brak logo

Julimex S.C. Marcin Berecki Tomasz Wojciechowski

Łódź

Opinie o Julimex S.C. Marcin Berecki Tomasz Wojciechowski

Alicja 2013-03-15 11:03:33
kupowałam u nich bieliznę modelującą. mają niższe ceny niż większość producentów tego typu bielizny, a muszę przyznać że jest rewelacyjna . jestem z niej bardzo zadowolona i myślę że jeszcze nie jedną rzecz u nich kupię, polecam
Kejt 2013-05-13 09:04:59
bielizna jest bardzo wygodna. zakupiłam model korygujący i jestem zachwycona. niesamowite rezultaty. polecam
Maja 2013-06-18 08:41:34
rewelacyjna bielizna . modne wzory, fasony, kolory. bardzo kobieca i wygodna . polecam
oniaonia 2013-06-27 11:07:35
Bardzo duży wybór biustonoszy samonośnych. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Bielizna zawsze dobrze leży, polecam.
mona 2013-07-26 12:56:43
Bardzo duży wybór wkładek do biustonoszy bardzo dobrej jakości.
Nena 2013-08-08 12:38:46
Bielizna jest bardzo dobrej jakości . Razem z koleżankami często robimy tam zakupy. Polecam.
Agata 2013-08-19 11:06:31
Muszę przyznać, że widać różnicę po założeniu ich bielizny wyszczuplającej. Wystający brzuszek już nie jest moim problemem. Szybka wysyłka, dobrze zapakowana. Polecam
msdos 2015-04-21 12:04:57
same opinie o produktach pisanych przez przymuszonych pracowników?
wroso 2016-05-13 16:44:07
Atmosfera w tej firmie jest bardzo fajna @asitis, a to chyba właśnie dlatego, że nie jest to wielka korporacja i każdy w miarę dobrze się zna, z każdym możesz się dogadać, jak masz problem to też są w stanie Ci pomóc, są szkolenia, więc także i na rozwój można liczyć
Zostaw swoją opinię o Julimex S.C. Marcin Berecki Tomasz Wojciechowski - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Julimex S.C. Marcin Berecki Tomasz Wojciechowski