniu to po co składać dokumenty? Obecnie szukają księgowej, czy orientuje się ktoś o jakim wynagrodzeniu może być mowa? I jak wyglądają rozmowy kw.?
zdjecie uzytkownika
Monikaa - 2015-08-06 21:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak wyglądają rozmowy w Adarze? Ktoś coś wie? A po ewentualnej rozmowie, jak szybko się odzywają? I czy jak się nie dostane to poinformują czy nie?
zdjecie uzytkownika
gawron - 2015-08-07 09:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
byłem na rozmowie do działu koordynacji. 2 tygodnie temu byłem na pierwszym spotkaniu, bardzo przyjemnie, bez ataków, nacisku o ile rekrutacja może być przyjemna ;) Co dalej? pytali mnie standardowo o doświadczenie, luźna rozmowa, potem rozwiązałem testy- były psychologiczne. Na koniec usłyszałem o firmie jak działa i na jakich zasadach się opiera- ogólnie bomba jeśli to prawda. Potem dostałem infor że tak czy inaczej dostanę informację o wyniku do max 2 tygoni, odpowiedź dostałem po 3 dniach z zaproszeniem dalej. Spotkanie było z osobami z zarządu lub kierownictwa, nie pamiętam dokładnie. Nie wiem czemu ale jeszcze było luźniej...
Nie wiem do końca jakie ich są cele, ale często się śmieją, żartują pytali o pierdoły w stylu na którą mam skmkę z powrotem i czy wszystko jest jasne, czy mam pytania itd. Jestem teraz po spotkaniu, czekam na info.
Jeśli mogę wam coś podpowiedzieć to to, żebyście byli sobą i się rozluźnili, rozmawiałem z dwoma rekruterami i oboje byli pozytywnie nastawieni.
zdjecie uzytkownika
harry - 2015-08-21 00:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się teraz zastanawiam, czy nie spróbowac swoich sił jako przedstawiciel handlowy. Problem w tym, że szukają z językiem niemieckim lub francuskim, niemiecki jeszcze jako tako znam, ale zazwyczaj używam angielskiego, to niemiecki mam raczej na kiepskim poziomie przez zapominanie. wiecie może jak bardzo intensywnie używa się tutaj tego języka?
zdjecie uzytkownika
bolij - 2015-08-21 01:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś się porządnie przygotuje do rozmowy kwalifikacyjnej to nie będzie mu ona też sprawiała żadnych problemów. Warunkiem głównym jest jednak to aby się do tej rozmowy przygotować, bo bez przygotowania wszystko może zaskoczyć. Są w internecie przykładowe pytania i porady jak pozbyć się samego stresu.
zdjecie uzytkownika
abso - 2015-09-20 11:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@bolij - absolutnie tak, dobre przygotowanie się do rozmowy kwalifikacyjnej to już połowa sukcesu. Czasami przez zwykłe zdenerwowanie, można sobie trochę ograniczyć możliwość dostania się do firmy. A propos, mają teraz parę ogłoszeń pracy, poszukiwani specjaliści, dyrektorzy i kierowcy. Różnorodności nie można im odmówić.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-10-20 14:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ta z tego co wiem jest przewoźniem, ale na szersza skale, bo oferuje stabilne realcje z firmami transportowymi posiadającymi ciągniki siodłowe z naczepami. Nie kazda firma to oferuje, a przy okazji warto zwrócić uwagę na ich ceny, jak to sie prezentuje też w przypadku dłuższej współpracy, raczej się opłaca.
Adar Sp. z o.o.
Adar Sp. z o.o.
"Wywiad z Katarzyna Richter - Recruiter-Talent Researcher w firmie Adar Sp. z o.o."
Proszę powiedzieć coś więcej o Państwa firmie. Jesteśmy jedną z najszybciej rozwijających się firm branży TSL w Polsce. Działając na rynku krajowym oraz zagranicznym przez ponad 30 lat zdobyliśmy niezbędne doświadczenie i opracowaliśmy know- how, dzięki czemu jesteśmy obecni na rynkach europejskichi pełnimy na nich rolę aktywnego gracza. Specyfika dynamicznego rozwoju naszej spedycji wynika z nieustannego poszukiwania rozwiązań usprawniających procesy logistyczne. W portfolio naszych Klientów znajdują się przedsiębiorstwa średniej wielkości jak i duże międzynarodowe koncerny.   Największe sukcesy, wyróżnienia? Nasze sukcesy, na które pracujemy każdego dnia potwierdzają prestiżowe wyróżnienia, które otrzymaliśmy. W zeszłym roku znaleźliśmy się w ścisłej dziesiątce Gazel Biznesu rankingu wojewódzkiego. Oznacza to , że prowadzimy nieprzerwanie działalność od kilku lat, w latach 2010-2012 ani razu nie odnotowaliśmy straty, w latach 2010-2012 ani razu nie odnotowaliśmy straty, w latach 2010-2012 z roku na rok odnotowywaliśmy przyrost sprzedaży, w roku 2010 osiągnęliśmy wartość sprzedaży nie mniejszą niż 3 mln zł oraz ,że ...
