brak logo

Jago-Pro Sp. z o.o.

Jaworzno

Opinie o Jago-Pro Sp. z o.o.

nowa 2016-02-23 21:06:03
Pracuje od kilku dni i zauważyłam że ludzie z umowy o pracę się bardzo wywyższają szczególnie te co pracują bardzo długo. Jedna drugą poucza a sama robi błędy. A przecież ludzie nie są idealni, są na równi . Każdy widzi kogoś błędy a co się okazuje? Jedna mi powiedziała starsza pracownica że ona nie robi odpadów , a potem się okazało jak oklejałam i pakowałam straszne były. I co ???
1
nowa 2016-02-24 07:05:27
Nie słuchać ludzi co tam pracują bo są same fałszywe mordy...obgadują wszystkich , bo im się nudzi i opowiadają same nie stworzone historie.Myślą że kierując innymi to będą przenosić cały świat, Sama dziecinada.Moje dziecko się lepiej zachowuje które ma 5 lat niż te osoby które tam pracują na umowę o pracę z wyższym stażem. Idę na popołudniówki to niektóre mają gumowe uszy i słysząc przeistaczają słowa . Potem te do brygadzistki od razu lecą . No po prostu przedszkole. Ludzie dla mnie nie maja żadnej wartości, są dla mnie zerem na całego, nic nie są warci. Myślą że zyskają tym popularność ??? Chyba się minęli z powołaniem .Aktorzy, szpiedzy, dziennikarze. Nie da się pracować w takiej atmosferze , jak tak dalej będzie to się zwolnię i zgłoszę do PIPu i wymienienie osoby nazwiskami które tak mobbingują . Jeszcze trochę popracuję i zbiorę dowody na to że jest mobbing oraz że stare pracownice się tak źle odnoszą wobec nowych . Dobrze że mam umowę zlecenie, to w każdej chwili się zwolnię. Najgorsze jest to że po tygodniu trzeba pracować z tymi samymi osobami, rzygać się chcę. Codziennie powinny być zmiany.
4
Ja 2016-03-04 18:08:56
Poniżanie, ubliżanie, prześladowanie, Osiem godzin strachu każdego dnia.Mobbing bardzo trudno udowodnic , Bo stare pracownice się maskują.
Zamknięcie w sobie - to pierwszy sygnał, że dzieje się coś złego. Zgodnie z definicją zawartą w Kodeksie pracymobbingoznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegająca na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszeniepracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników.Prościej rzecz ujmując mobbing to nic innego jakterror psychicznyw życiu zawodowym charakteryzujący się wrogimi i nieetycznymi zachowaniami, które są powtarzane systematycznie przez jedną osobę lub większą liczbę osób, skierowanymi głównie przeciwko pojedynczej osobie, która w ich wyniku zostaje pozbawiona szans na pomoc i obronę.1. Działania wpływające negatywnie na proceskomunikacji, np.:
- ograniczanie lub utrudnianie pracownikowi możliwości wypowiadania się,
- reagowanie na wypowiedzi i uwagi pracownika krzykiem, wyzwiskami lub głośnym wymyślaniem,
- systematyczne krytykowanie życia zawodowego i wykonywanej pracy, Działania wpływające na negatywnepostrzeganie pracownikaw środowisku pracy, np.:
- szerzenie negatywnych opinii na temat pracownika,
- publiczne wyśmiewanie kompetencji pracownika oraz ich podważanie,
- publiczne wyśmiewanie wyglądu zewnętrznego,
- plotkowanie.
