brak logo

Albau Sp. z o.o.

Oświecim

Opinie o Albau Sp. z o.o.

franek 2014-05-23 20:56:01
firma mało atrakcyjna niskie stawki ok6 euro zjazdy najcześciej co 2 miesiące majstrów mają tylko po to żerby stali nad człowiekiem jak gestapo a sami nic nie robią
1
Jano 2014-06-24 11:12:15
Wszyscy narzekacie na firmę tą czy inną,ale taka prawda pracować trzeba bo w kraju się tych pieniędzy nie zarobi coś kosztem czegoś.
Od głównej pracy to jest robotnik na danym stanowisku-mniej picia a więcej zaangażowania w pracę drodzy "specjaliści"
4
Podwykonawca 2014-12-31 07:53:37
Nie polecam współpracy z tą firmą, płatności za faktury przedłużają ile mogą karają za wszystko,masz przyjechać 400km na jeden dzień w tygodniu nie potrafią zapewnić ciągłości prac. NAPRAWDE NIE POLECAM!!!
2
Przemek 2015-03-17 22:45:53
NIE POLECAM!!! Firma dorabia się na oszukiwaniu ludzi. Trzeba z nimi czytać bardzo dokładnie umowy i nie wierzyć że to są umowy standardowe i nie będą brane pod uwagę!!! tam ludzie tylko po to pracują żeby Cie oszukać i gonić do roboty
Jarek 2015-04-09 21:24:54
Pracowałem w tej firmie, niskie stawki, maksymalny wyzysk!!! NIE POLECAM
1
Jozef 2015-07-16 22:07:04
Pracuje od lat w tej firmie i to co piszą wyzej to glupoty. Wyplata zawsze na czas, a jak sie komus chce robic to i dobrze zarobi. Ubezpieczenie placone, sprawdzalem w zusie.Dobrze traktuja ludzi. Chyba, ze jak ktos pije to szybko wypada.
1
jarek 2015-09-27 07:19:56
Nie polecam firma nie rzetelna oszukuja tygodniami czeka sie na kase tlko wymagania nic pozatym lepiej byc na bezrobociu nizpracowac u oszostow kombinatorow.Wisza mi kase juz pol roku bada oszolomow!
maciek 2016-03-02 20:20:42
Banda oszustów i tyle. NIEPOLECAM !!!
diper 2016-06-03 22:17:38
witam prosze o opinie o tej firmie czy warto zawrzec z nimi umowe? praca w niemczech na warunkach niemieckich. Mam stała prace i obawiam sie ze moze byc to firma wyzysk prosze o opinie
michal 2016-09-02 17:49:48
Dziadostwo, nic innego o oszustach nie można powiedziec
Zostaw swoją opinię o Albau Sp. z o.o. - Oświecim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albau Sp. z o.o.