brak logo

Aqua - Grupa SBS

Zielona Góra

Opinie o Aqua - Grupa SBS

ks Rydzyk 2012-04-04 22:07:28
dajcie spokój z tą firmą.Powinniście handlować wodą mineralną,żeby schłodzić swoje pragnienia:)
rbk17 2012-08-04 11:06:30
podzielam opinię poprzednika. nie obchodzi mnie wewnętrzny bałagan firmy, ale gdy nie szanuje się stałych klientów i proponuje się im ceny o 30% wyższe niż konkurencja no to trafiliście na dobry adres.
Feli 2013-11-24 18:35:10
Zawiedzionym polecam BIMS tam kończy się prywata a zaczyna partnerstwo handlowe
MATEX 2014-01-03 17:39:38
zapraszam do Matex'a - wspólnie wejdźmy w uczciwy biznes.Zapraszam i polecam.
nataszka 2014-03-12 13:41:23
może i ich strona internetowa robi wrażenie, ale naprawdę łatwo się na niej pogubić... i nic nie ma o ofertach pracy
Asia 2014-05-21 02:59:57
Faktycznie, ja tez nie znalazłam na stronie Aqua - Grupa SBS zakładki praca, czy kariera, wobec tego zapytam, gdzie oni ogłaszają, że poszukują ludzi?
Asia 2014-05-29 18:23:44
Znalazłam tutaj na goworku, że poszukiwali hydraulika do Niemiec, ale takie coś mnie nie interesuje, szkoda.
wisio 2014-07-31 17:17:48
aquateam a aqua grupa ro zupełnie inne firmy.
3
amandi 2014-07-31 17:19:44
nabory jak są to na pracuj a nie na stronie internetowej firmy
4
vINCI 2014-08-06 12:16:00
nie wszystkie firmy zamieszają ogłoszenia o pracę na swojej stronie internetowej!!!!! jak bardzo zależy Ci na pracy w tej firmie to osobiście możesz dostarczyć swoje CV!!!!!
4
vINCI 2014-08-06 12:17:39
co wyskakujesz z matexem!!!! proszę nie zamieszczać komentarzy na obccym forum!
3
konradoo 2015-02-12 12:24:17
no mozna u nich na miejscu zawsze zapytać tak napawde, co to komu szkodzi przecież nie wygonią Cię i najwyzej nie zostaniesz przyjęty czyli niczym tak naprawde nie ryzykujesz jednak. Czekam jeszcze na Wasze opinie odnośnie tej pracy kierownika magazynu centralnego, bo chyba znowu szukają do Aqua- Grupa SBS
ktosik 2015-02-20 20:19:31
dostaniesz 1700 zl netto i zwolnia cie po 3 miesiacach (umowa probna).Praca w Raculi pod ZG.
minka 2015-07-10 23:49:16
znam pracownika który ma teraz duże problemy przez tą firmę, ponieważ firma obciążyła go brakami jakie są na odziale na którym pracował pracownik ten nie ukradł nic ponieważ wiem że jego stopa życiowa się nie podniosła mało tego jeden z przedstawicieli zarządu był atk bezczelny że rozmawial z jego obecnym pracdawcą przez co teraz ten pracownik ma kłopoty w pracy obecnej mylę że to bardzo nie fer ze strony firmy
Aqua-Grupa SBS sp z o.o. 2015-07-13 09:05:41
Firma AQUA dementuje pomówienia stawiane przez anonimowych internautów. Ukrywanie się pod fałszywymi tożsamościami i pomawianie podmiotów oraz osób prywatnych świadczy o klasie osób to czyniących. Dodatkowo stanowi o fałszywym świadectwie prezentowanych informacji.

Firma AQUA od 34 lat buduje rodzinną atmosferę i zaprasza do swojego grona ludzi uczciwych, życzliwych i potrafiących budować nowoczesne standardy obsługi naszych klientów. Transparentność działań zarówno Zarządu jak i oddziałów uniemożliwia tworzenie patologii o jakie firma jest pomawiana. Potwierdzeniem powyższego jest brak jakichkolwiek postępowań na drodze sądowej z byłymi pracownikami firmy.

Wszystkich zainteresowanych pracą w firmie AQUA zachęcamy do zasięgania opinii bezpośrednio u naszych pracowników w poszczególnych oddziałach.



Ponadto informujemy, iż rażące wpisy oskarżające firmę i jej pracowników o działania niezgodne z prawem zostały zgłoszone do odpowiednich organów ścigania – chętnie zweryfikujemy wszelkie informacje na drodze sądowej twarzą w twarz z ich autorami.
Zarząd firmy "Aqua-Grupa SBS" sp. z o.o.
1
jh 2016-05-16 21:28:59
ale nawet jeśli trzeba znać te programy o których piszesz @jula to ludzie czesto mają wiedze z tego zakresu - na pewno okrojona wiedze - wiadomo, ale jednak mają, bo przecież sami nie raz korzystają z tego typu programów w domu (w uproszczonej wersji).
1
Zostaw swoją opinię o Aqua - Grupa SBS - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aqua - Grupa SBS