Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Adar Sp. z o.o.

Opinie o Adar Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Adar Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kiko - 2014-06-30 18:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile tych kilometrów można nastukać przy całkiem ogarniętej pracy? Nie mówię tutaj o wylegiwaniu się na potęgę.
zdjecie uzytkownika
KWA - 2014-07-22 09:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szukam spedycji godnej polecenia. Moją uwagę ostatnio przykuwa Firma Adar. Czy możecie coś napisać o współpracy z tą firmą? Jak płatności? Jak kontakt spedycja - kierowca? Czy długo czekacie na kolejne frachty? Jakie stawki wychodzą w kółkach? Czy są duże podjazdy i czy są płatne? Może jakieś uwagi od siebie. Koledzy po fachu licze na szczere opinie. W chwili obecej dysponuję dwoma zestawami. Koleżanka po fachu
zdjecie uzytkownika
kierad - 2014-08-10 14:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje dla nich "jeszcze" muszę powiedzieć że płatności na czas, kontakt spedycja-kierowca kiepski nie życzą sobie telefonów tylko sms-y mało trafne lokalizacje adresów, podjazdy ponad 100km w 85% pokrywają podjazd ponad 100km. nigdy nie wiesz też kiedy wrócisz przeciągają twój pobyt w trasie. Masz kłopoty z komornikiem to polecam tą spedycje najchętniej nie ściągnęli by kierowcy wcale. Płacą od kilometra ale jeśli mogę doradzić innym może lepiej wyjść procentowo od frachty, bo teraz nie wiem czy podział zysku z frachtu jest sprawiedliwy nie mam takich informacji od adar-u. Czy po francji włoszech szwajcarii niemczech,( usunięte przez administratora )euro za km (u nich to najlepsza stawka)więc myślę że coś nie halo.
zdjecie uzytkownika
Miko - 2014-08-29 09:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kierad Skoro ( usunięte przez administratora ) euro za kilometr to według Ciebie nie za wiele to jaka stawka byłaby zadowalająca? Może wcześniej w Adarze były zupełnie inne pieniądze do zarobienia - wyższe stawki od kilometra... Praca jest wymagająca to fakt, trzeba byłoby się zastanowić co bardziej by się opłacało, ale nie wiem czy w adarze zgodzili by się na inne rozwiązanie rozliczenia.
zdjecie uzytkownika
żółw - 2014-11-07 14:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z racji tego że szukam pracy zainteresowałem się firmę Adar Sp. z o.o. ale niestety na ich stronie internetowej nie ma żadnych informacji na temat jakichkolwiek ofert pracy. gdzieś można takie informacje znaleźć? ewentualnie jak macie kontakt do kogoś w firmie kto mi pomoże to będę bardzo wdzięczny za kontakt
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-07 16:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są informacje dokłądne na stronie
zdjecie uzytkownika
ta jasne - 2014-11-21 18:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta jasne wszystko jest na stronie tylko ze niestety jakos nie jestem w stanie tego odszukac. oj ludzie na prawde masakra. mam dosyc takiego waszego narzekania. chyba skonczy sie to tak ze pojade gdzies za granice i bede pracowal wreszcie za jakas wieksza stawke. ale napiszcie jak to w adarze jest.
zdjecie uzytkownika
jj - 2014-11-22 09:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko co bym napisał o tym jak pracuje się w adarze, byłoby jak reklama, znajdź kogoś kto tu pracuje i pogadaj w 4 oczy, kto tu pracuje to wie o czym mówie ;)
zdjecie uzytkownika
polto - 2014-12-06 00:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha nie wierze, ze to zaproponowales. Moze jeszcze tutaj na stronir wymienimy sie imionami i nazwiskami osob, ktore moga powiedziec cos sensownego na temat firmy? Aha nir zapominajac o telefonach kontaktowych do nich? Ludzie litosci. Po to jest to forum, by dzielic sie takimi rzeczami. Aby kandydaci, w tym ja, mieli czysta sytuacje czy warto tam sie pchac czy jednak nie.
