brak logo

Tacconi Dawid Wolski

Górzna

Opinie o Tacconi Dawid Wolski

anonim 2013-09-02 13:19
tak zgadzam się podnoszą cene. Przez telefon mowią inna cene a kiedy wsiadasz do busa potrafią podwyzysz o 20 a nwet 40 zł ...oszusci
anonim 2013-09-02 13:20
kierowcy firmy tacconi nie potrafią się zachowac. Zgadzam się.
DZIDEK 2013-11-26 20:47
ZAROBKI NA POZIOMIE GLODOWYM
zenada 2014-01-06 22:34
zgadzam sie z waszymi opiniami...busy nie takie jak przedstawione na stronie, jazda po 16 godzin i bezsensowne przesiadki, a kierowcy na terenach za Pl bez kasy na mandat i bez doświadczenia na autostradach,a po za tym wlasciciel zapomnial o zasadach dobrego wychowania, gdy klient zglasza reklamacje, szczerze mowiac nic sobie z tego nie robi
Marcin 2014-01-08 21:21
A co sie bedzie przejmował marudami.Jak nikomu nic nie pasuje najlepiej za darmo chcecie jechac wiem bo nie raz jechałem.A z tego co wiem to ma te opinie gdzies bo ma kilka działalnosci w Niemczech i pewnie ma(usunięte przez administratora)na przewozy bo kasa szasta na lewo i prawo.
Gacek 2014-03-03 10:14
Tez tak mysle bo naprawde maja fajna organizacje rzetelni zawsze na czas i spoko kierowcy. A ci co narzekaja to sa wkurzeni bo całe zycie na pomidorach robią w temperaturze 50stopni. i wali ich po deklu bo zarobili na komputer,piszą bzdury i mysla że Boga za nogi złapali.Polecam Tą firme bo mają ceny które od 14 lat są takie same i jeżdzą codziennie.
2
Bery 2014-05-08 15:13
a i szerokosci dla chlopakow ,uwazajcie na siebie
Martaaaa 2014-09-27 13:33
Ja tam sobie chwale,jezdze z nimi juz dlugo i nigdy nic sie nie zdarzylo co piszecie powyzej,kierowcy okej,ok 7-8 godz i jestem na miejscu :)i jak rozmawiam z ludzmi w busie tez sobie chwala,wiec nie wiem skad te komentarze ...
alarm 2014-12-22 16:49
Czesto zdażają sie pomyłki co do płatnosci.Oto tel.alarmowy w razie problemów z szybką jazdą kierowców lub kasowaniem większej kwoty.tel.(usunięte przez administratora)
Mania 2015-02-26 19:37
Niby pracowałeś w tej firmie, a nawet nie wiesz jak się ona nazywa!!!!!!!!
Tacconi a nie Takonim. Jak geniuszu napisałeś!!!!!
Pasażer 2015-04-16 17:01
Witam, zazwyczaj nie komentuję, nie oceniam negatywnie ale widzę że część komentarzy negatywnych się powtarza,to daje do myślenia.
1
Artur 2015-04-16 19:20
W jakim sensie myslisz?
Sandra 2015-05-02 16:45
Swietna firma puktualni fajna organizacja no i tanio.Bardzo polecam
1
nene 2015-05-27 13:25
Polecam!
ciekawe 2015-06-01 00:02
po komentarzach widze ze jednak lepiej z nimi nie jezdzic cos nie tak musi byc
2
Ania 2015-06-01 17:28
A ja widze wiekszosc pozytywnych opini.Jak komus sie cos nie spodoba to odrazu pisze bzdety a jak fajnie sie jedzie to nic nie napisze.Ja z nimi jezdze juz bardzo dlugo i zawsze jest ok.Pozdrawiam Tacconi.Ania Gorzow
2
Nigdy w zyciu!!! 2015-07-09 19:25
szef bierze co popadnie zeby wziac bo kasa sie liczy niewazne ze pol polski objechane gburowaty cham jeszcze powiedza ci siedz cicho i ciesz sie ze jedziesz!!! najchetniej bym w radiu go oglosil najgorsza firma!!!
3
MASAKRA!!! 2015-07-09 19:29
Taaa ciekawe nie klam szefuniu ze pisze to tylko jedna osoba piszesz to zeby sobie opinie poprawic ale nie poprawisz wchodzac na twoja strone kazdy juz wie co z ciebie za gagatek
1
m 2015-07-09 22:53
Jak masz cos do powiedzenia zapraszam do biura.
1
m. 2015-07-09 22:58
I ludzi opor obrobic sie nie idzie.Ale za tydzien 12 nowych busikow przygoni cena na 180zl.za przejazd.Tak dla zabawy zeby podkurwic ciebi troche ruro w okularach.Jak wrocisz z trasy to popisz troche jeszcze bo zbieram dowodow.
Kaska 2015-07-16 22:35
Nie polecam tej firmy za dużo by pisac
