brak logo

Tacconi Dawid Wolski

Górzna

Opinie o Tacconi Dawid Wolski

ewa 2015-03-07 16:17
NIE POLECAM OSZUSCI I TYLE
Suchy 2015-03-07 18:14
Jak cie oszukali to dlaczego nie pojdziesz na Policje?
ewa 2015-03-09 12:41
byłam na policji zgłosiłam nawet do inspekcji pracy mają miec kontrole niedługo ta pseudo firma
1
Aldona Slupsk 2015-03-11 17:15
Fajna firma szybko i mila atmosfera a i promocje maja 200zl.Pozdrawiam
Daniel Gorzow 2015-03-16 09:05
Wlasnie wrocilem z nimi dzisiaj.Powiem ze zaje.... firma szybko i tanio a i organizacja swietna.Pozdrawiam Tacconi
Marta 2015-03-22 20:45
swietna firma napewno skorzystam z ich uslug jeszcze.
Marta ino 2015-04-07 15:59
Hej polecam są najlepsi jezdzilam i zadowolona jestem i z paczek które dostaje z polski pozdrawiam
1
Marta ino 2015-04-07 15:59
Hej polecam są najlepsi jezdzilam i zadowolona jestem i z paczek które dostaje z polski pozdrawiam
Pasażer 2015-04-16 17:01
Witam, zazwyczaj nie komentuję, nie oceniam negatywnie ale widzę że część komentarzy negatywnych się powtarza,to daje do myślenia.
1
Artur 2015-04-16 19:20
W jakim sensie myslisz?
Sandra 2015-05-02 16:45
Swietna firma puktualni fajna organizacja no i tanio.Bardzo polecam
1
Norbert 2015-05-23 20:39
Szybko tanio i solidnie.Polecam
nene 2015-05-27 13:25
Polecam!
NIE POLECAM 2015-05-31 12:00
Zamawiam transport kaza mi podac adres po czym potwierdzaja smsem ok dzwonie w dniu wyjazdu po numer przewoznika a oni ze nie moga po mnie przyjechac sekretarka daje szefa do telefonu i klamie ze wyslali mi smsa ze nie przyjada jednak gdzie takie sprawy zalatwia sie telefonicznie ja do niego jak tak mozna wogole klamiac ze wyslal smsa a ja mowie opisze ich zachowanie a sam szef do mnie ZAMKNIJ MORDE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NA TEN ADRES TO JA MOGE JEDYNIE SWOJE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] WYSLAC DZIWKO nigdy w zyciu nie spotkalam sie z takim zachowanie m co to wogole swiadczy zaznaczam ze tego tak nie zostawie!!! Napewno tak tego nie zostawie!!!!
4
NIE POLECAM 2015-05-31 12:04
Bardzo dobrze ja tez zgłosze sprawe na policje takie zachowanie wyzwiskami z ust samego szefa
ciekawe 2015-06-01 00:02
po komentarzach widze ze jednak lepiej z nimi nie jezdzic cos nie tak musi byc
1
Ania 2015-06-01 17:28
A ja widze wiekszosc pozytywnych opini.Jak komus sie cos nie spodoba to odrazu pisze bzdety a jak fajnie sie jedzie to nic nie napisze.Ja z nimi jezdze juz bardzo dlugo i zawsze jest ok.Pozdrawiam Tacconi.Ania Gorzow
2
MASAKRA!!! 2015-06-18 22:06
Brak slow na ta firme niepunktualni zaklamani kasuja inaczej niz ustalone jest wczesniej zero kontaktu telefonicznego potem podjezdzaja pod dom i kaza szybko shodzic a sam szef to zadnej szkoly nie ma skonczone takim slownictwem jedzie nawet pasazerowie na busie gadali NIE POLECAM NAJGORSZA FIRMA Z KTORA JECHALEM A JEZDZE PONAD 10 LAT
2
o 2015-06-19 16:22
Sciemniasz suchy.
o. 2015-06-19 16:26
I pilnuj domu a nie zaklamane opinie wypisujesz.
1
Szymek 2015-07-02 23:37
Masz racje tylko ze te te wszystkie negatywne opini pisze pseudo przewoznik dedil zJastrowia.Juz sprawa jest w sadzie z tego co wiem a czub juz wczesniej mial za opisywanie kogos tam innego problemy.Dobiora mu sie to cep jeba.... bedzie widzial!
Nigdy w zyciu!!! 2015-07-09 19:25
szef bierze co popadnie zeby wziac bo kasa sie liczy niewazne ze pol polski objechane gburowaty cham jeszcze powiedza ci siedz cicho i ciesz sie ze jedziesz!!! najchetniej bym w radiu go oglosil najgorsza firma!!!
