logo Sylva Sp. z o.o.

Sylva Sp. z o.o.

Wiele

Opinie o Sylva Sp. z o.o.

Hugi 2015-10-14 00:00
Jestes pewien?
gosc1 2015-12-04 17:15
Stary prosze cie 2000 tysiące to ma operator na maszynie z 10 letnim stażem i bez szans na więcej .Reszta 1300 poza brygadzistami,a raczej poganiaczami
3
asto 2016-01-01 23:53
Powiem wam moi drodzy że od kiedy jest nowy dyrcio (artuek) protegowany romanowa (sprzedawczyka PIS), kryjący jaszczurkę, fryderyk ma małe pole manewru do rządów w tej cudownej firmie, a tak praktycznie to żadne. daje mu rok i chłopa wykończą, widzę to doskonale. Najlepszego w nowym roku.
1
xxx 2016-02-04 20:43
pozdrawiam nowego handlowca pelletu dobrze ci poszło nowy samochód i inne gadżety tylko szkoda że szef nie wiedział.Jesteś najlepszy
xxx 2016-02-04 20:46
Ps. A ile za palete bo może bym coś kupił;-)
Bobo 2016-02-07 10:41
Tak firma poszukuje pracownika na te stanowisko. Pozdrawiam ostatniego pana od BHP...
4
ADAM B. 2016-02-07 17:40
Dziękuje bardzo i pozdrawiam.
2
Blada sprawiedliwość 2016-02-08 18:06
Gdybym poruszał sznury wielkich dzwonów To bym z nich dobył najwyższego tonu I biłbym biłbym na trwogę A dzwoneczkami na błazeńskiej czapce Swój kaduceusz mając za doradcę Kogóż przestrzec ja mogę
4
Dyrektor 2016-03-22 16:41
Ha ha ha krzyż na drogę!
1
Scot 2016-03-22 19:10
Brawo Tomas masz 100 % racji ,poziom zarządzania w tej firmie to obraz nędzy i rozpaczy . Przyspawani do koryta , a jeśli pojawi się ktoś myślący to szybko się go załatwi .
2
czarnowidz 2016-04-03 15:10
Witam
jak tam nowy dyrektor w Sylvie jeszcze oddycha czy Roman z Piotrem dali mu bilet z powrotem do Francji? Opinie na rynku są komiczne o firmie: mówia ze jak już trafi się ktoś z głową na karku to od razu jest odstrzelony i bracia bliźniacy (Roman i Piotr) zrobią wszystko żeby człowieka zniechecic do pracy. Firmy szukają dobrego drewna ale Sylva jak zawsze ma ceny nie do zaakceptowania.
Jak usłyszałem ile zadaja za drewno klejone to spadlem z krzesła. Ceny maja jak przed 3-4 laty. A dzisiaj w Polsce drewno klejone z certyfikatami można nabyc już w cenie 1800zł a w Sylvie 2250 zł normalnie boki zrywac.
Jak się kiedyś zdarzy ze nie bedzie już Romana i Piotra lub chociaż Romana to dajcie ogłoszenie do sieci i prasy. Wtedy przyjadą wszyscy byli pracownicy i zorganizują impreze z tej okazji. Mysle ze nawet jakiś prezent na odchodne Roman by dostał (taczke lub cos w tym stylu)
Pozdrawiam
5
czarnowidz 2016-04-03 15:23
to już sprzedaż pelletu siadla? A co mistrz Roman specjalista od sprzedaży pelletu skonczyly mu się pomysły? A zapewne trafilo się kilka reklamacji jakościowych trzeb było paręnaście ton wymienić to zrezygnowal z sprzedaży i zlecil to innemu człowiekowi żeby było kogo wskazać francuzom jako odpowiedzialnego z ten produkt.
wspolczuje handlowcowi
1
wszechwiedzący 2016-04-07 21:47
będzie podwyszka chuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
2
KIKI 2016-04-11 17:48
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] KOLEJNE 17 ZŁ WIĘCEJ, DZIĘKUJEMY ZA AKT ŁASKI JAKIE OKAZUJE NAM KONDOMINIUM POLSKO FRANCUSKIE. POZDRAWIAM CAŁĄ KLASĘ WYŻSZĄ
kolega 2016-04-21 20:16
a z kąd KIKI wie za 17 zł podwyzszki a może więcej
kiki 2016-04-26 16:47
Kiwki wie bo pracuje tam. Dobre czasy to były, kiedy aukoklawiarz był jeszcze handlowcem i romanowski się nad nim znęcał - mówiąc złodziej
gosc1 2016-05-01 08:25
ta firma to kołchoz.Robic robic zeby miec wiecej od poprzedniej zmiany.Czyzby jakaś premia dla poganiaczy(brygadzistów).
7
lew biały 2016-05-12 17:48