- zazdrość , że ktoś jest np ładniejszy, albo że układa się jej w życiu dobrze niż jej. Zgorszenie opinii nt. wykonywania pracy. gdzie wcześniej była inna opinia.To moi drodzy w tym zakładzie się wszystko zgadza. Wrażliwość tutaj nie ma nic do rzeczy ,Przykłady mogą byc róz3. Działania wpływające na negatywnepostrzeganie pracownikaw środowisku pracy, np.:
- szerzenie negatywnych opinii na temat pracownika,
- publiczne wyśmiewanie kompetencji pracownika oraz ich podważanie,
- publiczne wyśmiewanie wyglądu zewnętrznego,
- plotkowanie
- zazdrość , ze na np jest ktoś ładniejszy , albo że się układa jej lepiej w życiu

Niestety to się wszystko zgadza tutaj w tej pracy. Jest jedna osoba która znajduję sobie ofiarę , a następnie opowiada wszystkim dookoła jaka ona jest zgorszona. Przez tą osobę wszystkie płaczą, jest ta teraz na innej zmianie niż na mojej , bo ta zmiana mnie zmienia. A ja jestem na rano,i pewnie tam robi zamieszanie. Ciekawe czy sobie znalazła jakąs ofiarę, ale jej bardzo współczuje. Odkąd jej nie ma na naszej zmianie , jest spokój. Współczuje ofiarze. Bo praca z nią to czyste piekło. Ofiara się przy niej zmienia, bo nie potrafi pracować , pracuje jakby zaczeła pracować dopiero pierwszy raz , a tak naprawdę pracuje długo. Nie rozumiem ludzi że tak dali się omotać-. Kieruje się z pomocą do kierowników, dyrektora.Żeby zbadali sytuacje co się dzieje, ponieważ dużo ludzi jest fałszywych w tym zakładzie. Sa bardzo pewni swojego stanowiska , Te osoby bardzo krzykiem załatwiają sytuację. Zwracają komuś uwagę ,a sami nie są lepsi. Twierdzą że ta osoba "poszkodowana mobbingiem" nie potrafi nic robić . Odnosza się do ofiary chamsko , arogancko, Odpowiadają nie życzliwie . Ta osoba lubi być w centrum uwagi. Ja tutaj piszę samą prawdę , więc proszę zróbcie coś z tym zanim będzie za późno Ta osoba się chwali że ma 3 auta, itd.ma inny kolor włosów. (charakterystyczny)Bo nie bloand ani nie czarne ani nie brązowe.
3
judasz 2016-03-05 00:36:54
Brawo!!! znamy te osobę ale niestety młode pracownice boją się walczyć o swoje ,,,, Tu nikt nikomu nie pomoże...
A pani o tym kolorze włosów jest znana wszystkim i może robic wszystko co jej się podoba, ale myślę ze już NIDŁUGO HA HA HA.....
2
Ja 2016-03-05 09:46:04
Na szczęście mam dzisiaj wolne. Ale jak ona była na tej zmianie to ze strachem przychodziłam do pracy. Nie potrafię przy niej pracować. Z rąk mi wszystko leci. Nie to że sie ja boję, bo jest ostatnią osobą na świecie żebym się jej bała. Należy się bać kogoś innego. Bo sprawiedliwośc nie długo przyjdzie. Tylko trzeba czekać cierpliwie. Wszystko i wszystkie krytykuje. Obgaduje opowiadając plotki które nie są prawdziwe. Znajduję ofiare potem zaczyna działać, przekazując plotki do dalszej części. Ona buntuje wszystkich pracowników do nowych i nie tylko. Do wszystkich rozpowiada ze nie potrafi pracować dana osoba i uważa się za panią prezes z 3 autami. Mam nadzieję że na nockę nie przyjdzie w poniedziałek do naszej zmiany. Bo nawet nie zdążyłam całego grafiku przeczytać. Nowe pracownice znikają,? wiecie dlaczego już tak jest.
2
Nowa osoba z forum 2016-03-06 10:42:57
Każdy pracownik nie tylko w jago -pro, bo w każdym zakładzie się tak zdarza że powinien byc najpierw przebadany przez psychologa pracy zanim podejmie zajęcie w tym zakładzie. Bo tak naprawdę jest potrzebna pomoc psychiatry. Jak nie których słucham to zastanawiam sie czy wsiadlam do dobrego autobusu. Widzę że niektóre osoby nie mogą sie obejść bez pracy wypisując takie komentarze, śledzą opinie o jago pro codziennie i potem komentuj na forum. Nie macie prywatnego życia??? Rodziny? Zamiast wypisywać opinie zajmicie się swoim życiem, bo napewno rodzina czuje sie zaniedbana. Żyjecie poza godzinami praca . Wyjdźcie na spacer na powietrze zamiast siedziec przy komputerze, bo mózg jest niedotleniony.
1
Flaflaf 2016-03-06 19:52:46
Kiedyś Jago-pro to był zakład do którego szło się pracować z dumą, teraz to wstyd i porażka. Ludzie są okropni, interesują się wszystkim i wszystkimi byle nie swoimi obowiązkami. Obgaduja, kradną, wynoszą co sie da, a kierownictwo nawet tego nie zauważa. Dobrze ze juz tam nie pracuje... Współczuję tym co muszą i nie mają innego wyjścia.
