brak logo

Tacconi Dawid Wolski

Górzna

Opinie o Tacconi Dawid Wolski

Marta ino 2015-04-07 15:59
Hej polecam są najlepsi jezdzilam i zadowolona jestem i z paczek które dostaje z polski pozdrawiam
2
Marta ino 2015-04-07 15:59
Hej polecam są najlepsi jezdzilam i zadowolona jestem i z paczek które dostaje z polski pozdrawiam
Pasażer 2015-04-16 17:01
Witam, zazwyczaj nie komentuję, nie oceniam negatywnie ale widzę że część komentarzy negatywnych się powtarza,to daje do myślenia.
1
Artur 2015-04-16 19:20
W jakim sensie myslisz?
Sandra 2015-05-02 16:45
Swietna firma puktualni fajna organizacja no i tanio.Bardzo polecam
1
Norbert 2015-05-23 20:39
Szybko tanio i solidnie.Polecam
nene 2015-05-27 13:25
Polecam!
NIE POLECAM 2015-05-31 12:00
Zamawiam transport kaza mi podac adres po czym potwierdzaja smsem ok dzwonie w dniu wyjazdu po numer przewoznika a oni ze nie moga po mnie przyjechac sekretarka daje szefa do telefonu i klamie ze wyslali mi smsa ze nie przyjada jednak gdzie takie sprawy zalatwia sie telefonicznie ja do niego jak tak mozna wogole klamiac ze wyslal smsa a ja mowie opisze ich zachowanie a sam szef do mnie ZAMKNIJ MORDE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NA TEN ADRES TO JA MOGE JEDYNIE SWOJE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] WYSLAC DZIWKO nigdy w zyciu nie spotkalam sie z takim zachowanie m co to wogole swiadczy zaznaczam ze tego tak nie zostawie!!! Napewno tak tego nie zostawie!!!!
4
NIE POLECAM 2015-05-31 12:04
Bardzo dobrze ja tez zgłosze sprawe na policje takie zachowanie wyzwiskami z ust samego szefa
ciekawe 2015-06-01 00:02
po komentarzach widze ze jednak lepiej z nimi nie jezdzic cos nie tak musi byc
1
Ania 2015-06-01 17:28
A ja widze wiekszosc pozytywnych opini.Jak komus sie cos nie spodoba to odrazu pisze bzdety a jak fajnie sie jedzie to nic nie napisze.Ja z nimi jezdze juz bardzo dlugo i zawsze jest ok.Pozdrawiam Tacconi.Ania Gorzow
2
MASAKRA!!! 2015-06-18 22:06
Brak slow na ta firme niepunktualni zaklamani kasuja inaczej niz ustalone jest wczesniej zero kontaktu telefonicznego potem podjezdzaja pod dom i kaza szybko shodzic a sam szef to zadnej szkoly nie ma skonczone takim slownictwem jedzie nawet pasazerowie na busie gadali NIE POLECAM NAJGORSZA FIRMA Z KTORA JECHALEM A JEZDZE PONAD 10 LAT
2
o 2015-06-19 16:22
Sciemniasz suchy.
o. 2015-06-19 16:26
I pilnuj domu a nie zaklamane opinie wypisujesz.
1
Szymek 2015-07-02 23:37
Masz racje tylko ze te te wszystkie negatywne opini pisze pseudo przewoznik dedil zJastrowia.Juz sprawa jest w sadzie z tego co wiem a czub juz wczesniej mial za opisywanie kogos tam innego problemy.Dobiora mu sie to cep jeba.... bedzie widzial!
Nigdy w zyciu!!! 2015-07-09 19:25
szef bierze co popadnie zeby wziac bo kasa sie liczy niewazne ze pol polski objechane gburowaty cham jeszcze powiedza ci siedz cicho i ciesz sie ze jedziesz!!! najchetniej bym w radiu go oglosil najgorsza firma!!!
3
MASAKRA!!! 2015-07-09 19:29
Taaa ciekawe nie klam szefuniu ze pisze to tylko jedna osoba piszesz to zeby sobie opinie poprawic ale nie poprawisz wchodzac na twoja strone kazdy juz wie co z ciebie za gagatek
1
m 2015-07-09 22:53
Jak masz cos do powiedzenia zapraszam do biura.
