brak logo

NOWATECH SP. Z O.O.

Wadowice

Opinie o NOWATECH SP. Z O.O.

elektro 2011-02-28 06:26:30
po co kłamiesz, pracowałem w nowatechu (niewolatechu) parę lat i mogę powiedzieć że jest to najgorsza firma w jakiej pracowałem ! Pracowałem tam z przymusu gdyż w rejonie nie było innej pracy ale cały czas szukałem aż znalazłem i dzięki bogu wyniosłem się z tej firmy tak jak wielu innych ludzi. Nie polecam nikomu z dobrego serca radzę omijać niewolatech Szerokim łukiem. Już lepiej iść do ponaru albo kamieniołomu.
wisła 2011-02-28 06:40:50
to raczej ta osoba to tylko udaje twoją koleżankę, bo jak by nią naprawdę była to by ci kazała trzymać się z daleka od tej firmy. Krótko: jeżeli jesteś podpierdalaczem, chamem, lubisz lizać kierownictwu dupę, podkładać innym świnie itp itd TO TEN ZAKŁAD JEST DLA CIEBIE Nawet nie wiecie ilu ludzi się przewinęło przez ten zakład.
i 2011-02-28 07:08:08
do (usunięte przez administratora).. z pierwszego postu............piszesz Nick OLA a w poście piszesz chciałbym, po twoim ilorazie inteligenci mniemam iż jesteś kimś z zarządu tej firmy.
igim 2012-01-13 19:17:38
ja polecam pracę w tej firmie, wypłaty są na czas, wynagrodzenia są takie sobie ale nie jest najgorzej, jak coś sie dzieje to zawsze firma stara się pomóc.można się rozwijać szkolą pracowników.
??? 2012-01-14 18:10:07
A jak niby mają być wypłaty wypłacane ??? po roku ??? jakie szkolenia i jaka pomoc ??? nie wiem kolego (koleżanko) co zażywasz ale lepiej to odłóż i zastanów się drugi raz co piszesz, i nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Ja stanowczo odradzam pracę w tej firmie !!! i to jest naprawdę dobra rada.
igim 2012-01-19 17:13:07
nie wiem co Ci ta firma zrobiła ale ja nie mam co narzekać!!i nie wiem skąd ta Twoja nie nawieść!!i nie pisz takich głupot na temat tego prcodawcy!!
??? 2012-01-22 14:30:39
Drogi kolego (koleżanko) ja nie pałam nienawiścią do tej firemki, to raczej ta firemka pała nienawiścią do pracowników bo z jakiego powodu tyle ludzi stamtąd się zwalnia ? chyba nie muszę Ci przypominać na przykład o grupowym zwolnieniu elektryków parę lat temu itp, itd.
Sprawa jest jasna: jak się dba tak się ma. Na jaką opinię sobie firma zasłużyła taką dostaje.
Masz prawo do swojej opinii (może jesteś jakimś Nowakiem) w końcu żyjemy w demokratycznym państwie a ja mam do swojej, więc przez kilka lat przepracowanych w tym zakładziku moja opinia jest taka jaka jest, czyli PONIŻEJ KRYTYKI.
igim 2012-01-22 21:34:57
z tego co wiem, to o czym piszesz było inicjatywą tych pracowników a nie firma ich zwolniła. Teraz w Nowatechu jest naprawde dobrze.A do Nowaków nie należę!!wielu z moich znajomych chciałoby tam pracować.
??? 2012-01-24 00:33:41
Czytanie ze zrozumieniem nie boli !!!
Szkoła podstawowa się kłania !!!
Podałem jeden z przykładów najlepiej obrazujących klimat panujący w tym zakładzie.
Skoro jest tak super, zarobki świetne ble ble ble. to dlaczego ludzie sami się stamtąd zwalniają (nawet grupowo).
Może napisz wszystkim ilu pracowników powiedzmy przez 5 lat się stamtąd zwolniło (gwarantuje że by ludziom szczęki poopadały jak by wiedzieli ilu pracowników się przewinęło przez tak mały zakład)

Jeżeli w przeciągu kilku miesięcy nastąpiła taka diametralna, w prost niewyobrażalna zmiana w tym zakładzie to nic tylko pogratulować, jak rozumiem na początek kierownik i brygadziści zostali zamienieni na ludzi o odpowiednich kwalifikacjach i skończyło się przyzwolenie właścicieli na chamstwo i donoszenie na innych pracowników.

