brak logo

Piekarenka Piekarnia Andrzej i Wioletta Wawrzyniak

Łódź

Opinie o Piekarenka Piekarnia Andrzej i Wioletta Wawrzyniak

Kasia 2015-03-23 11:51:27
Jestem klientka tej Piekarenki i jestem zaskoczona takimi wpisami. Pani Ania jest bardzo miła, zawsze uśmiechnięta. Jak się wejdzie to jest czysto przyjmie aż z miłą chęcią się tam wchodzi. Co raz mniej jest takich ludzi w sklepach. To jest bardzo ważne.Te osoby co wypisują takie bzdury to niech się zastanowia nad swoim zachowaniem. Pozdrawiam
dobry człowiek 2015-03-23 15:48:12
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,że poprzednie dwa wpisy dotyczące ANI są stworzone przez tę samą osobę(myślisz że zmianą nicka się schowasz).Co Cię oszołomie opętało,że tak szkalujesz tę kobietę !!!Czy zdajesz sobie sprawę co będzie jak Cię LUDZIE rozszyfrują(a myślę że to ńie problem)Zastanów się nad tym napisz P R Z E P R A S Z A M (usunięte przez administratora) i więcej tego nie rób.
dobry człowiek 2015-03-23 16:00:15
Przepraszam za pomyłkę adresata . Moja odpowiedź dotyczy adresata "klient" z dn.2015.03.22 g.19.45.39.Jeszcze raz przepraszan"xxx" POZDRAWIAM.9gfa
gg 2015-03-23 16:45:57
Policja juz sie sprawa zajela
yoyo 2015-03-31 18:46:00
Przepraszam policja zajeła sie kim przemiłą ekspedientka panią Anią czy jakąs Kaską z aids . . Policja glupotami sie nie zajmuje i prosze skonczyc ten temat bo nas to nie interesuje ma czy nie ma aids . Gdyby wszedzie byly tak przemile , uczciwe i nie chore ekspedientki jak pani Ania to zycie bylo by piekniejsze. Pozdrawiam
piekarenka 2015-04-06 16:22:53
Kasiu J . policja nie zajmuje sie ludzmi z aids . Twoj kłopot gdzie sie zaraziłas. Przyzwyczaj sie ze jestes chora . Byle kolezanki z piekarenki
1
dom_wariatów 2015-04-13 17:17:10
poziom tych waszych wypocin jest tak drastycznie niski, że chce mi się rzygać jak to czytam !
To forum jest po to, żeby ludzie wiedzieli czy warto w tej firmie pracować, anie która ma trypla czy kto z was gdzie chadza nocą !!!
Pani, którą pomawiają, powinna zgłosić to bezpośrednio do prokuratury- wystarczy pokazać prokuratorowi treść na komputerze i sprawa się szybciutko wyjaśni.
Ustalenie IP komputera oraz dostawcy internetu zajmuje chwilę. Wtedy policja dzwoni do providera i pyta kto ma taki adres IP, karty sieciowej itp. W internecie nikt nie jest anonimowy... :)
ďdda 2015-04-13 19:30:51
A skad wiesz ze to pomowienia . Moze dala dziewczyną popalic i te odkryły jej sekret . Ja tam bym nie poszła do pracy !
wielbiciel wszystkich pracownic piekarenki 2015-04-14 14:58:11
To jest forum dla szukających opinii o firmie i warunkach pracy w niej.Darcie dziobów na temat jakości towaru,czy Kasia ma aids a Bolek jeździ wężykiem,ile kochanek ma szef i czy Zosia ma brudne paznokcie nie powinno mieć tutaj miejsca.Niestety ilość wpisujących się tutaj prostaków zmieniła całkiem podstawowy cel tego forum zmieniając je w forum brukowo plotkarskie.Mimo to spróbuję zamieścić tu informację dla szukających pracy bo pewnie zdarza im się tutaj trafić.Tak więc jeżeli chodzi o ekspedientki ,łamane są tutaj wszelkie możliwe przepisy prawa pracy,narażone są na chamskie,wulgarne i nieetyczne traktowanie,oszukiwane są w kwestii wynagrodzenia za dni wolne,urlopy,nadgodziny,nie wiedzą jak i na jakich zasadach są im naliczane potrącenia za "manka".Tyle w sprawie pracy dla ekspedientek.Na temat innych stanowisk pracy w tej firmie nie wypowiadam się gdyż nie mam odpowiedniej wiedzy.
