brak logo

CYFRAL Chabelska i Wspólnicy Sp.J.

Zgierz

Opinie o CYFRAL Chabelska i Wspólnicy Sp.J.

dyaro 2015-06-22 19:29:31
porażka szkoda czasu!!!!!!!!!!!!!!
6
ofelia 2015-06-22 19:31:45
nienormalna szefowa !! a kierownik ze słomą w butach masakra !!!!!!!!!!
4
BYŁA 2015-06-22 21:42:14
Pracowałam tam najnizsza krajowa a wymagania duże , ludzie z tej firmy odchodzą jak przy nowotworach(w bolesciach i w odczuciu zmarnowanego czasu)fajnie że ktoś zaczął pisać o tej fatalnej firmie a głównie szefowej i kierowniku który ją manipuluje biedna kobieta bardzo głupia.
4
Olo 2015-09-25 15:52:07
Super firma, bardzo dobra szefowa, przyjazna atmosfera pracy. Polecam każdemu nigdzie nie ma takiej firmy w które czujemy się jak w domu.
4
DeDe 2015-09-29 21:50:18
Przepracowałem w firmie Cyfral ponad 4 lata. Atmosfera w firmie jest bardzo dobra, wręcz można by powiedzieć,że rodzinna. Oczywiście jeżeli ktoś nie chce się integrować to zawsze znajdzie sobie powód do narzekania. Jako pracownik mogę stwierdzić, że nikt w firmie nigdy nie był wykorzystwany, jezeli zdarzała się praca w nadgodzinach wsztko było rozliczane bardzo rzetelnie. Nigdy nie było problemów z urlopami czy jakimikolwiek przypadkami losowymi. Kierownictwo zawsze do wszystkiego podchodziło bardzo po ludzku. Naprawdę firma prowadzona jest wzorowo. Nie rozumiem także zarzutów względem Szefowej. Jest to osoba bardzo emocjonalnie związana z firmą, ale także bardzo sprawiedliwa i nigdy żaden pracownik nie został przez nią w żaden sposób skrzywdzony, wręcz przeciwnie wiele razy pomagała pracownikom, także finansowo. Co do płac to są one dostosowane do możliwości firmy. Nie jest to wielka zachodnia korporacja tylko całkowicie polska firma, ale za to gwarantująca stabilne zatrudnienie - firma istnieje już ponad 30 lat i pomimo konkurencji także tej ze wschodu bardzo dobrze radzi sobie na rynku. Dla mnie te cztery lata przepracowane w Cyfralu uważam za czas który dał mi wiele satysfakcji.
Pozdrawiam moich byłych Kolegów i Koleżanki oraz Kierownictwo firmy i trzymam kciuki za dalszy rozwój.
5
S.T 2015-10-08 10:12:06
Witam
Pracowałam w Firmie Cyfral krótko, ale złego słowa nie da się powiedzieć. Atmosfera pracy bardzo fajna, szefostwo nigdy nie robiło problemu z dniem wolnym lub jak się spóźniłam a zdarzało się czasem. Wspominam bardzo miło ta pracę i ludzi, którzy tam pracują lub pracowali. Jeżeli by pisać o wynagrodzeniach to są adekwatne do wykonywanych obowiązków. Praca na produkcji jest siedząca i nie wymaga nie wiadomo jakich zdolności. Ponadto nie ma problemu z urlopem, przerwą śniadaniową itp. Szefowa jest bardzo w porządku potrafi porozmawiać, nakierować i zawsze jak jest problem nie tylko w pracy to pomoże. Pozdrawiam Kasię oraz całą załogę.
5
dyaro 2015-10-25 00:07:46
jeszcze troche a stracą wszystkich wartościowych pracowników zostana im same niepewne nabytki które odejdą kwestia czasu.@DeDe to debil debil zapewne jakiś
przydupas kaśki ha ha !!!!! ale się rozpisał!!!!
4
ofelia 2015-10-25 09:35:07
Ale trzeba przyznać że Kubicki to sprytna bestia, ale miał też podatny grunt.
6
BYŁA 2015-10-25 13:15:32
@pola godnie żyć to niepracowac w cyfralu.
@ olo a czy w domu dobrze czujemy się z oszustami,krętaczami,złodziejami?
2
DeDe 2015-11-04 11:45:10
Jak widać wiele osób wylewa tutaj swoie frustracje. Najłatwiej opluwa się innych będąc anonimowym w sieci. Używanie inwektyw w postach świadczy tylko o braku kultury i braku sensownych argumentów wypowiadających się.