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2015-10-26 12:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuję w Adarze około 1 roku. Myślę, że to jest wystarczający czasu, żeby ocenić współpracę. Najważniejsza sprawa we współpracy z klientami/spedycjami to terminowe płatności. I tutaj mogę powiedzieć że Adar to jedyna firma, z ktorą kiedykolwiek współpracowaliśmy, która za wszystkie faktury płaci zawsze w termnie. A przez rok tych faktur uzbierało się naprawdę dużo. Można korzystać nawet z płatności natychmiastowej, co mnie uratowało po przejściu do Adaru.
Nasi kierowcy kontaktują się z koordynatorami przez SMSy, zlecenia też kierowcy dostają na SMS, zawsze jest pomoc w trudnych sytuacjach, np. kontrola policji itp.
Ze kolejnymi frachtami jest różnie, raz kierowcy wiedzą dzień wcześniej o kolejnym zleceniu, czasem niestety czekają 2-3 godz po rozładunku. Na szczeście miesięczne przebiegi są ok, 11 tys/msc to mniej więcej średni wynik. Mi za pusty+pełny wychodzi ponad 90 centów, też są raz lepsze, raz gorsze miesiące.
Kierowcy zadowoleni, chcą jezdzić, mi też jest dużo łatwiej prowadzić chłodnie, bo wszystkie moje firanki są w Adarze i chociaż z tym mam spokój.
Najlepiej pojechać do biura, poznać swojego opiekuna który będzie się opiekował firmą, zawsze we wszystkim mi pomaga.
zdjecie uzytkownika
buchaj - 2015-11-08 18:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grzesiek - 2015-10-26 12:07:44]:
Cześć Wam. Czy pracując tutaj stałe wynagrodzenie to wszystko na co można liczyć? Słyszałem , że jest też podobno opcja , aby zgarnąć jakieś dodatki i premie. Fajnie wiedzieć @grzesiek , że Adar jest tak pozytywnie nastawiony do pracowników. Sam spróbuje aplikować na full stack net developra w gdańsku ;)
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2015-11-09 04:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja wypowiedź dotyczy współpracy z podwykonawcami, nie pracownikami. Piszę o współpracy z firmami transportowymi, które wykonują transporty przy współpracy z Adarem. :)
zdjecie uzytkownika
Kalia - 2015-11-13 01:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja polecam, ale wiadomo, angielski to trzeba mieć w małym paluszku :) no i umiejętności analityczne bardzo mile widziane
zdjecie uzytkownika
gfd - 2015-11-15 15:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@buchaj o to fajnie że u nich w firmie można liczyć na jakieś dodatkowe premie i bonusy, zawsze to większe zarobki
zdjecie uzytkownika
yoki - 2016-01-27 10:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gfd, wszystko super tylko nie wiem czy tego nie mają pracownicy z biura. Zastanawiam się jak oni zamierzają szybko znaleźć specjalistę ds. rekrutacji i kiedy on zacznie rekrutować.
zdjecie uzytkownika
Don - 2016-02-10 16:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie zacznie rekrutować tuż po przejściu odpowiednich szkoleń. A wtedy mogą się pojawić nowe oferty pracy od Adar. Trzeba jednak posiadać minimum dwuletnie doświadczenie w realizacji projektów rekrutacyjnych (w tym do działów sprzedażowych, finansowo-księgowych, IT) oraz HR a także znać język angielski lub niemiecki by potrafić przeprowadzać rozmowy kwalifkacyjne w tych językach.
zdjecie uzytkownika
Dron - 2016-02-12 20:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podoba mi się @Don to, że Adar sporo wymaga. Specjalista ds. rekrutacji to wcale nie jest takie proste zajęcie, wymaga znajomości pewnych technik czy języków :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Adar Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adar Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert