brak logo

CBR Bionet Piotr Wróbel

Nowy Sącz

Opinie o CBR Bionet Piotr Wróbel

CBR BIONET PRACOWNIK 2012-07-12 21:33:42
Chcę dodać to są opinie na temat pracodawcy a kolega pracując nad pozycjonowaniem negatywów o CBR BIONET podaje nazwe dwóch firm prowadząc nieuczciwą konkurencje
fiki miki 2012-07-25 18:15:50
Normalnie wieś. Takie opinie o firmie co to niby wypłaca, ale nie zawsze. Co to niby na delegację ludzi wywozi... he he he. Dobre. To naprawdę dobre. No więc mili Państwo jako były kierowca firmy CBR BIONET napiszę tylko : DALEKO OD TYCH LUDZI. TO WIĘCEJ NIŻ ZARAZA!!! (usunięte przez moderatora)
CBR BIONET PRACOWNIK 2012-07-27 11:55:08
Gdyby kolega był kierowcą w firmie nie podpisałby się FIKI MIKI. Dodam iż w ciągu ostatniego roku w firmie CBR BIONET nie bylo przyjęć nowych kierowców więc kolega nadal chyba pisze w imieniu konkurencji a skoro pan już nie używa nazwisk to chyba czegoś się obawiamy w firmie CBR BIONET jest naprawde miła atmosfera a konkrencji jak widać to bardzo przeszkadza. Jak ma być to wiarygodne to w jakim oddziale pan pracował.
CBR BIONET 2012-07-29 10:58:16
Kolego piszesz o innej firmie. Prosimy usunąć Twoje posty gdyż piszesz o innej firmie więc nie wyrażasz opini o firmie CBR BIONET a to jest karalne. Prosimy o reakcje na naszą prośbe ponieważ w przeciwnym razie sprawe skierujemy na Policje. Nie jest to grożba tylko ostrzeżenie. Pozdrawiam
Rafal 2012-07-29 11:02:06
Jeżeli szukasz pracy gdzie godziwie i uczciwie zarobisz to zatrudnij się w CBR BIONET
Muralik 2012-08-02 20:42:44
A kto ostrzega?
CBR BIONET PRACOWNIK 2012-08-04 17:28:12
Chcesz poznać kto ostrzega to napisz nowe newsy to napewno poznasz nazwisko osoby która złoży doniesienie o popełnieniu przestępstwa.
BYŁY pracownik CBR BIONET 2012-08-06 12:01:59
Rafal - 2012-07-29 11:02:06

Jeżeli szukasz pracy gdzie godziwie i uczciwie zarobisz to zatrudnij się w CBR BIONET
"Godziwie", ha ha ha! "Uczciwie" ha ha ha bo pęknę! Bzdura!
cbr bionet 2012-08-12 13:26:26
Straszna zazdrośc przemawia przez naszego rozmówce. Prosimy się przedstawić panie detektywie. To jest opinia o pracodawcy. Widać konkurencje boli że CBR BIONET może reklamować się w Telewizji.
Sprawiedliwy 2012-08-12 13:30:24
Boli kolego bo ty nie umiesz zarobić pewnie masz kompleksy to piszesz byle kogoś oczernić. Mamy kłopoty to winy szukamy nie u siebie tylko wśród innych
CBR BIONET PRACOWNIK 2012-08-12 13:44:00
W Polsce musi to być jakaś straszna rzecz że człowiek pracuje 5 razy więcej niż inni i jakk komuś idzie lepiej bo jest pracowity to jest naganne. Widzę iż osoby które nie mogą sobie poradzić potrzebują i szukają szefa który za darmo da kase, wyplaci za nieróbstwo a potem wytrze nosek bądz cztery litery. Na koniec da komórke i samochód zapłaci za paliwo, mieszkanie da złotą karte i przeprosi że jeszcze nie kupi domu którego poza tym nie posprzata swojemu pracownikowi. Zal mi was naprawde POZDRAWIAM wszystkich nieszcześliwych
cbr bionet 2012-08-12 14:40:34
Atak na nazwisko to widac ze pisze tylko ktoś z konkurencji
jesteś z konkurencji 2012-08-23 14:57:46
Jedno pytanie skoro jesteś byłym pracownikiem i tak wiele opowiadasz czzy pracownicy podpisywali lojalki czy nie. Nie odpowiesz to widać że jestes związany z konkurencją
CBR BIONET PRACOWNIK 2012-08-23 15:06:15
Zadanie konkurencji opluć wszystko co tyczy się szefa to firma jest niewiarygodna ciekawe jak konkurencja zareaguje na forum o ich firmie. Powiem Ci wielki informatorze myślisz że jestes sprytny ale sam niedłuo jak boli gdy ktoś podszywa sie pod kogos innego
Dobry znajomy 2012-08-25 12:50:35
Jak samemu się nic nie robi to i pluć można na wszystko pozdrawiamy organizacje z konkurencjifirma jest ok
Marek 2012-09-15 11:05:31
Ja współpracuje z CBR BIONET i moge tylko powiedzieć że warto nawiązać wspłóprace można sie dogadać
Krzysiek 2012-09-23 10:20:36
Nie tylko warto ale trzeba ta firma szybko się rozwija i coraz więcej ludzi chce z nią wspópracować
Bobrzyk 2012-10-01 08:10:22
Krzysiek - 2012-09-23 10:20:36

