brak logo

Sipas-Tech Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Sipas-Tech Sp. z o.o.

Lucek 2014-11-18 02:23:19
na 150 pracowników to ktoś pisze bzdury, chyba zwolnieni pijacy, Ja robię 10 lat w tej firmie po budowach, sam tu pisałem bo myślałem że tak jest na pierwszej budowie ale to jedyna uczciwa firma
adam 2014-11-18 02:29:45
Byłem w Dessau i sam się złapałem, brygadzista nakradł zaliczek i nam nadpisywał Ja zrobiłem aferę i bzdura co piszecie wypłata na 5 co miesiąc i nawet premię dostałem. Polecam a Szef z Polski była 4 razy na naszych mieszkaniach zawsze na telefon a teraz będę robił w Szczecinie na budowie spalarni. Robiłem w Holandii i Danii i była lipa do nikogo z niczym nie mogłem się udać a Tu naprawdę firma warta polecenia ale dla normalnych ludzi nie pijaków, ale lepiej kontaktować się z Szefem w Polsce bo facet słowny i z zasadami
haha... 2014-11-18 21:49:34
Do Lucek i adam bo to ta sama osoba,co ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesteś zfirmy (usunięte przez administratora)i ratyjesz się za wszelką cenę krętaczu,kogo chcesz nabrać baranie.
VW 2014-11-24 17:38:27
Witam forumowiczów. Jak na dziś wygląda praca na stanowisku spawacza? Proszę o jakieś opinie. Warto tam aplikować? Jak szefostwo? Czy zatrudnienie jest na umowę o pracę czy to zwykła tzw. 'śmieciowa' umowa? Opinie wyżej są nie napawające optymizmem. Ciekawe jak wyglądają warunki socjalno-mieszkaniowe.
Ty tuv 2014-12-10 19:13:12
Czy suska się już zaczął leczyć na nogi? Bo na głowę to już wiadomo że za późno. Jest to szeroko znany w szczecinie i w Polsce oszust i pustak. Niech powie jakie warunki mieszkaniowe były w Hamburgu! Zatrudnienie na umowę zlecenie na najniższą krajowom albo i wcale i tyraj u araba!! Po miesiącu się dowiadujesz ze się nie spisales i tylko koszty zrobiłeś. Popyt
1
pracownik na szczescie byly 2014-12-11 04:19:51
porazka a nie firma brak ubezpieczenia warunki mieszkaniowe to jakies kpiny i te slawne ramy krone
1
e.t. 2014-12-28 21:24:39
Witam, firma sipas-tech,firma wyplaca kase jak kogoś poszanuje,jak nie masz uznanias w firmie to jesteś śmieciem,mam pytanie do kolegi co ty robiłeś w Dessau?,znam brygadzistę osobiście i to nie prawda że nabral zaliczek i podopisywal ludziom,sam szef Suska Mariusz wydal na dziwki 10 000 euro pieniądze firmowe i dopisywal ludziom lewe zaliczki i brygadzista mial z tego klopoty,a ludzie z których mial pod sobą to jeden na drugiego wydzwanial,sami obludnicy i nie zgrana ekipa ale tak już jest jak się pracuje z Polakami za granicą pozdrawiam
xav 2014-12-29 11:56:11
Czy firma dalej istnieje?
Jaki jest nowy adres firmy?

1
do e.t. 2015-01-04 21:19:38
Ty e.t. twoja opinia powinna wygladac tak:(usunięte przez administratora)wyplaca czesciowo przewarznie kase jak ma cel wykorzystac cie na kolejnej budowie, potem jestes pogoniony. Prezes (usunięte przez administratora)ma tyle dlugow i wyrokow ze kwestiom czasu jest kiedy pojdzie siedziec. (usunięte przez administratora) dobrze o tym wie i juz sprzedal za jego plecami polowe zakladow w Wertle. Nowych ludzi do pracy ciagle szukaja, bo malo kto jest chetny pracowac jako spawacz za 7-8 euro za godzine.
