brak logo

Tacconi Dawid Wolski

Górzna

Opinie o Tacconi Dawid Wolski

sprawiedliwa 2015-02-26 19:32:25
Ludzie zastanówcie się co piszecie. Firma jak każda inna. Spóźnienia się zdarzają - to nie samolot. Jak kierowca chce słychać muzyki, to niech słucha - to on Was wiezie do domu, to on ma się czuć komfortowo.
Mania 2015-02-26 19:37:05
Niby pracowałeś w tej firmie, a nawet nie wiesz jak się ona nazywa!!!!!!!!
Tacconi a nie Takonim. Jak geniuszu napisałeś!!!!!
sprawiedliwa 2015-02-26 19:44:21
Wolski ma lepiej w tym jak to nazwałeś "kurniku" niż Ty w domu! No ale zazdrość cechą ludzką.
Marchewa 2015-02-26 20:17:05
Dziwie sie po co ktos takie glupoty o Tacconi pisze ale to najwyrazniej jakas patologia ja jak bym
Cos mial to powiedzialbym panu w twarz a nie pisal takie bzdety.No ale to frajerstwo.Musi pan cos z tym zrobic i usadzic gnoja.
klient 2015-02-26 20:58:55
Jola z den haag, ewa, malolata z czarnego widac ze to pisala jedna osoba ten sam czas opini a odrebne tematy panie Wolski ktos panu probuje zrojnowac firme takimi klamstwami bo was znam.To konkurecja lub byly kierowca.
Pracownik biurowy 2015-02-26 21:05:40
Ha ha Jola z hagi wpadka opini nigdy nie mielismy Haga Bydgoszcz i zawozimy pod adres i ta cena wiec nie pisz byly kierowco kitow nie popsujesz renomy.
1
ewa 2015-03-07 16:17:18
NIE POLECAM OSZUSCI I TYLE
Suchy 2015-03-07 18:14:49
Jak cie oszukali to dlaczego nie pojdziesz na Policje?
ewa 2015-03-09 12:41:12
byłam na policji zgłosiłam nawet do inspekcji pracy mają miec kontrole niedługo ta pseudo firma
1
Aldona Slupsk 2015-03-11 17:15:22
Fajna firma szybko i mila atmosfera a i promocje maja 200zl.Pozdrawiam
Daniel Gorzow 2015-03-16 09:05:25
Wlasnie wrocilem z nimi dzisiaj.Powiem ze zaje.... firma szybko i tanio a i organizacja swietna.Pozdrawiam Tacconi
Marta 2015-03-22 20:45:38
swietna firma napewno skorzystam z ich uslug jeszcze.
Marta ino 2015-04-07 15:59:11
Hej polecam są najlepsi jezdzilam i zadowolona jestem i z paczek które dostaje z polski pozdrawiam
Marta ino 2015-04-07 15:59:12
Hej polecam są najlepsi jezdzilam i zadowolona jestem i z paczek które dostaje z polski pozdrawiam
Pasażer 2015-04-16 17:01:57
Witam, zazwyczaj nie komentuję, nie oceniam negatywnie ale widzę że część komentarzy negatywnych się powtarza,to daje do myślenia.
1
Artur 2015-04-16 19:20:32
W jakim sensie myslisz?
Sandra 2015-05-02 16:45:57
Swietna firma puktualni fajna organizacja no i tanio.Bardzo polecam
1
Norbert 2015-05-23 20:39:45
Szybko tanio i solidnie.Polecam
nene 2015-05-27 13:25:00
Polecam!
NIE POLECAM 2015-05-31 12:00:50
Zamawiam transport kaza mi podac adres po czym potwierdzaja smsem ok dzwonie w dniu wyjazdu po numer przewoznika a oni ze nie moga po mnie przyjechac sekretarka daje szefa do telefonu i klamie ze wyslali mi smsa ze nie przyjada jednak gdzie takie sprawy zalatwia sie telefonicznie ja do niego jak tak mozna wogole klamiac ze wyslal smsa a ja mowie opisze ich zachowanie a sam szef do mnie ZAMKNIJ MORDE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NA TEN ADRES TO JA MOGE JEDYNIE SWOJE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] WYSLAC DZIWKO nigdy w zyciu nie spotkalam sie z takim zachowanie m co to wogole swiadczy zaznaczam ze tego tak nie zostawie!!! Napewno tak tego nie zostawie!!!!
