brak logo

Beko Polska Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Beko Polska Sp. z o.o.

Grzegorz Bauerek 2011-10-27 22:40:24
Na najwyższym poziomie o czym ty mówisz.Szef wyzywa pracowników.Produkują nalepki o określają się mianem producenta.Pistolety i inne gadżety sciągają z Chin.Ceny mają z kosmosu i wciskają ludzią kit jakie to wspaniałe produkty.Nieporozumienie.(usunięte przez administratora)
pracownik Beko 2012-03-22 20:06:43
Co nie poradziłes sobie w Beko Polska sp. zo.o.????? Jest nas 17-stu handlowców i żaden z nas nie narzeka. W ostatnich latach firma zwolnila 3 lub 4 KIESPKSICH handlowców, widocznie jesteś jednym z nich hahahahaha!!!!!!
kolejny pracownik Beko Polska sp .zo.o 2012-03-22 20:10:28
Pracuje drugi rok i z miesiąca na miesiąc coraz lepsza kasa i ogolnie wszystko jest ok. Również mysle ze ten kto pisze głupoty na temat Beko był kiepskim handlowcem......Ciekawe gdzie teraz pracuje i jak mu idzie:):):)????
Miś Jogi 2012-05-30 22:12:43
Powodzenia pracownicy zmieniają się jak rękawiczki....Uciekają sami bo taka kasa duża. Naszczęście nie muszę zakładać czerwonych butów jak mi zalecił Pan Dyrektor.....
1
Paula 2012-05-30 22:15:01
Miałem styczność z Beko Polska i również nie polecam. Niestety opinie negatywne mogę potwierdzić sam z nimi miałem doczynienia.
Maciek 2012-06-07 21:34:20
Moge sie rowieniez wypowiedziec na temat pracy w Beko. Bylem pracownikiem dosc dawno temu niestety brak szacunku do pracownikow i wyzywanie ich przez telefon musze potwierdzic. Nie wspominam pozytywnie tej pracy.
Pracownik 2012-06-14 19:00:18
Panowie każdy kto sobie nie radzi w rożnych firmach ten bedzie narzekał na dana firmę, tak juZ to jest. Rotacja pracownikow moim zdaniem jest bardzo mała. Słabi niech sprzedają papier toaletowy . Było u nas kilku co zostają wyrzuceni co dwa lata z rożnych firm. Pozdrowienia dla słabych handlowców!!!!!!!
Pracownik 2 2012-06-14 19:08:13
Paula a ty ciekawe gdzie miałeś styczność z beko?!! Chba któryś z przedstawicieli ciebie obracal i to kiepsko zrobił!!!!
Wydymani 2012-06-14 19:38:17
Na marginesie nie wiem kto Ciebie obraca......Słabi handlowcy dość ciekawe najlepiej kupić pizze i pepsi aha i pamietajcie że w Beko trzeba się umieć ubrać do Mercedesa - w czerwony butach się nie chodzi - pozdrowienia dla tego Pana co te słowa wypowiedział.
