brak logo

Julimex S.C. Marcin Berecki Tomasz Wojciechowski

Łódź

Opinie o Julimex S.C. Marcin Berecki Tomasz Wojciechowski

Alicja 2013-03-15 11:03
kupowałam u nich bieliznę modelującą. mają niższe ceny niż większość producentów tego typu bielizny, a muszę przyznać że jest rewelacyjna . jestem z niej bardzo zadowolona i myślę że jeszcze nie jedną rzecz u nich kupię, polecam
1
Kejt 2013-05-13 09:04
bielizna jest bardzo wygodna. zakupiłam model korygujący i jestem zachwycona. niesamowite rezultaty. polecam
1
Maja 2013-06-18 08:41
rewelacyjna bielizna . modne wzory, fasony, kolory. bardzo kobieca i wygodna . polecam
1
oniaonia 2013-06-27 11:07
Bardzo duży wybór biustonoszy samonośnych. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Bielizna zawsze dobrze leży, polecam.
1
mona 2013-07-26 12:56
Bardzo duży wybór wkładek do biustonoszy bardzo dobrej jakości.
1
Nena 2013-08-08 12:38
Bielizna jest bardzo dobrej jakości . Razem z koleżankami często robimy tam zakupy. Polecam.
1
Agata 2013-08-19 11:06
Muszę przyznać, że widać różnicę po założeniu ich bielizny wyszczuplającej. Wystający brzuszek już nie jest moim problemem. Szybka wysyłka, dobrze zapakowana. Polecam
1
msdos 2015-04-21 12:04
same opinie o produktach pisanych przez przymuszonych pracowników?
1
wroso 2016-05-13 16:44
Atmosfera w tej firmie jest bardzo fajna @asitis, a to chyba właśnie dlatego, że nie jest to wielka korporacja i każdy w miarę dobrze się zna, z każdym możesz się dogadać, jak masz problem to też są w stanie Ci pomóc, są szkolenia, więc także i na rozwój można liczyć
2
wrosso 2017-06-08 18:08
Jaka atmosfera? jakie szkolenia?jaki rozwój? chyba dla właścicieli, bo dla reszty to ciężka praca a dla szeregowych pracowników za minimalną płace to nie bardzo...
2
Iza 2017-07-27 09:27
@wrosso rozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @wroso. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o aktualnych warunkach zatrudnienia na jakie można liczyć pracując w Julimex? Rozumiem, że brakuje obecnie możliwości rozwoju. Jakie jeszcze zmiany chciałbyś widzieć w firmie? Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach.
1
Zostaw swoją opinię o Julimex S.C. Marcin Berecki Tomasz Wojciechowski - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Julimex S.C. Marcin Berecki Tomasz Wojciechowski