2
klientka II 2015-04-14 15:11:32
To dobrze gdy firmie przybywa zadowolonych klientek.Gratuluję wspaniałego odczucia poprawy.Pozwolę sobie tylko dodać,że są też tacy,którzy mają zgoła odmienne zdanie,ale ci zapewne są w zdecydowanej mniejszości skoro tak bardzo się tam poprawiło.Niestety ja musiałam z powodu tej "poprawy" zmienić przyzwyczajenia i przejść do konkurencji.
klientka 2015-05-15 10:36:05
Zawsze byłam zadowolona,ale to co "wyprawiało się" w tym sklepiku,to...chora sprawa.Teraz jest aż miło,a tamte"sceny"przeniosły się niewiele dalej. Szkoda...ale dobre chociaż to,niech tamci klienci wysłuchują pierdół;). Do czasu pewnie...
ruda 2015-05-15 14:08:57
Wiem to nie jest miejsce na takie wpisy, ale nie mam innej bezpośredniej formy przekazu dla pani Wawrzyniak przeprosin. Chciałam szefową przeprosić za ten jeden jedyny incydent na Turoszowskiej.Wyszło ekspedientce manko z mojej winy po majówce a wiem, że złotówki nie wzieła z kasy, i chciałam by dziewczyna to chociaż w ten sposób sobie wyrównała, bo w inny nie było u mnie opcji.Wiem głupio strasznie postąpiłam, ale który człowiek nie popełnia błędów. Nie jestem świnią i złodziejką i nie wróciłam do pani, bo nie miałam co żreć, tylko dlatego,że lubiłam pani świetnie prosperującą firme. Za wszystko nawet za kajzerke na śniadanie u dziewczyn płaciłam a napewno nie uczyłam je kraść. Jeżeli było inaczej dziewczyny opisujcie, bo to forum jest mimo wszystko anonimowe.Nie boje się tego. Ja mam czyste sumienie pani Wawrzyniak.
111 2015-05-16 23:13:58
nie polecam lepiej traktują pracowników w Chinach
klientka x 2015-05-18 10:26:12
Wiem,o kogo chodzi...Na tym samym osiedlu była ona parę lat temu parę bloków wcześniej...Plotuch jakich mało!Potem przeszła tam,gdzie do niedawna była...Na stare jej miejsce parę lat temu przyjęli tam przesympatyczną dziewczynę,ale ta zawistna kobieta usunęła własną koleżankę z pracy (fałszywymi donosami)tylko dlatego,że była koleżanką żony jej kochasia...Takich ludzi powinno się izolować.
Kopie dołki pod wszystkimi! Na szczęście nie ma jej na osiedlu,ale jest w tej samej okolicy,niestety:(i mieszka blisko:( Co do samej piekarenki,to wyroby bez zarzutu i dobrze,ze jest cała sieć,bo jak coś nie gra z ekspedientką,to można iść tuż obok,ale dlaczego to klient ma właściwie szukać nowej piekarenki?
kupa 2015-06-02 22:43:03
CO TO W OGÓLE ZA FORUM I CZEGO DOTYCZY ??? KTO TO JEST P.ANIA I JAKIEJ RZECZY DOTYCZĄ TE SPRAWY BO WSZYSCY JEJ BRONIĄ A NIE PISZĄ O CO CHODZI WIEDZĘ PROSZĘ
laura 2015-06-13 17:44:28
Jakos nudno sie tu zrobiło ? Co tam u kaski z adis popija desperadosa . Czy moze juz adis ja zjadł
nikt 2015-07-05 00:11:32
Pani Wawrzyniak musiała niezle zastraszyc ekspedientki ze nikt tu nie wchodzi . Ja jestem ciekawy czy kaska z.adidasem jeszcze pracuje . Pisaliscie ze ma corke to wszyscy z rodziny maja adidasa
były klient 2015-07-10 08:54:19
Zawsze mieliście pyszny chlebek chodziłem do piekarenki na Wojska Polskiego 78 ale kobieta która tam pracuje jest niemiła i za wolno obsługuje wiele osób na osiedlu się na nią skarży zmieńcie tam pracownika a zyskacie więcej klijetów
Wojtek 2015-07-12 17:59:17
Chyba byłemu klijentowi spodobała sie pani kasia była pracownica z Wojska Polskiego . Nie dosc ze z kazdym sie umawiała to jeszcze w sklepie przyjmowała chlopow no i miała tą chorobe . Pani Dorota jest przemiła i dopiero teraz jest miło wejsc do sklepu a nie jak wtedy jak do agencji towarzyskiej
1
goska 2015-08-10 14:34:08
Witam jestem waszą klientka bardzo lubię wasze wyroby Ale jest jeden problem robię zakupy na zielonej przy Piotrkowskiej lecz tam. Pracuje pani która jest bardzo nie miła jest to starsza pani która wydawało by się ze jest za karę nie uśmiechnięta i na sklepie śmierdzi papierosami zróbcie coś z tym
niunia 2015-09-07 13:13:26
to nie klienci to osoby pracujace prowadza mobbing i piszą donosy głupie i nie prawdę na inną osobę najgorsze jest to że szewstwo zwalnia osobę dobrze pracującą za gupie donosy innych i nie wywala takich osób dyscyplinarnie .
niuniaw18 2015-09-12 23:17:12
Tam pracuje sama patologja . Kasiu corka Laura wrociła juz z ucieszki czy ma jvz dosc twego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zycia i nie wroci bo ejs w domu
1
klienci 2015-09-18 17:32:11
Teraz chociaż My klienci nie brzydzimy się wchodzić do piekarenki
klient 2015-10-02 00:09:12
w nowo otwartej piekarence na radiostacji fatalna obsługa ,zupełnie paniom nie zależy na klientach,są nieprzyjemne ,uważają że robią łaskę sprzedając wyroby.Często zajęte są rozmowami telefonicznymi.Zrobiliśmy zakupy dwa razy i więcej tam nie zajrzymy.
dług 2015-10-04 01:15:28
Kto wie gdzie pracuje kasia jędrych z piekarenki z wojska polskiego . Jestem jej winna kase . Prosze o pomoc
1
dług 2015-10-04 01:15:28
Kto wie gdzie pracuje kasia jędrych z piekarenki z wojska polskiego . Jestem jej winna kase . Prosze o pomoc
mańek 2015-10-13 14:35:22
Witam chciałbym dodać taka opinie na temat piekarenki,o tuż jest to obóz koncentracyjny dla ludzi wolnych,więźniowie powinni tam pracować za karę,chleb się piecze w 290 stopniach zamiast 240i piecze się 30min zamiast 40-45 tam do pracy powinni rozdawać rolki do jeżdżenia bo trzeba biegać i to ostro i wyjszczać się nie ma kiedy bo minuty przerwy nie ma na 10godz tyrania gorzej niż w Chinach,kiedyś tam będzie tragedia jak człowiek omyłkowo ze zmęczenia wsadzi rękę do maszyny,a produkty zawierają chemię bardzo niezdrową.nie ma tam przerwy żeby zjeść i odpocząć,produkcja 4-5 razy wieksza niż standardowej piekarni.ogolnie wrogowi nie polecił bym tej pracy,mam nadzieje ze komentarz nie idzie na marne.mobing jakich mało.
Kacper 2015-10-14 15:09:59
Mam ten wątek w powiadomieniach jak szukałem roboty muszę skasować , nie poszedłem tam bo znalazłem cos bliżej ale myśle ze przesadzasz z tym obozem wszędzie trzeba zapie****** taka prawda a ze zakład duży to i produkcja nie mała czego sie spodziewałeś ze przesiedzisz 10 h? Orzynajmniej maszyny odwalają dużo pracy bo na pewno zakład jest zmechanizowany skoro piszesz o wielkości produkcji.
Radzę ci zmienić podejście bo ten zawód to ciężki kawałek chleba
marlena glowala 2015-11-03 15:18:01
TO PO ILE GODZIN PRACUJE SIE NA SKLEPIE?
2
anka 2015-11-08 18:00:43
codziennie po 12 godzin albo i wiecej dziadostwo straszne szefostwo to bogata patologia nie szanujaca siebie a co dopiero ludzi swoich pracownikow
3
ja 2015-11-10 02:28:44
Pytała pani gdzie pracuje kaśka j. Podobno pracuje w firmowym sklepie piekarni Olszyńscy . Pozdrawiam
aaaaaao 2015-12-23 15:09:52
witam,nie polecam pracy w piekarence ,oszukują ,manko na manku ,widzialam remanenty swoje na ktorych dopisywane byly ciasta ktorych nie było...banda zlodzieji nie szanuja ludzi ,pani ktora przyjezdza na sklep sprawdzajaca czystosc jest bardzo nie przyjemna ,krzyczy ,zaglada do prywatnych szafek i jej te odzywki typu ze w leb dostaniesz blachą jak jej nie umjesz,totalna porażka ...a pani A...to juz przegiecie straszne ,jej słownictwo w stosunku do pracownika jest ponizej krytyki,,drą ryja uzwajac wulgarnych slow ,nie dziwic sie czemu jest taka rotacja ...ciesze sie ze juz tam nie pracuje i nie musze za damski ...oddawac swoich pieniedzy..bogata pato.
