logo Efekt-Plus Sp. z o.o.

Efekt-Plus Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o Efekt-Plus Sp. z o.o.

Tomek K. 2011-04-11 06:26
Moja Dorotka ma rację.
11
SZ.Rafał 2011-04-11 06:32
Zgadzam się z Dorotą i Tomkiem K.
1
nick 2013-05-11 09:13
może być
Pracownik 2014-10-31 08:34
Firma "Efekt Plus" w dalszym ciągu się rozwija. Na chwilę obecną została uruchomiona kolejna lina i w przyszłości planowane są nowe inwestycje. Co do wynagrodzenia nie będę się wypowiadał za innych ale ja nie czuje się pokrzywdzony. Polecam składać CV, może akurat zainteresuje się Tobą firma " Efekt Plus"
Pracownik 2014-11-18 08:05
Wybacz ale tego raczej tutaj się nie dowiesz.
1
Shaolin 2015-08-03 16:28
Maćku daj sobie spokój i poszukaj sobie pracy gdzie indziej ;)
Pozdrawiam.
Sprawiedliwa 2015-08-15 21:10
Jak tak Ci tam źle do ić do innej pracy sypać worki!!!!!!!!!
pawel 2015-10-29 18:34
Ja odradzam z kolei jakiekolwiek umowy cywilno-prawne z tą firmą. Chyba że ktoś lubi sobie popracować za frajer :)
pawel 2015-10-29 18:49
tzn. kwestia skontrowanej umowy. Pilnujecie żeby w takiej cywilnej umowie dobrze się zabezpieczyć, bo inaczej to w majestacie prawa możecie zostać wyrolowani
Friko 2015-12-22 20:52
Nie polecam nikomu, rotacja duża, każdy z odrobiną oleju w głowie odchodzi sam bardzo szybko. Zero, zero i jeszce raz zero jakichkolwiek dodatków, socjalu, szkoleń, możliwości rozwoju. Zepsujesz coś to masz prze..e, każą płacić. Zrobisz dobrze nikt ci dobrego słowa nie powie.
Pensja najniższa krajowa i reszta na lewo w kopercie uzależniona od czyjegoś nigdy nie określonego jasno widzimisię. Powinien sie tym zainteresować PIP, UKS i ZUS w dniu wypłaty.
Zarobki: produkcja 1500, specjaliści 2000 z +. W przypadku choroby lub wypadku szybko się ciebie pozbywają i zostajesz w czarnej d..
Zastanów się 1000 razy zanim zrezygnujesz z pracy aby przejść do efeku.
Unia powinna odebrać dotacje i zaorać pole pod jakąś normalną firme.

Nagonka, zero szacunku.
9
Rock 2015-12-24 23:13
Dziwi mnie ta twoja opinia Friko, bo ja pracuje w tej firmie na produkcji i to co piszesz to jakiś dla mnie kosmos. Takich rzeczy po prostu nie ma. Fakt, że bywały nagany czy upomnienia za zniszczone rzeczy, ale o karach finansowych nie słyszałem. Co do zatrudnienia, to od razu umowa o pracę i cała pensja na konto. Pracuje już chwile i wydaje mi się, że twój niesprawiedliwy opis to chyba zemsta za zwolnienie lub złe potraktowanie. Pewnie jeszcze musimy się znać?
4
pracownik 2015-12-25 17:36
Jestem pracownikiem firmy Efekt Plus z doświadczeniem w innych zakładach pracy wcześniej. Nie wiem o czym pisze Friko bo za moich czasów (a nie pracuje tu krótko) coś takiego nie miało tutaj miejsca. A w temacie mojego wcześniejszego doświadczenia w innych firmach tutaj naprawdę jest super. Pracodawcy bardzo wyrozumiali i życiowi . Zupełnie nie zgadzam się z tą opinią i faktycznie wygląda to na jakieś głupie zagrywki byłego pracownika.
2
EfektoMan 2016-01-06 15:43
...a ja kocham tą firmę i jest ona całym moim życiem :D
4
ja 2016-01-08 13:28
Panie Friko ! W kopertach są paski z wyliczonym wynagrodzeniem, więc koperty muszą być !!!! Życzę powodzenia w innej firmie, bo gdybam, że w Efekt Plus już Pan nie pracuje? Oby Panu gdzie indziej lepiej było....
W firmie pracuje ponad 100 osób i jakoś wszyscy się nie zwolnili tak jak Pan. Więc albo Pan obraża tych pracowników, bo cała ta setka "nie ma oleju w głowie", albo Pana opinia jest po prostu nie prawdziwa ???? Trzeba się chyba zastanowić, kto tak naprawdę "nie ma tego oleju w głowie"?
1
mikaaaa 2016-02-25 18:58
mam pytanie czy przyjmują tam kobiety?