Nie tylko warto ale trzeba ta firma szybko się rozwija i coraz więcej ludzi chce z nią wspópracować
Szybko się rozwija? Jaja piszesz? Przecież ledwo zipie. Po rozpadzie spółki z(usunięte przez moderatora) to CBR Bionet ledwo wiąże koniec z końcem. Kasy nie ma na wypłaty.(usunięte przez moderatora) Na siłę szuka akwizytorow bo sterty towaru zalega w magazynie. To koniec CBR Bionet .
CBR BIONET PRACOWNIK 2012-10-03 22:16:32
Widać że kolega
jeszcze z PRLu albo nadal konkurencja bo nie zna zasad rządzący
ch rynkiem. Sterty towaru produkuje się jak jest zbyt. Marnych akwizytorów zwalnia się a przyjmuje się lepszych na innych zasadach ale o zarządzaniu koniec bo się kolega czegoś nauczy. Życzymy powodzenia w poszukiwaniach własnego ogona a rozwój firmy nie zależy od takich bystrzaków więc ludzi z ambicją i umiejętnością sprzedaży zapraszamy do współpracy. Jeszcze raz nie ilość a jakość.Pozdrawiamy
cbr bionet Uwaga! 2012-10-26 17:24:14
W CBR BIONET porządki. Dziś za sprzątanie zabrali się komornicy, którzy wymiatają z firmy co się da. Ale trudno się dziwić, skoro CBR Bionet nie płaci swoim dostawcą. Jaki prezes tak płacone faktury. A kłopoty z ukończeniem domu weselnego firmy CBR Bionet, biorą się stąd, że nikt nie chce pracować na budowie za darmo ( czyli za ładny uśmiech pani prezesowej). Kłopoty , kłopoty i kłopoty. Jednym słowem: nie będzie lepiej. Więc jak chcesz pracować za darmo, i marzysz o sprzedawaniu bubli po wsiach to CBR Bionet jest dla Ciebie. I nie daj sie oszukać, że będziesz ankiety przeprowadzać. Bo nie będziesz. Do plecaka władują Ci towar i każą ci zbierać na niego zamówienie. A jak jakieś kierowca zrealizuje na drugi dzień to dostaniesz 30 zł, oczywiście pod stołem bo ZUS-u z tego i tak nikt płacić nie będzie.


