brak logo

Cyprianów Firma Prywatna Sławomir Wroński

Cyprianów

Opinie o Cyprianów Firma Prywatna Sławomir Wroński

ex-work 2013-02-27 23:22
pracowałem tam przez kilka lat, i jedyne czego się dorobiłem, to zwyrodnienie kręgosłupa od dźwigania
akord, marne stawki i kiepska atmosfera, a do tego można stracić paluszki
nikomu nie polecam
2
mery 2016-02-06 17:36
nikt normalny nie zostanie dluzej niz 2,3 tygodnie tyle trwa ochronka i wszystko w temacie, zima kible zamarzniete, latem +40 na hali i czajnik bezprzewodowy, raj na ziemi i pensja na raty
3
on 2016-04-07 06:52
szef to prawdziwy aniol,kasa niesamowita,warunki pracy jak w Norwegii, pelen socjal, a nawet wiecej, dostepne kredyty hipoteczne sam miod, przekonaj sie sam.
Milo 2016-04-07 10:21
Zapomniałeś dodać że to sarkazm :-)
Prawdziwy 2016-04-20 21:41
Powiem wprost nie polecam pracy w tej firmie .Jesteś czarowany i obietnice gruszek na wierzbie pracownik ma tylko tyrać żadnych praw.Zimą 8 stopni a latem 40 woda w kranie.Umowa na stawkę godzinową a w praktyce akord i stawki głodowe.
Nikoś 2016-05-15 09:11
Nie polecam pracy w tej firmie brak szacunku dla pracownika omijać z daleka.Ukraińcy nawet uciekają jak odbiorą wypłatę.A hala Haworth brak słów .Pozdrawiam.
4
M/M 2016-07-01 22:00
Na umowie co innego i w praktyce co innego. To dom dziennego pobytu emerytów i rencistów żekmo na 1/8 etatu.
1
Nikoś 2016-07-12 21:08
Od razu widać że te ostatnie wpisy robi jedna osoba tak jak 90 procent.Pozdrawiam tak oddaną osobę ..Szkoda że tu pisze co innego a w praktyce robi co innego.Chyba wiecie o kogo chodzi.
5
Ra 2016-09-04 10:36
Zakład jest jaki jest. Jak żółw idzie do przodu ale idzie. To lepsze niż paść i niezaplacic 200 osobom.
2
dEMONEK 2016-09-05 21:07
Pracowałem w tej firmie na hali Haworth obiecanki cacanki i gruszki na wierzbie brak szacunku dla pracownika .Najpierw praca do 14 wolne soboty a potem jak odmówisz raz drugi to koniec.Ceni się tam ludzi którzy donoszą i są wierni panu.Nie polecam nikomu pracy tam zanim się zdecydujesz to się dobrze zastanów. Michael Jackson to był wielki człowiek a ty jesteś złym człowiekiem.Pozdrawiam tych co jeszcze tam przetrwali choć będzie ich coraz mniej.
4
aj to 2016-09-06 15:59
Ale jak sobie ktoś dopasuje grafik to przecież on jest w pełni respektowany. Pozostaje tylko kwestia jakich zarobków można się spodziewać bedąc początkującym pracownikiem, bo sam bym się załapał, zwłaszcza, że od dłuższego czasu poszukuję zatrudnienia.
1
:) 2017-05-19 22:34
:)
1
Więcejj uśmiechu 2017-05-19 22:49
To się nazywa internetowy heit. Ktoś się nie może pogodzić z tym, że nie słuchają go w realu więc się wyżywa w internecie. Na montażu krzeseł nie jest ciężko, inne działy nie wiem.

Praca jest ok. I bardzo ktoś przesadza chyba niedługo spuchnie. Ale wszystkiego najlepszego :).
3
realista 2017-05-25 15:23
@Wiecejj uśmiechu chyba sam kierownik ci kazał to napisać. Wszystko jest fajnie dopóki nie będziesz mógł przyjść w weekend albo zostać po godzinach. Rozśmieszyło mnie jego oferta w internecie. "Praca dla absolwentów politechniki" a dalej 13zl na godzine przy montażu krzeseł. To teraz musisz być inżynierem aby pracować na produkcji czy linii montażowej?
1
Lato 2017-06-04 06:25
Wszystko to bzdury z nienawiści.

Tak jest napisane w ogłoszeniu:
"Technik, student politechniki - monter, utrzymanie ruchu 13 zl"
- Praca dla absolwenta techniku, studenta politechniki, chcacego zdobyc doswiadczenie.

Gdzie ten twój absolwent politechniki? chyba tylko w twojej głowie.
4
to to 2017-06-06 21:48
Troszkę lepiej niż w Strykow tylko nie masz 3 zmian i weekendów ani dziwnych godzin pracy od 20 do 3 nad ranem. Mowie o zwykłym montażu krzeseł.
1
Agata 2017-07-25 07:55
Czy Cyprianów Firma Prywatna Sławomir Wroński prowadziła w ostatnim czasie rekrutacje? Jak one wyglądają, z ilu etapów się składają? Są to informacje bezcenne dla wszystkich tych, którzy myślą o ewentualnym zatrudnieniu w firmie.
lfc 2017-08-17 21:34
Opinie zawarte na tej stronie są też o innych działach tego zakładu co często nie odzwierciedla realnego obrazu pracy. Jestem byłym pracownikiem firmy Vector. Jak każdy zakład ma swoje wady ale praca nie jest ciężka, prosty montaż krzeseł i inne nieskomplikowane czynności. Jedna zmiana i jeżeli ktoś pracuje uczciwie to może też dobrze zarobić. Kierownik produkcji jest normalnym człowiekiem i można się z nim bez problemu dogadać. Pozdrawiam leni i cwaniaków, którzy potrafią pokazać co potrafią w internecie pisząc niegramatyczne i bzdurne opinie. Polecam wsiąść się do pracy.
Agata 2017-08-18 06:43
@lfc w jakich godzinach w takim razie funkcjonuje zakład? Grafik pracy jest sztywny od - do? Jest coraz więcej osób na polskim rynku pracy, które poszukują zatrudnienia z możliwością korzystania z nadgodzin - czy tu one wchodzą w grę?
Zostaw swoją opinię o Cyprianów Firma Prywatna Sławomir Wroński - Cyprianów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cyprianów Firma Prywatna Sławomir Wroński