brak logo

Toalety.pl - Wynajem Toalet

Kraków

Opinie o Toalety.pl - Wynajem Toalet

Marek 2011-08-29 07:08:57
Same pozytywy jeśli chodzi o firmę Toalety.pl z Krakowa. Fajni ludzie, zgrana ekipa, super warunki w budynku przy Wąwozowej. Szef jest OK, z każdym pogada i na każdy temat. Da się zarobić. Pracuje się naprawdę fajnie. Oby jak najdłużej!
bezrobotny 2011-09-26 01:38:20
Zostałem tam zaproszony na rozmowę o pracę na stanowisko Przedstawiciel Handlowy. Ktoś już tam pracował?
BOY 2011-09-26 05:37:09
NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE,PRZEDSTAWICIELI ZWALNIAJA CO 6MIESIECY,TO BARDZIEJ JEST ZABAWA W DETEKTYWA NIZ PRZEDSTAWICIEL,TA FIRMA POWINNA SIE NAZYWAC ZAL.PL
baster 2011-09-26 05:38:44
chora firma choraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agnieszka 2011-12-06 02:39:20
Bzdura. Pracuje tam chyba ze 30 osób i wszyscy świetnie się dogadują. Organizują pikniki, wigilje, itd. Mój chłopak tam pracuje i bardzo sobie chwali. A handlowcy mają najlepiej, nie pracują w soboty ani niedziele, nie robią nawet nadgodzin. Wsiadają w firmówki i nie ma ich cały dzień. Jasne że jak nic nie robisz to cię w końcu wywalą.
Tomasz 2012-02-24 15:03:57
Witam
Jak można nazwać to pracą to trzeba wziąść pod uwagę to że obozy niemieckie na terenie Polski też były oficjalnie \\\\\\\"(usunięte przez administratora)\\\\\\\"\\\\\\\"
Robisz za Gebelsa ?
Szef złodziej i oszust,mitoman, atmosfera jak w żelaznym sklepie ,przemiał ludzi ,
Jakość usług delikatnie mówiąc potworna!!!
Jak najdalej od tej firmy
Tychy 2012-03-07 19:34:17
Witam, mam pytanie odnośnie pracy Przedstawiciela Handlowego w tej firmie na terenie Śląska? Jaką opinię wystawicie śląskiemu oddziałowi tej firmy o nazwie Szalet Serwis?
Ciekawe 2012-04-19 16:21:38
Dramat atmosfera, szef nic nie wie co się dzieje bo (usunięte przez administratora) i tak po swojemu wszystko przekręci, kiedyś to chociaż właściciel rozmawiał z pracownikami a teraz otoczony pionkami zostało im góra rok i upadek z takimi doradcami u boku
rob 2012-06-14 21:43:39
Agusiu, a gdzie Ty te 30 osób naliczyłaś? Chyba że chodzi Ci o zwolnionych? Ty chyba zielonego pojęcia o tej pożal się firmie nie masz, Nie wypowiadaj się więc, A pikniki i dobrą atmosferę pracy to znajdziesz jak sobie namalujejesz. ne polecam pracy, unikajcie ofert jak diabeł wody święconej! Caryca i tak was zwolni. Caryca rządzi.
wwww 2012-07-16 12:27:22
rob - 2012-06-14 21:43:39

