brak logo

Celpap Sp. z o.o.

Wieliczka

Opinie o Celpap Sp. z o.o.

Łamignat 2013-04-27 21:06:42
nie wiem kto się podszywa i pod kogo......;święte krowy dalej siedzą a Ci co myślą sami odeszli;
zyczliwat 2013-04-27 21:24:38
chyba sam pan prezes zabrał glos jak on to powyrzucał swiete krowy a to wszyscy sami z tamtad odeszli powtarzam SAMI tam trzeba byc widziec i przezyc bo tego sie nie da opisac w kilku słowach kobierzyn to light uwierzcie a kasa pod stołem owszem norma ale placi jak ma a z tym kiepsciutko ostatnimi czasy nie ma sie co dziwic ze ludzie maja taka opinie i nikt za nikogo nie mowi jak sie traktowalo pracownikow takie teraz sa opinie niestety ile jeszcze mozna klamac??????
ulala 2013-05-10 14:48:44
a co tu tak cicho czyzby sie wszyscy przestraszyli pana J ludzie piszcie piszcie i jeszcze raz piszcie bo moze cos sie zmieni moze tak chorzy ludzie jak pan prezes i spółka wreszcie zrozumie ze to ludzie pracuje na JEGO zyski i nalezy ich traktowac jak pracowników a nie jak bydlo hodowlane co prawda juz sie chyba o tym przekonał ...hihiihih niestety jak to mowia krzywda powraca ze zdwojona siła a chama trzeba chamstwem Mysle ze to dobra lekcja pokory chociaz tej pseudo firmie juz swiety boze nie pomoze ida na dno jak titanic :)
komandos 2013-05-11 11:11:45
Bylem wczoraj na rozmowie w sprawie pracy w firmie celpap. Pan prezes ktory udawal ze nie jest prezesem opowiadal ze w firmie nie ma nepotyzmu i ze jest doceniana ciezka praca. Ale nie o tym mialem pisac. A mianowicie ta rozmowa byla najdziwniejsza na jakiejkolwiek kiedykolwiek bylem. Pan poinf mnie ze rekrutacja sklada sie z 3 etapow, to jest pierwszy i kazal mi zadawac pytania. Nie sprawdzal kompetencji. Odnioslem wrazenie ze jest to casting na wyglad i prezencje a chyba nie o to powinno chodzic, prawda ? Nie odp na moje pytanie dot. Zarobkow, maja sie odezwac czy przechodze do kolejnego tapu czy nie. Ale sam nie wuem czy chce isc dalej. A jaguar stal przed budynkiem.
maj 2013-05-11 17:33:58
hahaha tam nie ma nepotyzmu????pzeciez w pakowalni zwanej szumnie fabryka rządzi sam ojciec prezesa chlopie uciekaj gdzie pieprz rosnie bo szkoda twojego cennego czasu na tak porąbana firme
antyPIS 2013-05-11 19:47:49
jak aplikowałeś na spedytora to sobie odpuść,potrzebuja go w trybie pilnym,ostatni przyszedł tam z 2 miechy temu i z tego wynika że go już nie ma,co do nepotyzmu cała familija prezesa pracuje w tej firmie;jak dżaguś stał to prezeska w firmie,mimo takich długów jeszcze trzyma stery swojego bolidu:)ech podaczka
briko 2013-05-14 18:10:19
A wie ktoś może jak wygląda praca spedytora w tej firmie ?
Ja niestety nie przeszedłem do następnego etapu ale może ktoś napisze jak wygląda 2 etap rekrutacji i czy jest czego żałować ??? :)
chór wujów 2013-05-14 18:22:04
ale jad się leje, co ci tam chłopie zrobili złego?
katio 2013-05-15 20:26:02
briko - a jak ma wyglądać, to będzie już 3 albo 4 spedytor w ciągu półtora roku. Wymagania wielkie a obsuwy w płatnościach do przewoźników ogromne. [usunięte przez moderatora] To wiesz dlaczego taka rotacja na tym stanowisku.