Pozdrawiam.
2
obserwatorium 2015-11-08 11:29:15
trzeba byc sprawiedliwym cyfral to dobra firma faktycznie zarobki mogłyby byc większe ale napewno szefowa i kierownik nie są złymi ludzmi.
2
Inez 2015-11-16 08:43:41
Okropna praca ludzie zawistni, szefowa nie reaguje na prośby o podwyżki. Nie polecam nikomu tej pracy warunki okropne i płacowo i fizycznie.
2
ofelia 2015-11-21 10:30:36
do Ireneusza: Co dużo mówić pensje po 1200 - 1300 zł a wymagania jak z kosmosu. Kierownik burak nawet ze stoperem liczy ci czas i każe pisać w zeszycie co robisz. Na hali upał w lato a zimą zimno. Po tej pracy można nabawić się wrzodów i nerwicy. Tam nikt normalny nie zostanie wszyscy odejdą i zostaną same nie pewne osoby. NIE POLECAM TEJ FIRMY NORMALNYM LUDZIOM !!!!!
2
ko.ma. 2015-11-21 20:13:40
Słabe argumenty dobrze opłacanych pochlebców!
Praca siedząca - a kto widział lutowanie i montaż elektroniczny na stojąco!
Urlopy i wynagrodzenia bez problemu - to na szczęście nie te czasy, a jak nie stać na pracowników to się pracuje samemu!
Rodzinna atmosfera - dawno,dawno temu!
Prowadzona jest polityka nagradzania i promowania cwaniactwa i lizusostwa!
Praca rzetelna i kompetentna przegrywa z karierowiczostwem!
I jeszcze ten kult spodni! FUJ!!!
Jak pieski na smyczy!HAU ! HAU !
2
Pawit 2015-11-25 19:14:39
Witam wszystkich !
jestem pracownikiem firmy cyfral i naprawdę gorąco polecam wszystkim taką pracę!! Praca na produkcji jest lekka , siedząca i w przyjaznej atmosferze.
Jeśli ktoś z byłych pracowników piszę że jest ciężko i zimno na hali to zapraszam na oględziny. Co do zarobków ja jestem zadowolony ale jeśli ktoś myśli że na dzień dobry będzie miał na rękę 2000 tys zł to chyba żyję w innych realiach. Tak naprawdę piszę to do wszystkich którzy gadają głupoty.
Znam de de i zgadzam się z nim w 100 % .
Jeśli ktoś nie wierzy to zapraszam na oględziny .

Pozdrawiam wszystkich zadowolonych, a innym życzę znalezienia tak rzetelnego pracodawcy.
3
Patima.byly.pracownik 2015-11-28 15:14:46
@Dede atmosfera w pracy to była rodzinna dwa lata temu. Pomoc finansowa była dla wybranych m.in. na urlopy, być może właśnie dla Pana. Skoro atmosfera była taka wspaniała, to dlaczego Pan zmienił pracę?
@Pawit - skoro praca fizyczna na produkcji jest taka lekka, to serdecznie zapraszam do pracy na produkcji do lutowania cyną z ołowiem. Ponadto z autopsji wiem, że pracownicy z ponad 5 letnim stażem nie osiągali pułapu 2000,00 zł. Próg nie do przebicia w tej pracy.
2
Zorro 2015-11-28 19:29:37
Przestańcie pisać bzdury i wylewać pomyje. Skoro ktoś pracował a został zwolniony to sobie zasłużył, jeżeli odszedł sam to znaczy, że mu coś się nie podobało. Jest to w 100% Polska firma i płacić musi wszędzie podatek. Wszystko jest zawsze na czas. Przestańcie pisać głupoty i pierdoły bo Pani Katarzyna na to nie zasługuje aby ją oczerniać i wylewać na nią pomyje.
3
Ewa 2015-11-29 12:39:58
Wszystko jest na czas, ale i tak dzielone niesprawiedliwie i na podstawie własnego widzi mi się, tj. kto się szefostwu podlizał i doniósł na innych dostaje więcej.

Do Pawik - na Pana wpis to można pawia puścić, proponuję częstsze wychodzenie na papierosa z Panią Kasią, to większa premia świąteczna murowana!
4
obserwatorium 2015-11-29 13:52:36
Proponuje przestać wywalać swoje pochwały i żale, odpocznijmy od tego wszystkiego
nikomu te wpisy nie przyniosą nic pozytywnego.

