brak logo

Dohle Manning Agency (Poland) Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Dohle Manning Agency (Poland) Sp. z o.o.

Bruce 2011-09-27 10:03:02
Ja posiadam swoje stanowisko na temat tej firmy i wygląda ono tak to jedna polskich firm która obrała sobie poważną nazwę a w gruncie rzeczy to wielka lipa pracowałem u nich dwa lata i są to złodzieje i oszuści i nie wiem kto wystawia te pozytywne opinie na temat tych polskich firm chyba sami szefowie żeby złapać do pracy jakiegoś następnego głupka...... Pamiętajcie takie firmy jak ta i wiele innych działających w Polsce to (usunięte przez administratora)i ślizgających się po naszych plecach......
4
nick 2011-09-27 10:10:59
Spójrzcie na pierwszą opinię podpisała się pod nią Natalia a w treści ta osoba określa się jako mężczyzna pisząc "Witam i pozdrawiam. Chciałbym dodać opinie o Dohle Mann....." To (usunięte przez administratora) po dwóch straconych latach pracowania u nich na czarno wiem co mówię.... ale decyzja należy do was.....
lucek 2011-10-18 03:37:47
Witam kolego mam takie małe pytanko jaka jest stawka na początek i czy wypłacają kasę w czasie
Amersoon 2011-10-18 11:55:13
Ja pracowałem u nich Jako spawacz na stoczni remontowej i teraz staram się odzyskać pieniądze które zarobiłem, a jest z tym nie mały problem. Uważajcie na nich
Amersoon 2011-10-18 11:59:38
Kolego stawka zależy od stanowiska. Spawaczom płacą 20zł, ale różnie z tym bywa, bo może sie okazać że nagle ją tobie zmniejszą. A co do wypłat na czas to szkoda gadać. Powiem jedno Same (usunięte przez administratora)
Amersoon 2011-10-20 03:54:47
No nie zgodzę się z tym co Pani Natalia pisze. Pracowałem tam i strasznie oszukują na godzinach. A jakby tego było mało to ja i koledzy dowiedzieliśmy się tydzien po wypłacie o tym że zmniejszyli nam stawkę godzinową.... (usunięte przez administratora)
anonim 2011-11-15 06:05:41
witam , czytam te wypociny i nic mi sie tu nie zgadza jak narazie jestem zadowolony kasa wplywa w przeciwienstwie do innych stoczniowych firm a co do samej pracy i godzin jak sie komus nie chce pracowac tylko robi za statyste to teraz tu wypisuje glupoty
apollo 2011-11-15 23:27:04
witam, może kolega powie mi jak to jest możliwe że pracuje w DOEHLE 2 lata bo ja pracuje od początku działań stoczmiowych to jest zaledwie 6 miesięcy i nie ma możliwości podjęcia pracy bez umowy ............. może firmy sie tobie mylą bo tak często je zmieniasz albo wywalają ciebie ........... ? ? ?
izoler 2011-11-15 23:33:15
powiem wam koledzy ze wszystko zalezy od tego jak sie pracuje ja sie staram i nie mam zadnych klopotow z kasa czy godzinami stawka dla izolera to 12-15 montera 17 a spawacza 20zl , na kontraktach placa od 8-12euro, moi koledzy bylo od mich we francji a teraz sa w anglii i bardzo sobie chwala
Bolo 2012-06-02 01:10:34
moze na kontraktach placa ale tu w polsce to (usunięte przez administratora) nas jak tylko moga , do teho nie placa w terminie kasy zatrudniaja na czarno albo na jakies lewe umowy o dzielo jedna wielka lipa a jak ktos zejdzie to sie potrafia na niego wypiac , niezla klika tam siedzi , PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH NIE DAJCIE SIE OSZUKAC .....
ememems 2013-04-15 16:30:29
Nie polecam. Byłem, widziałem i się przejechałem..
1
zenon 2014-04-14 13:51:10
super rekrutacja jeśli ktoś nie boi się morza i może zostawić za sobą całe życie... nie wiem czy wielu takich się jednak znajdzie
1
bizon 2014-04-29 16:53:33
póki co w Dohle Manning nie narzekają na brak pracowników, czyli jednak tacy ludzie się raczej znajdują
Marek 2014-10-08 14:27:07
Bez rewelacji.. Słaba firma.. Przeciętne zarobki, chińskie statki i długie kontrakty. Biuro w Gdyni, poniżej standardów, jeśli chodzi o podejście do marynarza. Nie polecam.
1
braki 2015-01-21 16:48:27
wiem, że pewnie pomek Twojej wypowiedzi nie przeskoczę i nie będize taka ciekawa, ale muszę powiedzieć, że nie odpowiem też na pytania bo nie wiem co napisać. prosiłbym o informacje żeby było zdecydowanie łaatwieej. Informacja dla mnie najważniejsza to ile można tam zarobic za miesiąc pracy. z góy dzięki za pokmoc.
adam 2015-03-30 14:09:59
Braki, ale raczej ciężko się zatrudnić w samej Dohle Manning Agency, bo oni tylko prośredniczą w szukaniu pracy, a oferty pracy mają to są oferty pracy na morzu lub ogólnie przy statkach na polskim wybrzerzu czyli Gdynia i okolice. Jest to dosyć sukteczna i polecana agencja pracy więc jak tylko masz wykształcenie związane z morzem to próbuj
1
gana 2016-05-20 08:59:17
kolego cycical jak widać to są oferty z różnych firm w różnych krajach. Przeważnie na morzu ale takrze są ofert pracy w portach czy stoczniach przy remontach
Zostaw swoją opinię o Dohle Manning Agency (Poland) Sp. z o.o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dohle Manning Agency (Poland) Sp. z o.o.