orer 2015-01-05 13:05:45
ta firma to jedna wielka pomyłka żłodzieje i pedały
mik 2015-01-05 13:13:11
robiom z ludzi głupków. kiedyś dostana za swoje. oddawac pieniądze złodzieje
spaw 2015-01-20 20:57:28
Szuka ludzi na wyjazd i do niego nie dochodzi. Nawet nie zwracać uwagi na ogłoszenia. Szkoda czasu.
gotowy do pracy 2015-01-21 22:59:01
Wymagania z ogłoszenia: "5 lat udokumentowanego doświadczenia jako spawacz i monter, aktualne certyfikaty, własne auto, znajomość języka niemieckiego, gotowość do podjęcia pracy od zaraz". Atrakcyjne wynagrodzenie 10 euro za godz i umowa smieciowa. Tak tak suska. Na pewno macie z behrem nadmiar chętnych.
Co się dzieje 2015-02-01 18:34:29
Co tam się dzieje w tej firmie że pracowników po sądach i policjach ciagaja????
1
lingwista 2015-03-07 20:33:42
To w tej firmie szukają spawaczy - lingwistow?
spaw69 2015-03-16 14:38:35
Witam nie rozumiem skad sie biora tak zle opinie o tej firmie. Pracuje tam juz 6 lat i nigdy nie mialem problemu z kasa. Umowa o prace, dobre mieszkania, bony, dojazdy pokrywaja oni. Nie ma co sie dziwic tym wyzej, bo pewnie zamiast do pracy to hlac pojechali i dlatego taki zal i nie sprawiedliwosc. Jesli jestes dobry pracownik masz jak w raju. Ale kazdy normalny alkoholu. lenistwa i oszustow nie toleruje.
Jesli chcesz pojechac zarobic i szanujesz ta prace to firma jak najbardziej ok.
2
marek 2015-03-17 21:09:26
robert to musiałeś ty napisać takie bzdety bo rudy by nawet nie potrafił
FIRMA NA PEWNO NIE o k 2015-04-02 20:40:42
na pewno to Robercik pisze albo inny przydupas Behra a tych nie brakuje normalnych ludziy może i z 10 znalazł a reszta to tak naprawdę margines społeczny bez fachu w reku ale nadrabiają podpieprzaniem .a fakt jest taki 8 euro na reke bez ube4zpieczenia bez diety tylko jakiś smieszny obiad umowa zlecenie warunki mieszkaniowe srednie
spaw69 2015-04-14 13:51:23
Firma na pewno nie ok ty pracowales w tym okresie co przez bera firme sipas przejęła firma z Warszawy?
Robercik to dobry rudy uciekl to ktoś musiał wejść na jego miejsce zeby wielkiego bera odciazyc
piekarz- cukiernik akrobata 2015-05-11 10:08:59
wszystko co wspólnego z ramami krone to porażka i g... tak jak te firmy każdy powinien unikać tego dziadostwa.
AFRYKA.pl 2015-06-12 23:41:41
Banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przyjedzie popracuje , i komuna mu sie przypomina. Gnoje zgodziliscie sie tyrac za 8,50 ...... To do roboty. A nie narzekanie Bo za Gierka bylo lepiej. Nikt tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Cie nie trzyma na sile. A prawda jest taka ze narzekacie a do Pana Behr w sobote w kolejce stoicie po zaliczke . Brudasy z polski Opinie ludziom co szacun do pracy maja PSUJECIE. Do budy psy spuszczone z lancucha. Ciekawe co Twoja Zona by powiedziala na to ,gdyby zobaczyla na wlasne oczy co Ty tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyprawiasz. Pozdro ......
84 2015-06-24 21:29:23
Czy ktoś jedzie do Chile z tej firmy?
1
84 2015-06-29 15:00:47
Lub był w Chile?
