ILF Consulting Engineers Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o ILF Consulting Engineers Polska Sp. z o.o.

Bartosz 2015-04-22 00:43:55
Czy jesteś zorientowany się jak kształtują się zarobki na stanowiskach kierownik zespołu/ lider/ w tej firmie? Jak wygląda pakiet bonusów? Pracuję w konkurencyjnej firmie i rozważam decyzję o podjęciu zmiany pracy.
5
Zulugula 2015-11-06 10:15:13
A ja cenie sobie pracę w ILF. Pracuję już tu od wielu lat i mogę śmiało polecić.
Firma jest uczciwa i przyjazna wobec pracowników. Atmosfera pracy, elastyczność - na duży plus.
Co ważne - jest to firma prywatna, co uważam za ogromną zaletę patrząc po znajomych pracujących po w budżetówkach lub korpo S.A.
2
xmkiy 2015-11-10 16:51:27
@huehue umowa pracy w tej firmie niczego nie gwarantuje, a już na pewno nie daje poczucia bezpieczeństwa. Niezależnie od tego co masz i tak mogą człowieka wywalić w każdej chwili. Zresztą jeśli tam pracujesz, to na pewno wiesz o takich przypadkach. Rozumiem, że nie wolno o nich pisać, bo ... . Na szczęście tutaj możemy pisać prawdę i demaskować.
46
Rafał 2015-11-19 21:21:08
Pracowałem parę lat na stanowisku asystenta projektanta w tej firmie więc nie znam zarobków na stanowiskach leaderów/kierowników. Z resztą takich rzeczy nie podałbym na forum.

Generalnie ja akurat mam złe doświadczenia z tą firmą, wszystko co zostało tu negatywnego napisane doświadczyłem na własnych czterech literach. Nie polecam.
46
Student_ 2015-11-30 15:58:14
W przyszłym roku kończę studia i od pewnego czasu obserwuje to forum jak też tą firmę. Widzę, że ktoś usunął wiele opinii jakie zostały napisane. Wygląda na to, że komuś to przeszkadzało albo dotknęło istotnych rzeczy. Faktycznie coś z ta firmą jest nie tak i to bardzo.
20
BENEFIT 2015-11-30 16:47:17
@Bartosz pakiet benefitów to śmiech na sali. Opiekę medyczną dają w takiej samej korporacji jaką i oni są. Z pensji potrącana jest kwota co miesiąc (w zależności od wybranego pakietu) natomiast drugą cześć funduje firma. Poziom opieki w tej firmie co mają to był bardzo niski. Jak lubisz płacić za byle co, to płać.
38
BIGEYE 2015-12-15 22:08:10
Opinie @Pendolina, @mokzseimo, @ataneraa, @Zulugula2, @Była_, @Prawda_zwyciezy, @Nigdy więcej zostały bezczelnie usunięte. Już raz taka akcja miała miejsce, więc tym razem opinie zostały zapisane i będą odtwarzane po każdym uśnięciu (jak wyżej). Pozdrawiam.
10
Waldi 2015-12-29 18:04:22
Jako były pracownik napiszę, że praca u nich nie była ani zabawna ani przyjemna. Uważam, że kilka lat jakie tam spędziłem, to był czas stracony, mimo wielu wykonanych projektów w sposób bardzo wariacki i odbiegający od normalności. Na początku pracę traktowałem jako wyzwanie, starając się bagatelizować to wszystko co forumowicze napisali powyżej. Na dłuższą metę nie dało się tam pracować. Jest coś bardzo złego w tej firmie jeśli chodzi o warunki pracy (mowa o biurze w Polsce i nie sądzę, że następcy założycieli panów Lässera i Feizlmayra zdają sobie sprawę z tego co się dzieje w polskim oddziale). Dlaczego tak jest? (usunięte przez administratora) . Żadne pieniądze, umowa, wątpliwy pakiet bonusów ani doświadczenie nie zrekompensują złą z którym ma się tam do czynienia. Niestety ja również odradzam prace u nich, podobnie jak wiele osób na tym forum.
67
AbsolwentkaPrawie 2015-12-29 19:47:49
Interesuję się tą firmą od pewnego czasu. @mieszko 9 października pisał o przesadzonych wcześniejszych opiniach. Gdzie one są? Czyżby cenzura? No kto to widział .... .
25
Jaroo 2016-01-05 01:00:52
Niestety zdecydowana wiekszosc opinii to prawda, ogolna koncepcja dobra ale niestety firma poprostu jest zle zarzadzana a stwierdze nawet ze fatalnie posiadam porównanie trzech innych podobnych miejsc pracy.
52
Jan Chryzostom 2016-01-05 12:03:56
Cześć! Pracowałem wystarczająco długo, żeby wyrobić sobie wykrystalizowane zdanie. Wg mnie mobbing był mimo wszystko rzadki, nepotyzm się faktycznie mocno rozwinął i choć w oczywisty sposób irytuje ludzi dookoła, nie on jest w mojej ocenie największą bolączką. Wskazałbym raczej na podejmowanie się zadań bez zapewnienia należytych kompetencji do ich realizacji, oderwane od rzeczywistości planowanie (tak terminowe, jak też finansowe) oraz brak spójnej koncepcji działalności / rozwoju (tzn. panuje "koncepcja", żeby robić wszystko i wszędzie).