była 2013-06-04 22:30:01
Byli tacy co lubili grać na trabce pracowniku celpapu;-)
kjdsjhfdkjashfreiu 2013-06-06 15:36:51
No dobra, a teraz może coś dobrego o Celpap :) Umowa o pracę jest? Jest. Nie bawią się w żadne zlecenia itp..., płacą terminowo, kasa na koncie zawsze jest w terminie. Jak ktoś zasłuzy, to dostaje premie. Współpracownicy w dużej większości są OK :) Szefostwo, no cóż, to właściciele, mają prawo mieć humory, jak chyba każdy jest lepszy i gorszy dzień, ale wcale nie jest tak źle:)
o ja cież pierdziele 2013-06-07 10:55:27
umowa owszem na najniższa krajowa reszta pod stolami jak ma ochote zalezy od pogody biometru etc zasłużysz jak doniesiesz ewentualnie zrobisz potencjalnego odbiorce w przysłowiowego [usunięte przez moderatora].za to daja nagrody :) [usunięte przez moderatora].niestety chytry dwa razy traci i z firmy z potencjałem zrobili bagno ludzie nie dziwcie sie ze pisza tu wszyscy pewnie i napewno pracownicy tez ale czy o dobrej firmie kyoś pisałby zle po co ??????niestety jest jak jest a jest tragicznie i nie ma sie co dziwic ze taka jest opinia to przykre ale prawdziwe gdyby byli ok w stosunku do pracowników nikomu nie chcialoby sie nawet tu wchodzic ....wiec drodzy szefowie czas zakończyc wasza działalnosc bo menagerowie z was marni ...........a wymagacie cudów takie rzeczy tylko w Licheniu .
kjkjkjkjkjkjkjmbbhhhhh 2013-06-07 13:12:37
A czy ktoś siłą zmuszał kogoś do pracy w Celpap?Zachowujecie się jakby ktoś z lufą przy skroni zmuszał was do pracy tam...
bibi 2013-06-11 18:47:22
[usunięte przez moderatora] Dla nich wszyscy robią złą robotę. Od kontahentów do pracowników. Jednego dnia niby robisz dobrą robotę, drugiego jesteś najgorszy i cię zwalniają. I wszyscy którzy mieli z nimi do czynienia przez jakis czas wiedza ze robia to po to zeby nie zaplacic i troche oszczedzic i wziasc kogos nowego i tak od nowa. Zero szacunku do ludzi. A innych po prostu trzeba przed takimi miejscami ostrzegac.
1
dostawca 2013-06-22 11:44:28
wszystko co jest powyżej napisane jest zgodne z prawdą
1
origami 2013-06-30 00:29:48
słyszałem,że znowu ktoś się zwolnił,ach sypiemy się sypiemy....
1
byla 2013-07-01 18:49:25
hmmm coś PAN z nami nie rozmawia czyżby miał sznur na gardle ojojojoj a mówilam ze tak sie to skończy to znaczy szybko
były 2013-07-04 10:18:25
Ludzie odchodzą, bo nie wierzą w "świetlaną" przyszłość. Z Wieliczki znowu jedna osoba ze starych pracowników, z Jasła dyrektor. Podobno wraca do lotnictwa...
katio 2013-07-04 13:25:42
Stary pracownik? ostatni stary pracownik pożegnał się z Celpapem jakieś dwa lata temu. Ale w sumie jak ktoś tam wytrzymuj dłużej niż rok to już "stary" :)
origami 2013-07-04 19:08:05
lepiej odejść nawet do lotnictwa niż spaść jak Tupolew,choć w przypadku tego ostatniego spadł nagle a ta firma umiera już od dłuższego czasu,jeżeli uraziłem czyjeś poglądy to sorki;wiadomo do kogo jest to kierowane;zastanawia mnie tylko kto odszedł z Wieliczki bo starej gwardii nie ma już od dwóch lat........
1
obserwator 2013-07-04 21:36:32
Stary to pojęcie względne.
Przy takiej rotacji.
Zresztą z tego co tu widzę, to rotacja taka, że to chyba nie w tych ludziach problem
wrrrrrr 2013-07-05 19:01:13
no wyrocznia.... jak coś wiesz to się podziel.
jest grono baaardzo zainteresowanych
niger 2013-07-12 19:37:27
ja tam idę przez życie normalnie, nie podoba mi się to odchodzę z każdej robótki, żal mnie nie trzyma dwa lata, szkoda wątroby, zostawiam ją sobie na dobrą wódeczkę, i tak tez doradzam
wyrocznia 2013-07-12 19:44:24
katio - 2013-07-04 13:25:42

Stary pracownik? ostatni stary pracownik pożegnał się z Celpapem jakieś dwa lata temu. Ale w sumie jak ktoś tam wytrzymuj dłużej niż rok to już "stary" :)
do lotnictwa? ja słyszałem, że całą wiedzą do konkurencji....
polokokta 2013-07-12 22:29:28
i to dobre podejscie :) jak firma ciulowa to trzeba uciekac .........