Chile 2015-07-06 22:30:46
Hahahahaa i jeszcze raz hahahaha!! Niepełnosprytny pan suska szuka ludzi na wyjazdu do japonii i chile z niewiarygodnymi uprawnieniami i doświadczeniem za smieszne pieniadze. Ludzie! nie ma żadnych prac w chile, japonii ani nawet juz w niemczech. taki ogarnienty szef!
oszukany 2015-07-07 12:30:23
kolega ma 100% racji niema pracy w CHILE byłem po tygodniu wróciłem tak zwana wycieczka hehe
czekajacy 2015-07-07 18:24:14
Czy mozesz wiecej cos napisac o tym wyjezdzie do chile gdzie do mejilones jakas elektrownia
oszukany 2015-07-07 23:25:48
tak to elektrownia pod firmą Austriacką
84 2015-07-08 20:45:39
No tam pojechał mój tata, ale dziwnie że wysyłają gdzieś gdzie nie ma pracy a za przelot i hotel opłacają.
1
do 84 2015-07-14 22:49:02
To wogle doszło do wyjazdu??!! No tak. Inteligentny pan suska jak zwykle coś usłyszał albo dostał maila od jakiejś agencji pracy i od razu wysyła ludzi do pracy bez pomyślynku a później wielkie płacze i pretensje że go oszukujom i okradaja. Nic sie nie zmieniło. Ciekawe skond ten smieć bierze jeszcze pieniądze na te ''wyjazdy''. D 3 B I L !!!!!
on85 2015-07-15 10:42:31
Ludzie!!! Co wy piszecie!!! Mój tata pracuje, ma bardzo dobrze warunki zamieszkania,wyżywienie zapewnione a warunki pracy są super. A Ci wszyscy co wypisują te bzdury to nigdy nie byli tam i nic nie widzieli. Zastanówcie się bałwany co piszecie!!!
pipefitter 2015-07-19 20:07:48
Pól roczny kontrakt w Chile, dobre warunki zakwaterowania, wyżywienia. Miejsce budowy elektrowni to kurort wypoczynkowy. dlatego to dobra oferta dla ceniących sobie zwiedzanie odległych egzotycznych miejsc na Świecie
.....


to firma krzak... wysylaja za marne pieniadze ,nie wyplacaja na czas ...szkoda nerwow na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kontrak 2500euro teraz jak nie ma chetnych daja 3000 euro...smiechu warte pieniadze
Zenon 2015-07-19 20:14:01
Badania lekarskie na pracę powyżej 30 m
praca na lata, to nie kontrakt tylko stała współpraca
...co on wypisuje ??????????????? ludzie litosci
Egon 2015-07-20 17:05:48
Czy coś więcej w jadoko o tym chille
zebra 2015-07-26 19:39:44
Jestem Chile trzy tygodnie praca jest na elektroeni pod firma andritz zapewniaja dojazd do pracy I wyzywienie , warunki mieszkaniowe tragiczne , obecnie jest tu zima wobec czego w domach panuje duza wilgoc , ogolnie smrød brud I wszedzie nasrane przez psy, w pracy ogolny balagan , prosze sie nie nastawiac na wyjazd do kurortu , jedyne co tu jest to widok oceanu I dookola same piaski, skaly , odnosnie wynagrodzenia nic nie mozna powiedziec bo nie przepracowalem miesiaca , obiecanej zaliczki nie otrzymalem I napewno nie dostane , trzeba sie tez nastawic ze po przylocie prace podejmuje sie po okolo 10 dniach, jak ktos ma klopoty ze zdrowiem lub uzywkami to niech sobie odpusci
misio 2015-08-06 00:25:40
Firma nie jest godna polecenia mogę to potwierdzic jak ktoś ma inną pracę to niech jedzie z tej firmy szkoda czasu
Egon 2015-08-13 14:32:25
Ja do kolegów co pojechali do chile jak z kasom jest tak jak objecane było i jakie warunki mieszkaniowe
4Lg5 2015-09-25 10:48:57
Firma jest jednym wielkim OSZUSTEM jest tylko nastawiona na zarabianiu pieniędzy dla siebie ale nie płaceniu ludziom
Arek 2015-10-22 21:14:45
SIPAS i Suska tak, ale nie Behr i Aris. Dobrze, że Behrowi wszyscy uciekli. Ja robię u Suski i stawki daje 12,13 euro netto i zależy na jakiej budowie. Praca naprawdę dobra bo w Fabryce a nie u [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nortmana czy KSW. Jedyny mankament to, że czasami przelew się spóźni dzień czy dwa, ale to banki przetrzymują, późno spływają godziny. Wiem bo za każdym razem mam potwierdzenie przelewu.