O wynikających z błędnych założeń kłopotach natury przyziemnej (czytaj: finansowej) rozpisywał się nie będę, bo zapewne dostanę bana.

Paradoksalnie jednak dla młodych ludzi z głową jest to miejsce do polecenia (jako odskocznia do zatrudnienia docelowego), o ile będa pamiętać, by wbrew zachętom z góry nie dawać z siebie wszystkiego (można się boleśnie rozczarować jaka będzie nagroda), tylko cokolwiek zadbać o swój własny tyłek. Przy takim zastrzeżeniu da się zapewnić zarobki nieco powyżej średniej rynkowej i imponujące tempo budowy doświadczenia w CV. Po kilku latach można z podniesioną głową ponownie wyjść na rynek pracy i rozejrzeć się za czymś naprawdę perspektywicznym oraz stabilnym. Na dłuższą tylko dla miłośników hardcore, ale i tacy przeciez są:).

Powodzenia dla wszystkich przed, po i w trakcie doświadczeń z ILF!
9
poszukujacy 2016-01-06 13:34:16
Dziękuje za szczere opinie uratowaliście mnie przed popełnieniem błędu.
Powodzenia !
9
Wojciech 2016-01-06 23:58:51
Z pełną odpowiedzialnością mogę potwierdzić niekompetencje w wielu dziedzinach. Wiele razy widziałem przerażenie i bezradność w oczach kierowniczek i kierowników, którzy posyłali ludzi na zadania, o których nie mieli zielonego pojęcia (sami ich nie potrafili wykonać). Temat wyceny projektów i szacowania budżetu w tej firmie to temat rzeka, pt. "jak tego nie robić". W tej firmie nie ma i nie będzie kompetencji, bo one znikają wraz z ludźmi zwalnianymi i odchodzącymi. To o czym inni napisali nie będę powtarzał, bo to też smutny fakt.

Ja jeśli bym wiedział o firmie to wszystko, to co wiem teraz, na pewno bym nie próbował tam pracować. Dlatego nie polecę jej nikomu, ani przyszłym pracownikom ani moim obecnym klientom (no chyba, że ktoś lubi ekstremalne wrażenia w wersji hard albo należy do "rodziny"). W każdej innej sytuacji praca w tej firmie nie jest warta zachodu. Szkoda, bo chciałby się żeby było inaczej. Dlatego nazwa tej firmy w CV jest świadectwem obciachu niż powodem do dumy. Ja się pomyliłem pracując tam, ale teraz jest już tylko lepiej.
76
Jan Chryzostom 2016-01-08 12:09:01
@hg: Przy zachowaniu podstawowych zasad można się zasymilować:). Nie znała ich jedna współpracowniczka, która została zwolniona po przeglądzie korespondencji mailowej z koleżanką, w której ryzował się niepochlebny rysunek wspomnianej już przez gh Pani Menago.
3
Jan Chryzostom 2016-01-08 12:12:26
chodziło o niepochlebny wizerunek naturalnie
3
Jan Chryzostom 2016-01-10 11:54:52
Nikt nie ma w zakresie obowiązków inwigilacji poczty, ale niektórzy się nie potrafią powstrzymać. @miodex: jedyny błąd wyrzuconej z pracy to wykorzystywanie służbowej skrzynki mailowej do wyrażania prywatnych opinii. Dziewczyna nie wyleciała jednak za to, lecz za mało pozytywne zdanie o przełożonej. (usunięte przez administratora)
3
BIGEYE 2016-01-12 22:22:32
Opinia @Tomeczek została usunięta. To już kolejny raz, kiedy taka akcja miała miejsce. I tym razem opinia została zapisana i będzie odtwarzana po każdym uśnięciu (jak wyżej). Pozdrawiam
4
insider 2016-01-12 23:45:27
Mentoring w tej firmie polegał na tym, że zatrudniali młodego studenta (bo tani), zwalali na niego robotę wymagającą sztabu doświadczonych inżynierów w niczym mu nie pomagając i obarczając go za wszystko odpowiedzialnością. Po wyeksplatowaniu i wypaleniu (praca ponad siły, stres, inne)go "opluwali" i zwalniali. Poświadczam to swoją osobą bo mnie to w tej firmie spotkało.
59
Zorientowany 2016-01-17 11:03:43
>Jan Chryzostom - 2016-01-05 12:03:56