1
Do osoby o nicku Ja 2016-03-08 18:21:06
Do JA@ Słabi i źli ludzie szukają zemsty, Silni i dobrzy wybaczają, Inteligentni mają na to wyje... Każdego człowieka można poznać w ten sposób jak wyżej jest opisane..."w ten sposób odkrywa jego charakter" Jeżeli drążysz temat i cię to boli to masz coś na sumieniu więc to jest prawda. Sprawa kiedyś ucichnie i wyjdzie to wszystko na jaw, że co to opisujesz jest prawdą.
1
Len@ 2016-05-18 00:44:54
Czytam te komentarze i stwierdzam że w Jago chyba jest taka sam atmosfera jak w Aneksie!!ale sorry praca to praca a ludzie potrafią tylko narzekać!!robić igły z widły!!jak się nie podoba to zawsze można się zwolnić!!dziś wszędzie jest ciężko!!sorry taki mamy klimat jak mówi klasyk!!ha ha
Nowa 2016-05-19 12:29:43
Proszę o opinię jak wygląda praca na stanowisku kontrolera jakości. Złożyłam aplikację i byłam na rozmowie, jednak zastanawiam się czy warto rzucić pracę którą mam. Opinie raczej nie są zachęcające.....
Kobieta 2016-05-21 10:37:58
NIE SŁUCHAĆ LUDZI W SZCZEGÓLNOŚCI OPINII BO TO SAME BZDURY, NIE PLOTKOWAĆ, TYLKO ZAJĄĆ SIĘ PRACĄ BO NIE PRACUJESZ DLA TYCH LUDZI . WSTYDZĘ SIĘ ŻE JESTEM KOBIETĄ, BO ZACHOWANIE U TYCH KOBIET JEST "MNIEJ NIŻ ZERO" PRZEKLINAJĄ I SĄ GORSZE OD FACETÓW.. TAAK LUDZIE ROBIĄ IGŁY Z WIDŁY, PRZESADZAJĄ I NARZEKAJĄ.A" PLOTKOWANIE " TO TEMAT TABU. JA NIE WYTRZYMAŁAM PRACY W KONTROLI ALE TY MOZESZ SPRÓBOWAĆ . MOŻE CI SIĘ UDA . SAMA SOBIE WYROBISZ OPINIE. NIE KRYTYKUJ LUDZI JAK ICH NIE POZNASZ, BO JEŚLI KTOŚ CI ZLE MÓWI O TEJ OSOBIE TO LEPIEJ TRZEBA JĄ POZNAĆ A NIE OCENIAĆ. MOŻE TEJ OSOBIE CZEGOŚ ZAZDROSZCZĄ ?? ZAZDROŚĆ TO POWSZECHNA CHOROBA WSRÓD PRACOWNIKÓW . A ŻEBY SIĘ PRZEKONAĆ TRZEBA SPRÓBOWAĆ DO TEJ OSOBY ZAGADAĆ? BO JEŚLI POSŁUCHASZ PLOTEK TO ZNACZY ŻE NIE POTRAFISZ ROZMAWIAĆ Z LUDŹMI . LUDZIE NAPRAWDĘ PRZEADZAJĄ.
2
Nata 2016-06-18 19:07:51
Chorobliwa zazdrość o coś czego nie ma....ludzie się chyba za bardzo nudzą skoro wymyślają różne historie o osobach, o których tak naprawdę nic nie wiedzą,albo nie znają. Bo w pracy się inaczej człowiek zachowuje niż na zewnątrz tak? Wystarczy jeden zły człowiek aby zepsuć atmosferę. Praca w tej w firmie jest zaje...bi...sta, takie plotki wymyślają że mi ręce opadają. A jak źle się mówi o danej osobie to znaczy że jej czegoś zazdroszczą, Nie potrafią siebie szanować, tylko jak się uprą na jedną osobę to tak ciągną jak papier toaletowy. Chorobliwie zazdrosny człowiek wymyśla plotkę i puszcza dalej by ta osoba była źle traktowana w środowisku pracy. To nie jest wdłg. mnie normalne...
