brak logo

Albau Sp. z o.o.

Oświecim

Opinie o Albau Sp. z o.o.

franek 2014-05-23 20:56
firma mało atrakcyjna niskie stawki ok6 euro zjazdy najcześciej co 2 miesiące majstrów mają tylko po to żerby stali nad człowiekiem jak gestapo a sami nic nie robią
1
Jano 2014-06-24 11:12
Wszyscy narzekacie na firmę tą czy inną,ale taka prawda pracować trzeba bo w kraju się tych pieniędzy nie zarobi coś kosztem czegoś.
Od głównej pracy to jest robotnik na danym stanowisku-mniej picia a więcej zaangażowania w pracę drodzy "specjaliści"
6
Podwykonawca 2014-12-31 07:53
Nie polecam współpracy z tą firmą, płatności za faktury przedłużają ile mogą karają za wszystko,masz przyjechać 400km na jeden dzień w tygodniu nie potrafią zapewnić ciągłości prac. NAPRAWDE NIE POLECAM!!!
2
Przemek 2015-03-17 22:45
NIE POLECAM!!! Firma dorabia się na oszukiwaniu ludzi. Trzeba z nimi czytać bardzo dokładnie umowy i nie wierzyć że to są umowy standardowe i nie będą brane pod uwagę!!! tam ludzie tylko po to pracują żeby Cie oszukać i gonić do roboty
Jarek 2015-04-09 21:24
Pracowałem w tej firmie, niskie stawki, maksymalny wyzysk!!! NIE POLECAM
1
Jozef 2015-07-16 22:07
Pracuje od lat w tej firmie i to co piszą wyzej to glupoty. Wyplata zawsze na czas, a jak sie komus chce robic to i dobrze zarobi. Ubezpieczenie placone, sprawdzalem w zusie.Dobrze traktuja ludzi. Chyba, ze jak ktos pije to szybko wypada.
2
jarek 2015-09-27 07:19
Nie polecam firma nie rzetelna oszukuja tygodniami czeka sie na kase tlko wymagania nic pozatym lepiej byc na bezrobociu nizpracowac u oszostow kombinatorow.Wisza mi kase juz pol roku bada oszolomow!
maciek 2016-03-02 20:20
Banda oszustów i tyle. NIEPOLECAM !!!
diper 2016-06-03 22:17
witam prosze o opinie o tej firmie czy warto zawrzec z nimi umowe? praca w niemczech na warunkach niemieckich. Mam stała prace i obawiam sie ze moze byc to firma wyzysk prosze o opinie
michal 2016-09-02 17:49
Dziadostwo, nic innego o oszustach nie można powiedziec
Dajlyy 2017-01-16 19:04
O co chodzi z tym podatkiem, oferują od 11 do 14e na godzinę ale po odliczeniu podatków zostaje mi ok 6,7 euro? Ktoś coś wie na ten temat? Dlaczego ja mam płacić podatki ze swojej wypłaty a nie ma tego robić pracodawca? Nie rozumiem a Pan z którym rozmawiałem nie był w stanie mi tego wytłumaczyć. Pracować trzeba, wiadomo , ale dlaczego mam dawać się wykorzystywać?
6
marek 2017-07-13 20:00
Witam mam zaczac prace w tej firmie na terenie niemiec mozektos mi napisac ile wychodzi na reke na godzine i co ile zjazdy do polski z niemiec
krzycho 2017-07-14 11:44
Pracowałem u nich od 2010 roku ponad 6 lat. Sąsiad robi tam dalej. Nie obiecują gruszek na wierzbie. robić wiadomo jak wszedzie trzeba. Na kontraktach w Niemczech też byłem. Co uzgodnione bez proszenia sie na czas dostałem. Mysle wrocic do nich od sierpnia
1
karol 2017-07-19 23:30
A maja moze parking jakis firmowy strzezony zeby mozna bylo zostawic samochod na czas wyjazdu do niemiec
Zostaw swoją opinię o Albau Sp. z o.o. - Oświecim
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albau Sp. z o.o.