Oto cała prawda o CBR Bionet.
CBR BIONET PRACOWNIK 2013-01-19 19:49:08
Oto cała prawda o konkurencji życzymy powodzenia w oczernianiu kogo tylko można w naszej firmie jest ok
Monika S 2013-04-13 15:07:59
Pracowałam w firmie CBRBIONET i nie narzekałam ani na szefa,ani na brak wypłaty bo otrzymywałam ją w terminie a ponad to zawsze mogłam liczyć na zaliczki.(usunięte przez moderatora)njest porządnym człowiekiem z którym zawsze można się dogadać i wiele od niego nauczyć wiec nie wiem czemu piszecie takie bzdury! co do delegacji to oczywiście że są ale ja je traktowałam jako wakacje gdzie poznawałam nowe miejsca i spędzałam czas z ciekawymi ludżmi i nikt mnie nigdzie nie wywoził abym kogoś oszukiwała,
Pracowała bym dalej ale musialam odejść bo zaszłam w ciaże i czas poświecam dziecku ale każdemu kto szuka pracy i chce zarobić porzdne pieniądze to polecam współprace z ta firmaq a produkty które oferuje są sprawdone i skuteczne...:)
ML 2013-04-16 21:38:04
Ja tez pracowałem w Firmie CBR BIONET i mam zgoła odmienne wrażanie. Nie umiem powiedzieć niczego dobrego o (usunięte przez moderatoral. A jego firma to raczej maszyna do prania mózgów słabych i niezaradnych a nie przyjazne stowarzyszenie ludzi miłych i kulturalnych ( ;-0 ).
Każdy orze jak może. A orka w CBR BIONET to orka na ugorze.
CBR BIONET PRACOWNIK 2013-04-24 19:10:35
ML ten skrót który pan użył to pewnie znaczy MOŻE LEŃ A skoro pan pisze o kimś z nazwiska to znaczy że zależy panu na tym aby go obsmarować Kiedy był pan przyjęty do pracy gdzie i kiedy pan pracowal to chyba nie jest informacja objęta tajemnicą chyba że kolega z konkurencji pozdr
Mieciu D. 2013-06-24 22:47:12
Piotrze oddczep sie od mojej firmy. Bardzo proszę. Bo inaczej zmuszony będę wykorzystać wiedzę o Tobie i Twoich czarnych interesach. Pozdrawiam.
nando 2014-04-21 17:29:42
tak nadal funkcjonuje. Można zamawiać produkty CBR u nich na stronie. Z mojej strony takie pytanie: czy te przyrządy naprawdę pomagają?
Cbr Bionet 2014-04-30 21:11:15
Nie, nie pamagają
emil 2014-11-28 19:23:02
Na stronie internetowej za duzo informacji nie uzyskalem co do firmy wiec prosze o jakies aktualne wiadomosci na forum. Jak sie wogle wspolpracuje w w/w firmie? jest to przyszlosciowe, mozna liczyc na stale miejsce pracy? Jestem dosc obrotny i pracowity, za co chce przyzwoitego wynagrodzenia. myslicie ze warto? Pozdrowka...
AWK44 2014-12-29 20:39:55
Emil, Bóg Cie opuścił? Jaki stanowiska handlowe? To przecież zwykła akwizycja jest i to w najgorszym wydaniu. Produkty firmy CBR Bionet pochodzą prawdopodobnie z chin, bo nie wirze , że ktoś jest w stanie produkować takie buble w kraju.
Warunki pracy : Umowa zlecenie 7 zł od sprzedanego produktu typu pas,
13 zł od sprzedanego materaca Fit. za moich czasów rekordzista zarabiał 50 zł dziennie po 8-10 godzinach chodzenia po wsiach. Dziś firma jest ponoć już bankrutem i nie płaci w ogóle.
Umowy lądują w koszu po miesiącu i podpisywana jest kolejna. niby taniej dla pracownika, ale ubezpieczania brak zupełnie. Az dziw bierze, że tym tworem nie zainteresuje się prokuratura lub jakiś inny urząd.

Pracownik wywożony jest busem po wsiach w który pod pretekstem ankiety ma wejść do domu i nagabywać mieszkańców do zamówienia badziewia co to niby leczy. Po tobie z zamówieniami jedzie kierowca i jak coś z tego zrealizuje to może coś Ci wypłacą. średnia pracy to 1 m-ce.
Agata 2015-07-21 16:14:29
Ja pracowałem w CBR BIONET u Pana Piotr Wróbel. firma zajmowała się akwizycją materacy FIT-17. Akwizycja odbywała się po wsiach. Sposób na wciskanie towaru polegał na tym, że pod pretekstem akiet o zdrowiu wchodziliśmy do chałupy. Ci proci ludzi nic nie podejrzewali, że przyszedłem po to aby sprzedać im coś czego w ogóle nie potrzebują. Tak mnie szkolił pan Piotr Wróbel. Po mojej wizycie, do wsi wpadał kierowca dostawca, który groźba i proźbą wciskał towar prostym ludziom.
Moż 2016-05-11 18:26:07
Szukam pracy i interesuje mnie właśnie Bionet, czy tutaj jest coś aktualnie czy raczej słabo bywa jeśli o to chodzi?
Zostaw swoją opinię o CBR Bionet Piotr Wróbel - Nowy Sącz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CBR Bionet Piotr Wróbel