1
brexit 2016-06-29 07:10:00
Niewykorzystane szanse się mszczą. Jeśli naprawdę na czymś ci zależy to powinnaś o to walczyć i możesz stracić !niezależnie od tego jakie są przeszkody, bo potem gorzko będziesz żałować ze tego czy tamtego nie zrobiłaś(eś). To jest tak samo jak w życiu. Trzeba spróbować . A jeśli ktoś cię szantażuje to trzeba być twardym a nie taki co sra w majtki ze strachu. Ludzie z zazdrości by cię zabili. Także spróbuj i sama ocenisz . Najbardziej po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostają ludzie z dobrym i szczerym sercem, empatyczni, więc jedynie żeby przetrwać to trzeba być złym, bezczelnym, aroganckim, traktować ludzi jak powietrze tak jakby nie istnieli, być chamem, albo traktować jak trędowatych, nie uśmiechać sie do nich, . Nie szanować drugiego człowieka. I tyle na temat. Złóż CV bo warto. Popracujesz i powiesz czy dasz rade przetrwać w towarzystwie....
5
kotlet 2016-07-14 16:20:13
Ten Zastępca Kierownika Kontroli Jakości/ Specjalista ds. Reklamacji to jest jak stary kotlet, który ciągle ktoś tu na forum odgrzewa.
5
Facet 2016-07-17 15:45:32
Rusz inteligencją !!!! Bo na pewno ją masz , bo wiadomo jak nie chodzi o prace to chodzi o coś innego tak mi się wydaje bo co innego mają na myśli osoby które się tutaj wypowiadają nt zazdrości i zawiści. ( w większości baby) ale facet który się tutaj wypowiedział ma świętą rację. Żaden facet nie zwróci uwagi na kobietę która była by najpiękniejsza w jago-pro i miała najwspanialszy charakter, bo w większości jest zajętych, :-)... Nie ma takiego faceta - mogę sobie publicznie głowę dać uciąć że żadna tam laska nie zwróciła na zajętego faceta. Bo zwyczajnie się nimi nie interesują. Bo baby są najgorsze. Nie widzę w tej pracy żeby były jakieś kobiety. No chyba że się mylę to mnie poprawcie
2
lulu 2016-07-17 20:46:39
No powiem ci tak, jedynie żeby się przekonać to musisz zakupić ten produkt ponieważ każdemu nie służy wszystko. Bo każdy ma inne upodobania, albo ktoś jeszcze inny jest na coś uczulony. To tak samo jest z lekami, że np. lekarz ci przepisuje jakiś antybiotyk a ty jesteś na to uczulona , każdy ma inne ciało, więc musisz sama się przekonać. Firma ci powie że jest dobry ty kupisz a potem się okaże co innego a ty pełna zła będziesz pisała i mówiła że firma jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] krytykując ją przy tym że są oszustami. Nikt ci na to pytanie nie odpowie ponieważ sama się przekonać. :-)
1
Wkurzona 2016-07-23 15:47:41
Witam. Od kilku tygodni pracuje w Waszej firmie i nie mogę pojąć tych kobiet. Obowiązuje tu dziwna zasada, mianowicie kto jest sprytny ten może popijać kawusie i zajadac ciastka z brygadzistka w czasie pracy podczas gdy reszta pracuje pełna para. Te dwie panie mogą nawet za przyzwoleniem brygadzistka iść wielokrotnie na papierosa, zaznaczę tu tylko że ja jako nowa nawet nie zostałam zapytania czy mam chęć na wyjście do toalety czy też się napić.
No cóż , tak tu musi być od dłuższego czasu bo słychać oburzenie wśród pracowników a jednak nic z tym nie robią.
Smutne jest to, że panie w wieku 50+ tyraja a dwie czterdziestki omotaly brygadzistka i robią co chcą czyli mało.
8
fela 2016-07-24 09:48:34
Wkurzona@u jakiej brygadzistki jesteś?
5
NieZnajdziecieMnie 2016-08-02 19:00:47
Pracuję od zeszłego roku. To co wyprawia się w tej firmie, to kpina. Byłam już na wszystkich zmianach. Na każdej zmianie, są stare pracownice, które popijają sobie kawkę z brygadzistką. Im nie można nic powiedzieć, bo od razu idą na skargę. Czuję się jakbym pracowała z dziećmi w przedszkolu. "Proszę pani, bo Kasia zrobiła to, proszę pani, bo jasiu zrobił tamto." Moje dzieci się lepiej zachowują od tych bab. Starym pracownicom, nic nie można powiedzieć. Wielkie k*rwa damy się znalazły. Jedna lepsza od drugiej. Plotki, to chyba ich życie. Obgadywanie tych, które nie spełniają ich kryteriów na porządku dzienny. Wiele razy byłam świadkiem, gdy osoba o hmmm intensywnym kolorze włosów obgaduje dziewczyny z hmm Wielką Damą Jago, a na drugi dzień normalnie gadają z obgadywaną dziewczyną, a najlepsze jest, to że z nią obgadują inne....