To chyba najbardziej rzetelna i zorientowana opinia o firmie. Podzielam ją w całej rozciągłości.

"Głowie" firmy (Prezes + Dyrektorzy) wydaje się, że da się zrobić projekt samymi młodymi i ambitnymi ludźmi, niezależnie czy to elektrownia w Polsce, gazociąg w Afryce, terminal LNG na Ukrainie, metro w Warszawie, droga, linia kolejowa, linia energetyczna, spalarnia śmieci czy ogniwa fotowoltaiczne.

Tak się nie da. Zwłaszcza, że ludzie rotują. Powoduje to niewłaściwe szacunki przy wycenach, deklarowanie w umowach nierealnych do wykonania przez zespół zakresów (z uwagi na brak doświadczenia), dzikie harmonogramy, straszliwe obciążenie ludzi, stres i problemy. Nic dziwnego, że menedżerowie pękają albo są chamscy i nerwowi.

Nigdzie indziej jednak nie ma lepszego stosunku wynagrodzenia do doświadczenia i nigdzie indziej nie zdobędzie się tak różnorodnego doświadczania w krótkim tempie. Tylko w ILF ludzie prosto po studiach wysyłani są na spotkania gdzie po drugiej stronie siedzą inżynierowie i menedżerowie z 3-krotnie większym doświadczeniem. Dlatego mimo wszystko jest to miejsce pracy godne polecenia, zwłaszcza, że na szczeblu operacyjnym jest super atmosfera.