Jak tak to gratulacje.
Jak nie to nie mamy o czym pisać.
Grzegorz 2012-02-09 23:19:38
Przypadkowo zauważyłem wątek dot. firmy gdzie pracuję. Naprawdę nie rozumiem osoby wypisującej te oszczerstwa. ( choć przypuszczam z dużym prawdopodobieństwem kto to napisał). Takie samo zachowanie jak wtedy gdy był naszym pracownikiem. Ciągłe pretensje, oszczerstwa, brak szacunku do przełożonych, brak lojalności i "piana z ust". Z woli sprostowania: grupowe zwolnienie elektryków to: 2 osoby, które same złożyły wypowiedzenia i przez co chciały zaszantażować szefa w bardzo trudnym momencie dla firmy - (na szczęście szef się nie ugiął) + 1 elektryk za pijaństwo w pracy i też bez dyscyplinarki tylko za porozumieniem stron przez dobrą wolę pracodawcy. W ciągu 5-ciu ostatnich lat zwolniło się 5 osób a zatrudniło nowych 10-ciu. Jak na firmę zatrudniającą 60 osób to u nas nie ma prawie żadnej rotacji. Zawsze może być lepiej i firma się o to stara, ale atmosferę tworzą głównie pracownicy. A to co wypisujesz to chęć zemsty tylko nie wiem za co, za te kilka miesięcy pracy ( a nie lat jak pis
Grzegorz 2012-02-09 23:37:41
do electro... i anonima i [...] bo to ta sama osoba.
Życzę Ci miłej pracy gdzie indziej bo niestety nie potrafiłeś się w Nowatechu odnaleźć. Nie oczerniaj bo to jest karalne (a każdy wpis posiada rejestrowany IP i może być dowodem w sądzie). Nie straszę Cię a tylko proszę abyś, jeśli chcesz przekazywać Swoją opinię, to opierał ją na faktach a nie kłamstwach i oszczerstwach. Jeśli nie chciałeś pracować wg jasno określonych reguł i wykonywać swoich czynności należycie to się zwolniłeś bo to nie było Twoje miejsce i tyle. Nie obrażaj tylko mnie i innych pracowników. Każdy ma wolny wybór - chcesz to pracujesz. A jak nie - to nie nikt nikogo nie zmusza masz wolną wolę. I jeszcze jedno. Nie oceniaj innych,(podstawówka..) sam jak u nas pracowałeś ledwo miałeś maturę i dopiero robiłeś inżyniera - a chciałeś wszystkich poprawiać ...
Ronaldo 2012-03-01 08:56:16
Witam wszystkich którzy jak kolega Grzegorz z postu wyżej "przez przypadek" odwiedzili tą stronę. Kolego "Grzegorz" ja nie przez przypadek tak jak ty odwiedziłem tą stronę bo jestem świadom na jaką stronę wchodzę i w jakim celu, po przeczytaniu opini które są tu zamieszczone przez ludzi którzy żyją w wolnym kraju i mają prawo do wolności słowa i mogą zamieszczać opinie negatywne jak i pozytywne (bo ta strona nie nazwa się "wyraź pozytywną opinię o firmie Nowatech"). Ja napiszę krótko pracowałem na produkcji nie ważne czy kilka lat, miesięcy, czy dni ważne jest to że bardzo się cieszę że już tam nie pracuje. I napisze ci kolego "Grzegorz" że straszenie sądem jest po prostu żenujące, bo wygląda jak by ktoś chciał ukryć nie wygodną prawdę, a nazywanie elektryków którzy chcieli aby ich dobrze traktowano szantażystami jest po prosty nie na miejscu, nie będę gdybał kim jesteś albo inni którzy tu pisali, nie mam też zamiaru pisać komu się piana toczyła itp, bo ja w przeciwieństwie do
Ronaldo 2012-03-01 09:18:46
takich ludzi jak ty pilnowałem swojej pracy a nie obserwowałem innych w wiadomym celu, niestety część pracodawców woli takich pracowników "obserwatorów" niż ludzi uczciwych i może stąd takie opinię byłych pracowników a nie inne. Na koniec pragnę pozdrowić wszystkich byłych pracowników firmy Nowatech a obecnym życzę aby byli tak traktowani jak kolega "Grzegorz"
kk 2012-09-05 10:56:36
moja opinia jest taka, że firma jest dość dobra, nie mowie najlepsza bo do doskonalości jej dużo brakuje, ludzie tam pracujący sa mili, warunki dobre.ja polecam
Dawid M 2013-05-31 15:09:01
Witam, w sumie to sam nie wiem po co to piszę,ale ktoś się pode mnie podszywa lub wypowiedź innej osoby jest brana za moją. Zaznaczam,że jest to mój pierwszy post i zarazem ostatni. Dla jasności to ja jestem tym elektrykiem po maturze, który chciał wszystko poprawiać. Nie będę oceniał jak wyglądała praca w Nowatechu bo po co?! Każdy kto tam pracował lub pracuje to dobrze wie. Jak widać jednym się podoba drugim nie , z resztą jak z wszystkim innym co nas otacza. Według mnie "podstawówką" jest nie podpisywanie się pod swoją wypowiedzią tak żeby nie wiadomo było kto to napisał, podszywanie się pod innych lub nie mając pewności sugerowanie, że ktoś coś powiedział (w tym przypadku ja). I tu też nie rozumiem jak ktoś może mnie sądem straszyć skoro sam mnie bezpodstawnie źle ocenia. Znam z Nowatechu dwóch Grzegorzów i mam nadzieję, że nie napisał tego żaden z was bo was bardzo lubiłem i szanowałem, i byłoby mi przykro. Moje zwolnienie nie było żadnym szantażem. Chciałem i to zrobiłem, miałem większe ambicje niż możliwości tej firmy. Z wieloma rzeczami się nie zgadzałem i jak ktoś wcześniej napisał "droga była wolna". Życzę sukcesów całej firmie Nowatech, jej obecnym i byłym pracownikom. A osobom po "podstawówce" przekazuję gorące: "stuknijcie się w głowę".