3
tralala 2016-08-02 21:11:58
Pracuję w Jago Pro, od dłuższego czasu. Powiem tak, bywało różnie. Ale uważam, że nie warto słuchać tych "PAŃ" z większym doświadczeniem - w końcu wiedzą wszystko najlepiej. Dużo młodych przewinęło się, nie wytrzymało. Dziwne jest to, że takie osoby nie ponoszą żadnych konsekwencji. Może gdyby pan Dyrektor był bliżej i na bieżąco tego co się dzieje na produkcji, atmosfera i szacunek zmieniły by się diametralnie. Można współpracować z każdym działem :-) i wcale zakład taki straszny nie jest, czasem warto przepuścić przez palce, to co się tu przeczytało, pare osób się o tym przekonało :)
2
Pracownica 2016-08-04 21:23:18
Nie macie innych problemów!!!!!!!!!!!!!Ja pier dole. Dodajecie opinie, bo nie macie życia prywatnego? A ty o Nicku NieZnajdziecieMnie nie masz jakiegoś hobby tylko żyjesz pracą i ludźmi którzy tam pracują. Z opisu tutaj widzę że masz dzieci. Zajmij się nimi - niech poczują że ich kochasz bo zamiast się nimi zajmować to wchodzisz na pier dol oną stronę "Opinie o Jago-Pro" i wypisujesz komentarze. Jak masz małe dzieci to lepiej by było się nimi zająć bo potem sobie w późniejszym wieku sobie nie poradzisz. Są kamery i wszystko widać. A jak się dzieci bawią poczytaj książkę albo coś innego. Ja weszłam tu przez przypadek bo w pracy aż huczy że są takie negatywne opinie. Dyrektor widzi co się dzieje tylko nie ma czasu na rozwiązywanie problemów którzy tworzą ludzie tam pracujący. Zajmuję się przede wszystkim tym żebyś ty miała pracę i miała na chleb. Uff ...to koniec mojej wypowiedzi bo idę do pracy za chwlkę i nie chce się stresować
1
Wkurzona 2016-08-05 22:22:28
Kobiety, tu trzeba się dogadać wtedy będzie się dobrze i miło pracowało. Nie można się wyzywać jak to robi ta pani z 4 sierpnia.....to dowodzi jej agresji i sądzę, że jest ona jedna z tych co wiedzą najlepiej i są najpiękniejsze. Żałosna kobieta. W firmie rozeszły się opinie z ostatnich dni... i dobrze bójcie się, bi nie jesteście jedna z drugą wieczne.
1
Wkurzona 2016-08-06 22:19:41
Nie mówię, że mamy jak zaczarowane chodzić....trzeba jedynie załączyć siły i pokazać tym " wrednym i zaklamanym weteranka Jago ' że kolejne pokolenia teraz tu pracują, a one zamiast pier *lic głupoty niech zawijaja się na emeryturę
A jeśli chodzi o te niby cwane, to na nie też przyjdzie pora. Żadna z nowych nie da się mamic a stare wnet idą do lamusa.
Wkurzona 2016-08-07 02:03:16
Tak firma jest bardzo bardzo ok, nie mam nic do zarzucenia pod adresem zarządu. Chodzi jedynie o atmosferę, która również jest ważna.
Pensja jest na czas i płacą uczciwie :-D. Warunki też odpowiadają... tylko pomocy pomocy, rozwiazcie te grupki kobiet wykanczajacych nas psychicznie bab ze sporym starzem w firmie.
Już mówią z ironia że 'ida na kawę i żeby napisać na forum Jago ' niby nic takiego, a już się głupio uśmiechają i złośliwie odpowiadają zapytane o cokolwiek.
2
Pytajnik 2016-08-07 09:05:25
Na jakiej zmianie jesteście ?
UNIA 2016-08-08 13:43:00
Co ma sytuacja ludzi pracujących w Jago do otrzymanego dofinansowania unijnego? Możesz rozwinąć? Bo mam wrażenie, że zwykły pracownik takiego tematu by nie poruszył.