Stolarz 2015-10-22 21:23:37
Jestem w Japonii i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] problem tylko z jedzeniem w dni wolne ale tak jest super polecam bardzo
debili mi nie szkoda... 2015-10-31 12:09:11
Co mają banki do godzin?? Szkoda, że nie można tu wklejać załączników, bo bym wkleił umowę i meila od "Sipas". Nie szkoda mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy lecą kilka tysięcy kilometrów do pracy jako turyści z umową na 900E a potem płaczą, że tylko tyle dostali.
rozczarowany 2016-01-04 13:45:03
Pracowałem w tej firmie ponad 4 lata.Nigdy nie byłem na bezpłatnym urlopie. Na świadectwie pracy też nic nie zaznaczone, a w ZUS-sie okazało się, że byłem prawie rok na urlopie bezpłatnym. Składki nie odprowadzone. Nie polecam tej firmy nikomu.
rozczarowany 2016-01-08 13:46:58
slik, czytaj ze zrozumieniem. Nie płacą za Ciebie składek ZUS, a o nie zapłaconych składkach dowiesz się, w czasie wizyty u lekarza(brak ubezpieczenia) lub gdy wystąpisz o taką informację do ZUS-u. A w ogóle to ta firma nadal urzęduje w Szczecinie? czy już firma widmo?
rozczarowany 2016-01-19 09:07:41
Zapytaj pana Suska. W ZUS-ie jest abolicja podatkowa, nie słyszałeś? Mogą umorzyć Ci część zaległych składek, jeśli o to wystąpisz. Pracodawca nie musi się Ciebie pytać, czy pracownik wyraża zgodę. Firma jak najbardziej odradzam.
rozczarowany 2016-01-29 11:07:37
Zaz. A jaki miałbym cel? Ja już u nich nie pracuję. Chcę tylko tutaj ostrzec innych, a czy mi wierzysz czy nie to już Twoja ocena. U lekarza, albo czego nikomu nie życzę w szpitalu przekonasz się jak wystawią Ci rachunek.
billy 2016-03-04 19:46:56
Czy ktoś wie, gdzie firma teraz urzęduje? W Szczecinie pod Kolumba 1 to dworzec PKP, a w Gryfinie ul.Chrobrego 40 to biedronka. Ciekawe prawda?
billy 2016-03-10 18:42:53
Próbuję dotrzeć do tej firmy i nic. Telefon milczy lub taki numer nie istnieje.Adresy, które znalazłem na necie to te co podałem wcześniej. Przejechałem pół Polski, żeby zobaczyć biedronkę lub dworzec PKP w Szczecinie?
billy 2016-04-16 20:19:06
A o którym adresie mówisz ul. Kolumba, ul. Konopnickiej czy w Gryfinie ul. Chrobrego? Jeżeli wiesz gdzie to podaj adres. Chętnie skorzystam z Twojej rady. W internecie adresy możesz pisać jakie tylko przyjdą ci do głowy.
Xavery 2016-07-08 19:06:33
Proszę o kontakt telefoniczny. Podajcie aktualny numer / aktywny
hyro 2016-09-12 19:14:57
Pracowałem w tej firmie 3 lata i nie mogę narzekać pieniądze były na czas , i wiem ile idiotów się tam przewineło w czasie mojej pracy i pobytu za granicą i ilu wyleciało za gorzałę i takim zawsze będzie żle. Jak każdy pracodawca idiotów nie toleruje.
dym 2016-09-12 21:39:19
no właśnie, tój komentarz jest najlepszą rekomendacją dla tego pracodawcy i powinien odebrac racje hejterom, jak widać mozna dłużej pracować w tej firmie i wcale nie jest tak źle jak niektórzy wmawiają
Zostaw swoją opinię o Sipas-Tech Sp. z o.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sipas-Tech Sp. z o.o.