W tej firmie jest bardzo bezpiecznie, wystarczy wejść na pellet nie ma żadnych norm zachowanych, nie wspominając już o dźwięku na strugarkach czy w biurach. Ale beczące stado dwunogich patrzy na wypłatę. Ale najlepszy jest inż. bogdan z pelletu, spadający ze schodów. Połamany na własne żądanie, jak zakwalifikują u niego wypadek przy pracy, a on już był po pracy i nie ma nieregulaminowego czasu pracy, złożę własnoręcznie zawiadomienie do zusu. A tam tylko czekają na takie perełki. Chłopak "marzanny" ładnie wchodzi w odbyt romankowi bez wazeliny. Swoją drogą ten facet nie ma honoru. A mały rozsiewa plotki pracownikom że za rządów Fryderyka fabryka tylko upada i że kiedyś Fryderyk doprowadził jedną firmę do bankructwa w przeszłości...
Powiem otwarcie na to wszystko jest tylko jedno lekarstwo... Mrożek by się uśmiał, a Ota Pawel jeszcze raz by zwariował.
3
biały lew 2016-06-20 17:57
up@
A co ma jednego z drugim -Jesteś po prostu tępy - wiesz co to logika, tautologia czy też uroda koniunktiwu. Bo z tekstu ww. wynika że nie pojmujesz zasad języka i jego logiki.
Wiec najazd na Twą jakże skromną osobę jest bezcelowy bo nie jesteś godnym mnie przeciwnikiem.
Wystarczy spojrzeć na dział pellet, to jest serce a właściwie laboratorium i wcale nieudane małego.
Naprawy notoryczne, pożary to standard, trakty komunikacyjne wszystkie oprócz jednego nie przechodzącego nad linią kategorycznie niedozwolone, brak taśm żółto czarnych na wszystkich osłonach i infrastrukturze.No i boguś połamaniec siedzący na rozdzielni(o polach PEM pewnie też nie słyszałeś i zasad BHP ). Wiesz że pod szafką elektryczną jakąkolwiek nie może znajdować się żadna rzecz, a co dopiero człowiek. Oddzielenia ogniowego nie ma dział ogrodowy. Szatnie na hali magazyn części zbity z desek w trykowni. Regały bez atestu i podanej nośności, jeszcze niedawno brak wody i 3000l paliwa. Chcesz więcej, podaj adres mejlowy.
1
xxx 2016-06-21 20:45
biały lew jak ci nie pasuje to sie zwolnij i na kuronia a na twoje miejsce kogo innego przyjmią
czarna mamba 2016-06-28 14:47
Powiadacie niepełno sprawni zawodowo? Ignoranci, heiterzy?
Ten kto to na pisał jest ścisły, fachowy i wie o czym mówi(piszę). Takich informacji nie można wyssać z palca bez konkretnej wiedzy i znajomości przepisów.
Fascynujące jest to jaki wysyp wypowiedzi negatywnych pojawia się po taki wpisie, pewnie ktoś ma puls z zarządu nad tym forum. To oczywiste.
Ja dowiedziałem sie ostatno i jest to imperatyw kategoryczny - jak na zebraniu z francuzami pewna Asia popieprzyła procenty i wmawiała ludziom że ma rację i co z tego że zna ich szwargot po francusku jak nie potrafi liczyć procentów, przedstawiciel handlowy nie potrafi przeliczać jednostek i nie zna podstawowych zasad inżynierii drewna. Ta firma to dno.
4
XXX 2016-06-29 15:25
Adam, wyluzuj
czarna mamba 2016-06-29 19:57
Plac zabaw i karuzela (nowy sortownik) to też pomysł iście z piekła rodem wzięty. Gloryfikacja krótkowzroczności i apoteoza głupoty to nowe hasło reklamowe tej firmy. Po za tym widać ktoś ma ciekawe interesującą przenikliwość, bowiem patrząc na płot sylvy rzygać mi się chcę zmiejsca.
1
biały lew 2016-06-29 20:04
Kimkolwiek jest Adam, nie wyluzuje. A dlaczego miałby się słuchać. Argumentacja Adama nie interesuje. Adam to : "znafca".
Frederic 2016-06-29 21:22
Le calme!!!
CEO dit: Sous vide immersion dans Sylva
Kafar 2016-07-03 00:19
Aż tak jest tam źle? słyszałem co nieco o przekretach panów R i P, ale chyba poprawiło sie od kiedy jest ten nowy dyrektor?
zastanawiałem sie nad zatrudnieniem na stolarza, ale nie wiem jakie warunki.