1
m. 2015-07-09 22:58
I ludzi opor obrobic sie nie idzie.Ale za tydzien 12 nowych busikow przygoni cena na 180zl.za przejazd.Tak dla zabawy zeby podkurwic ciebi troche ruro w okularach.Jak wrocisz z trasy to popisz troche jeszcze bo zbieram dowodow.
Kaska 2015-07-16 22:35
Nie polecam tej firmy za dużo by pisac
3
ola 2015-07-16 23:18
POLECAM TANIO I NOWE BUSY MAJA.
SM 2015-08-13 18:24
Jako że pracuję za granicą, zdarza mi się zjeżdżać do Polski na urlop. Sytuacja wygląda tak, ubiegłego wtorku zamówiłem przejazd z Polski do niemiec u firmy z której usług korzystałem dotychczas. Jednak niestety zdarzyło się tak, że zamiast dnia jutrzejszego, czyli w piątek, muszę przełożyć wyjazd na niedzielę. Firma która miała mnie przewieźć jednak w niedziele nie kursuje, więc znalazłem inną. Zadzwonił do mnie pan... konsultant (?) z zapytaniem czy potwierdzam piątkowy wyjazd, ja powiedziałem że jeszcze nie jestem pewien, i czy mógłbym oddzwonić za godzinę i dać znać, nie było problemu. W międzyczasie załatwiłem sobie dojazd u innej firmy na niedzielę. Ale po chwili z tacconi dzwoni inny konsultant, i pyta mnie czy już wszystko pewne, ja odpowiadam że nie, że mi przykro ale jednak zrezygnuję, ów konsultant zapytał mnie czy jestem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zagroził że przyśle mi fakturę za siedem dni roboczych. Byłem pewien, że dopóki nie potwierdziłem zamówienia, mam prawo zrezygnować. Co do jazdy i kierowców nie mam najmniejszych zastrzeżeń, ale pan przy słuchawce mógłby być trochę mniej... zakręcony, i zachować krztę profesjonalizmu. Z pewnością z usług tej firmy więcej nie skorzystam.
Mariusz 2015-09-22 20:00
Polecam Tacconi szybko i bezpiecznie, tanio no i ta nowa flota zielonych busikow swietnie to wczoraj wygladalo jak na 9 zieloniutkich busow jechalismy az milo popatrzec.Pozdrawiam Mariusz zGdanska.
Teresa 2015-09-30 22:38
Bardzo polecam Tacconi.
Mariola 2015-10-19 22:15
Swietna firma nowe busy kultura bardzo tanio no i swietna organizacja.Bardzo polecam firme tacconi.
Ola 2015-11-15 18:56
Zero profesjonalizmu. Nie polecam tej firmy. Zamówiłam busa, poczym dostałam potwierdzenie. Jednak w dniu wyjazdu gdy zadzwoniłam z pytaniem o której mam się ich spodziewać, powiedzieli mi ze nie zamawiam u nich busa i ze nie maja mnie na liście.
Jeden wielki bałagan! Porażka.
1
Ola 2015-11-15 18:57
Zero profesjonalizmu. Nie polecam tej firmy. Zamówiłam busa, poczym dostałam potwierdzenie. Jednak w dniu wyjazdu gdy zadzwoniłam z pytaniem o której mam się ich spodziewać, powiedzieli mi ze nie zamawiam u nich busa i ze nie maja mnie na liście.
Jeden wielki bałagan! Porażka.
1
Seweryn 2015-11-17 00:02
Zawsze miejsca mamy.Pomylila pani firmy jak zwykle.Albo znowu jakis debil z konkurencji bzdury pisze.Rura [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Daria 2015-12-01 23:13
Polecam solidna firma.
lembek 2015-12-11 13:03
Firma Tacconi-busy jest firma ktora powinna juz dawno zrezygnowac ze swiadczenia "uslug". Przeczytalem wszystkie uwagi,odzwierciedlajace skandaliczny profil "firmy". Czas by zajela sie tym jednostka wydajaca lekka reka "certyfikaty".Nie polecam, korzystalem i za Boga juz nie skorzystam, wole na piechote niz z "panem kierowca" z Tacconi.
1
lemberg 2015-12-11 13:06
Masz absolutna racje ! Nic dodac nic ujac !