2
DOFINANSOWANIE UNIJNE 2016-08-09 19:46:57
ANIOLA nie ma i nie będzie dofinansowania, interesuje mnie polityka i nawet mam kolegę który pracuje rządzie. Zna tych wszystkich ludzi . Minister finansów powiedział ze nie będzie 500+ bo brakuje 5 mld złotych. Będziemy w czarnej dziurze. Wolisz żeby ludzie stracili prace na rzecz 500+. Będzie teraz ciężko. Także powodzenia dla tych którzy liczą na tą kwotę. 500+ na mieszkanie i na inne 500+itd. Ludzie się za bardzo podniecili.. Obama nawet takiej kwoty nie rozdaje a tam jest najbogatszy kraj. Co Polska jest biedna, a teraz będzie najbiedniejsza . Kobieta Premier nas zrujnuje.
1
DOFINANSOWANIE UNIJNE 2016-08-09 19:47:21
ANIOLA nie ma i nie będzie dofinansowania, interesuje mnie polityka i nawet mam kolegę który pracuje rządzie. Zna tych wszystkich ludzi . Minister finansów powiedział ze nie będzie 500+ bo brakuje 5 mld złotych. Będziemy w czarnej dziurze. Wolisz żeby ludzie stracili prace na rzecz 500+. Będzie teraz ciężko. Także powodzenia dla tych którzy liczą na tą kwotę. 500+ na mieszkanie i na inne 500+itd. Ludzie się za bardzo podniecili.. Obama nawet takiej kwoty nie rozdaje a tam jest najbogatszy kraj. Co Polska jest biedna, a teraz będzie najbiedniejsza . Kobieta Premier nas zrujnuje.
Ja 2016-08-10 01:27:33
PRZESTANCIE SENSACJE Robic LUDZIE!!!!!
1
QM 2016-08-11 12:34:26
Witam.

Widzę ogłoszenie na stanowisko Kierownika Działu Jakości, mam w tym temacie dużo doświadczenia. Chciałem tam aplikować, ale mam pytanie odnośnie warunków pracy, atmosfery pracy oraz stabilności zatrudnienia. Widzę że Pani Ewa, która jest teraz na tym stanowisku pracuje w firmie już 10 lat.

Jeśli ktos może żetelnie się wypowiezieć to z góry dziękuję.
Taaaaa 2016-08-11 17:52:15
Jak jesteś facetem to kup jakieś dropsy na uspokojenie, a równiez i panie nowe. Atmosfera ze starymi pracownikami głównie chodzi tutaj o Panie ze stażem dłuższym niż 5 lat jest nie dowytrzymania . Wyśmiewają się, obgaduja , puszczaja takie plotki ze po prostu można dac scenariusz do programu "Trudne Sprawy". Także tam faceci pracujący w tej firmie zatykaja uszy bo nie da się ich słuchać.
1
QM 2016-08-12 14:20:21
Czyli atmosfera jest dość "złożona";)
Zastanawiam się czy warto, podliczam za i przeciw. No mam nadzieje, że pomożecie
1
Taaaaaa 2016-08-12 20:47:03
No pewnie że warto spróbować ;-)i ocenić samemu , bo lepiej nie wzorować sie na opiniach innych ludzi. Np. Panie tam pracujący upoluja sobie jakąś ofiarę, zaczną opowiadać o niej nie stworzone historie po czym ty poznajesz bliżej tą osobę i ty uwazasz inaczej niż ci to przedstawiano.Warto mieć swój rozum, bo diabeł nigdy nie śpi. Źli ludzie do szpiku kości zawsze sie nasmiewaja z pracy innych osób i zawsze się na nią wydzieraja. Na papierosie można się wszystkiego dowiedzieć bo obgaduja..łamią 8 przykazanie
1
Pyt 2016-08-14 10:52:13
Moje pytanie brzmi czy pracujący tam ludzie są dorośli ?? Bo z tego co widzę , z komentarzy które przedstawiane na forum chyba nie ... Dorośli ludzie nie naśmiewają się, nie szkodzą drugiej osobie, nie plotkują.
fela 2016-08-14 13:26:50
Odpowiedz jest taka że "KTO SIEJE WIATR ZBIERA BURZE" przyjdzie taki czas że zapłacą za to jak traktują innych ludzi i to szybciej niż myślisz. Już za niedługo .