1
x-x 2016-05-20 23:09
Nie polecam tej firmy!Pieniądze nie adekwatne do wykonywanej pracy.Praca jest na 3 zmiany za śmieszne pieniądze.
13
Andrzej 2016-06-07 08:52
A co Ty w tej firmie robisz, jakie stanowisko zajmujesz?
1
Ja 2016-06-24 14:24
Na produkcji tylko mężczyźni, ale w administracji, dziale handlowym - jak najbardziej.
Ona777 2016-07-06 10:07
Witam,
Czy macie jakies informacje czy sa teraz przyjecia do tej firmy? I jak wyglada kwestia wanagrodzenia i ewentualnych premii?
Pracownik 2016-09-04 10:21
Panowie i Panie każdy ma swój rozum i zrobi jak będzie uważać, lecz w moim odczuciu nie polecam tej firmy bo jako były pracownik mogę potwierdzić ze wynagrodzenie nie jest wysokie. Szkolenia są jak sobie je znajdziesz i są darmowe a i w tedy niema pewności ze Cie wyślą. Firma znana na rynku i duża ale jakoś nie widzę zmian na plus jak to jest w nazwie.
3
ulaoa 2016-09-06 14:45
Każdy dba o pozytywne stosunki między pracownikami, bo przecież zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków, a to dobry znak, że są jeszcze jakieś premie. Ciekawe tylko czy są teraz jakieś benefity socjalne, wiecie może? Z góry dziękuję za odpowiedź.
NoKox 2016-11-27 16:18
Witam!Jak wygląda praca w tej firmie na stanowiskach takich jak Pomoc operatora maszyny lub Operator Przewijarki?
9
Pomocnik 2016-12-20 00:35
W każdej bajce jest trochę prawdy, pracować to i pracuje 100 osób ale jaka rotacja to już nie napiszesz. Może napisz ile trwają przerwy na produkcji których nie ma na 12 godzin pracy cytuje" przerwę to masz przy maszynie jak zdążysz zjeść ". A jeszcze ile to ton wychodzi na zmianę? Nigdzie nie jest różowo, ale bądź obiektywny. Jak komuś będzie pasowało to będzie pracował.
4
NoKox 2016-12-24 12:52
Czyli jednym słowem dziadostwo.Nie wiedziałem że,zmiany są po 12 godzin.
9
wikol 2017-01-31 21:49
hahaha !!!
2
anonim 2017-03-29 17:24
Witam, pracowałem przez pewien czas na produkcji. Praca w systemie 4 brygadowym: 12 godz dzień potem 12 godz noc, po nocy wolne i jeszcze jeden dzień wolnego i tak w kółko. Od razu umowa o pracę, na początek 1600 - 1800 netto plus dodatek za noce(ok 120-150) i nadgodziny(0-600) (wychodzą automatycznie zależy ile zmian wyjdzie w danym miesiącu). Premii nie ma. Pensja zawsze na czas. Ogólnie praca przewalona, często biegiem a i tak ciężko zdążyć, choć to zależy jaki dzień się trafi. Linie produkcyjne chodzą 24/7, brak przerw chyba że sam sobie nadrobisz (nie zawsze się da), choć w tym przypadku dużo zależy od linii i operatora na jakiego się trafi. Konieczne do pracy jest bardzo dobre zdrowie i jako taka kondycja. Na produkcji jest wysoka temperatura, w duże mrozy ponad 20 stopni w lecie szkoda nawet gadać. Jak ktoś jest zdeterminowany to da radę ;)
8
Agnieszka 2017-04-04 15:14
Jak w firmie wygląda ścieżka kariery pracownika?
Efekt 2017-04-24 12:02
Szkoda zdrowia i czasu na tą firmę! Mam na myśli oczywiście pracę na produkcji.Kolega wyżej dobrze napisa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic więcej.Nie polecam!
3
Sab 2017-04-26 12:46
A jak wygląda praca w laboratorium zakładowym?
5
Agnieszka 2017-05-05 10:18
@Efekt rozumiem, że zgadzasz się z użytkownikiem @anonim. Może powiedziałbyś jeszcze kilka słów więcej o swoich doświadczeniach z Efekt-Plus Sp. z o.o.? Czekamy na Twoją ocenę.