Magda 2015-12-16 22:08
Same bzdury tu pisza.Ja bardzo polecam firme Tacconi duzo sie polepszylo i jest super pozdrawiam kierowce Adama. Sietna firma
zadowolony 2016-01-25 22:20
Jestem zadowolony z uslog tej firmy.Polecam
1
BLANKA 2016-02-17 09:49
BARDZO JESTEM ZADOWOLONA Z USLUG TACCONI KROTKO MOWIAC PERFEKTO.POLECAM
Rozczarowana 2016-07-10 23:15
Również nie polecam. Właściciel zadzwonił, że bus się zepsuł, ale następnego dnia z samego rana przyjedzie następny. Przyjechał, ale 14 godzin później. Gdy rozmawiałam z Panem GBUREM o rekompensacie, bardzo się uniósł ( zwykły cham ) i powiedział, ze jak mi nie pasuje to w ogóle nie musiałam z nim jechać. Tylko, że dzień wcześniej zapewniał, że bus będzie z samego rana, a nie o 22. Pierwszy i ostatni raz skorzystałam z usług tej pożal się Boże firmy. Kompletne dno w kontakcie z klientem. Nie pozdrawiam, nie polecam.
3
Marlenka 2016-07-26 11:24
Polecam. Jechałam akurat z Rafałem. Bardzo miły, sympatyczny kierowca. Dobrze radził sobie w różnych sytuacjach na drodze. Każdy korek objechany. Sprawnie i szybko a do tego w miłej atmosferze. Bez namysłu POLECAM! Będę jeździć tylko z nimi.
Krzysztof z Gorzowa 2016-09-12 13:04
Nie wiem, czy ktoś w tej Firmie sprawdzał, czy kierowcy mają uprawnienia do prowadzenia samochodów?
A jeżeli mają to muszą być kompletnymi debilami, bo ja nie wyobrażam sobie żeby kierować samochodem i przez pół drogi pisać na facebooku. A jeżeli ktoś zwraca uwagę to po chamsku komentują, a przecież to dzięki pasażerom mają pracę.
1
Fair 2016-10-09 15:35
W tym momencie z tego co wiem i szukam po internecie to nie ma nigdzie ogłoszeń w tym momencie, nie szukają nikogo, rotacja jest dość niska i trochę szkoda, że nie ma i być może na razienie będzie ogłoszeń, wysłałem póki co CV i czekam, ale ile to nie wiem
JAGODA 2016-12-24 06:49
POLECAM FIRME TACCONI TANIO PROFESJONALNIE NOWE BUSY I PRECYZJA.MIŁA ATMOSFERA POZDRAWIAM KIEROWCE TOMKA
1
Ola 2017-01-08 05:47
Oszusci! Oferuja przejazd z adresu pod adres, nagle w niemczech przesiadka i ... kolejny kierowca mowi ze nie dowiezie cie pod twoj adres bo nie obsluguje tego obszaru. Zarty jakies! Kaze ci wysiasc w malej miescinie o 4 nad ranem i radz sobie sam.... Odradzam!
3
Motyl 2017-02-08 19:54
Jak dla mnie firma masakra miałem umówiony wyjazd przed świętami do polski Ajakis niemily gościu mi dzwoni w dniu wyjazdu i mówi że nie zabierze mnie a wiadomo jakie oblężenie w tym okresie dobrze ze jeszcze jest Sindbad więc na wigilie jakoś zdążyłem w sumie nie polecam więcej nawet nie zadzwonie Iwam też nie radzę chyba ze chcecie być oszukani
1
WACEK 2017-02-12 19:30
GŁUPOTY OPOWIADASZ PALANCIE Z KONKURENCJI.NA SWIETA TO Z MIEJSCAMI WRACALISMY.
Ona 2017-02-27 12:18
Masakra!!! Jechałam z nimi z Bydgoszczy przed wyjazdem pytałam o przesiadki i trasę ponieważ zależało mi na czasie, co innego mówili a inaczej jechaliśmy! Zjechaliśmy pół Polski żeby wjechać do Niemiec. NA koniec obsługa w biurze fatalna, opryskliwa, niemiła, sarkastyczna. Nie polecam.
