brak logo

Studiotech Poland Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Studiotech Poland Sp. z o.o.

Bambi 2011-12-06 08:11
Studiotech może i ma dobrą renomę na rynku, ale normalny człowiek tam nie wytrzyma - szefowa chora na głowę niszczy psychicznie pracowników, dział sprzedaży wszystkich [usunięte przez moderatora] - jedynie w technice jest jeszcze kilku normalnych ludzi. Szkoda mówić
8
Macko 2013-12-15 16:18
Po kilku latach pracy człowiek jest kompletnie wypalony, jedyny argument za to wysokość zarobków. Jednak sposób naliczania premii nie jest jasny i czeto ma się ważenie ze są tu równi i równiejsi. Czas pracy praktycznie nienormowany, atmosfera na pozór miła ale ciagle czuć rywalizacje i oddech "kolegów" którzy lepiej wyrabiaja "normy". Na krótką mete - zarobic, zmienic na cos normalnego i zapomniec.
3
Anna 2015-09-23 18:17
Potwierdzam powyższe opinie. Kilka miesięcy temu zakończyłam z nimi swoją przygodę. Wszystkim którzy zależy na własnym zdrowiu radzę omijać Studiotech Poland szerokim łukiem.
3
Ma.. 2015-09-27 00:05
Potwierdzam powyższe opinie. Moj szef nie raczył się pojawić w dniu kiedy odchodziłem z pracy w Studiotech-u . A przysporzyłem tej firmie niezłe dochody to tylko świadczy w jakim poważaniu mają pracownika.... Smutne to ... 4 letni pracownik. Nie polecam nikomu pracy w tej firmie To tylko stracony czas.

Pozdrawiam
M.
2
Ma 2015-10-03 22:54
Tak tylko ze byly szef za nic nie jest odpowiedzialny... nie ma zadnych spotkan jest wolnym elektronem ... zreszta mial wczesniejszy dzien lub 2 dni do tylu... a co do dochodow to suma jest 7-cyfrowa . Po prostu zlewka na maksa.. Bardzo negatywnie to odebralem - jakbym byl smieciem w tej firmie.
1
MarianoItaliano 2016-08-26 15:02
Mogę potwierdzić, praca w tej firmie to pomyłka i z czystym sumieniem podpisuje się pod powyższymi uwagami.
6
kj 2016-10-04 22:35
Jak macie takie opinie o st i jesteście tacy dobrzy, walcie do 4V... oni mają niezły skład i dobrze o nich mówią, ale ciężko się do nich dostać...
1
Sat 2017-03-23 09:22
Nie zgadzam się z opiniami powyżej, ktoś ma niezły ubaw kreując czarny PR, pracuje w tej firmie ponad 15 lat, atmosfera jest rewelacyjna, rywalizacja występuje oczywiście w pozytywnym sensie, pomaga w pracy.
Mamy silny zespół ludzi ze stażem ponad 10 letnim, jeśli ktoś się nie utrzymał - znaczy nie dorastał do reszty zespołu.
3
Eth 2017-03-24 10:14
Potwierdzam opinię Sat.
Współpracuję ze Studiotech od ponad 10 lat. Atmosfera świetna i bardzo duża kultura pracy.
Nie jest to firma dla ludzi o mentalności "czy się stoi czy się leży....", a niestety większość ludzi którzy odeszli ze Studiotech mieli duże wymagania jednocześnie reprezentując sobą bardzo mało. Oczywiście nie wszyscy - byłbym niesprawiedliwy w stosunku do kilku wartościowych osób które zdecydowały się odejść.
Konkluzja jest prosta. Jest to firma dla ludzi "chcących" i szczerze życzę wszystkim ludziom z otwartym umysłem takiego pracodawcy.
3
Ma 2017-04-01 23:55
Taaak taka teoria to może o osobie o inicjałach MZ to także prawda staż pracy 10 lat w tej firmie :-) Czy można powiedzieć o niej że to była "słaba osoba" i sobie nie radziła . Nie żartujcie .
Zostaw swoją opinię o Studiotech Poland Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studiotech Poland Sp. z o.o.