Polaczek1111 2017-06-05 21:31
Moim zdaniem praca na przewijarce jest dość fajna. Pracuje tutaj od niedawna, ale z każdym dniem coraz bardziej zaczyna mi się to podobać. Jasne ze trzeba sobie 50-cio kg jumbo podźwigac. Ale jak sobie znajdziesz swój sposób to się nie odzwigasz. Łatwo jest znaleźć materiał do przewijania. Zamówienia są bardzo jasno opisane i określone. Nawet na nocnej zmianie możesz zadzwonić i skonsultować ewentualne problemy. Jasne ze jest hałas ale stopery w uszach dają radę. Maszyny do przewijania są specyficzne i trzeba się do nich przyzwyczaić. Ale źle nie jest. Tylko na początku jest się ciężko przestawić na taki tryb zmianowy. Moim zdaniem firma ta jest godna uwagi . Choć czasami wygrywają nas na produkcję, ale trzeba wspomóc kolegę bo nie ma kto. Tak czy siak praca średnio ciężka jeśli ktoś jest zaprawiony w 'boju' . Bardzo polecam spróbować swoich sił
Nick 2017-07-18 22:01
Oj smutne rzeczy sie w tej firemce dzieją. Nie da się już nawet policzyć ile osób w roku odeszło... ????????????????????????????????
3
folfol 2017-07-24 12:21
Co Ty piszesz? To dzięki handlowcom produkują stretch? Ty pewnie jesteś tym starym pracownikiem i do tego handlowcem którego właściciel skrzywdził...Jesteś pewnie super fachowcem, daj namiar to Cię zatrudnię . Może dzięki Tobie rozkręcę tak firmę jak Efekt.Proszę o przekazanie kontaktu.
1
Agnieszka 2017-08-08 14:09
A możesz wytłumaczyć @nick z jakiego powodu? Ważne, żeby przekazywać tutaj informacje, które można zweryfikować, więc przyda się opisanie danej sytuacji. Dla potencjalnych pracowników to ważne wiedzieć co się aktualnie w firmie dzieje.
on 2017-08-10 12:41
Wiesz...z firmy zawsze odchodzą najlepsi....a jeszcze lepszych się zwalnia....????
Agnieszka 2017-08-20 14:39
@on w takim razie firma szuka pracowników na wolne wakaty? W tej chwili nie ma w sieci żadnych ofert pracy z Efekt-Plus, więc czy na pewno ta rotacja jest taka masowa?
andrzej 2017-08-21 14:54
Zwolnili jakiegoś " niezastąpionego, wielkiego eksperta" który wymyślił istnienie firmy w takim stanie jak obecnie, był to pewnie jakiś handlowiec....wysokiej klasy specjalista....który teraz widzi masową wymianę kadry, a marzy mu się pewnie bankructwo tej zacnej firmy...bo jak bez niego...speca nad spece ta firma sobie poradzi....Jednak nie ma ludzi nie zastąpionych....i pewnie brak takiego specjalisty...wzmocni tą firmę...????????
2
Agnieszka 2017-08-29 08:55
@andrzej czy ironia wskazuje, że owa osoba twoim zdaniem nie była wcale takim filarem firmy? Możesz jaśniej napisać co masz na myśli? Czy Tobie osobiście dobrze pracuje się w Efekt-Plus?
andrzej 2017-08-29 09:36
Dobrze....
Agnieszka 2017-09-05 17:53
@andrzej a możesz napisać dlaczego? Co dokadniej cenisz w zatrudnieniu w Efekt-Plus? Każdy głos w dyskusji jest z punktu widzenia osoby szukającej pracy, bardzo ważne.
andrzej 2017-09-25 12:19
Kasa zawsze w terminie na koncie....co jakiś czas podwyżka...i widać, że firma dobrze przędzie, bo produkcja idzie non stop- jest gwarancja stabilności....
Agnieszka 2017-09-25 15:58
Dziękuję za odpowiedź @Andrzej, w takim razie pozostaje mi zapytać, jak z rekrutacją? Ofert pracy Efekt-Plus aktualnie nie ma, ale skoro cały czas produkcja idzie do przodu, to może jednak ludzie będą mieli na co liczyć?
Nick 2017-10-07 13:47
Stabilny pracodawca, w porównaniu do innych firm na strefie Rogo - to jeden z lepszych. Umowa, bardzo dobre warunki pracy, nowoczesna firma, ciągłość pracy, regularna pensja. Jeśli masz umiejętności i potrafisz sie wykazać na pewno zostanie to docenione. Polecam. Ehhh... gdyby jeszcze wymienili tak z 2 niekompetentne osoby na handlowym u awansowali wlaściwe...
X_x 2017-10-08 15:15
Kolego pisząc to wszystko chyba nie miałeś na myśli pracy na produkcji,gdzie panuje straszna rotacja i ostre dymanie.
1
jo 2017-10-09 18:01
A gdzie płacą za leżenie? Teraz rotacja jest w każdym zakładzie, ale gdy zobaczą, że coś potrafisz i masz chęci to nie jest tak źle. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.Ja nie narzekam choć czasami jestem zmęczony.
Zostaw swoją opinię o Efekt-Plus Sp. z o.o. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Efekt-Plus Sp. z o.o.