3
Teresa 2015-09-30 22:38
Bardzo polecam Tacconi.
Daria 2015-12-01 23:13
Polecam solidna firma.
lembek 2015-12-11 13:03
Firma Tacconi-busy jest firma ktora powinna juz dawno zrezygnowac ze swiadczenia "uslug". Przeczytalem wszystkie uwagi,odzwierciedlajace skandaliczny profil "firmy". Czas by zajela sie tym jednostka wydajaca lekka reka "certyfikaty".Nie polecam, korzystalem i za Boga juz nie skorzystam, wole na piechote niz z "panem kierowca" z Tacconi.
1
lemberg 2015-12-11 13:06
Masz absolutna racje ! Nic dodac nic ujac !
Magda 2015-12-16 22:08
Same bzdury tu pisza.Ja bardzo polecam firme Tacconi duzo sie polepszylo i jest super pozdrawiam kierowce Adama. Sietna firma
zadowolony 2016-01-25 22:20
Jestem zadowolony z uslog tej firmy.Polecam
1
Fair 2016-10-09 15:35
W tym momencie z tego co wiem i szukam po internecie to nie ma nigdzie ogłoszeń w tym momencie, nie szukają nikogo, rotacja jest dość niska i trochę szkoda, że nie ma i być może na razienie będzie ogłoszeń, wysłałem póki co CV i czekam, ale ile to nie wiem
sara 2017-04-01 14:24
sama rozmowa przez telefon odrzuca od tej firmy, nie polecam nawet kontaktu wstępnego. porażka
1
Natalia 2017-07-25 23:23
Czy ktoś z was pracuje obecnie w Tacconi? Informacje na temat warunków zatrudnienia będą przydatne osobom zainteresowanym potencjalnymi ofertami pracy. Wasze doświadczenie może pomóc w podjęciu decyzji o przyszłości zawodowej kandydatów do ofert pracy.
Natalia 2017-09-01 15:37
@WOJTECH - a możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych z Tacconi Dawid Wolski? Czy możesz uargumentować, dlaczego polecasz współpracę z tą firmą? Im więcej konkretów tym bardziej cenna jest opinia.
Zenek 2017-09-10 21:49
Widzę że moją opinię usunęli więc napiszę jeszcze raz.
Jechałem kilka miesięcy temu przez tą firmę. Chamstwo i prostactwo to ich wizytówka. Na dzień dobry telefon od kierowcy 30 minut przed planowanym przyjazdem z tekstem: " Wyłaź z domu, zaraz będę".
Po przyjeździe moim oczom ukazał się przerośnięty grubaskowaty pryszczaty kierowca w za małej koszuli, myślę sobie, hmmm... wszystko pasuje, tzn. kultura do wyglądu. Sama droga do granicy PL/DE przebiegała bardzo wolno, chyba 6 postoi na stacjach benzynowych plus 8 postoi na papieros u każdej osoby pod domem.
Już w punkcie przesiadek wspomniany wcześniej kierowca przepakowując bagaże, szarpiąc, rozerwał moją torbę. Prymityw ten z uśmiechem na twarzy stwierdził że jadę za granicę to sobie nową kupię. Jakoś nie miałem ochoty robić z tego powodu zamieszania, szkoda jednak iż za przejazd rozliczyłem się z nim już wcześniej bo odliczyłbym sobie koszt zakupu nowej torby. Co do oczekiwania na granicy na pozostałe busy to trwało to około 2 godzin - świadczy to o braku profesjonalizmu u osób planujących trasę bądź też u samych kierowców którzy nie potrafią się dogadać i zorganizować tak aby mniej więcej o tej samej godzinie zjechać się w ustalonym punkcie przesiadek.
Kolejna sprawa to chwalą się że mają nowe busy, może i tak, ale chyba mniejsze przedziały bagażowe mają te ich super nowe busy. Dwóch chłopaków którzy też jechali tym busem, od granicy niemieckiej przez około 600km jechali z nogami w górze bo pod nogami trzymali własne bagaże które się nie zmieściły z tyłu. I to wszystko za jedyne 260zł.
Reasumując, obecnie jest tyle firm świadczących międzynarodowy transport osób że nie warto zawracać sobie głowy firmą TACCONI. Podróżując z nimi nie odnalazłem żadnych pozytywnych cech jakimi można by opisać firmę przewozową.
Zostaw swoją opinię o Tacconi Dawid Wolski - Górzna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tacconi Dawid Wolski