brak logo

Elmur Firma Remontowo-Budowlana Włodzimierz Hańc

Bydgoszcz

Opinie o Elmur Firma Remontowo-Budowlana Włodzimierz Hańc

Pracownik123 2011-12-13 11:56:20
Nie polecam tego pracodawcy,odkąd firmę prowadzi[usunięte przez admina].
Brak wypłat dla ludzi,długie terminy oczekiwania za wynagrodzeniem nawet do 3 miesięcy,w ogóle nie reaguje na telefony,unika pracowników,daje najniższe stawki a do tego oszukuje kontrahentów kasując za czynności których nie kazał robić np podczas malowania ścian,powinno być malowane 3 razy a kazał raz,skasował oczywiście za 3 razy.Nie polecam tego pracodawcy to zwykły oszust i krętacz.
anonim 2012-02-21 15:09:06
to prawda odkad zmienil sie wlasciciel to pensje dostaje sie w ratach oczywiscie jak sie o nie dopominasz non stop ,a oszukiwanie na robotach to podstawa w tej firmir , zreszta zaklad czesto i gesto sie oglasza ze potrzebuja pracownikow do pracy. LEPIEJ OMIJAC TEN ZAKLAD Z DALEKA.
duzy 2012-02-21 17:55:15
jak pujdzie sie na rozmowe w sprawie pracy do tej firmy to obiecuja zlote gury !!!!! a pierwszego dnia w pracy juz mozna zobaczyc co sie dzieje i wyprawia w tej firmie pensja na czas ! to bzdura co wlasciciel opowiada nawet ciuchow roboczych sie nie mozna doprosic .
... 2012-02-22 15:18:33
nie polecam tej firmy oszukuja pracownikow nie wyplacajac wynagrodzenia na czas! oraz oszukuja potencjalnych klijetów.
tomasz 2012-02-23 20:51:59
proponuja na rozmowie w sprawie pracy zlote gury mila atmosfere w pracy i pieniadze adekwatne do wykonywanej pracy tylko ze to nie jest prawda .
muraz 2012-02-25 19:03:03
firma ciagle szuka nowych pracownikow.
______ 2012-03-02 18:03:37
firma nie wyplaca pracownikom wynagrodzenia na czas!!!
w skrucie 2012-03-04 20:42:58
w firmie tej ludzie pracuja po pare miesiecy i odchodza ze wzgledu na brak wynagrodzen w terminie.
abc 2012-04-19 14:55:34
pracowalem w tej firmie i powiem tylko to ze szkoda waszego zachodu! stawka godzinowa ktora oferuje wlasciciel to smiech na sali a i za wyplata tez mozna sie zaczekac! nawet jest ciezko odebrac swa wyplate bo wlasicel unika swoich pracownikow oraz nie odbiera od nich telefonów.
maciej 2013-02-12 01:03:22
Panowie odwagi cywilnej trochę jak krytykujecie. Nie wiem skąd bierze się ludzka zawiść i tego rodzaju opinie. Jeśli ktoś nie ma odwagi napisać imienia i nazwiska to niech nie pisze bzdur na temat firmy czy wypłat. Chętnie bym przeprowadził konwersacje z "opiniodawcami" tylko , że nikt z nich nie ma odwagi żeby się ujawnić.
ŁUKASZ KUCZYŃSKI 2014-03-29 19:07:11
Firma Elmur oraz Elmur Complex to bardzo nierzetelne i nieprofesjonalne firmy, nie wykonują powierzonych im inwestycji, naciągają terminy, są niesłowni, po przedpłacie za wykonanie robót budowlanych nie została dokończana inwestycja, niestety sprawa trafiła do sądu! Nie radze nikomu zawierać z nimi żadnych transakcji, Firma prowadzona jest teraz przez syna(usunięte przez administratora) przestrzegam wszystkich inwestorów oraz osoby prywatne przed jakimkolwiek kontaktem z tymi typami. Szczegółowe informacje mogę udzielić na maila biuro@sklepmotonet.pl
aneczka89 2015-02-02 12:21:28
ja też jako osoba bezrobotna zainteresowałam się firmą Elmur Firma Remontowo-Budowlana Włodzimierz Hańc i niestety mam problem ze znalezieniem czegokolwiek w internecie o nich. czy ktokolwiek z was proszę może mi podać jakieś źródło informacji gdzie będę mogła cokolwiek się więcej dowiedzieć o tej firmie?
karol 2016-05-19 16:36:00
mozesz wyslac cv albo przejdz sie do nich, byc moze na miejscu czegos sie dowiesz
Zostaw swoją opinię o Elmur Firma Remontowo-Budowlana Włodzimierz Hańc - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elmur Firma Remontowo-Budowlana Włodzimierz Hańc