juz były pracownik 2016-08-19 11:15:05
Ś.P Pan Jan Jaśko - były prezes firmy sie w grobie przewraca bo pani prezes rozdaje stanowista dyrektorskie jak cukierki. Kiedys było by to nie do pomyslenia. Kiedys na lepsze stanowisko trzeba było długo pracowac a teraz wystarczy włazic w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pani prezes. Pozdrowienia Pani Joanno
Taka jest niestety prawda 2016-08-19 23:54:14
A ty oczywiście musisz Zmarłych mieszać. Daj mu spoczywać w pokoju. Na co ci to potrzebne jak już nie pracujesz w tej firmie. Właśnie....bo ja wiem "ZAZDROŚĆ" jak ludzie o kimś źle mówią to oznacza że coś czegoś komuś zazdroszczą. A że ktoś dostał dyrektorskie stanowisko to widocznie sobie zapracował chyba nie. Ludziom to już się w głowach przewraca. Albo jak jakaś osoba wzbudza sensację wśród pracowników, to jest też coś na rzeczy. Prawda? Nikt z nikim nie może rozmawiać bo od razu romans się przypisuje, albo nie wiadomo co. Tacy ludzie mają ze sobą jakiś problem i to z głową. Niby uważają się za dorosłych , a tak naprawdę jeszcze tak do końca nie teges...Ta chorobliwa zazdrość, albo zawiść to już uszami wychodzi...ocenianie innych źle jak się dobrze nie poznało, wzorując się na wypowiedziach innych.
1
zz 2016-08-20 23:05:48
Tego nie napisał były pracownik. To napisał ktoś, kto dalej siedzi w firmie i go to boli :).
3
JA 2016-08-21 11:26:29
Albo jest na l4 przez jakiś czas i nie może się obyć bez plotek siedząc w komputerze ...Jak chce dostać dyrektorskie stanowisko, to zapracuj bo " Tylko ciężką pracą ludzie się bogacą" Niektórzy ludzie którzy pracują w tej firmie są rozchwiani emocjonalnie, nie umieją sobie poradzić ze sobą, nie potrafią zdecydować o czymś . Takim ludziom będzie źle.
1
Lena 2016-08-22 16:45:01
Tu od starych pracownic ciągle słyszę, że nie wolno stać tylko cały czas się ruszać, a one co robią ?? chowają się pod kamerą i obgadują wszystkich , że ta sobie włosy obcięła, ta ma zmarszczki na brzuchu- powinna schudnąć bo wygląda jak Pudzianowski . One co chwila latają na papierosa. Np. Idą o godz. 16 a przychodzą o 16:45 tłumacząc się że się przebierają. To co majtki sobie piorą i czekają aż im wyschną. Ja jako nowa nie powinnam tego tolerować ale mam nadzieje że niektórzy kierownicy się okrzeszą na osoby które palą papierosy, ale jakże Oni sami palą to nie będzie nigdy Sprawiedliwości a ty JAKO NOWA nie możesz iść się przykładowo herbaty czy kawy napić bo maja powiedzenie. Nie palisz j e b i e sz na hali czy coś takiego . I osoby które nie palą są pokrzywdzone.
1
był 2016-08-23 17:51:13
Czy jakaś instytucja sie zajmie w koncu tą firma???!!!! Jakiś PIP, jakiś psychiatra pójdzie i zrobi wywiad z ludźmi którzy tam zarządzają? Z dyrektorkami? Doprowadzanie ludzi do nerwicy to jedyne co potrafia! Tempaki, niby magistry!
2
joasia123 2016-08-25 10:27:48
szukam pracy w zawodzie, jestem technologiem chemikiem po politechnice krakowskiej, niestety niemogę nic znalezc w zawodzie, bo albo jest komplet osob i nie ma potrzeby zatrudniac, nowych, a po stazu nie ma tez szans zostac, albo potrzebne sa osoby z dum, kilkuletnim doswiadczeniem. Kpina, nie wiem juz co robic, ciezkie studia za mna, a ze znalezieniem pracy jeszcze ciężej. Myslalam o JagoPRO. Wyslalam maila na adres, ktory podany jest na stronie. Czy jest zapotrzebowanie na produkcje lub w laboratorium?
JA 2016-08-25 11:30:54
Z takimi pytaniami trzeba się bezpośrednio kierować do dyrektorstwa, najlepiej się przejechać osobiście, a nie tutaj na forum. Na forum są zwykli pracownicy, bądź ex pracownicy zdesperowani którzy oczerniają firmę. Jeżeli się wysłało e-maila z CV to trzeba czekać cierpliwie albo jak już wyżej powiedziałam przejechać się osobiście.