zdjecie uzytkownika
buchaj - 2014-12-20 18:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
adar otwiera obecnie swój nowy oddział w gdańsku także jeśli ktoś potrzebuje pracy to tam w tej chwili znajdzie masę ofert. A szukają naprawdę do bardzo różnych działów. Zarówno jest zapotrzebowanie na programistów, księgowych jak i recepcjonistów. Ale najwięcej pracy jest oczywiście w dziale it . powodzenia
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-01-04 15:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie, ja naliczyłem az 9 ofert pracy od Adar do Gdaska. Właściwie to jestem zainteresowany stanowiskiem programisty PHP. Możecie napisać jednak czy warto i może chociaz trochę więcej o ofercie w zamian, bo jak tak patrze w to ogłoszenie, to same ogólniki jak stabilność zatrudnienia. Jaką umowe oni proponują?
zdjecie uzytkownika
golec - 2015-01-04 22:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zawsze masz docelowo umowę o pracę w adarze, na początku mogą w zależności od stanowiska dać umowę zlecenie na max 3 miesiące. Jeśli dojdziecie do porozumienia możliwa jest też własna działalność, ale to jest tylko opcja jeśli 2 strony się zgadzają, oczywiście wtedy koszty po stronie ich firmy.
Jeśli chodzi stabilność, to myślę że to dobre miejsce bo oni cały czas podkreślali że zależy im na stałej współpracy.
zdjecie uzytkownika
malenka - 2015-05-31 17:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowałam tam i gorąco odradzam.(usunięte przez administratora) Ludzie zatrudnieni w większości ok, część gryzie się w język i pracuje byle mieć dochód !!!
zdjecie uzytkownika
kadn - 2015-07-21 19:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o atmosferę pracy w tej firmie, to wydaje mi się, że jest ona całkiem dobra, z pracownikami spokojnie można się dogadać, między szefostwem a pracownikami z kolei różnie bywa, aczkolwiek wiadomo, szef też człowiek i jak się chce to można i coś umówić na spokojnie, zarobki średnie no ale zawsze coś tam wpadnie.
zdjecie uzytkownika
monna - 2015-07-23 14:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W adarze jest świetna atmosfera. Uwiebiam przychodzić do pracy :) Pracują tu głównie młode osoby, gra fajna muzyka i jest luźna atmosfera. Z zarządem nie miałam większego kontaktu, ale szefowie którzy są na miejscu są bardzo ok, można z nimi pogadać jak ze znajomym. Najbardziej podoba mi się podejście ludzi do siebie, gdzie szczerze moję powiedzieć, że wszyscy są pozytywnie nastawieni i to wpływa na innych. Ciężko się dostać, rekrutacja trwa cały czas i co chwilę ktoś dołącza. Dziennie jest nawet parenaście rozmów rekrutacyjnych.
Może moje nastawienie jest zbyt pozytywne, bo wcześniej pracowałam w mniej przyjaznym miejscu. Tak jak mówie moim znajomym, jestem dumna tego, że pracuję z tymi ludźmi w takiej atmosferze. =)
zdjecie uzytkownika
kika - 2015-07-28 15:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w jakim dziale pracujesz? Ja chciałabym aplikować na księgową, nie wiesz czy w dziale księgowości jest fajna atmosfera?
zdjecie uzytkownika
monna - 2015-07-28 17:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chcę napisać bo się zdradzę :)
dział rozliczeń, księgowości i finansów pracuje razem. Tam są też same młode osoby, wiadomo, że praca jest inna więc trzeba się trochę skupić, ale muzyka jest DANCEowa ;)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-07-28 22:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też się zastanawiam nad złożeniem tam dokumentów, jak wygląda sprawa godzin i kasy?
zdjecie uzytkownika
kika - 2015-07-29 09:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO właśnie, napisz ile płacą np. na stanowisku księgowej? i jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-29 09:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
robicio - 2015-07-29 09:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może to głupio zabrzmi, ale jeśli pytasz tylko o kasę i godziny to i tak to nie wyjdzie. W Adarze nie ma typowych szefów, którzy Cię pilnują i rozliczają. Bardzo dużo zależy od CIebie, niektózy są w biurze do późna, czy pracują? To zależy co odbierasz jako pracę. Najważniejsze moim zdaniem żeby lubić to co się robi. W Adarze masz pare spotkań rekrutacyjnych z wieloma osobami, sprawdzają głównie cechy miękkie, nie merytoryczne. Codzinnie jest pare- parenaście spotkań dziennie. Dość trudno się dostać. Kasa jest zależna od stanowiska, nie ma tu negocjacji, bo stawka jest przypisana do stanowiska, jak jesteś lepszy to awansujesz, nawet po 2 miesiącach. Niektórzy z asystenta na seniora wskoczyli po roku. Czas z tego jak to wygląda, nie odgrywa tu większej roli.