3
MASAKRA!!! 2015-07-09 19:29
Taaa ciekawe nie klam szefuniu ze pisze to tylko jedna osoba piszesz to zeby sobie opinie poprawic ale nie poprawisz wchodzac na twoja strone kazdy juz wie co z ciebie za gagatek
1
m 2015-07-09 22:53
Jak masz cos do powiedzenia zapraszam do biura.
1
m. 2015-07-09 22:58
I ludzi opor obrobic sie nie idzie.Ale za tydzien 12 nowych busikow przygoni cena na 180zl.za przejazd.Tak dla zabawy zeby podkurwic ciebi troche ruro w okularach.Jak wrocisz z trasy to popisz troche jeszcze bo zbieram dowodow.
Kaska 2015-07-16 22:35
Nie polecam tej firmy za dużo by pisac
3
ola 2015-07-16 23:18
POLECAM TANIO I NOWE BUSY MAJA.
SM 2015-08-13 18:24
Jako że pracuję za granicą, zdarza mi się zjeżdżać do Polski na urlop. Sytuacja wygląda tak, ubiegłego wtorku zamówiłem przejazd z Polski do niemiec u firmy z której usług korzystałem dotychczas. Jednak niestety zdarzyło się tak, że zamiast dnia jutrzejszego, czyli w piątek, muszę przełożyć wyjazd na niedzielę. Firma która miała mnie przewieźć jednak w niedziele nie kursuje, więc znalazłem inną. Zadzwonił do mnie pan... konsultant (?) z zapytaniem czy potwierdzam piątkowy wyjazd, ja powiedziałem że jeszcze nie jestem pewien, i czy mógłbym oddzwonić za godzinę i dać znać, nie było problemu. W międzyczasie załatwiłem sobie dojazd u innej firmy na niedzielę. Ale po chwili z tacconi dzwoni inny konsultant, i pyta mnie czy już wszystko pewne, ja odpowiadam że nie, że mi przykro ale jednak zrezygnuję, ów konsultant zapytał mnie czy jestem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zagroził że przyśle mi fakturę za siedem dni roboczych. Byłem pewien, że dopóki nie potwierdziłem zamówienia, mam prawo zrezygnować. Co do jazdy i kierowców nie mam najmniejszych zastrzeżeń, ale pan przy słuchawce mógłby być trochę mniej... zakręcony, i zachować krztę profesjonalizmu. Z pewnością z usług tej firmy więcej nie skorzystam.
Mariusz 2015-09-22 20:00
Polecam Tacconi szybko i bezpiecznie, tanio no i ta nowa flota zielonych busikow swietnie to wczoraj wygladalo jak na 9 zieloniutkich busow jechalismy az milo popatrzec.Pozdrawiam Mariusz zGdanska.
Teresa 2015-09-30 22:38
Bardzo polecam Tacconi.
Mariola 2015-10-19 22:15
Swietna firma nowe busy kultura bardzo tanio no i swietna organizacja.Bardzo polecam firme tacconi.
Ola 2015-11-15 18:56
Zero profesjonalizmu. Nie polecam tej firmy. Zamówiłam busa, poczym dostałam potwierdzenie. Jednak w dniu wyjazdu gdy zadzwoniłam z pytaniem o której mam się ich spodziewać, powiedzieli mi ze nie zamawiam u nich busa i ze nie maja mnie na liście.
Jeden wielki bałagan! Porażka.
1
Ola 2015-11-15 18:57
Zero profesjonalizmu. Nie polecam tej firmy. Zamówiłam busa, poczym dostałam potwierdzenie. Jednak w dniu wyjazdu gdy zadzwoniłam z pytaniem o której mam się ich spodziewać, powiedzieli mi ze nie zamawiam u nich busa i ze nie maja mnie na liście.
Jeden wielki bałagan! Porażka.
1
Seweryn 2015-11-17 00:02
Zawsze miejsca mamy.Pomylila pani firmy jak zwykle.Albo znowu jakis debil z konkurencji bzdury pisze.Rura [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Daria 2015-12-01 23:13
Polecam solidna firma.
lembek 2015-12-11 13:03
Firma Tacconi-busy jest firma ktora powinna juz dawno zrezygnowac ze swiadczenia "uslug". Przeczytalem wszystkie uwagi,odzwierciedlajace skandaliczny profil "firmy". Czas by zajela sie tym jednostka wydajaca lekka reka "certyfikaty".Nie polecam, korzystalem i za Boga juz nie skorzystam, wole na piechote niz z "panem kierowca" z Tacconi.
1
lemberg 2015-12-11 13:06
Masz absolutna racje ! Nic dodac nic ujac !