Zresztą tam się ciągle dużo zmienia - jednego z dyrektorów (Wojtka) już nie ma, menedżerów wielu już nie ma (Paweł A., Monika M., Michał C., Magda K., Mateusz F.), zarządzanie przejął Piotr K. i firma za 6 miesięcy może zupełnie inaczej wyglądać. Chamstwo może było, a może zniknęło?
4
Jan Chryzostom 2016-01-20 15:35:20
@Id: Trzymajmy się faktów. Wyniki ILF w Polsce są od kilku lat mizerne, to przecież żadna tajemnica i każdy może sprawdzić (wystarczy zerknąć w "kwity" dostarczane razem z ofertami do przetargów publicznych).
@Zorientowany: Jak widzę, w wielu obszarach mamy spójne spostrzeżenia. Pozdrawiam insidera:).
Skomentuję tylko dwa aspekty:
1.zmiany nie mają charakteru "płynnego i ciągłego" (pisałeś(aś), że w ILF ciągle się zmienia). Ostatnio się sporo podziało w trybie przyspieszonym, moim zdaniem bynajmniej nie ku lepszemu (czas pokaże, w końcu jak każdy mogę się mylić).
2. wrzucanie Moniki M. do jednego worka z Mateuszem F. jest dla jednego z nich bardzo krzywdzące (każdy kto pracował w odpowiednim okresie w ILF, doskonale wie dla którego:))
A dla wszystkich wahających się trzeżwa rada - koniec końców jest to pracodawca, który zatrudnia młodych ludzi, daje sensownie zarobić i bardzo szybko się rozwinąć. Przecież nie musicie zbawiać świata i leczyć tej firmy z nepotyzmu czy paraliżu top menedżerskiego. Wyciągnijcie coś dla siebie (samemu nie dając się zajechać) i zdecydujcie, czy chcecie w tym brać udział na dłuższą metę, czy może z mocno rozwiniętym CV poszukacie czegoś "na dłuższą metę" poza ILF
3
Ewa 2016-01-22 11:54:31
To zabawne co piszesz @santa. Co wg Ciebie znaczy "porządne podchodzenie do ludzi"? Praca od 8 do 21? Praca w weekend? Praca podczas urlopu? Dobry socjal to ma firma do której się przeniosłam, nie będę pisać o takich przyziemnych rzeczach jak artykuły spożywcze dla pracowników i obiady ale work life balance- praca przez 8 godz, nadgodziny zgłaszane oficjalnie i opłacane, elastyczny czas pracy, praca z domu, dodatkowe dni wolne poza tymi urlopowymi, dni wolne extra na przeprowadzkę, 5 dni wolnych extra w przypadku ślubu, premia roczna w wysokości 2 pensji, transport do/z biura taksówką w godzinach wieczornych, opiekę stomatologiczną. To jest dobry socjal i są firmy w Warszawie w których to jest standardem. ILF nawet ubezpieczenia na życie nie oferuje. O czym Ty piszesz?
69
Zorientowany 2016-01-22 20:13:48
Nie przesadzajcie z tym mobbingiem i złym traktowaniem. Firma przeciąża ludzi i działa przy niedobrze kompetencji, ale nigdy nie odmówiono mi taksówki jak siedziałem do późna, ludzkiej pomocy w trudnej sytuacji czy porządnego hotelu. Za nadgodziny przecież płacą, socjal jest całkiem ok.
Które biuro projektowe w Warszawie ma taki Socjal jak opisała Ewa? Warunki w ILF są pod wieloma względami lepsze niż w przeciętnej firmie w Polsce. Problemy są innego rodzaju, zbiegają się natomiast w słabych wynikach, co nakręca spiralę negatywnych zjawisk.
1
Jan Chryzostom 2016-01-22 21:48:23
@Zorientowany: tym razem się zgadzam bez żadnych zastrzeżeń. Mógłbym wiele goryczy wylać na ILF, ale twierdzenie, że wyraźnie odstaje on (na minus) warunkami socjalu od firm o podobnym charakterze działalności jest po prostu nieprawdą.

Potwierdzam też, że zjawiska najbardziej odrażające (mobbing, którego osobiście nie doświadczyłem, czy nepotyzm, który jest bezspornym faktem) wcale nie są decydujące dla funkcjonowania firmy, choć oczywiście wywołują zrozumiałe wzburzenie. Pamiętać także należy, że 10 niezadowolonych zawsze będzie bardziej słyszalnych niż 90 szczęśliwych.

Perspektywy długoterminowe dla firmy mimo wszystko widzę w ciemnych barwach. Zamiast się uczyć na własnych błędach, z uporem maniaka je powiela, zaś oczywiste w takich warunkach porażki każdorazowo tłumaczy nadzwyczajnym pechem, złym Klientem, zmową zazdrosnej konkurencji, czy nieudolnością (nieobecnych już) pracowników. A prawda jest w mojej ocenie taka, że obserwowane niepowodzenia to prosta konsekwencja regularnego działania w naiwnym i nieefektywnym modelu (który najkrócej scharakteryzować można jako „nadmuchajmy g…o, może będzie latać”).

Nie każdy jednak musi się głęboko przejmować perspektywą na 5-10 lat. Dla tych, którzy chcą „chwytać chwilę”, sensownie zarabiać i w błyskawicznym tempie zbudować CV na początku kariery, moim zdaniem jest to warty rozważenia wybór.
INFOrmacja 2016-01-23 14:32:59
Dla wyjaśnienia na czym może polegać mobbing (kilka przykładów):

1. Działania wpływające negatywnie na relacje między pracownikami, np.:
- unikanie rozmów z pracownikiem,
- przeszkadzanie w utrzymywaniu relacji między pracownikami,
- przesadzanie go na miejsce z dala od współpracowników.

2. Działania wpływające negatywnie na proces komunikacji, np.:
- reagowanie na wypowiedzi i uwagi pracownika krzykiem, wyzwiskami lub głośnym wymyślaniem,
- ograniczanie lub utrudnianie pracownikowi możliwości wypowiadania się,
- systematyczne krytykowanie życia zawodowego i wykonywanej pracy,
- pisemne groźby i pogróżki,
- nękanie telefoniczne, SMS-ami, e-mailami, listami, etc.