Babcia Krysia 2012-06-21 07:47:47
Zapomniałam dodać sprzedawaliśmy do dużej sieci nie papier toaletowy ale nowość "PLASTRY" kupują paletami można siedzieć w domku a obrót sam się robi. Ja bidaczka z domu wyruszłam na miotle o 12 i o 15 góra 16 byłam w domku.(usunięte przez moderatora)
Babcia Krysia 2012-07-01 09:27:45
Tego mnie nauczyli w Beko.....Uczyłam się od najlepszych. Moi 3 synkowie obecnie pracują i oni też mnie uczyli że do B-klasy nie wsiada się w czerwonych butach i kupuje pizze jak klient nie chce kupić towaru. Teraz muszę im robić codziennie pizze dla ich klientów - obrót jak miód malinka. Polokoktę kupujemy w Biedronce paltemi w zamian że im sprzedajemy papier toaletowy, pozdrawiam synka Dyrektora przecinek ,,,,,
taka prawda 2012-08-10 00:45:23
Czytam te niepochlebne opinie na temat firmy Beko i musze się do paru rzeczy ustosunkować:
-jesli ktos jedzie do klienta w czerwonych butach i swetrze tak skulkowanym(pranym 20 tyś razy), że pierwsza lepsza szmata z lumpeksu wygladą sto razy lepiej , to niech sie nie dziwi ,że komus się to może nie spodobać(tak może sobie chodzić w czasie wolnym a nie w firmie hanlowej gdzie jego osoba jest wizytówką u klienta)
-mając niezły teren i nie umieć z tego skorzystać to albo jest sie nierobem albo zawod handlowca to blad w wyborze sciezki życiowej .Brutalna prawda jest taka ,że NIE KAŻDY SIĘ NA HANDLOWCA NADAJE. Tanio sprzedawac kazdy umie (jesli małpy opanuja kiedys obsługe telefonu i jazde samochodem tacy handlowcy pojda do odstrzału w pierwszej kolejności)
-co do zarobków na \"waciki\" , jeśli na waciki wydajesz miedzy 3 a 10 tys netto miesiecznie to dziadek niezłą emeryture musi mieć. Chyba , że nie dotarło do ciebie , że miedzy 1945 a 2012 mielismy denominację. :)
handlowiec 2012-09-02 21:36:58
atmosfera w firmie jest (usunięte przez moderatora)na zarobki nikt z nas nie narzeka .jak ktoś ma jakiś problem ,że musi się odpowiednio ubrać do pracy to polecam mu wyjazdy do Holandii i pracę w szklarni ,a nie pracę jako handlowiec.Ci co piszą o tym ,że w firmie pracownik jest wyzywany to zwykłe (usunięte przez moderatora)!!!!!!!!!!!.SZACUN dla dyrektora !!!!!!!!można CZASEM usłyszeć na dzień dobry w słuchawce słodkie (usunięte przez moderatora) , ale to taki styl bycia . PRZYTULIĆ W GRANICY 5 TYŚ CO MIEŚIĄC MOŻNA BEZ PROBLEMU!!!!!!!!!!!!!!!-no może zależy to od terenu!
Pracownik 2012-09-11 18:21:25
Pozdrowienia dla słabych handlowców ktorZy juZ w Beko nie pracują , na szczęście !!!!! Artur jakos sobie poradisz....:)
Pracownik 2012-09-11 19:00:52
artur na twoim miejscu nie pisalbym takich głupot....przecież masz kontakt z niektórymi chłopakami z naszej firmy i wiesz ile robią obrotu hadlowcy na twoim bylym regionie, a jeśli nie wiesz to zapytaj twojego kolegi. Ciekawe co teraz napiszesz!! Kiepsko jest jak żona zarabia wiecej od męża w branży handlowej, co nie?!!!
Babcia krysia 2012-10-07 11:31:01
Zastanów się co piszesz Panie "Dyrektorze" z kółkiem w nosie ludzie to co przeczytają co napisałeś sami się zastanowią. Pewnie lepiej zatrudnić braci nie masz ich jeszcze kilku.Może mamę zatrudnisz a chwaliłeś się że macie taki dobry biznes swój a trzeba bratu załatwić pracę żenada. 5 tyś chyba w snach trzeba jeszcze odliczyć telefon służbowy i nie spać w hotelu na spotkaniu służbowym bo drogo a kolacja to 20 minut żebyś za dużo nie zjadł
U wieś 2012-10-23 19:48:22
U ale wieś widać całą \\\"profesjonalną\\\" markę i nowych u władzy no no jestem pod wrażeniem. Niestety Beko przez duże B czyli można dokończyć Badzie........Bą.....itp
Gość 2013-01-05 13:11:56
A jak z jakością sprzętu?
Zeus 2013-01-09 19:34:24
Jeżeli cię stać na tanie, to kupuj. Mnie już nie stać.