Wracając do czasu, w samym ogłszeniu jest jeszcze chyba taki lead, który mówi coś w stylu jak chcesz pracować od 8-16 to nie skałdaj CV. Tak to w sumie wygląda, choć są osoby, które wychodzą zawsze szybciej.
zdjecie uzytkownika
Annie - 2015-07-29 12:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, wszystko zależy od zaangażowania, ale jeśli nie będzie odbicia w wynagrodzeniu to po co składać dokumenty? Obecnie szukają księgowej, czy orientuje się ktoś o jakim wynagrodzeniu może być mowa? I jak wyglądają rozmowy kw.?
zdjecie uzytkownika
Monikaa - 2015-08-06 21:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak wyglądają rozmowy w Adarze? Ktoś coś wie? A po ewentualnej rozmowie, jak szybko się odzywają? I czy jak się nie dostane to poinformują czy nie?
zdjecie uzytkownika
gawron - 2015-08-07 09:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
byłem na rozmowie do działu koordynacji. 2 tygodnie temu byłem na pierwszym spotkaniu, bardzo przyjemnie, bez ataków, nacisku o ile rekrutacja może być przyjemna ;) Co dalej? pytali mnie standardowo o doświadczenie, luźna rozmowa, potem rozwiązałem testy- były psychologiczne. Na koniec usłyszałem o firmie jak działa i na jakich zasadach się opiera- ogólnie bomba jeśli to prawda. Potem dostałem infor że tak czy inaczej dostanę informację o wyniku do max 2 tygoni, odpowiedź dostałem po 3 dniach z zaproszeniem dalej. Spotkanie było z osobami z zarządu lub kierownictwa, nie pamiętam dokładnie. Nie wiem czemu ale jeszcze było luźniej...
Nie wiem do końca jakie ich są cele, ale często się śmieją, żartują pytali o pierdoły w stylu na którą mam skmkę z powrotem i czy wszystko jest jasne, czy mam pytania itd. Jestem teraz po spotkaniu, czekam na info.
Jeśli mogę wam coś podpowiedzieć to to, żebyście byli sobą i się rozluźnili, rozmawiałem z dwoma rekruterami i oboje byli pozytywnie nastawieni.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-31
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
A.H.U. ADAR Dariusz Adamiec Firma handlowa, której przedmiotem działalności jest sprzedaż towarów, zatrudni osobę na stanowisku: PRACOWNIK DZIAŁU SPRZEDAŻY Miejsce pracy: Warszawa (mazowieckie)Nr ref: PdzS/jobs.pl   Obowiązki:- Współpraca z przedstawicielami handlowymi naszej firmy,- Sporządzenie dokumentów magazynowych oraz faktur VAT- Koordynowanie zwrotów/reklamacji od klientów,- Czuwanie nad praw
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 00:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
harry - 2015-08-21 00:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się teraz zastanawiam, czy nie spróbowac swoich sił jako przedstawiciel handlowy. Problem w tym, że szukają z językiem niemieckim lub francuskim, niemiecki jeszcze jako tako znam, ale zazwyczaj używam angielskiego, to niemiecki mam raczej na kiepskim poziomie przez zapominanie. wiecie może jak bardzo intensywnie używa się tutaj tego języka?
zdjecie uzytkownika
bolij - 2015-08-21 01:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś się porządnie przygotuje do rozmowy kwalifikacyjnej to nie będzie mu ona też sprawiała żadnych problemów. Warunkiem głównym jest jednak to aby się do tej rozmowy przygotować, bo bez przygotowania wszystko może zaskoczyć. Są w internecie przykładowe pytania i porady jak pozbyć się samego stresu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adar Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Adar Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert