brak logo

Ostromecko Wody Mineralne Leszek Bokiej

Ostromecko

Opinie o Ostromecko Wody Mineralne Leszek Bokiej

Anonimus 2011-04-14 11:08:37
Osobiście odradzam, pracuję już w tej firnie kawał czasu i z dnia na dzień jest coraz gorzej. Zero poszanowania dla pracownika, po prostu brak słów. Omijać szerokim łukiem.
ja 2011-05-26 08:26:19
Nie wiem kto to napisał ale jest to prawda, pracownicy ( studenci) Na wszystkich miło miło a później sami rąbią (usunięte przez moderatora) wszystkim że aż niemiło się pracuję. Naprawdę odradzam tą firmę!
Pracownik 2011-05-31 10:49:12
Brak słów na to, co dzieje się w tej firmie. Zmuszają do nadgodzin, a jak się odmówi to zwalniają. Ludzi traktują jak śmieci. Eksploatują do granic możliwości i co najgorsze płacą półtygodniówki. Żenada
wiktoria20117@wp.pl 2012-03-06 17:51:57
Mam o tej firmie zle zdanie szukaja naiwnych zeby im zalatwic,albo podac na tacy dobra propozycje ,zeby byc zbywany,firma Ostromecko oszukala mnie .NAJGORSZA NOTA DLA TEJ FIRMY NIEPOLECAM NIKOMU TEJ FIRMY Ostromecko
madleine 2012-03-08 16:35:24
Nie ma się czemu dziwić, jeżeli firmę prowadzi osoba z przeszłością (usunięte przez moderatora) która tylko patrzy, aby po jak najmniejszej linii oporu zarobić jak najwięcej. Pracują w niej sami znajomkowie, a osoby kompetentne są z niej zwalniane. Generalnie kierownictwo to osoby nie mające kultury osobistej i brak poszanowania dla drugiej osoby. A w firmie: brud,bakterie w wodzie... cuda...
gina 2012-09-14 12:32:56
jestem oburzna tym ,że pracują tam ludzie (usunięte przez moderatora) ,tacy co skrzywdzili dzieci i swoje żony .Strach tam pracować ,mało tego nadal tam pracują i nic z tym szefostwo nie robi i wolą takiego oprawcę mieć w zakładzie a dobrych ludzi zwalniaja .No ale czego to sie dziwic (usunięte przez moderatora) . Trzeba chodzić i sie prosić o pieniądze a szefowa zawsze mówi że ją boli głowa i nie ma listy !
hmmm 2012-09-14 14:12:47
ale do hiszpani to miała za co jechać a dla ludzi to nie maja pieniędzy
kris 2012-09-23 12:36:16
tak zepsuć wody ostromecko tymi substncjami słodzącymi to mają kasę , ale sprzedaż teraz spadnie bo niech sami piją ten szajs i niebędzie kaski na hiszpanie. substancje słodzące to trucizna.
abc 2012-10-03 15:15:10
gina - 2012-09-14 12:32:56

jestem oburzna tym ,że pracują tam ludzie (usunięte przez moderatora) ,tacy co skrzywdzili dzieci i swoje żony .Strach tam pracować ,mało tego nadal tam pracują i nic z tym szefostwo nie robi i wolą takiego oprawcę mieć w zakładzie a dobrych ludzi zwalniaja .No ale czego to sie dziwic (usunięte przez moderatora) Trzeba chodzić i sie prosić o pieniądze a szefowa zawsze mówi że ją boli głowa i nie ma listy !
ŁATWO PRZYCHODZI OCZERNIAĆ INNYCH, KIEDY POD DANĄ WYPOWIEDZIĄ NIE TRZEBA SIĘ PODPISAĆ IMIENIEM I NAZWISKIEM. TAKIE ZACHOWANIE JEST CO NAJMNIEJ ŻAŁOSNE.
Grejpf 2012-10-03 15:20:21
madleine - 2012-03-08 16:35:24

Nie ma się czemu dziwić, jeżeli firmę prowadzi osoba z przeszłością (usunięte przez moderatora) , która tylko patrzy, aby po jak najmniejszej linii oporu zarobić jak najwięcej. Pracują w niej sami znajomkowie, a osoby kompetentne są z niej zwalniane. Generalnie kierownictwo to osoby nie mające kultury osobistej i brak poszanowania dla drugiej osoby. A w firmie: brud,bakterie w wodzie... cuda...
Pomówienia jakiegoś rozgoryczonego byłego pracownika...
Gdyby w wodzie były bakterie, już dawno wykryłby to Sanepid, który regularnie bada wodę.
Żal czytać takie wypowiedzi.
gina 2012-10-15 21:11:54
żałosne...? nie wiem co ! ta firma jest żałosna a nie moja prawdziwa wypowiedz .Mam prawo napisać w niej co o tym myślę,tak jak ty masz prawo napisać ,że tak nie sądzisz.Znam ludzi tam pracujących bardzo dobrze i nikogo nie oczerniam takie są fakty .wiele bym mogła napisać o tym co tam widziałam w tej firmie ,bo tez tam pracowałam ale nie ma sensu bo wszyscy wiedzą jak tam jest.Nie musze nikogo oczerniać skoro jeden z pracowników siedzi w więzeniu za molestowanie to chyba sam sie w tej chwili oczernił.A co firma WODY MINERALNE OSTROMECKO zrobiła z matka tej molestowanej dziewczynki która też tam pracowała???? pomogli jej ? podali pomocna dłoń?zapytali sie jak sie czuje ona i jej córka?a może pomogli jakoś finansowo skoro on poszedł do więzienia? ....nie nic takiego nie zrobili.....poprostu ją zwolnili
ja 2012-10-22 09:54:07
zaklad do kitu normalnych zwalniaja a zostawiaja samych zalosnych ludzi ale to wszystko kiedys sie odwroci zal mi tych osob co tam pracuja i tylko sie smiac z nich mozna hehhehe np (usunięte przez moderatora) HEH zal mi was ale i przyjdzie czas na was kedys bylo tam lepiej jak pracowaly dziewczyny porzadne dziewczyny (usunięte przez moderatora)
Gal Anonim 2012-10-26 13:20:43
Miło mi, że ktoś zainteresował się moją prośbą, ale to już nie aktualne. Nie przypominam sobie jednak, abyśmy przeszli p. Kowalska na Ty. Ciekawość to jedna z \"zalet\" mniej szanowanych i niszczy ludzi.
Chciałabym jednak jeżeli ten wpis wzbudził w niektórych aż takie zainteresowanie, przeprosić samego adresata Pana Artura. Myślę , że nie sprawiłam mu tym jakichkolwiek nieprzyjemności, bo nie taki był mój cel- o czym wie.Pozdrawiam.
stojący z boku 2013-01-30 17:31:22
..prawda jest taka że jak ktoś jest zadowolony to opinii zazwyczaj nie zamieszcza, więc nie do końca rozumiem sens takich "żali". Zgoda jeśli ktoś jest na bakier z prawem należy zgłosić do odpowiednich organów....ale jak już czytam że pracują sami pedofile i zboczeńcy - to aż się uśmiałem....przypominam że jest też paragraf za zatajanie przęstepstwa...(same teorie spiskowe tu :))
1
pracownik 2013-02-06 18:45:26
hehe no fakt nie wszyscy są tam zboczeni ale nie którzy naprawde chorzy na umyśle,kilku by sie znalazło normalnych,a nie ma co gadć bo i tak zakład upada ,szkoda bo kiedyś to była dobra firma
mala 2013-06-15 23:09:19
Powiem tak...nie znam wlasciciela osobiści ale wiem kto to... zero szacunku dla ludzi, uważa ze wszytsko mu sie należy i innych traktuje jak śmieci, podziwiam Pana za chamstwo i taki podejscie do ludzi!!!
grey 2013-07-16 21:56:38
W tej firmie pracuje patologia społeczna, a przede wszystkim umysłowa.Zaczyna się od szczebla produkcyjnego, a kończy na administracyjnym (z drobnymi wyjątkami). Kiedy zbliża się dzień wypłaty należności to dłonie "pani" kasjerce się trzęsą i głowa ją boli, listy nie ma...niesamowite..a pan (usunięte przez moderatora) siedzi i prostuje opinie bo serduszko go boli :(
1
Kw 2014-01-23 14:12:52
minimum socjalne? o czym ty mowisz tam nic nie ma o wszystko trzeba sie prosić nawet o wypłatę a firma to jedna wielka klika rodziny i przyjaciol (usunięte przez administratora)
3
Krysia 2014-02-25 20:09:28
