brak logo

Gemo-Silesia Sp. z o.o.

Chorzów

Opinie o Gemo-Silesia Sp. z o.o.

max99 2012-08-27 13:16
Gemo Silesia-bałagan na każdym kroku,rodzinne układy na każdej zmianie,tu bracia ,tam kuzyni, tu ojciec i synek,[usunięte przez moderatora]szkoda gadać.Miło na rozmowie a po rozpoczęciu pracy słoma z butów wychodzi...Ale nie ma się co dziwić...[usunięte przez moderatora] i z tamtąd większość pracowników.Premie kierownik zmiany zabierze za byle co i dołoży drugiemu bo takie ma widzimisię...
13
SPI 2013-02-28 19:43
socjal, premie świąteczne, wczasy pod gruszą, podwyżki co styczeń, świetna atmosfera, wyskokowe imprezy i wyjazdy, spokojna praca, co chcieć więcej. Odkąd zmienił się Kierownik Zakładu wszystko się zmieniło na plus. Nowy szef dba o pracownika, angażuje się, rozwija i rozbudowuje firmę. Jak na prywaciorza to ok.
2
mango26 2013-07-18 23:28
Tak to prawda,ale mamy już Lipiec 2013 co myślicie teraz?
1
i 2015-05-27 21:43
Gemo to jedna wielka Kapuściana rodzina. Szef no może jakiś człowiek ale pozostałe szefostwo tragedia. Szczególnie Panie które niby sie pzryjażnia a jedna na druga nagabuje i obraża. Nie mówiać już o pracownicach. Same puste baby, zero wykształcenia, logicznego myślenia. Oczywiście słuchają tylko Radio Piekary Albo Silesia..... tragedia.
10
mango26 2015-07-31 21:00
szefostwo super,garsta załogi też ale reszta to hieny.
3
Speccc 2016-04-30 01:16
Firme oceniając w skali od 0-10 daje -5 kierownictwo zapatrzone tylko w siebie, traktowanie ludzi przedmiotowo, "Jak nie ty to kto inny" jedna wielka sztuczna korporacja, zero atmosfery gdyby nie firmy zewnętrzne firma by nie funkcjonowała, Pozdrowienia dla dennego działu UR i jego kierownictwa... Arek
15
werty 2016-05-20 16:58
Jakas popierdułka ta firma
12
muminek 2016-06-03 10:14
Kliki, kliki i układy. Nie siedzisz w układzie, po tobie.
poplecznictwo, podlizywanie, subiektywna premia. nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach. firma jedno wielkie nieporozumienie.
15
jacho 2016-06-26 13:26
brygadzistki na OVF nie są obiektywne,polega to na lubię cię albo nie lubię cię,umiejętności i staranie nic nie pomogą,jeżeli występuje to drugie.
17
xyz 2016-07-12 10:06
Pracuję tu już trochę. Nie mam tu nikogo z rodziny, ani nie miałem też żadnego znajomego przed przyjęciem - byłem "z ulicy" z dala od wszelkich układów.
Firma cały czas się rozwija, dlatego niektóre sprawy czasami kuleją, jednak reasumując, wszystko zmierza w dobrym kierunku i jeśli komuś chce się pracować to z biegiem czasu będzie też zarabiał fajne pieniądze. Jeśli ktoś nie potrafi pracować "u kogoś", to zawsze będzie wyszukiwać problemów, niedogodności itd. więc niech sobie lepiej otworzy własną działalność.
Wszystko tu się dzieje oficjalnie, przestrzegane są wszystkie prawa obowiązujące w naszym kraju, pełen socjal, możliwość rozwoju i awansów, z czystym sumieniem polecam.
4
xyz 2016-07-12 10:06
Pracuję tu już trochę. Nie mam tu nikogo z rodziny, ani nie miałem też żadnego znajomego przed przyjęciem - byłem "z ulicy" z dala od wszelkich układów.
Firma cały czas się rozwija, dlatego niektóre sprawy czasami kuleją, jednak reasumując, wszystko zmierza w dobrym kierunku i jeśli komuś chce się pracować to z biegiem czasu będzie też zarabiał fajne pieniądze. Jeśli ktoś nie potrafi pracować "u kogoś", to zawsze będzie wyszukiwać problemów, niedogodności itd. więc niech sobie lepiej otworzy własną działalność.
Wszystko tu się dzieje oficjalnie, przestrzegane są wszystkie prawa obowiązujące w naszym kraju, pełen socjal, możliwość rozwoju i awansów, z czystym sumieniem polecam.
2
smao 2016-07-13 21:43
Widocznie nie ma co narzekać, bo przecież warto się załapać. A atmosfera jaka jest teraz? Dzięki za odpowiedź
2
H 2016-12-22 21:47
Atmosfera masakra na ofv rządzi kapusciory i radio fest albo piekary. Żenada
Żeby takie mlode osoby słuchały takigo badziewia.
14
Gregor 2016-12-25 17:08
System pracy jest brygadowy? Jak to wyglada w praktyce? Czy zieloni dostają 3tys brutto na dzień dobry?
Kris 2017-01-06 21:20
Bylem tam na rozmowie w sprawie pracy i zenada...niby niemiecka firma z tradycjami i 11 zl brutto za godz.na poczatek.To jest kompromitacja,wiecej kasjerka w Biedronce zarabia.Powodzenia frajera L co tam pracuja.
10
Isk 2017-01-26 09:15
Nie polecam!!! Niemiecka firma z tradycjami??? Nie w Polsce.
10
były pracownik :) 2017-04-11 22:02
Pracowałam i nie ma źle tak jak nie którzy piszą!-jednym pasuje praca na produkcji innym nie poprostu...... ale firma jest ok /na dziale OVF dziewczyny super a czy słuchają radia tego czy innego to ich sprawa jedni lubią metal inni techno a jeszcze inni disco polo.... bywa.... i nie ma co krytykować - wypłata zawsze na czas a nawet przed czasem ,praca do lekkich nie należy ale jest miło .Ja generalnie polecam tą firmę jeśli ktoś lubi pracę zmianową w tym nocki....Pozdrawiam
1
Zadowolona 2017-04-20 18:13
Nareszcie normalna i prawdziwa opinia!!! Brawo. Pracuję na off , jestem osobą z bogatym doświadczeniem zawodowym - w różnych firmach i z różnymi osobami pracowałam - to jest bardzo porządna firma. Jedyne co jest tu potrzebne to CHĘCI DO PRACY!!!
4
PoszukujacyPracy88 2017-05-11 12:37
Na produkcji na dzien dobry proponuja 13 zl brutto na godz. Przez pierwsze 3 miesiace probne. Czyli smiech na sali kto bedzie pracowal za najnizsza krajowa na prosukcji?? Szok poprostu szukaja murzyna do zlapania w siatke he he...
5
p_nemo 2017-06-14 17:04
A ma ktoś jakąś wiedzę na temat układów pana Mariusza K.? Ponoć osoba nietykalna i "exterminator{"?
7
MR_G 2017-07-13 11:37
Byłem na rozmowie, rozmowa przeprowadzona w sposób profesjonalny, rzadko spotykany w dzisiejszych czasach, dobre podejście do pracownika widać od początku,

Podjąłem pracę, jestem zadowolony
Agata 2017-08-10 18:05
@MR_G, gratuluję ! W takim razie napisz proszę, jak należy przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej, z czego jest się odpytywanym, czy należy się stresować niepotrzebnie? Na jakie stanowisko aplikowałeś? Firma oferuje benefity?
1
Zostaw swoją opinię o Gemo-Silesia Sp. z o.o. - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gemo-Silesia Sp. z o.o.