Magda 2015-12-16 22:08
Same bzdury tu pisza.Ja bardzo polecam firme Tacconi duzo sie polepszylo i jest super pozdrawiam kierowce Adama. Sietna firma
zadowolony 2016-01-25 22:20
Jestem zadowolony z uslog tej firmy.Polecam
1
BLANKA 2016-02-17 09:49
BARDZO JESTEM ZADOWOLONA Z USLUG TACCONI KROTKO MOWIAC PERFEKTO.POLECAM
Rozczarowana 2016-07-10 23:15
Również nie polecam. Właściciel zadzwonił, że bus się zepsuł, ale następnego dnia z samego rana przyjedzie następny. Przyjechał, ale 14 godzin później. Gdy rozmawiałam z Panem GBUREM o rekompensacie, bardzo się uniósł ( zwykły cham ) i powiedział, ze jak mi nie pasuje to w ogóle nie musiałam z nim jechać. Tylko, że dzień wcześniej zapewniał, że bus będzie z samego rana, a nie o 22. Pierwszy i ostatni raz skorzystałam z usług tej pożal się Boże firmy. Kompletne dno w kontakcie z klientem. Nie pozdrawiam, nie polecam.
2
Marlenka 2016-07-26 11:24
Polecam. Jechałam akurat z Rafałem. Bardzo miły, sympatyczny kierowca. Dobrze radził sobie w różnych sytuacjach na drodze. Każdy korek objechany. Sprawnie i szybko a do tego w miłej atmosferze. Bez namysłu POLECAM! Będę jeździć tylko z nimi.
Krzysztof z Gorzowa 2016-09-12 13:04
Nie wiem, czy ktoś w tej Firmie sprawdzał, czy kierowcy mają uprawnienia do prowadzenia samochodów?
A jeżeli mają to muszą być kompletnymi debilami, bo ja nie wyobrażam sobie żeby kierować samochodem i przez pół drogi pisać na facebooku. A jeżeli ktoś zwraca uwagę to po chamsku komentują, a przecież to dzięki pasażerom mają pracę.
1
Fair 2016-10-09 15:35
W tym momencie z tego co wiem i szukam po internecie to nie ma nigdzie ogłoszeń w tym momencie, nie szukają nikogo, rotacja jest dość niska i trochę szkoda, że nie ma i być może na razienie będzie ogłoszeń, wysłałem póki co CV i czekam, ale ile to nie wiem
JAGODA 2016-12-24 06:49
POLECAM FIRME TACCONI TANIO PROFESJONALNIE NOWE BUSY I PRECYZJA.MIŁA ATMOSFERA POZDRAWIAM KIEROWCE TOMKA
1
Ola 2017-01-08 05:47
Oszusci! Oferuja przejazd z adresu pod adres, nagle w niemczech przesiadka i ... kolejny kierowca mowi ze nie dowiezie cie pod twoj adres bo nie obsluguje tego obszaru. Zarty jakies! Kaze ci wysiasc w malej miescinie o 4 nad ranem i radz sobie sam.... Odradzam!
1
Motyl 2017-02-08 19:54
Jak dla mnie firma masakra miałem umówiony wyjazd przed świętami do polski Ajakis niemily gościu mi dzwoni w dniu wyjazdu i mówi że nie zabierze mnie a wiadomo jakie oblężenie w tym okresie dobrze ze jeszcze jest Sindbad więc na wigilie jakoś zdążyłem w sumie nie polecam więcej nawet nie zadzwonie Iwam też nie radzę chyba ze chcecie być oszukani
WACEK 2017-02-12 19:30
GŁUPOTY OPOWIADASZ PALANCIE Z KONKURENCJI.NA SWIETA TO Z MIEJSCAMI WRACALISMY.
Ona 2017-02-27 12:18
Masakra!!! Jechałam z nimi z Bydgoszczy przed wyjazdem pytałam o przesiadki i trasę ponieważ zależało mi na czasie, co innego mówili a inaczej jechaliśmy! Zjechaliśmy pół Polski żeby wjechać do Niemiec. NA koniec obsługa w biurze fatalna, opryskliwa, niemiła, sarkastyczna. Nie polecam.
JJJJJJJJ 2017-03-26 11:38
PRZESIADKI ZAWSZE SĄ A Z BYDGOSZCZY NIE DA SIE NIE PRZEJECHAC PÓŁ POLSKI WIEC JAK ZALEŻY NA CZASIE TO SAMOLOTEM.SMIESZNA TA OPINIA PANI
Zostaw swoją opinię o Tacconi Dawid Wolski - Górzna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tacconi Dawid Wolski