3. Działania wpływające negatywnie na pozycję zawodową pracownika, np.:
- odbieranie pracownikowi prac i zadań zleconych wcześniej do wykonania,
- utrudnianie wykonywania obowiązków zawodowych poprzez blokowanie dostępu do informacji służbowych, niezbędnych do realizacji zadań,
- zlecanie zadań przerastających możliwości i kompetencje pracownika,
- zlecanie pracownikowi zadań poniżej jego umiejętności i kwalifikacji,
- przydzielenie zbyt dużej ilości obowiązków w porównaniu z innymi pracownikami.

4. Działania wywierające szkodliwy wpływ na zdrowie pracownika, np.:
- zlecanie zadań nadmiernie ciężkich w stosunku do fizycznych możliwości pracownika,
- zlecanie prac szkodliwych,
- zlecanie prac niebezpiecznych i zagrażających życiu.

5. Działania wpływające na negatywne postrzeganie pracownika w środowisku pracy, np.:
- plotkowanie,
- publiczne wyśmiewanie kompetencji pracownika oraz ich podważanie,
- szerzenie negatywnych opinii na temat pracownika,
- publiczne wyśmiewanie wyglądu zewnętrznego.

Nie bagatelizujmy tego zjawiska, bo wiele osób w ILF miało lub nadal ma do czynienia z jego przejawami w rożnych formach oraz skutkami. Warto o tym wiedzieć, zanim podejmie się tam pracę. Zderzenie z rzeczywistością może być bolesne. Pozdrawiam wszystkich świadomych ale i też tych nieświadomych.
77
Jan Chryzostom 2016-01-26 08:47:07
@insider. Podzieliłem się swoimi spostrzeżeniami z długiego okresu pracy w ILF, w miarę możliwości starając się zachować bezstronność. Oczywiście każdy ma inną wrażliwość i na co innego zwraca uwagę, nie wszyscy też trafiają w to samo otoczenie. Na pewno nie chciałem nikogo w błąd wprowadzać. Może faktycznie nigdy zbyt głęboko nie analizowałem wynagrodzeń asystenckich, ale zdanie o przyzwoitych płacach dla samodzielnych inżynierów podtrzymuję.
1
Jan Chryzostom 2016-01-27 13:09:25
@czasko. Na tyle długo pracowałem w ILF, że gdybym określił dokładnie w latach, to w zasadzie jakbym się podpisał z imienia i nazwiska:). Nie jestem drogowcem, ale 3.5k dla projektanta (a nie asystenta) to w moim odczuciu poniżej średniej rynkowej, więc powinno być bardziej niż realne.
Energetyk 2016-01-31 21:11:32
Witajcie,

większość opinii o ILF jest zła, w takim razie jakie są w Polsce alternatywy jeśli rozmawiamy o pracy inżynierskiej w energetyce? jakie firmy z ILF konkurują?
jaskółeczka 2016-02-01 01:16:43
Przepraszam za błędy i brak składni, ale to tylko dlatego że wróciłam pamięcią do pracy w ILF. Brr....
40
Jan Chryzostom 2016-02-04 15:01:11
Właśnie "zniknął" wpis Jaskółeczki, zawierający opinię na temat komórki PR, a właściwie osoby ją prowadzącej. Może ktoś mnie oświeci dlaczego;)? Nie był przecież wulgarny...

@czesiek: dyrektorzy w ILF Polska nie są współwłaścicielami firmy. Gospodarują cudzymi pieniędzmi, dlatego obsadzanie rodziny / znajomych z pominięciem otwertego procesu rekrutacyjnego nie jest ani specjalnie eleganckie, ani wpływające na zdrowe relacje wewnątrz organizacji (szczególnie, że faktyczni właściciele o wielu niuansach zwyczajnie nie wiedzą).
1
Informacja 2016-02-04 15:37:14
Informujemy, że wpisy, które miały charakter bezprawny, zawierały treści obraźliwe, wulgarne, pomówienia czy zniesławienia i naruszały dobre imię i interes spółki ILF Consulting Engineers Polska Sp. z o.o. oraz jej pracowników, zostały usunięte przez administratora zgodnie z regulaminem serwisu.
Były pracownik 2016-02-04 16:15:09
Pracowałem w ILF ponad 4 lata. Jeśli chodzi o zatrudnianie członków rodziny przez dyrektorów, to w moim okresie współpracy ten problem dotyczył tylko jednej osoby z wyższego kierownictwa. Mój przełożony akurat nie tolerował tego podejścia, więc uważam, że twierdzenie, że wszyscy dyrektorzy kombinują, jest niesprawiedliwe.
Jan Chryzostom 2016-02-04 19:27:04
Dla jasności: nie twierdzę, że wszyscy dyrektorzy czy kierownicy równo "kombinują". Twierdzę tylko, że żaden z nich nie jest współwłaścicielem firmy. Jeśli zatem zachowują się jak właściciel sklepu, który za ladą stawia własną żonę (lub zachowania takie tolerują), wywołuje to zrozumiały kwas wśród załogi.
Pani Projektant 2016-02-05 01:49:45
Zastanawiałam się nad aplikacją do nich, ale po tym co zobaczyłam na tym forum zmieniłam zdanie. Też przeczytałam wpis @jaskółeczki i nie było tam nic obraźliwego, czy wulgarnego. Zauważyłam, że zniknęło dużo więcej wpisów - tylko tych, które ujawniły ciemną stronę firmy.