życzliwy 2015-12-23 22:03:44
mam pytanie do szefostwa

Dzień wolny za święto przypadające w sobotę i nie jest to niedziela ,nie Ładnie potrzebna wizyta PIP


11 2015-12-30 21:33:28
żadnych premii chyba że pierogi z mięsem na święta
j.k 2016-01-02 20:31:34
Pozdrowienia dla kaski , lNiezła patología HiHiTy juz wiesz o kogo chodzi .
s 2016-01-05 00:23:57
Ja tez oddaje głos na pozdrowienie kaski z patologi . Mam nadzieje ze to ta sama . Ktos jeszcze ?
betka 2016-01-05 01:11:03
To ta sama co miała ..,-
1
nikt 2016-01-05 02:31:31
Aids ?
klientka 2016-01-23 21:03:21
Szkalowanie Ani z Popiełuszki to zasługa Kaśki cichodajki zapleczowej,która pracowała w zamkniętej już Piekarence na Olimpijskiej a teraz dorabia do pensji w Primusie na Wileńskiej.
robal 2016-01-27 13:32:39
Tragedia!! mają pełno robali!! jak tam pracowałem to prusaki biegały stadami!
po przyjściu do tyrki trzeba je było z ciasta wyciągać!!!!A ile zostało!!;)
1
Nicole 2016-01-27 21:55:58
Bredzisz człowieku. Po co tyle pijesz? Wszędzie widzisz robale nieszczęśniku.
życzliwy 2016-05-04 19:14:45
dzisiaj na wydawce chyba jakaś imprezka była żona wesoła do domu wróciła
3
l 2016-05-10 13:55:00
to super zona ze nawet w pracy wytrzymac bez alkoholu nie moze
pracownik 2016-05-15 19:17:18
jak tam Macius kierowniczek? do ludzi nagaduje na szefostwo a szefowej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lize ladnie to tak, ciebie powinni nagrac
znajoma 2016-08-30 19:52:56
Znam te sprawy co się tam dzieje .szkoda mi tylko pracownikow
Rozczarowana 2016-10-03 07:35:27
Nie wiem o co chodzi na tym forum, bo ja chciałabym dodać swoją opinię na temat Piekarenki, gdzie zamówiłam torta na dość dużą imprezę. Bardzo zależało mi na smacznym i pięknym torcie. Ekspedientka pokazywała mi katalogi z przykładowymi tortami. Obiecała, że mój będzie taki sam. No niestety szczerze odradzam to miejsce. Tort mało tego, że był brzydki, to w ogóle nie taki jak zamawiałam, był też niedobry i nie można było go pokroić, bo była jedna wielka ciapa. Omijajcie to miejsce szerokim łukiem.
ADII 2016-10-03 16:59:00
Co sie dziwisz ze torta nie mozna pokrojc skoro leza w komach jakis miesiac albo dluzej to samo jest z paczkami ciastami itd paczki na tlusty czwartek robi sie juz z 3 tygodnie wczesniej mrozi sie a pozniej rozmraza a ludzie mniam mniam jakie pyszne to wszystko to scierwo ktore nadaje sie dla swin pozdro i smaCZNEGO
1
Katarzyna 2016-11-11 00:15:53
Jestem mieszkanką Nowosonej w Łodzi jest tak nie sympatyczna pani że jeżeli jej nie zmienicie to utargi Wam spadną chociaz się przenosicie.nie jestem pierwszą osobą ktora to mówi. Jest bardzo nie sympatyczna dla klientów. Nie odpowie sobie zadzwonienia do Waszej firmy z opinią.
2
bóbr 2016-12-03 09:35:23
Proszę właścicieli Piekarenki, aby zwrócili uwagę pracownikom, że jest wysoce niehigieniczne podawanie chleba gołymi rękami!
diesel 2016-12-07 20:31:13
rzeczywiscie ...traktowanie pracowników to istne dziadostwo Jak z "Ziemi obiecanej "Reymonta- 19 wiek SZKODA ZE BURACTWO CWANIACTWO CHAMSTWO PANOSZY SIE W FIRMIE
Zostaw swoją opinię o Piekarenka Piekarnia Andrzej i Wioletta Wawrzyniak - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarenka Piekarnia Andrzej i Wioletta Wawrzyniak