Dr.Freud 2013-07-14 21:42:26
suma tych opinii wygląda jak jakaś koszmarna trauma odrzuconej miłości zawodowej, my im emocje, a oni chcą w końcu tylko wyników, nie warto się chyba tak angażować w żadną pracę bo ból niezrozumienia wielki typu " wykorzystali i porzucili"
BYLA 2013-07-17 06:13:21
Czyżby to mój były [usunięte przez administratora] tak ładnie napisał? Powinien się najmniej odzywać. Roz... dział handlowy, narobił szumu, a sprzedaż niższa niż jego poprzednik. Jak na menadżera który chwalił się, że jest w pierwszej 15 menadżerów w Polsce- cieniutko....
shadow 2013-07-22 22:07:31
i znowu poszukuja spedytora co za tempo,co za rotacja.......:)
spirit 2013-07-30 08:25:45
POLONIOŚCI DO LITERATURY, handlowcy do handlowania
PD 2013-07-30 11:19:08
[usunięte przez administratora] nie zniżam się do poziomu wpisów na takich forach. To gdzie poszedłem to moja sprawa. Zamiast pisać po forach w godzinach pracy weź się za handel. Życzę Ci żebyś osiągnął taki poziom sprzedaży jak twój poprzednik, kiedy [usunięte przez administratora] w sezonie nie wyrabiał na trzy zmiany. Jak coś do mnie miałeś mogłeś powiedzieć w oczy- widzieliśmy się po ósmej. Tak czy inaczej wszystkim, którzy zostali życzę powodzenia i sukcesów.7
Dzieki 2013-07-30 13:34:14
za jakość i kilkanaście wpisów tutaj w czasie gdy byłeś jednym z nas, powodzenia w kreowaniu polityki jakości podtrzymującej sprzedaż w czasach kryzysowych, jeszcze jedno imienne wskazanie i kłopot prawny murowany, szerokiej drogi bracie, wysokich lotów wymarzonej jakości 1 w produkcji, może się w końcu uda
PD 2013-07-30 14:01:59
Imienne wskazanie? To skrót od Wielki i Koleżeński, ale nie bierz tego zbytnio do siebie.
Ale dzięki za życzenia, a wszystkim życzę rychłego końca kryzysu, będzie nam wszystkim żyło się lepiej.
Celpap 2013-08-12 12:35:17
Szczerze odradzam pracę w tej firmie. Na rozmowach na początku wszystko wygląda bajecznie i kolorowo, ale rzeczywistość szybko weryfikuje te bajki. Wynagrodzenie, owszem, legalne i wszystko w umowie jest zawarte i to wszystko z pozytywnych stron.
[usunięte przez administratora]... szkoda słów. Kontrolują pracowników na każdym kroku, jakby byli złodziejami i pracowali tam tylko aby okraść firmę, a nie aby normalnie pracować, wykonywać swoje obowiązki i zarobić na życie. I jeszcze jedno hobby pracodawcy: próba skłócenia pracowników między sobą przez kłamstwa, że jeden na drugiego coś powiedział.
Szanowni czytający te opinie: nie aplikujcie tam, [usunięte przez administratora]. A na końcu jeszcze Was oczernią. Szkoda czasu, a przede wszystkim życia na taką firmę.
pracuś 2014-03-27 23:09:50
na dworcu jest mniejsza rotacja niż w tej firmie
trabant 2014-09-18 22:31:16
Kokosów się nie zarobi.Szkoda czasu.
eks prac. 2014-09-21 13:30:20
szesciu dyrektrów nawet odeszło tam z pracy na własne żądanie i wiecejniz trzydziesci pracowników w czasie kilka lat ostatnio nikt nie wytrzymuje traktowania jak smiecie przez głównego wiceprezesa
EX 2015-01-14 18:52:22
Po prostu nie ma żadnych zalet i jest zbiorem wszelkich wad jakie tylko przełożony może mieć.
1
Kaja 2015-01-15 14:31:01
Ja, starałam się o pracę w firmie Celpap 3 miesiące, tracąc czas... 3 spotkania po 2 godziny... i gdy miał nastąpić moment podpisania umowy po wszelkich ustaleniach, to Pan wiceprezes urwał kontakt ze mną, nie tłumacząc co, dlaczego czy nawet "dziękuję za poświęcony czas, ale przepraszam jednak nie"... Ciekawe, czy w stosunku do swoich klientów firma Celpap też tak postępuje.