A może ocenzurować/usunąć dobre opinie?
51
Paradoks 2016-02-05 09:06:38
Z tego co czytam, dział PR jest powodem złej renomy firmy wśród potencjalnych przyszłych pracowników, a więc na zewnątrz organizacji. Czy przypadkiem zadaniem "public relation" nie jest dbanie, o dobrą renomę firmy?
Jan Chryzostom 2016-02-05 09:44:34
Szanowny Administratorze, bądź łaskaw pozostawiać ślad po usuniętych wpisach, bo nawet za komuny każda ingerencja cenzury w gazecie była wyraźnie wskazana.

Gdyby ktoś się zastanawiał skąd nagły wzrost "czujności administratorskiej" - ILF niedawno wykupił w GO Work usługę, dzięki której wskazane wpisy zaczęły być nadgorliwie weryfikowane pod kątem "łamania regulaminu". Witamy w IV RP...
35
oo 2016-02-07 13:48:10
dofinansowanie do zajec językowych to fajna sprawa????
Felunia 2016-02-09 01:09:45
@Jan, @Pani Projektant ja również zdążyłam przeczytać opinie przed usunięciem. @jonu co Ty piszesz, jaka weryfikacja zgodnie z regulaminem? Zamiast weryfikacji KILKANAŚCIE, a może KILKADZIESIĄT opinii usunięto BEZ ŚLADU. Przeczytałeś te opinie, które były, że piszesz takie brednie? Z tego co piszesz, to chyba nie. @Paradoks To nie tylko PR, ale wiele działów w tej firmie, bo "zniknęły" wypowiedzi opisujące wiele problemów. Mam wrażenie, że ludzie powiedzieli prawdę o zar...ych w tej firmie i to jest sedno problemu. Czy ktoś, faktycznie zweryfikował co się w tej firmie dzieje, że tak z automatu sobie usunął (bez śladu), to co ludzie napisali i akurat tylko to co nie było miłe? Zbieg okoliczności? Oczywiście nie .... pieniądze jak pisze @Jan.

@Jan, z tego co widzę, to Twoje wypowiedzi, też zostały ocenzurowane. Pamiętasz co tam napisałeś (to naruszało regulamin)?

Ja też na szczęście odpuściłam sobie tą firmę, jak zdałam sobie sprawę, że usunięto bez śladu wiele wątków z tego forum.
37
Jan Chryzostom 2016-02-09 19:23:35
@Felunia: na ogół starannie dobieram słowa; nie wydaje mi się, żebym mógł naruszyć regulamin. Po prostu osoba, która molestuje GW o "weryfikację" postów poczuła się personalnie dotknięta wzmianką o sobie samej.

Posuwanie się przez firmę do ślepego usuwania postów (tzn. do naciskania na GW by w ramach wykupionego abonamentu admin "lepiej się im przyjrzał") jest chyba najlepszym wyznacznikiem, czy ILF ma coś do ukrycia, czy nie.

