brak logo

Ster Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Ster Sp. z o.o.

Szukajacy dobrej pracy 2011-02-25 03:18:05
Wlasnie rozwazam zlozenie dokumentow do tej firmy w dziale konstrukcyjnym. Czy ktos mi moze powiedziec jak sie pracuje w tym dziale jakie sa zarobki?Rozwazam przeprowadzke do Poznania dlatego jest to dosyc dla mnie istotne. Pozdrawiam
6
Ster News 2012-12-18 22:37:00
najlepiej będzie, jak umówisz się na rozmowę i zapytasz o to kierownika działu HR ;)
2
czarny mercedes 2013-11-16 16:58:06
Pracowałem tam kiedyś. (usunięte przez administratora) Nie warto tracić czasu można łatwo znaleźć lepszą pracę
1
pytanko 2014-02-21 12:36:56
A gdzie jest nowy ośrodek we Swadzimiu? Bo centrala na Człuchowskiej?
2
KDKDKD 2014-07-14 14:31:37
A jak tam sytuacja na Magazynier?
chłopaki dobrze zarabiają ?
LSC 2014-07-18 21:32:02
Praca nie najgorsza, zarobki mogły by być lepsze. Atmosfera w pracy dobra, kierownictwo okej. Płatne nadgodziny. Ogólna ocena jest średnio.
kierowca 2014-07-21 20:56:54
Witam
Wie może ktoś coś na temat pracy dla kierowcy kat C jutro idę na rozmowę więc jak będę wiedział coś więcej to tu napisze :D
1
zbychu 2014-08-11 15:55:31
Ciągłe rotacje ze względu na kiepskie pensje(usunięte przez administratora) to praca dla Ciebie PS. jeśli wyrobisz swoje, a co do atmosfery nie jest żle.
1
aa 2014-08-21 13:16:17
Pracowałam tam miesiąc. Nie chcialam sugerować się opiniami w internecie, bo zawsze myslalam ze wypowiadają sie ludzie pokrzywdzeni. Niestety to była prawda. Po miesiącu moj kierownik nawet nie wiedzial, ze ja istnieje, ze jest ktos w firmie taki jak ja... troche dziwne nie? Szczegolnie, ze bylam w zaopatrzeniu a nie na magazynie... Ludzie, ktorzy ze mna pracowali super. Jednak rotacja jest bardzo duza. ( usunięte przez administratora )Nie wiem jak na MG, ale w zaopatrzeniu pojscie na urlop graniczy z cudem...
( usunięte przez administratora )
2
Inzynier 2014-08-23 00:59:46
mialy opisany przebieg wylacznie w prywatnym subiektywnym odczuciu piszacego i moga byc obarczone niedokladnosciami z uwagi kilka lat ktore minely od kiedy mialy miejsce.
4
sterowiec 2014-09-25 16:21:47
Moze i Lider a co z tego wynika dla szeregowego pracownika -kiepska pensja(usunięte przez administratora)
1
Art 2014-10-28 09:36:03
Dzięki Inżynier ! Już chciałem aplikować na stanowisko kierownika magazynów, ale odpuszczam.(usunięte przez administratora)Etyka biznesu w naszym pięknym kraju to pieśń dalekiej przyszłości, (usunięte przez administratora )
lechu 2014-11-07 17:43:17
Co ty gadasz ja nie chce kombinować tylko za uczciwą pracę godne wynagrodzenie a z tego co tu piszą w tej firmie ciężko o to !
1
edm 2014-11-26 14:45:19
Ile dostanie operator drążarek z wieloletnim doświadczeniem? Ogłoszenie jest na gratka.pl
1
Nieważne. 2014-12-24 00:46:01
Pracuje, wiem jak jest. Nie jest zle. Kasa marna, za prace która sie wykonuje. ( usunięte przez administratora )Rotacja ogromna, ale ludzie spoko kierownictwo tez, no procz tych z kontroli jakosci..( usunięte przez administratora )Dla kogoś na start nawet nawet, nabrać doświadczenia i uciekać.