Pozdrowienia dla wszystkich byłych i obecnych pracowników CYFRALA.

3
olololo 2015-12-10 11:56:27
olo, czy Ty pracowałeś we wszystkich zakładach? Wypowiadasz się pozytywnie przy praktycznie każdej firmie. A może jest kilkunastu "olo" i to magiczny zbieg okoliczności?
2
pracownik 2015-12-15 22:09:07
Pracuję tu ... i naprawdę doceniam tą prace. Dziwię się bardzo czytając te niektóre negatywne komentarze, na 100% tych co już nie pracują. Takie czasy każdy może napisać co chce. Firma w porządku, ludzie raczej mili, pensja w porządku, praca 7:00 - 15:00. Oczywiscie zawsze mozna szukac lepszej pracy.
3
anna urmet 2016-02-26 19:37:32
Szanowni Państwo

Zapraszamy do firmy URMET łódz na wiosnę będziemy potrzebować
sp.ds.sprzedaży , pracowników produkcji oraz magazynowych.
Gwarantujemy lepsze wynagrodzenia w stabilnej firmie z kapitałem zagranicznym.

Zapraszamy
4
ciekawy 2016-04-03 11:24:25
różnie piszecie o zarobkach chciałbym się dowiedzieć jak naprawdę wyglądają na produkcji lub sprzedaży?
nanama 2016-04-09 10:22:02
Ktoś wczesniej napisał że w tej firmie na produkcji progiem nie do przebicia jest
2000zł na ręke oczywiscie, z 5 letnim stażem.
@ciekawy prawda jest taka że progiem nie do przebicia jest 1500zł.
Pozdrowienia dla wszystkich byłych i obecnych pracowników oraz właścicieli firmy.
patima 2016-04-10 19:46:28
te niby duże zarobki w firmie to jedna wielka ściema
1
była 2016-04-16 10:49:37
Pracowałam tam i wiem jak dostaniesz 1200-1300zł to super po kilku latach pracy zero podwyżek.Szefostwo obudzi się jak wszyscy odejdą, ale to przebudzenie będzie za późno. Dobrych ludzi się nie szanuje "czyli starego personelu" Z całego serca nie polecam tej firmy Cyfral.
dyaro 2016-04-16 12:05:18
Stary personel nie odejdzie sam bo zapuscił korzenie chyba ze ich wywalą predzej odejdzie nowy personel bo zapewne nie jest taki naiwny.
1
była 2016-04-16 18:38:53
To może i fakt. Ta firma to porażka. Masz rację staży pracownicy są naiwni i bez ambicji a nowi są cwani z resztą zawsze o nowych dba się lepiej niż o starych.
obserwatorium 2016-05-10 18:43:58
O przepraszam @była naiwni to my nie jesteśmy a ambicji troszeczkę mamy hahahaaahhahahahahhhhhaaaaaaaaaaa!!!
4
derka 2016-05-26 21:40:23
@dyaro prorocze słowa!!! słaba kasa, na wszystko kasa jest tylko nie dla ludzi,ludzie odchodzą, widać włascicielą to pasuje amen hi hi hih!!!
2
mądry 2016-06-18 19:54:31
Taka juz polityka firmy i kierownictwa ja nie załuje że odszedłem pozdrowienia.
3
15 2016-08-13 21:26:31
jest bardzo dobrze !!!
5
mw 2016-10-02 16:57:37
Pracowałem wcześniej w wielu miejscach, trochę więc wiem o pracodawcach .... i powiem szczerze, że nigdy do tej pory nie trafiłem lepiej. Tu się bardzo dobrze pracuje kontakty z innymi pracownikami i szefostfem są bardzo dobre , bez porównania z mojom poprzednią pracom. Pisze to bo te poprzednie opinie o cyfralu są niesprawiedliwe.
1
xmiak 2016-10-02 21:54:49
@Antek wiesz co widze ze oni szukaja od kilku dni elektromechanika w Dębicy oczywiscie trzeba miec wykształcenie średnie techniczne lub wyższe o kierunku elektrotechnika, elektronika, informatyka, automatyka
3
Zostaw swoją opinię o CYFRAL Chabelska i Wspólnicy Sp.J. - Zgierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CYFRAL Chabelska i Wspólnicy Sp.J.