brak logo

Efekt-Plus Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o Efekt-Plus Sp. z o.o.

Tomek K. 2011-04-11 06:26
Moja Dorotka ma rację.
9
SZ.Rafał 2011-04-11 06:32
Zgadzam się z Dorotą i Tomkiem K.
nick 2013-05-11 09:13
może być
Pracownik 2014-10-31 08:34
Firma "Efekt Plus" w dalszym ciągu się rozwija. Na chwilę obecną została uruchomiona kolejna lina i w przyszłości planowane są nowe inwestycje. Co do wynagrodzenia nie będę się wypowiadał za innych ale ja nie czuje się pokrzywdzony. Polecam składać CV, może akurat zainteresuje się Tobą firma " Efekt Plus"
Pracownik 2014-11-18 08:05
Wybacz ale tego raczej tutaj się nie dowiesz.
1
Shaolin 2015-08-03 16:28
Maćku daj sobie spokój i poszukaj sobie pracy gdzie indziej ;)
Pozdrawiam.
Sprawiedliwa 2015-08-15 21:10
Jak tak Ci tam źle do ić do innej pracy sypać worki!!!!!!!!!
pawel 2015-10-29 18:34
Ja odradzam z kolei jakiekolwiek umowy cywilno-prawne z tą firmą. Chyba że ktoś lubi sobie popracować za frajer :)
pawel 2015-10-29 18:49
tzn. kwestia skontrowanej umowy. Pilnujecie żeby w takiej cywilnej umowie dobrze się zabezpieczyć, bo inaczej to w majestacie prawa możecie zostać wyrolowani
Friko 2015-12-22 20:52
Nie polecam nikomu, rotacja duża, każdy z odrobiną oleju w głowie odchodzi sam bardzo szybko. Zero, zero i jeszce raz zero jakichkolwiek dodatków, socjalu, szkoleń, możliwości rozwoju. Zepsujesz coś to masz prze..e, każą płacić. Zrobisz dobrze nikt ci dobrego słowa nie powie.
Pensja najniższa krajowa i reszta na lewo w kopercie uzależniona od czyjegoś nigdy nie określonego jasno widzimisię. Powinien sie tym zainteresować PIP, UKS i ZUS w dniu wypłaty.
Zarobki: produkcja 1500, specjaliści 2000 z +. W przypadku choroby lub wypadku szybko się ciebie pozbywają i zostajesz w czarnej d..
Zastanów się 1000 razy zanim zrezygnujesz z pracy aby przejść do efeku.
Unia powinna odebrać dotacje i zaorać pole pod jakąś normalną firme.

Nagonka, zero szacunku.
4
Rock 2015-12-24 23:13
Dziwi mnie ta twoja opinia Friko, bo ja pracuje w tej firmie na produkcji i to co piszesz to jakiś dla mnie kosmos. Takich rzeczy po prostu nie ma. Fakt, że bywały nagany czy upomnienia za zniszczone rzeczy, ale o karach finansowych nie słyszałem. Co do zatrudnienia, to od razu umowa o pracę i cała pensja na konto. Pracuje już chwile i wydaje mi się, że twój niesprawiedliwy opis to chyba zemsta za zwolnienie lub złe potraktowanie. Pewnie jeszcze musimy się znać?
2
pracownik 2015-12-25 17:36
Jestem pracownikiem firmy Efekt Plus z doświadczeniem w innych zakładach pracy wcześniej. Nie wiem o czym pisze Friko bo za moich czasów (a nie pracuje tu krótko) coś takiego nie miało tutaj miejsca. A w temacie mojego wcześniejszego doświadczenia w innych firmach tutaj naprawdę jest super. Pracodawcy bardzo wyrozumiali i życiowi . Zupełnie nie zgadzam się z tą opinią i faktycznie wygląda to na jakieś głupie zagrywki byłego pracownika.
2
EfektoMan 2016-01-06 15:43
...a ja kocham tą firmę i jest ona całym moim życiem :D
3
ja 2016-01-08 13:28
Panie Friko ! W kopertach są paski z wyliczonym wynagrodzeniem, więc koperty muszą być !!!! Życzę powodzenia w innej firmie, bo gdybam, że w Efekt Plus już Pan nie pracuje? Oby Panu gdzie indziej lepiej było....
W firmie pracuje ponad 100 osób i jakoś wszyscy się nie zwolnili tak jak Pan. Więc albo Pan obraża tych pracowników, bo cała ta setka "nie ma oleju w głowie", albo Pana opinia jest po prostu nie prawdziwa ???? Trzeba się chyba zastanowić, kto tak naprawdę "nie ma tego oleju w głowie"?
1
mikaaaa 2016-02-25 18:58
mam pytanie czy przyjmują tam kobiety?
1
x-x 2016-05-20 23:09
Nie polecam tej firmy!Pieniądze nie adekwatne do wykonywanej pracy.Praca jest na 3 zmiany za śmieszne pieniądze.
10
Andrzej 2016-06-07 08:52
A co Ty w tej firmie robisz, jakie stanowisko zajmujesz?
1
Ja 2016-06-24 14:24
Na produkcji tylko mężczyźni, ale w administracji, dziale handlowym - jak najbardziej.
Ona777 2016-07-06 10:07
Witam,
Czy macie jakies informacje czy sa teraz przyjecia do tej firmy? I jak wyglada kwestia wanagrodzenia i ewentualnych premii?
Pracownik 2016-09-04 10:21
Panowie i Panie każdy ma swój rozum i zrobi jak będzie uważać, lecz w moim odczuciu nie polecam tej firmy bo jako były pracownik mogę potwierdzić ze wynagrodzenie nie jest wysokie. Szkolenia są jak sobie je znajdziesz i są darmowe a i w tedy niema pewności ze Cie wyślą. Firma znana na rynku i duża ale jakoś nie widzę zmian na plus jak to jest w nazwie.
1
ulaoa 2016-09-06 14:45
Każdy dba o pozytywne stosunki między pracownikami, bo przecież zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków, a to dobry znak, że są jeszcze jakieś premie. Ciekawe tylko czy są teraz jakieś benefity socjalne, wiecie może? Z góry dziękuję za odpowiedź.
NoKox 2016-11-27 16:18
Witam!Jak wygląda praca w tej firmie na stanowiskach takich jak Pomoc operatora maszyny lub Operator Przewijarki?
6
Pomocnik 2016-12-20 00:35
W każdej bajce jest trochę prawdy, pracować to i pracuje 100 osób ale jaka rotacja to już nie napiszesz. Może napisz ile trwają przerwy na produkcji których nie ma na 12 godzin pracy cytuje" przerwę to masz przy maszynie jak zdążysz zjeść ". A jeszcze ile to ton wychodzi na zmianę? Nigdzie nie jest różowo, ale bądź obiektywny. Jak komuś będzie pasowało to będzie pracował.
1
NoKox 2016-12-24 12:52
Czyli jednym słowem dziadostwo.Nie wiedziałem że,zmiany są po 12 godzin.
9
wikol 2017-01-31 21:49
hahaha !!!
1
Zostaw swoją opinię o Efekt-Plus Sp. z o.o. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Efekt-Plus Sp. z o.o.