brak logo

Osada Wędrowca Dworek

Mechelinki

Opinie o Osada Wędrowca Dworek

Julian 2015-03-04 08:23:42
MASAKRA !!! NIKOMU NIE POLECAM PRACY W TYM PENSJONACIE. WLAŚCICIELE TO ZLODZIEJE,KRĘTACZE I BRUDASY. WYNAGRODZENIE NIGDY NIE JEST PLACONE NA CZAS. ZAWSZE WYPLACANE W RATACH. PENSJE BARDZO NISKIE. ROBI SIE NADGODZINY ZA KTORE NIE PLACA. WLASCICIEL JEST CHAMSKI, KRZYKLIWY - OGOLNIE JEST MOBING.
8
Ala 2016-02-02 15:57:48
Zgadzam się z opinią "JULIANA" Obiecują umowę o prace po 2 miesiącach na zleceniu po czym wyrzucają pod rożnymi pretekstami. Nie płacą na czas, w ratach tylko w gotówce "pod stołem" oprócz oczywistych kamer jest tez podsłuch i pracownicy boja się cokolwiek powiedzieć albo uskarżyć się. Brak przerw przy 12 godzinnej zmianie. można by tak bez końca wymieniać. Żal że takie fajne miejsce jest niszczone przez tak bardzo złych ludzi.
6
ja2 2016-02-02 16:03:34
popieram przedmówcę, pracowałam tam. Mają długi, firma jest niewypłacalna. Pensje pracownikom wypłacane w ratach,kręcą jeszcze jak tu ją obciąć. Właściciele tragiczni, na początku obiecują złote góry, później przezywasz traume. W pracy zimno, nie grzeją, zresztą goście też sie skarzą na brak ogrzewania w pokojach, a pracownicy świecą oczami, bo szef nic z tym nie robi. W pracy jest mobing, nie odprowadzane składki,a pracownicy zatrudniani są na czarno. Poza tym będąc na swoim stanowisku i tak robisz za kelnera, sprzątaczkę, menegera. Kazdy każdego zastępuje, każdy ma za zadanie robić wszystko, i nikogo to nie obchodzi ze jesteś na stanowisku recepcjonisty. Dlatego panuje w firmie taki bałagan!
9
Wczasowicz 2016-07-26 21:42:24
Tydzień temu byłem z żoną na wczasach w Osadzie Wędrowca. Ogónie jestem nie zadowolony , ponieważ kuchnia jest bardzo słaba i kielnerzy mają ruchy jak mucha w smole. Na wszystkie dania trzeba bardzo długo czekać. Kelnerów nie było i obsługiwała nas recepcjonistka. Moim zdaniem tam jednaa osoba jest od wszystkiego, sprzątania, kelnerowanie, wydawania posiłków , robienia kawy , różnych napojów itp. Widocznie oszczędzają na personelu. Korzystaliśmy również z zabiegów na spa z masaży, gdzie przywitała nas miła Pani Wioleta. Po krótkiej rozmowie dowiedzieliśmy się, że pracuje już 12 godzinę. Zdziwiliśmy się jak można tyle wytrzymać robiąc masaże. Był to jedyny miły akcent z naszego pobytu. Pokoje szare bure i ponure, telewizor za czasów Gierka , zresztą nie działający. W pokoju chodziły nam mrówki po nogach i brakowało ciepłej wody. Ogólnie nie polecam tego miejsca.
6
Hania 2016-08-18 19:10:12
Przepracowałam w lipcu prawie trzy tygodnie , bez umowy i żadnych świadczeń. Do tej pory nie otrzymałam wynagrodzenia . Brak personelu na kuchni , brak sprzętu . Ludzie robią wszystko gotują , kelnerują i sprzątają . Jednak szefowie mają mniemanie że to pięciogwiazdkowy hotel.
Nie polecam tam podejmować pracy .
2
Wioletta 2016-08-26 15:35:09