Pozdrawiam
Dawid M:)

P.S. Jakby ktoś coś jeszcze chciał wyjaśniać to numeru telefonu nie zmieniłem, można śmiało dzwonić.
samio 2015-01-29 19:02:27
w swojej poprzedniej firmie zajmowałem się zgrzewarkami, a wiem , że to jest główna rzecz którą zajmują się w Nowatechu. Myślicie , że potrzebują doświadczonych ludzi , czy raczej szukają młodych których mogą dopiero przeszkolić i przy okazji nie płacić im tak dużo na samym początku ich kariery w firmie?
aligator 2015-03-30 22:31:25
Myślę, że @samio raczej chętniej przyjmują do firm z doświadczenie, tak biorąc na chłopski rozum. A że masz doświadczenie branżowe, to oczywiście że próbuj, przynajmniej ja bym to na Twoim miejscu zrobił. Nowatech ma sporo ciekawych usług też, bo zajmują się np wycinaniem elementów strumieniem wody ze ścierniwem „WATER JET" a to nowa technika na rynku
praca 2015-04-28 10:15:49
W obecnej chwili firma poszukuje pracowników na stanowisku frezera i elektromontera- praca na serwisie zgrzewarek. Chętnych zapraszamy do składania CV.
oneles 2016-05-07 16:59:10
Odnośnie warunków to jest bardzo fajna atmosfera w pracy @igo. Nowych ludzi traktują bardzo pomocnie, więc nie ma się czego obawiać.
Zostaw swoją opinię o NOWATECH SP. Z O.O. - Wadowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOWATECH SP. Z O.O.