1
SPRAWIEDLIWY 2015-01-12 17:52:22
Miłość do pieniędzy to studnia bez dna...."Kto miłuje pieniądze, pieniędzmi się nie nasyci" - Salomon ..... kto kocha pieniądze temu zawsze będzie mało. Ile by nie miał zawsze będzie mu mało i mało, choćby pozyskał wszystkie skarby świata to i tak byłoby mu mało
2
Ptrewere 2015-03-22 16:48:40
teraz pracuje w dużo lepszej firmie lepsze zarobki ludzie bardzo uprzejmi miłe spędzone 8godzin a w tym sterze ciekawe kto robi za pomocnika tapicera to do ciebie wspułczuje ci uciekaj z tąd
1
rolew 2015-04-20 20:37:52
Praca za marne pieniądze nie polecam do sprawdzenia na miejscu !
3
nn 2015-05-21 10:35:56
Cenzura działa co bardziej dotkliwe wpisy o firmie Ster zostały usunięte.
2
dtjgh 2015-07-19 19:14:01
najśmieszniejszy jest kierownik wystarczy na niego spojrzeć i od razu masz banana na ryju
Nowy 1 2015-08-03 19:28:39
Witam Jakie są zarobki na stanowisku ślusarza lub operatora robota spawalniczego lub maszyn cnc ? Pozdrawiam
shrtdfg 2015-09-20 21:54:32
ja tam pracowałem i żałuje tego
Pozytyw+ 2015-12-18 22:11:52
Cóż powiedzieć... w każdej wypowiedzi jest ziarno prawdy. może i ster nie jest firmą idealną, ale daje pracę, daje możliwości i doświadczenie. Pracownicy są bardzo fajni, atmosfera ok. kierownicy niestety boją się zarządu, a Ci co się nie boją mają plecy, są z rodziny lub z "przyjaciół" zarządu. Generalnie chcą dobrze, niestety często mają związane ręce lub boją się o własne tyłki jeśli chodzi o dodatkowe koszty na swoim podwórku... trochę żal... w firmie jest dyktatura zarządu, ale jakby na to nie patrzeć stale się rozwijają, inwestują w nowe technlogie, nowe rozwiązania, firma rośnie. generalnie można się tam dużo nauczyć, a w przyszłości wykorzystać tą wiedzę w firmie bardziej nastawionej na pracowników. nie ma co ukrywać, że faktycznie podejście do pracownika jest tam trochę przedmiotowe, ale jak to mówią w biznesie nie ma sentymentów. raz jesteś na wozie, a raz pod wozem. Dużo zależy od widzimisię "Czarnej", która zawsze wysłucha zdania na Twój temat od jakiejś "zaprzyjaźnionej" osoby. Trzeba uważać, trzymać poziom, dobrze pracować. Są gorsze firmy. Tutaj wypłata zawsze na czas, umową o pracę a nie śmieciówka, ksiądz z gitarą :-) mimo wszystko, dobrze wspominam z perspektywy czasu. pozdrowienia dla pracowników ze stażem ponad 5-letnim :-)
1
szakul 2016-05-27 12:20:42
Niedawno rekrutowali na zastępcę głównego księgowego a teraz na głównego księgowego. Aż takie zmiany w księgowości? Co tam się dzieje?
Proszę napiszcie kilka zdań na ten temat, bo zamierzam aplikować na GK.
7
były 2016-07-08 16:58:05
Znowu rekrutują żenada, (usunięte przez administratora )
4
Takaprawda 2016-07-16 13:30:22
Ster przez cały rok od lat prowadzą rekrutację ja wiem dlaczego a wy się dowiecie (takie ostrzeżenie)
7
czarny mercedes 2016-11-21 19:48:54
W drogim Sterusiu nic nigdy się nie zmieni
2
WELDER 2016-11-25 12:34:57
jakie zarobki na spawacza?
2
Zostaw swoją opinię o Ster Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ster Sp. z o.o.