Agusiu, a gdzie Ty te 30 osób naliczyłaś? Chyba że chodzi Ci o zwolnionych? Ty chyba zielonego pojęcia o tej pożal się firmie nie masz, Nie wypowiadaj się więc, A pikniki i dobrą atmosferę pracy to znajdziesz jak sobie namalujejesz. ne polecam pracy, unikajcie ofert jak diabeł wody święconej! Caryca i tak was zwolni. Caryca rządzi.
Cała prawda:)
Yay yay 2012-08-15 17:07:40
odradzam nawet njwiekszemu wrogowi.Jeden wielki syf.(usunięte przez administratora)
Mały 2012-10-26 16:39:14
Firma potworna, ludzie , Szef Marsjanin ,chore relacje między pracownikami LUDZIE JAK NAJDALEJ OD TEJ FIRMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Staś 2012-11-18 10:51:41
Toalety.pl firma, która się zerwała z choinki. Sytuacja w firmie to czeski film, właściciel średnio zainteresowany tym co się dzieje w firmie oddal praktycznie całą władze w jedne ręce \"Carcy\" lady Mielonek, alias jelonek, agent XXL, robi z ludźmi co jej się podoba, mobbing to codzienność, kary finansowe za wszystko, próba sprzeciwienia się lub posiadania własnego zdania kończy się zwykle usunięciem z firmy. Warunki zatrudnienia mocno naginające prawo. Na papierze najniższa krajowa reszta wynagrodzenia wypłacana w\"inny\" sposób. Za urlop i chorobowe nie wypłacana tzw. \"premia\" czyli chorując kończysz na głodowej pensji. Jesteś masochistą to dołącz do Toalety.pl. Poza tym w firmie część ludzi chętnych żeby współpracować i jakoś ciągnąć to firmę do przodu lecz wszystko to niszczy wyżej wspomniana \"lady\" wyszukując aferki i skłócając ich między sobą. Dział handlowy bardzo duża rotacja, około 10 kierowników w ostatnich 5 latach, handlowców ciężko zliczyć. Dział techniczny duża rotacja wśród mechaników kierowcy to najstabilniejsze stanowisko ponieważ mało kto wytrzyma taką pracę. LUDZIE NIE TRAĆCIE CZASU NA TĄ FIRMĘ JEŻELI MACIE MOŻLIWOŚĆ ŻEBY POSZUKAĆ PRACY CHWILĘ DŁUŻEJ TO NAWET NIE ZAWRACAJCIE SOBIE GŁOWY TĄ GÓWNIANĄ FIRMĄ. JEŻELI SYTUACJA CIĘ ZMUSZA DO ZŁAPANIA BYLE JAKIEJ PRACY TO PRÓBUJ ALE ZOBACZYSZ, ŻE KAŻDE NAPISANE TU SŁOWO POTWIERDZI SIĘ.
Krzyś 2012-11-28 23:49:59
W końcu ktoś sie odważył napisać całą prawdę.Szacunek. Zgadzam się ze Stasiem w 100% . Mógłbym jeszcze coś dodać ale po co . Myśle ze wystarczy to co on napisał. A Carycy zycze powodzenia w szukaniu zespołu pracowników do firmy, pewnie bedzie cieżko :D
1
Gość4 2012-11-29 15:42:17
szacun dla poprzedników! w firmie toalety.pl szmata do wycierania podłogi ma więcej godności i praw od każdego pracownika (oczywiście nie licząc carcy.. ), która jest tego sprawcą ........ opamiętaj się . NIE POLECAM NIKOMU PRACY W TEJ FIRMIE
ktoś 2012-12-05 12:37:56
Wszystko się zgadza. Panie Grzegorzu niech Pan przeczyta i wyciagnie wnioski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caryca niszczy wszystko od środka.
Porażka 2013-03-06 11:32:37
Witam. Kilka dni temu byłem w Tychach na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko przedstawiciela handlowego i muszę powiedzieć, że oddział jest zrobiony na odwal się, przyjmują za najniższą krajową i samochód masz tylko do dyspozycji w czasie godzin pracy, co znaczy, że jak mieszkasz daleko od Tychów to dojeżdżasz we własnym zakresie, auta służbowego przypisanego do siebie nie dostaniesz... o takim jesteś przedstawicielem handlowym, chyba od siedmiu boleści. Wstyd i hańba.