1
JJJJJJJJ 2017-03-26 11:38
PRZESIADKI ZAWSZE SĄ A Z BYDGOSZCZY NIE DA SIE NIE PRZEJECHAC PÓŁ POLSKI WIEC JAK ZALEŻY NA CZASIE TO SAMOLOTEM.SMIESZNA TA OPINIA PANI
sara 2017-04-01 14:24
sama rozmowa przez telefon odrzuca od tej firmy, nie polecam nawet kontaktu wstępnego. porażka
1
Slupsk 2017-04-24 22:50
Nie polecam firmy Pan odmówił mi transport w ostatniej chwili jeszcze przez smsa jak tak można a argument podał mi że nie będzie po jedna osobę jechał specjalnie do innego miasta a przy rezerwacji miejsca nie było żadnego problemu także UWAGA
1
Ola 2017-05-19 22:17
Zdecydowanie nie polecam! Mialam zamowiony bus na jutro rano na 7ma a oni dzwonia dzis o 18 ze jest na 5ta. Powiedzialam ze pozno informuja i ja nie chce siedziec na lotnisku 5h to on do mnie ze to moja sprawa. Facet wykazal sie totalnym brakiem szacunku! Zrezygnowalam z jutrzejdzego transportu, zero przepraszam zero pokory a zarzadali sobie 260zl wiec ja nie wiem gdzie te 200zl. Serio NIE POLECAM!
opopopopo 2017-07-10 11:01
Wcześniej korzystałam z przewozów Tacconi i wszystko było w porządku ale ostanio,,lipiec 2017r.,,masakra!!!! Miałam zamówiony powrót przez Firmę z Niemiec i tak ,profesjonalny przewożnik wysyła klientowi nr.rezerwacji i tel.kontaktowy do kierowcy.Natomiast Tacconi nie!!!! Sama zadzwoniłam do przewożnika dzień przed a Pan obiecałoddzwonić następnego dnia dokładnie między 9 a 10 rano w celu uściślenia godziny mojego powrotu!!! Nic podobnego ,sama musiałam zadzwonić tuż przed 14-tą,a Pan pracujący albo dyżurujący przy telefonie nie wiedział o kogo chodzi!!!! Skandal !!!! Pan kierowca zadzwonił tak jak prosiłam pół godziny przed dojazdem,,muszę przyjąć tabletkę. Na misus kierowcy wpisuję to,że mimo pory nocnej włączył klimatyzację na zimny nawiew.Poinformowałam głośno,że jest mi zimno,kierowca zalecił mi ubranie się!!!! Informuję,że nie wracałam w bikini tylko w spodniach i bluzie polarowej!!!! Myślę,że taki kierowca powinien przewozić żywność o któtkim terminie ważności a nie ludzi.
Prywatnie nie polecam tej Firmy.
Jan Brzechwa 2017-07-23 18:25
Jechałem jakiś czas temu z nimi do Niemiec (TACCONI z m. Górzna k. Złotowa). Przy przesiadkach grubaskowaty pryszczaty kierowca w zbyt ciasnej koszuli szarpał za torby aby je wyładować, przy czym rozerwał moją i stwierdził że jadę do Niemiec to sobie na nową zarobię. Cóż, szczyt chamstwa i prostactwa nie warte tracenia nerwów na sprzeczki. Szkoda że zapłaciłem przed tym incydentem bo odliczyłbym od usługi przewozu koszt zakupu nowej torby.
Poza tym czekanie 2h na pozostałe busy w miejscu przesiadek na granicy z Niemcami świadczy o nieprofesjonalnym podejściu osób planujących trasy lub o braku podstawowej organizacji ze strony samych kierowców.
Chwalą się że nowe busy mają, ale czasem miejsca w nich brakuje, dwóch chłopaków jadących zarobić sobie na wakacje jechało kilkaset kilometrów trzymając nogi w górze bo pod nogami ich torby stały bo te ich super nowe Renówki chyba troche mniejsze przedziały bagażowe mają.
Ogólnie nie polecam, wybór przewoźników jest dziś tak ogromny że nie warto zaprzątać sobie głowy firmą TACCONI. Obiektywna ocena - niedostateczny.
1
Natalia 2017-07-25 23:23
Czy ktoś z was pracuje obecnie w Tacconi? Informacje na temat warunków zatrudnienia będą przydatne osobom zainteresowanym potencjalnymi ofertami pracy. Wasze doświadczenie może pomóc w podjęciu decyzji o przyszłości zawodowej kandydatów do ofert pracy.
Zostaw swoją opinię o Tacconi Dawid Wolski - Górzna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tacconi Dawid Wolski