teraz zarabiam 1600 i troche kulawo
gosc1 2016-07-03 07:23
no to w sylvie na więcej nie licz
7
zawiedziony 2016-07-31 15:36
Frederic jeśli jeszcze pracujesz w Sylvie a jest Tobie już ciężko to odezwij się , mogę bezinteresownie wskazać kilka spraw które na 100% pomogą Tobie w sprawach firmy na stopniu dyrektorski. A konkretnie mogę wskazać rzeczy jakie dzieją się na poziomie pozostałych Panów dyrektorów.
Może tobie uda się przekazać to w sposób który zrozumie wlasciciel z Francji.
Jak widzie od kilku lat marnotrawienie takiego potencjału to normalnie scyzoryk otwiera sie w kieszeni.
1
XXX 2016-08-02 14:41
adaś, prosiłem uspokój się.
xwx 2016-08-02 23:53
prosic to ty sobie możesz - żone żeby ci dała. albo wewiórkę
1
hacz 2016-08-03 17:53
A tankowanie czerwonego paliwa wraz z listą podpisów waszych pracowników która leżała u mechaników w trykowni, na których widnieje podpis każdego pracownika z datą i ilością , oraz jeżdżąca na nim maszyna w latach 2013-2015 i pewnie nagranie audio czy na pewno zainteresuje prokuraturę, a skarbówka co na to powie, ochrona środowiska na pewno pochwali ten proceder. Jestem ciekaw.
Maly wynajmij sobie już prawnika
2
kolarz 2016-08-09 13:01
rower tanio sprzedam
1
Pieszy 2016-08-09 19:02
Z siodełkiem ten rower?
Kolarz 2016-08-10 21:53
Gościu chce sprzedać a ja kupić. Co ci do tego?
1
dyrcio 2016-08-16 12:53
motto: interesują ciebie stawki, proszę bardzo, sylva ciebie potrzebuje i dużo da żeby ciebie zatrudnić
dyrcio 2016-08-16 12:58
motto: interesują ciebie stawki, proszę bardzo, sylva ciebie potrzebuje i dużo da żeby ciebie zatrudnić
mamba czarna 2016-08-19 02:02
znikają posty no więc cenzura działa, zachowują się dyrektorzy jak małe chłopaczki. Jesteście maluczcy.
R i P, czeka was miła niespodzianka
2
gosc 2016-09-06 19:07
no własnie dlaczego znikają? niech wszyscy zainteresowani pracą w tej świetnej firmie wiedzą co ich tam czeka.
5
mamba biała 2016-09-25 19:12
ludzie jak wam żle w polsce to wemigrójcie pracować na ukraine tam was nikt nie będzie ścigał do roboty
4
fioletowy kutacz 2016-10-04 10:04
biała mamba to jest tekst piotra dyrcia ds mało ważnych, jak on jest elokwentny, a jaki bystry. czekam kiedy cie francuzi wywala na pysk
7
Styx 2016-10-09 22:23
Czy do Sylva w tym momencie sa jakieś ogłoszenia o pracę?
1
Graf von Stauffenberg 2016-11-11 04:07
Dedykuje ten wierszyk brygadziście pelletu oraz Jemu podwładnych :
Pamiętajcie drogie dzieci
Elektryka prąd nie tyka
I gdy w domu coś nie świeci
Prędko dzwoń po elektryka.
Fach--mana łukiem mijaj
Nie ma rady na kuta*sa
Bo gdy on coś nawywija
To prąd sobie wolny hasa.

Przepraszam że nie heksametrem ale rozkręcam się .
gosc1 2017-01-16 09:01
Nowy rok i nowe szalone pomysły naszych dyrektorów.Ręce opadają.
8
kolega 2017-01-18 19:33
zwolnić wszystkich mechaników
8
ktoś 2017-01-23 11:31
jutro skseruje wszystkie umowy i wyśle wam na maila ktoś zaiteresowany?
Niech na pohybel skoczą i co tam z tą robotą .
Warta tez się dowie
5
not 2017-01-23 11:46
ale jest popłoch w burze
1
kasia.77 2017-01-30 18:51
m.p napisałam
mamba kolorowa 2017-02-07 19:29
dyrektorzy biorą się za rządzenie ale nigdy pewnie nie pracowali fizycznie i stąd ich głupie decyzjie
5
mamba czarnobiała 2017-02-15 13:25
Pewnie że nie pracowali: w tej firmie nic się nie poprawi, nawet jak strugarki wyprodukują 100 % więcej to poganiacz dostanie 50 zł więcej, a wiecie dlaczego bo was dymają
3
Gala 2017-02-26 20:06
Ja jestem chetny
Zostaw swoją opinię o Sylva Sp. z o.o. - Wiele
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sylva Sp. z o.o.