Konkludując...żeby mówić o naruszeniu własnego dobrego imienia (chyba pod tym pozorem usuwane są wpisy), trzeba najpierw na to dobre imię sobie zasłużyć:)

A swoją drogą kilka zapatrzonych w siebie osób totalnie psuje image organizacji zatrudniającej sporo wartościowych ludzi na levelu roboczym. Do przemyślenia dla tropicieli niepoprawnych wpisów;)
9
politechnik 2016-03-19 19:10:31
Przeglądam tę stronę od jakiegoś czasu i rzeczywiście wszytkie nieprzychylne komentarze są kasowane proponuje zatem utworzenie strony np na facebooku bo szkoda tutaj waszego pisania a chyba warto żeby ludzie dowiedzieli się co naprawdę się wyprawia w tej firmie
14
jagodowa 2016-03-21 19:37:12
A no dzieje dzieje ostatnio widziałam że znów szukali do słynnego chyba już na cała warszawe działu PR ;)
8
Karuzela śmierci 2016-04-05 20:27:01
W Janowie konie padają jak muchy.
Grisza 2016-09-27 23:08:34
Witam. Pracuję w tej firmie i wstyd mi jak zatrudniają coraz częściej pożal się Boże specjalistów. Kiedyś może i tak było za dawnych czasów jak się zatrudniałem. Hasło że zatrudniamy wysoko wykwalifikowanych ekspertów różnych dziedzin jest trochę nad wyrost , filtr zasobów ludzkich nie istnieje. pracuję w Kozienicach i ostatnim przypadkiem jest niejaki W.Przychodzień który był kelnerem w knajpie w Kozienicach, a stał się specjalistą od izolacji na budowie nowego bloku w Kozienicach. Paranoja. Człowiek który nie ma żadnego pojecia z tej dziedziny, ale jest ponoć po jakimś układzie bo jego tatuś pracuje w ENEA. Został zatrudniony bo jego przygoda z izolacją to pół roku gdzieś w Urugwaju o czym opowiada i czego nie można sprawdzić.
antywichrzyciel 2016-09-30 22:02:51
Grisza widzę że chyba mylisz portal gowork z pudelkiem. Ale składam to na barki Twojej zazdrości. Co Twój post ma wnosić do oceny ILF jako pracodawcy? Jakie ma znaczenie (jeśli to prawda) że chłopak był kelnerem? Ty zapewne w swoim życiu zrywałeś mirabelki pod Tarczynem czy wykradałeś babci jajka z kurnika by handlować nimi na ryneczku - co nie oznacza że masz to robić do końca życia. I z tego handlu jajkami za to został Ci ptasi móżdżek! Ja wiem że zazdrość i brak odwagi który przejawia się tym czego nie masz za rozporkiem spowodował że podpisałeś się pseudonimem, a nie z imienia i nazwiska, tak jak dane wspomnianej osoby i w chybiony sposób próbujesz nie wiem obrazić czy zdyskredytować. Nie udało Ci się chłopaku bądź farbowana dziewczyno! ;-)
P.S. Swoją drogą to, że Ciebie nie było w Urugwaju to nie oznacza że nie mógł tam pojechać bez Ciebie.
Co więcej, Ty też widzę jesteś niezłym specjalistą, aż dziw bierze (jeśli to prawda) że przeszedłeś ścieżkę rekrutacji w tej firmie.
3
3tcrxucfyx 2016-10-03 07:31:14
Anrywichrzycielu, rozumiem, że Twoja uwaga o niepodpisywaniu się i kompleksów męskości ma zastosowanie również do Ciebie?
joop 2016-10-16 18:32:34
Nie polecam tej firmy w Wawie, wszystkie opinie o tej firmie przedstawione wcześniej to prawda, szukają łosi do pracy.
1
hubi 2016-10-16 18:36:53
Ale nie zawsze wiesz czy firma wyślę cię na tą elektrownie @alli bo to zależy od projektu i przetargu jaki wygrała firma. Teraz jest parę nowych ogłoszeń więc można próbować ale to też wiąże się z wyjazdami trzeba o tym pamiętać i mieszaniu na kwaterach
Nikifor 2016-11-18 00:12:01
Firma z tradycjami. W piątki można wychodzić po 13-tej pod warunkiem, że przepracowało się 40 godzin pracy w tygodniu.
ponczek 2016-11-25 23:42:08
Zulugula brzmi troche jak Kula.
1
valkiria 2016-11-29 02:03:53
Hmmm... to gdzie ty pracujesz jeśli można wiedzieć? Bo brzmi to bardzo zachęcająco. Właśnie szukam pracy i rozważałam właśnie ILF ale nie chcę wpaść z deszczu pod rynnę.
Zostaw swoją opinię o ILF Consulting Engineers Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILF Consulting Engineers Polska Sp. z o.o.