3
lester 2015-03-07 16:43:34
nie każda firma moze sobie pozwolić na to , aby mieć sowje oddziały w kazdym województwie. Choć faktem jest , że dość uciążliwa musi być lokalizacja w Wieliczce i współpraca z firmami na drugim końcu Polski, zwłaszcza dla przedstawicieli handlowych. Niemniej jednak firmie i tak to się chyba bardziej opłaca...
shadow 2015-03-13 20:38:47
cóż za inteligenty wywód filozoficzny człowieka za srodka........czyżby prezes się uaktywnił?ajtam ajtam:)
2
tola 2015-08-11 15:59:43
ta firma traktuje fatalnie wszystkich - od pracownik po podwykonawców. nie liczy sie jak człowiek tak naprawde pracuje. bo jednego dnia przez humory prezesostwa jestes super, a drugiego do bani. ustawianie pracownikow przeciw sobie, brak szacunku do ludzi. nie polecam nikomu.
shadow 2015-09-15 22:44:32
tomi długo pracujesz w celpie?
G.R. 2015-12-11 13:30:17
Jeśli wierzyć najstarszym wpisom na tym forum w temacie Celpapu, to w zasadzie nie powinien już istnieć.Firma istnieje,handluje,pozyskuje nowych klientów i nadal daje zatrudnienie.Będąc odbiorcą produktów,muszę przyznać,że towar otrzymuję regularnie,terminowo i o powtarzalnej jakości.Wiceprezes utrzymuje z nami poprawne relacje a problemy rozwiązuje po pierwszym telefonie,na spotkania przyjeżdża punktualnie i jest nawet przygotowany....no i się zastanawiam,skąd taka ilość frustratów i skrajnie negatywnych opinii?Jeśli ten czy ów ma większe zapotrzebowanie na szacunek i uznanie swoich przełożonych,powinien zacząć zdecydowanie od siebie i spróbować na te elementy dobrą pracą sobie zasłużyć.Przypuszczam,że gdyby pod biurem miast Jaguara lub X 6 stała zardzewiała Astra albo Corsa frustraci byli by bardziej stonowani w komentarzach.
hmm 2016-01-24 08:21:35
A product manager w tej firmie to kto?. Czym się zajmuje?. Mnie tylko zastanawia fakt tego, co ktoś napisał, że potrafią kogoś zbluzgać, zwolnić z dnia na dzień i w jego miejsce zatrudnić inną osobę, która pewnie za mniejsze pieniądze będzie robić to samo.
lipa 2016-01-28 23:47:47
święte słowa kopniak z dnia na dzień i zatrudniają kolejna ofiarę
Aga 2016-05-16 11:28:42
Witam. Celpap poszukuje aktualnie pracownika do obsługi klienta, ale jak przeczytałam opinie tutaj to poważnie się zastanawiam. Jak wygląda temat obecnie? Proszę o jakieś podpowiedzi.
2
ah 2016-05-17 14:05:08
nie polecam, pracownik traktowany przedmiotowo, zwalniają z dnia na dzień.
MP 2016-08-11 15:16:50
Witam,
Jestem byłym pracownikiem, muszę powiedzieć, że warunki pracy w tej firmie były dobre. Co miesiąc pieniądze były na koncie, mam bardzo dobre wspomnienia ze współpracy z całym BOK-iem i dyr. Kilanem ;). O władzach firmy nie chcę sie wypowiadać, w sumie nie wiem kto tam rządzi;)
Firma działa na bardzo ciekawym rynku, daje mozliwość poznania bardzo szerokiej grupy klientów z najróżniejszych branż. Myslę, że fajna firma do nauki pracy handlowca.
Pozdrawiam
banialuka 2016-09-21 13:39:28
Czy w tej firmie nadal dzieją się takie złe rzeczy? Zastanawiam się nad aplikowaniem, ale nie wiem czy nie wpadnę z deszczu pod rynnę :)
kasa 2016-09-23 23:08:36
@ basnialuka - prawda jest taka, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Każdy bedzie mówił co innego..
Zostaw swoją opinię o Celpap Sp. z o.o. - Wieliczka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Celpap Sp. z o.o.