Aaaa 2013-01-09 19:39:44
Nie pracowłem, ale słyszałem powiedzonko osoby witającej PH z BEko na jednej z hurtowni ............"jak tam ciśnienie w BEKO ?!",
nowy 2013-01-23 12:38:53
WITAM SERDECZNIE!!!
POTWIERDZAM POZYTYWNE OPINIE O BEKO . JESTEM W MIARĘ NOWY PRACOWNIKIEM , PROCUJE SIE TUTAJ BARDZO DOBRZE. SZEF WYMAGAJĄCY ALE UWAŻAM ,ŻE MA PRAWO WYMAGAĆ OD NAS ODPOWIEDNICH WYNIKÓW. Z INFORMACJI JAKIE POSIADAM Z FIRMY WYLECIAŁO KLIKU HANDLOWCÓW KTÓRZY NIE PORADZILI SOBIE Z PRESJĄ ORAZ WYMAGANIAMI JAKIE STAWIA PRZED NIMI FIRMA. FIRMA SIE ROZWIJA , ZATRUDNIA NOWYCH HANDLOWCÓW I ZMIERZA W DOBRYM KIERUNKU. SPRZEDAJEMY DROGIE PRODUKTY I FAKT JEST TAKI ,ŻE TRZEBA UMIEĆ SPRZEDAĆ TAKI PRODUKT . NIESTETY KIEPSKI CI KTÓRZY KRYTYKUJĄ FIRMĘ JUŻ W NIEJ NIE PRACUJĄ I TO ZROZUMIAŁE ,ŻE BĘDĄ MIELI TAKI STOSUNEK DO SZEFA KTÓRY ICH WYWALIŁ Z PRACY. DOBRYCH HANDLOWCÓW SIĘ NIE ZWALNIA. NIECH SOBIE SAMI ODPOWIEDZĄ NA PYTANIE CZY BYLI DOBRZY W TYM CO ROBILI I DLACZEGO WYLECIELI Z PRACY. CHYBA NIE ZA DOBRE WYNIKI???
pracownik 2013-02-21 09:37:24
Panowie wy rozmawiacie nie o tym beko! BEKOPolska sprzedaje chemie budowlaną a wy z tego co widze piszecie o AGD!!! JA PRACUJE W BEKO i jest ok!
babcia krysia 2013-08-10 14:46:40
Mowili ze tu sami dobrzy handlowcy i tak jak pisalem wczesniej wlasnie wylecial ten dobry z dolnego slaska.gratuluje dobrych wyborow Panie Dyrektorze(usunięte przez moderatora). z mercedesem C klasa i ładnymi butami
qwerty 2013-10-07 18:51:29
Hej, Jeśli pytasz o prace handlowca to raczej male szanse... pracownicy to sami mezczyzni
qwerty 2013-10-09 20:04:14
Chyba Raczej z zasady. to branza techniczna smary kleje silikony. Nie mówie ze kobiety nie pracuja w takiej no ale nie w tej firmie.
Franko 2014-03-27 09:34:33
Musze przyznac, że lista nagród, jakie zdobyło Beko na przestrzeni lat 1997-2010 robi wrażenie, dziwne tylko, że przez ostatnie dwa lata nic nie zdobyli.
babcia krysia 2014-04-23 18:17:13
(usunięte przez administratora) nie idźcie tam przestrzegam
Gazik 2015-01-31 22:21:19
Ostatnio dowiedziałem się, ze w Beko poszukiwali młodszego specjalisty ds. marketingu. Bardzo rozbawiło mnie, że zatrudniają ludzi tam na umowę zlecenie, albo własną działalność gospodarczą. To bardzo ciekawe, jak taka znana firma potrafi przerzucać na pracowników konieczność opłacania wszystkich opłat skarbowych, zusów etc. Trochę kpina.
klemens 2016-05-13 09:17:09
na razie chyba nie ma nowych ofert pracy od beko..
Serwisant 2016-10-25 17:09:48
Zenujacy jest rodzaj umowy. Taka firma i zatrudnia na smieciowe umowy
Zostaw swoją opinię o Beko Polska Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Beko Polska Sp. z o.o.