odradzam prace w tej firmie szkoda czasu na pracowanie w tak słabej firmie, która ledwo co funkcjonuje (usunięte przez administratora)
1
obcy 2014-03-06 19:41:20
Powiem Wam tak. Może wiekszosc z Was uwaza ten zakład za jakies dno. Nie mowie ze nie macie racji ale niech choc jedno z Was wskarze prywaciaza ktory traktuje ludzi i robi tak samo jak wlasciciel wod? Trzeba sie cieszyc ze ma sie prace jaka kolwiek a nie narzekac bo w tym kraju juz lepiej nie bedzie
Bydgoszczanin 2014-03-08 08:55:14
nikt z jakimiś ambicjami nie pójdzie do takiej firmy bo tam jedynie można się cofnąć w rozwoju i zrobić z Siebie głupka no chyba że ktoś lubi to wtedy firma jak najbardziej ok ;)
Uone 2014-04-12 00:56:45
Myśląc w ten sposób możesz biegać po śmietnikach i segregować śmieci (nikomu nie ujmując) to też zawsze wpadnie coś do CV. Chcąc pracować w firmie trzeba mieć jasno określony cel i do niego dążyć. No chyba, że jest się lesserem i planuje się latać między firmami z kwiatka na kwiatek.
doda 2014-04-13 12:17:52
Uone z tymi śmietnikami to już pojechałeś po bandzie.. są ludzie, którzy potrzebują pracy dorywczej i nic w tym złego. polecam stronke http://ostromecko.pl/
studęt 2014-05-20 18:26:33
Witam, jestem na studiach. Jak sprawa wygląda z przyjęciami młodych, uczących się? Dzięki za wszystkie odp.
asz 2014-12-08 23:14:39
dlaczego ta firma ledwo funkcjonuje? z doswiadczeniem poszukuja? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie? z góry dziekuje za odpowiedz pozdrawiam serdecznie.
firmowy katalog 2015-02-04 07:33:36
Proszę o katalog firmowy już ze 3 razy od początku grudnia 2014 drogie panie z sekretariatu i zaopatrzenia jeśli nie możecie katalogu przeslac to normalnie o tym powiedzcie .Osoby z biura to ludzie mało kompetentni a może nie maja czasu bo kawa stygnie [dobre pyt.] ale jedno jest pewne do trzech razy sztuka a czwartego razu nie będzie pozdrawiam panie z biura a katalogu już nie wysylajcie..i przypominam o wolności słowa
firmowy katalog 2015-02-04 11:22:44
Dodam katalog był mi potrzebny aby zapoznać się z historia firmy gdyż chciałem być odbiorca wody do otwieranych od marca dwóch punktów prostej rzeczy nie uzyskałem o współpracy raczej nie ma mowy.
cdn 2015-02-09 17:32:18
DO PREZESA PAN IDZIE. Konsekwencje powinny być za takie niedopatrzenie i ten stosunek do pracy i nowych klientów a firma niby z tradycjami.
watergate 2015-03-30 06:00:24
Ja dużo bym się nie spodziewał po rozlewni wody. Co prawda oprócz przeróżnych rodzajów wód mineralnych, gazowanych itd, posiadają również wody smakowe i oranżady. Przydała by im się tochę większa promocja, bo poza kujawsko-pomorskim to mało kto słyszało Ostromecko Wody Mineralne. Wiecie może czy mają ambitniejsze plany ?
ja i mój lolo 2015-06-10 20:30:23
ta firma nie ma wogóle ambitnych planów, jak jestes pracownikiem zupelnie z zewnątrz to na wiele nie licz, dostaniesz stary rozwalajacy sie samochod sluzbowy ktory ma przejechane 500 000 tys km, starą komórke z limitem 50 zł i trzeba się prosić o zaliczke na paliwo do samochodu służbowego , a jeszcze najlepsze te stare graty samochodowe zostały ulepszone o GPS, i taki gostek siedzi tam w tej firemce (brat prezesowej) i śledzi Cie jak świetnie pracujesz. Generalnie totalny nie ład panuje w firmie , wypłaty w okresie zimowym płacone na raty trzeba się dopominać. woda droga nikt tego nie chce brać NIE POLECEMA TEJ FIRMY !!!
sparagniony 2016-02-18 16:53:46
Po latach wrocilem,dziecinstwo sie przypomnialo i oranzady sie zachcialo kupilem jedyne 2,30 pln troche wiecej jak polowa dolara, posmakowalem i wymiotowalem,ludzie to chyba do czyszczenia toaletczy wolno tak truc ludzi ?
4rf 2016-05-15 19:05:49
to swiadczy @ciach o stabilnym zatrudnieniu na pewno
Zostaw swoją opinię o Ostromecko Wody Mineralne Leszek Bokiej - Ostromecko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ostromecko Wody Mineralne Leszek Bokiej