4
NIE POLECAM 2015-05-31 12:04:00
Bardzo dobrze ja tez zgłosze sprawe na policje takie zachowanie wyzwiskami z ust samego szefa
ciekawe 2015-06-01 00:02:53
po komentarzach widze ze jednak lepiej z nimi nie jezdzic cos nie tak musi byc
Ania 2015-06-01 17:28:49
A ja widze wiekszosc pozytywnych opini.Jak komus sie cos nie spodoba to odrazu pisze bzdety a jak fajnie sie jedzie to nic nie napisze.Ja z nimi jezdze juz bardzo dlugo i zawsze jest ok.Pozdrawiam Tacconi.Ania Gorzow
2
MASAKRA!!! 2015-06-18 22:06:21
Brak slow na ta firme niepunktualni zaklamani kasuja inaczej niz ustalone jest wczesniej zero kontaktu telefonicznego potem podjezdzaja pod dom i kaza szybko shodzic a sam szef to zadnej szkoly nie ma skonczone takim slownictwem jedzie nawet pasazerowie na busie gadali NIE POLECAM NAJGORSZA FIRMA Z KTORA JECHALEM A JEZDZE PONAD 10 LAT
1
o 2015-06-19 16:22:40
Sciemniasz suchy.
o. 2015-06-19 16:26:04
I pilnuj domu a nie zaklamane opinie wypisujesz.
1
Szymek 2015-07-02 23:37:41
Masz racje tylko ze te te wszystkie negatywne opini pisze pseudo przewoznik dedil zJastrowia.Juz sprawa jest w sadzie z tego co wiem a czub juz wczesniej mial za opisywanie kogos tam innego problemy.Dobiora mu sie to cep jeba.... bedzie widzial!
Nigdy w zyciu!!! 2015-07-09 19:25:00
szef bierze co popadnie zeby wziac bo kasa sie liczy niewazne ze pol polski objechane gburowaty cham jeszcze powiedza ci siedz cicho i ciesz sie ze jedziesz!!! najchetniej bym w radiu go oglosil najgorsza firma!!!
2
MASAKRA!!! 2015-07-09 19:29:45
Taaa ciekawe nie klam szefuniu ze pisze to tylko jedna osoba piszesz to zeby sobie opinie poprawic ale nie poprawisz wchodzac na twoja strone kazdy juz wie co z ciebie za gagatek
m 2015-07-09 22:53:30
Jak masz cos do powiedzenia zapraszam do biura.
1
m. 2015-07-09 22:58:32
I ludzi opor obrobic sie nie idzie.Ale za tydzien 12 nowych busikow przygoni cena na 180zl.za przejazd.Tak dla zabawy zeby podkurwic ciebi troche ruro w okularach.Jak wrocisz z trasy to popisz troche jeszcze bo zbieram dowodow.
Kaska 2015-07-16 22:35:14
Nie polecam tej firmy za dużo by pisac
1
ola 2015-07-16 23:18:26
POLECAM TANIO I NOWE BUSY MAJA.
SM 2015-08-13 18:24:19
Jako że pracuję za granicą, zdarza mi się zjeżdżać do Polski na urlop. Sytuacja wygląda tak, ubiegłego wtorku zamówiłem przejazd z Polski do niemiec u firmy z której usług korzystałem dotychczas. Jednak niestety zdarzyło się tak, że zamiast dnia jutrzejszego, czyli w piątek, muszę przełożyć wyjazd na niedzielę. Firma która miała mnie przewieźć jednak w niedziele nie kursuje, więc znalazłem inną. Zadzwonił do mnie pan... konsultant (?) z zapytaniem czy potwierdzam piątkowy wyjazd, ja powiedziałem że jeszcze nie jestem pewien, i czy mógłbym oddzwonić za godzinę i dać znać, nie było problemu. W międzyczasie załatwiłem sobie dojazd u innej firmy na niedzielę. Ale po chwili z tacconi dzwoni inny konsultant, i pyta mnie czy już wszystko pewne, ja odpowiadam że nie, że mi przykro ale jednak zrezygnuję, ów konsultant zapytał mnie czy jestem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zagroził że przyśle mi fakturę za siedem dni roboczych. Byłem pewien, że dopóki nie potwierdziłem zamówienia, mam prawo zrezygnować. Co do jazdy i kierowców nie mam najmniejszych zastrzeżeń, ale pan przy słuchawce mógłby być trochę mniej... zakręcony, i zachować krztę profesjonalizmu. Z pewnością z usług tej firmy więcej nie skorzystam.
Mariusz 2015-09-22 20:00:43
Polecam Tacconi szybko i bezpiecznie, tanio no i ta nowa flota zielonych busikow swietnie to wczoraj wygladalo jak na 9 zieloniutkich busow jechalismy az milo popatrzec.Pozdrawiam Mariusz zGdanska.
