brak logo

Res.pl Isp S.C. Paweł Kosiorowski Dariusz Wiśniewski

Rzeszów

Opinie o Res.pl Isp S.C. Paweł Kosiorowski Dariusz Wiśniewski

kama 2015-01-20 16:05:09
Internet kiepsko działa, miałam mieć łącze 20 Mb a ledwo jest 8-10 Mb.. KPINA. Obsługa klienta to jedno wielkie dno! Strzeżcie się i omijajcie z daleka, jeśli nie chcecie potem tracić nerwów.
2
Lolek 2015-07-07 20:02:11
nigdy więcej, ostatni raz takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
rozczarowany 2016-07-05 09:56:07
Ta firma to dno! Ostrzegam. Zgłoszenie serwisowe całkowicie olane. Nie mam internetu a Pan w serwisie zasugerował , że może naprawić po godzinach w ramach tzw "uprzejmości". Nie wiem tylko ile ta uprzejmość kosztuje
AN1 2016-07-06 16:41:55
hmm.. po godzinach pracy to chyba każdy jak coś robi to tylko z uprzejmości, a nie z obowiązku :D każdy ma swoje życie po pracy
1
tomcio paluch 2016-08-30 13:04:08
Nie wiem skąd te złe opinie. Łącze mam od pół roku, transfer w porządku, zauważyłem 1 przerwę na ok. kwadrans. Bezproblemowy kontakt z BOK, więc ja ich polecam...
oramus 2016-10-03 01:21:22
Mi wszystko działa jak trzeba. Nie miałem przestojów jak na razie najlepszy net w mieście
Ryj 2016-10-27 17:59:31
To sa moi koledzy wiec gdyby cos nie działało to bym im wpierniczył.......wszystko dział tak jak należy i jest ok ..............................Ja polecam .......................
daga 2016-11-15 01:13:06
w miarę porządna firma, fajna atmosfera, zarobki średnie.
Zostaw swoją opinię o Res.pl Isp S.C. Paweł Kosiorowski Dariusz Wiśniewski - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Res.pl Isp S.C. Paweł Kosiorowski Dariusz Wiśniewski