1
Pakownia 2016-08-30 12:37:13
Nie tylko trzeba kierownictwo, dyrektorstwo itd wysłać do psychiatryka ale i większość panow zajmujących się linia. Nie którzy maja ze sobą jakiś problem emocjonalny. Nie wiedza czego chcą od życia. Traktuja jak szmaty i powietrze!!!!!!!!!Nie powiem wam na jakiej zmianie jeden z panów powiedział, bo uslyszalam przypadkowo do jednej z dziewczyn- spier....dalaj.Facet ma ok 180 cm wzrostu.Ona tego nie słyszała na szczęście.Ale ja tak i mnie to zezloscilo. Jak wy traktujecie kobiety?Zycze wam samotności i żeby żadna z was nie chciała. Żeby baby z którymi jesteście kłócily się z wami .Tacy faceci maja iloraz inteligencji poniżej zera. Juz wolę siedzieć na pakowni bo tam są prawdziwi mężczyźni,(MAGAZYNIERZY) którzy pomagają. A CI HALOWI MAJA SIANO W GŁOWIE. POWIEM TYLKO ZE TO SIE DZIALO WCZORAJ na hali. Jakiś taki koleś nie wyspany i miałam uczucie jakby pijany był bo tak się zachowywał.
1
Były jago 2016-09-06 15:27:00
Tak,ale nie ma co porównywać ilości pracy halowych do magazynierów z pakowania. Co do operatorów jakbyś sie użerała z 5,6 rozdartymi kobietami też by ci nerwy puszczały,halowi mają ich 4 razy tyle.
2
ja 2016-09-08 11:01:34
Dlaczego każdy się podpisuje "były jago" "były pracownik" itd. Przecież każdy wie ze nadal pracujecie w tej firmie. Zdradza was forma pisania . Po co niby miał były pracownik wchodzić na to forum jak pracuje już gdzie indziej. No można pogratulować prezesowi i dyrektorowi . Bo gdyby było tak źle to nie było by tutaj opinii. Jeszcze od byłych pracowników. Ta firma ma coś w sobie chyba. Bo niby im było źle a wracają do wspomnien. Zapomina się o złym i o złych ludziach. Popularna firma.
Do już były pracownik 2016-09-09 10:05:24
Biedactwo...nie daje sobie rady z głupimi babami-to się nie odzywaj w ogóle do nich jak ci to przeszkadza. Traktuj je z dystansem jak poniektórzy to robią ! Nie rozmawiaj z tymi co się wydzierają bo potem się będą z ciebie naśmiewać. Bo tylko to potrafią robić. Nie którzy nie mają swojego rozumu i słuchają się innych, jak zauważyłam. Byłam świadkiem jak pewna pani podeszła do operatora i obgadywała dziewczynę . Tak mu nagadała głupot że ten tą dziewczynę potem traktował i traktuje jak najgorsze zwierzę.JESTEŚMY DOROSŁYMI LUDZMI ?? Wymagacie od Dyrektora , prezesa , kierownictwa żeby was normalnie traktować a wy jak się traktujecie. Zacznijcie się szanować to i Oni będą was szanować.
1
Skromniak 2016-10-09 15:10:44
Cześć. Chciałbym się dowiedzieć czy w "Jago pro" są może przyjęcia na operatora wózka widłowego. Jeśli tak, to proszę o odpowiedź.
545454 2016-10-09 19:45:29
oj wiesz co kolego mi się wydaje ze ta oferta o która pytasz jest już nieaktualna na tego zastępcę kierownika tak mi się wydaje ale oczywiście na Twoim miejscu wolałbym się upewnić jak jest na 100 %
incognito 2016-11-20 11:58:21
Robota na formulacji jest ok. Trzeba się tylko nauczyć co z czym mieszać i umieć podstawowe rzeczy dotyczące odważania. Kierownik jest ok można z nim wszystko załatwić od ciuchów roboczych po urlop. Umowa na początku jest kiepska czyli zlecenie. ale po 3 miesiącach można już dostać o pracę na czas określony. Starsi stażem pracownicy raczej pomagają świeżakom o co zapytasz to powiedzą.

Da się przeżyć.
Zostaw swoją opinię o Jago-Pro Sp. z o.o. - Jaworzno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jago-Pro Sp. z o.o.