Teresa 2015-09-30 22:38:05
Bardzo polecam Tacconi.
Mariola 2015-10-19 22:15:15
Swietna firma nowe busy kultura bardzo tanio no i swietna organizacja.Bardzo polecam firme tacconi.
Ola 2015-11-15 18:56:48
Zero profesjonalizmu. Nie polecam tej firmy. Zamówiłam busa, poczym dostałam potwierdzenie. Jednak w dniu wyjazdu gdy zadzwoniłam z pytaniem o której mam się ich spodziewać, powiedzieli mi ze nie zamawiam u nich busa i ze nie maja mnie na liście.
Jeden wielki bałagan! Porażka.
Ola 2015-11-15 18:57:50
Zero profesjonalizmu. Nie polecam tej firmy. Zamówiłam busa, poczym dostałam potwierdzenie. Jednak w dniu wyjazdu gdy zadzwoniłam z pytaniem o której mam się ich spodziewać, powiedzieli mi ze nie zamawiam u nich busa i ze nie maja mnie na liście.
Jeden wielki bałagan! Porażka.
Seweryn 2015-11-17 00:02:05
Zawsze miejsca mamy.Pomylila pani firmy jak zwykle.Albo znowu jakis debil z konkurencji bzdury pisze.Rura [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Daria 2015-12-01 23:13:08
Polecam solidna firma.
lembek 2015-12-11 13:03:30
Firma Tacconi-busy jest firma ktora powinna juz dawno zrezygnowac ze swiadczenia "uslug". Przeczytalem wszystkie uwagi,odzwierciedlajace skandaliczny profil "firmy". Czas by zajela sie tym jednostka wydajaca lekka reka "certyfikaty".Nie polecam, korzystalem i za Boga juz nie skorzystam, wole na piechote niz z "panem kierowca" z Tacconi.
lemberg 2015-12-11 13:06:05
Masz absolutna racje ! Nic dodac nic ujac !
Magda 2015-12-16 22:08:58
Same bzdury tu pisza.Ja bardzo polecam firme Tacconi duzo sie polepszylo i jest super pozdrawiam kierowce Adama. Sietna firma
zadowolony 2016-01-25 22:20:58
Jestem zadowolony z uslog tej firmy.Polecam
1
BLANKA 2016-02-17 09:49:59
BARDZO JESTEM ZADOWOLONA Z USLUG TACCONI KROTKO MOWIAC PERFEKTO.POLECAM
Rozczarowana 2016-07-10 23:15:20
Również nie polecam. Właściciel zadzwonił, że bus się zepsuł, ale następnego dnia z samego rana przyjedzie następny. Przyjechał, ale 14 godzin później. Gdy rozmawiałam z Panem GBUREM o rekompensacie, bardzo się uniósł ( zwykły cham ) i powiedział, ze jak mi nie pasuje to w ogóle nie musiałam z nim jechać. Tylko, że dzień wcześniej zapewniał, że bus będzie z samego rana, a nie o 22. Pierwszy i ostatni raz skorzystałam z usług tej pożal się Boże firmy. Kompletne dno w kontakcie z klientem. Nie pozdrawiam, nie polecam.
Marlenka 2016-07-26 11:24:26
Polecam. Jechałam akurat z Rafałem. Bardzo miły, sympatyczny kierowca. Dobrze radził sobie w różnych sytuacjach na drodze. Każdy korek objechany. Sprawnie i szybko a do tego w miłej atmosferze. Bez namysłu POLECAM! Będę jeździć tylko z nimi.
Krzysztof z Gorzowa 2016-09-12 13:04:36
Nie wiem, czy ktoś w tej Firmie sprawdzał, czy kierowcy mają uprawnienia do prowadzenia samochodów?
A jeżeli mają to muszą być kompletnymi debilami, bo ja nie wyobrażam sobie żeby kierować samochodem i przez pół drogi pisać na facebooku. A jeżeli ktoś zwraca uwagę to po chamsku komentują, a przecież to dzięki pasażerom mają pracę.
Fair 2016-10-09 15:35:51
W tym momencie z tego co wiem i szukam po internecie to nie ma nigdzie ogłoszeń w tym momencie, nie szukają nikogo, rotacja jest dość niska i trochę szkoda, że nie ma i być może na razienie będzie ogłoszeń, wysłałem póki co CV i czekam, ale ile to nie wiem
Zostaw swoją opinię o Tacconi Dawid Wolski - Górzna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tacconi Dawid Wolski