A ja moge polecić,nie dość że znakomita lokalizacja,to fajnie urządzone,przestronne pokoje oraz miła obsługa,która jak dla mnie była pomocna na każdym kroku. Na pewno jeszcze tutaj wrócę:)
Tola 2016-09-03 19:26:17
Kazdy dostaje to na co zasluguje i na co zapracuje . Doceniany jest ten ,ktory jest fair i rzetelnie wykonuje swoje obowiazki. :) a nie za nic nie robienie chce milionów . Takich pracodawcow ze swieca szukac . !!!
1
Anna 2016-09-04 16:18:42
Pracowałam tutaj ponad rok temu, gdyby nie to , że musiałam wyjechać za granicę zapewne bym nadal tam pracowała.
Super atmosfera która stwarzał zgrany personel , motywacja systemem wynagrodzeń sprawiało , że do pracy aż chciało się przychodzić.
POLECAM prace tym, którym chce się pracować :)
1
Lutek 2016-09-05 08:30:18
A ja znam prawde co sie dzieje ze sa zle opinie na ten hotelu i pracodawcow.Nie pracowalem tam,ale wiem z dobrego zrodla ze te wpisy na wszystkich forach robi im konkurencja,zazdrosni ze tam zawsze pelno gosci i samochodow,nawet beszczelnie podpieli im sie pod tz.bilbordy,poprostu nalozyli swoje,to trzeba miec tupet,no coż rozne sa formy walki na rynku,nawet te ponizej pasa.
Natalia 2016-09-05 11:49:21
Powiem tak,jesli ktos dobrze wykonuje swoja prace,to jest doceniony przez pracodawcow,pracowalam tam 8miesiecy,powod rezygnacji wyjazd na stale do Szwecji
To ze kelnerka sprzata stoly na restauracji to chyba normalne,a kucharze w kuchni wiec nie rozumiem wpisow ze wszyscy robia wszystko,na pokojach sa panie pokojowe ktore dbaja o hotel.
Natomiast widzialam kolezanki kelnerki siedzace ciagle po kontach z telefonem,nawet mnie to wkurzalo.Pensje dostawalam,a na koniec nawet premie
2
Ewerina 2016-11-03 15:29:14
Pracowałam tam przez ostatni rok na kuchni, wszystko było w porządku, umowa była , płaca tez była , jak były imprezy nocne to nieraz nawet dostawaliśmy pokój żaby się przespać, po zebraniu bufetu śniadaniowego mogliśmy razem usiądź i zjeść- a nie chować się po kontach - jak w innych pracach.
kiedyś z dnia na dzień potrzebowałam wolnego i też nie było problemu.
2
hamplik 2016-11-28 00:50:10
Byłem z dziewczyną w tym miejscu na romantycznym weekendzie. Wyjazd zamówiłem poprzez wyjątkowyprezent.pl . Samo miejsce w porządku, moje towarzystwo oczywiście też, ale... pozostaje mi niesmak, który niestety wpłynie na to, że to miejsce będę wspominał raczej negatywnie. Przyjechałem w piątek i pani w recepcji powiedziała mi, że zabiegi w SPA będą w sobotę. W sobotę z kolei dowiedziałem się, że już były w piątek i mi przepadły. Generalnie jesteśmy w plecy ok. 300 zł. Nie usłyszałem żadnego przepraszam ani zadośćuczynienia. Druga kwestia to fakt, że tam chyba nie panuje dobra atmosfera w pracy. Zauważyłem kilka takich sytuacji, które o tym świadczą m.in taką sytuacja: poprosiłem kelnerkę o keczup, ta udała się do kuchni i tam wymieniła kilka nieprzyjemnych zdań z kucharzem. Po długim oczekiwaniu w końcu dostałem.
Zostaw swoją opinię o Osada Wędrowca Dworek - Mechelinki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Osada Wędrowca Dworek