szukam pracy 2013-05-20 23:03:47
Cześć. Mam pytanie odnośnie tej firmy toalety, ponieważ szukają handlowca.Czy ktoś może napisać kilka aktualnych informacji o tej firmie? Z góry dziękuję
Aga 2014-02-12 12:14:12
Cześć. Samochody firmowe mają, Ople Corsy, kilka sztuk, trochę w Krakowie, trochę w Tychach, jeżdżą głównie handlowcy ale inni też dyspozytor, mechanik no i kierownicy, w trakcie pracy możesz jeździć gdzie chcesz, nie czepiają się, przebiegi bez limitów, ważne żebyś nie miał przepałów. Do domu, fryzjera i kina zostaje ci rower. Nie jest źle. Ostatnio dużo się pozmieniało, na lepsze!
gość 2014-02-12 23:28:00
Witam, ciekawe co jest przyczyną tych zmian na lepsze? Może brak Pani (usunięte przez administratora)
zośka 2014-02-17 20:30:45
Cześć, ja tez słyszałam że jest teraz dużo lepiej i fajna atmosfera.Szkoda że dopiero teraz:-))
romek 2014-02-17 21:10:49
Witam. Ja też słyszałem że teraz powiewa świeżością. Masz rację Zośka, szkoda że dopiero teraz! Szacunek p. (usunięte przez administratora), nic do p. nie miałem, wszyscy wiedzą kto był przyczyną smrodów w firmie. Szacun Szefie!
EX 2014-02-21 11:27:17
Atmosferą rodziny nie nakarmisz:D
4
bolo 2014-02-24 20:29:19
Cześć, wtrace swoje trzy grosze,jeśli chodzi o zarobki, nigdy nie narzekałem na pensje myśle że inni również, ludzie nie piszcie bzdur,( atmosfery, atmosfery) wiecie że głównymi powodami odejścia z firmy był agent XXXL.
gepetto 2014-04-06 13:18:07
o i mam nadzieję, że w Toalety.pl wynagrodzenie nie jest takie jaka wydaje się być sama praca czyli...wiadomo
POMOCNA OPINIA 2014-10-24 23:14:58
trzeba przyznać ,ze duże zmiany nastąpiły jak przyszedł do firmy nowy kierownik działu technicznego wprowadził dużo pozytywnych zmian
Ryszard 2015-01-10 17:43:01
Hej, tak się zastanawiam ile mozna orientacyjnie zarobić w Toalety.pl jeśli chodzi o obsługę tych toalet? Bo wiadomo, branża taka, że mało kto chyba chce pracować przy wiadomo czym, zapach pewnie czasem uciążliwy, prawda? To ile oni proponują, chyba nie jest to najniższa krajowa, tylko bliżej średniej, prawda?
tomek 2015-03-12 19:00:27
słuchajcie, tak bez śmiechu - chce aplikować do tej firmy. Jedyne co mnie martwi to wysokośc zaorbków, miałem juz do czynienie a z podobna firmą no i niestety dużo nie płaciła. Z tego co piszecie też wnioskuję, że można wszystko inaczej załatwić, że można się dogadać z szefem, ale moge liczyć na średnią krajową?
anges 2015-03-30 04:50:09
Cześć, nie słyszłam wcześniej o toaletach.pl, dowiedziałam się teraz chcąć wynająć właśnie toalety przenośne na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo takie mamy wymagania zeby móc postawi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czas pamiętnych latryn minął nieodwracalnie. Zaważyłam że toalety.pl z krakowa mają naprawdę konkurencyjne ceny w porównaniu do bardziej znanych, i nie ukrywam że mi to odpowiada bo budżet mam ograniczony. Ale czy mimo przystępnych cen, obsługa jest na poziomie
ewa 2016-05-14 08:27:35
Wiesz @siłacz pisze tutaj każdy bo do końca ludzie nie wiedzą, że to jest forum dla ludzi pracujących bo nie ma ostatnio żadnych ofert pracy więc w sumie dobrze, że cokolwiek ktoś pisze masz jakiekolwiek informacje
Zostaw swoją opinię o Toalety.pl - Wynajem Toalet - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toalety.pl - Wynajem Toalet