brak logo

Wilde Parkiet Krzysztof Kucharczyk

Chrzanów

Opinie o Wilde Parkiet Krzysztof Kucharczyk

Klient z Sierszy 2011-07-10 14:32:24
Witam,polecam tą firme Parkieciarską,solidni,rzetelni i pracowici i oczywiście doskonali pod względem wykonywania usługii...polecam w 100% firme WILDE-PARKIET,ja z ich roboty u mnie w całym domu jestem zadowolony,parkiet po prostu śliczny....dzięki panowie,a zwłaszcza dzięki dla pana [usunięte przez moderatora] bo to on solidnie dwa lata temu,a dokładnie na początku2009 roku wyszlifował parkiet u mnie w domu na parterze i na piętrze....Dzięki raz jeszcze Lakier do tej pory się błyszczy:-)
Klientak z os.Południa 2011-07-11 04:34:50
Zgadzam się z opinią wyżej,solidny pracownik,dokładny i baaaardzo miły pan [usunięte przez moderatora]:-)
Klient z Chrzanowa... 2011-07-11 04:41:13
Zgadzam się z opiniami,aczkolwiek mam zastrzeżenia co do jednego pracownika,wysoki,chudy Blondyn na krótko obcięty,nie przykłada się do roboty i robi tak jak by mu się nie chciało,robił mi parkiet i była konieczna poprawa po tym pracowniku,na szczęście właściciel [usunięte przez moderatora] zrobił w ramach reklamacji....teraz to wygląda ten parkiet należycie...polecam firme Wilde-Parkiet,ale nie tego chudego,wysokiego pracownika...jego nie polecam by wykonywał usługe parkieciarską.
anonim 2011-09-19 13:46:38
Kamila,pisze się że będę tam Pracowała,a nie Pracował...naucz się poprawnie pisać [usunięte przez moderatora],a pan [usunięte przez moderatora] lubi i docenia mądrych ludzi,także na dzień dzisiejszy nie będziesz tam Pracował(a) [usunięte przez moderatora]
Jan z Trzebini 2012-04-16 21:18:29
Polecam firmę Wilde Parkiet, która wykonała kawał dobrej roboty. Wszystko starannie i zgodnie z ustalonym terminem. Jestem bardzo zadowolony.
klient jaworzno 2012-06-26 19:31:17
Witam,zgadzam się z waszymi opiniami ale,mam zastrzeżenia co do Pana Klienta z Chrzanowa który wystawił złą opinię o tym młodym chłopaku.Uważam,iż ten młody chłopak jak na swój wiek jest bardzo zaradnym,uczciwym,i sprytnym pracownikiem a do tego jest bardzo kulturalny.W 2010 roku wykonywał On u mnie usługę,cyklinował całe mieszkanie i razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy jaką wykonał.Jest energiczny oraz dokładny i przykłada się do pracy jak mało kto.Razem z szefem [usunięte przez moderatora] bardzo dobrze się dogadują.Mimo tak młodego wieku,jestem pewna ,że bez problemu mógł by mieć własną firmę.[usunięte przez moderatora]oby tak dalej:-)Pozdrawiam firmę Wilde-Parkiet,oraz Pana [usunięte przez moderatora].
Pani Barbara 2012-06-26 23:07:52
Chłopak pracujący w tej firmie [usunięte przez moderatora] jest do niczego,nie zważa na to co robi,wyobijał mi ściany które malowałem cztery lata temu,rozlał mi farbe na płytki...Tak nam spartolił podłogę,że musieliśmy zrezygnować z dalszej współpracy.[usunięte przez moderatora]
Klient z Chrzanowa 2012-08-28 21:35:43
Witam, polecam fr.Wilde-Parkiet.Szybko i solidnie.Szef jest konkretny,jak obiecał tak z dnia na dzień moja podłoga zmieniła wygląd.Pozdrawiam także [usunięte przez moderatora],za zaangażowanie i poczucie humoru....
Klientka z Chrzanowa 2012-09-06 13:00:56
Polecam jednego jedynego konkretnego, uczciwego i zaradnego pracownika w tej firmie - Pana [usunięte przez moderatora]. Mimo młodego wieku jest świetnym fachowcem, bardzo dokładnie wykonującym swoją pracę. pozdrawiam serdecznie ;)
mekki 2014-06-30 22:37:09
Czy tomek powyżej ma racje? Co wobec tego stało sie z wilde parkiet? Moze jest jeszcze jakas szansa na znalezienie tam pracy?
Oszukana:( 2014-07-03 14:05:50
WILDE PARKIET to jakaś ściema! W czerwcu pan Krzysztof zainkasował 3500 pln i ulotnił się! -słuch po nim zaginął! Nie odbira telefonu, w domu go nie ma, a małzonka też juz z nikim rozmawiać nie chce choc obiecała, ze pieniądze odda! FACHOWY OSZUST!!!
1
pan witold 2014-12-31 18:21:00
nie wiem czy od października może cokolwiek się w tej materii zmieniło w Wilde Parkiet Krzysztof Kucharczyk ale czy firma poszukuje może teraz nowych pracowników do jakiejkolwiek pracy? jestem gotowy by takie zatrudnienie podjąć jak najszybciej, nawet na pół etatu, byle tylko normalna umowa o pracę była. można u nich?
mijjj 2015-02-16 16:37:25
ja też się nad tym zastanawiam panie witoldzie, a aktualnych opinii brak. nie wiem o tej firmie za wiele, ale podobno szukają tu kogoś do pracy więc chciałbym zorientowac sie w sytuacji przed wysłaniem swojej kandydatury. Zastanawiają mnie zarobki aktualne, bo przeciez głównie o to wszystkim chodzi....
roror 2016-05-12 20:24:06
No pewnie tak będzie, albo w momencie, jak firma zacznie się rozrastać @singar. W sumie to są na dobrej drodze do tego.
Zostaw swoją opinię o Wilde Parkiet Krzysztof Kucharczyk - Chrzanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wilde Parkiet Krzysztof Kucharczyk