brak logo

Wiba P.P.U.H.

Bielsko-Biała

Opinie o Wiba P.P.U.H.

anonim 2011-06-01 09:59:04
tak napewno jeśli to napisłas w formie ironii he he albo sam [usunięte przez moderatora]to sobie napisał chociaż raczej nie bo nie jest na tyle kumaty, pewnie córunia... atmosfera okropna, [usunięte przez moderatora], wypłaty brak (albo płacą ratami albo czekasz po kilka tygodni na pensje), przerost formy nad treścią, wymagania bóg wie jakie za marną kase
ksjr 2011-08-29 20:56:03
Ale kase wyplacaja? Bo nie ma normalnej umowy:-)
ph 2011-12-14 12:22:21
Byłam tam dwa dni, nie polecam.. Ludzie niekonkretni, od rana kanapeczki i ciasteczka, od czasu do czasu odbiorą telefon.. Zero konkretów, mówią że dziękują za współpracę, za chwilę zmieniają zdanie, totalny brak organizacji..
Anonim 2012-04-01 13:59:17
Hejka pracowałam w firmie WIBA ludzi tam nie szanuja ! płace :( dramat po 5 zł na godzine jeszcze w ratach płaca koszmar ! nie polecam :(
1
Anionim 2012-04-01 14:11:30
:) Mama prowadzi kawiarnie w Sferze i słyszała że własciciel ! zarabia na [usunięte przez moderatora] pracowników :( i nie płaceniu :( myśle że to się zmieńi ! WIBA jest jak ha ha]usunięte przez moderatora] !! życze powodzenia! firmie.:)
1
Pąc! 2012-04-01 14:18:37
:)Opinia firmy liczy się wiec Prezez niech się zabiera do pracy a nie udawaniem pracy ! ha ha WIBA !
Eewelina. 2012-04-04 13:04:36
He he, prezez firmy sobie zapracował na taka opinie :( !! widać nie jest solidą firma skoro tak pisza jestem w szoku ale kiedys wszystko sie kończy! życze powodzenia !:)
wiesław 2012-08-11 23:21:32
Ja tą firmę znam z dwóch stron -z opinii mojego syna i jako klient. syn pracował tam przez 3 miesiące i zarabiał psie pieniądze za to co robił tym bardziej że b.rzadko pracował po 8 godzin dziennie -sprzątał w dzień ,potem cała noc pracował a na drugi dzień mieli pretensje że w pracy sie obija!!!!!! jak sie śpieszyli i poszedł zjeść sobie kanapke -to usłyszal że będzie jadł jak skończy.
Ale miałem przyjemność naprawiać tam urządzenie i jeżeli chodzi o to,to byłem pozytywnie zaskoczony -profesjonalny-najpierw kawka,a póżniej telefony w sprawie opłacalności naprawy (zobaczymy jak długo będzie działać,narazie jest jak nowe!!)
Salcie 2012-08-21 12:34:35
...a ile Szanowny Pan zapłacił za naprawe? po założę się, że w innej firmie zapłacił by Pan o wiele mniej np. a firmie APEKS-SYSTEM na ul. Bystrzańskiej...prosze porównać...firma WIBA zdziera jak może a jak ją znam to założyli Panu stare częsci a skasowali za nowe (oddali stare części? zreszta nawet jeśli to wymontowali z czegoś innego) ....pozdrawiam :)
2
ZABRZE 2013-04-06 17:10:27
FIRMA TA OSZUKUJE LUDZI NIE WYPŁACA KASY PRACA BEZ UMOWY
Ekipa Sosnowiec 2013-09-18 21:59:24
My skonczyliy właśnie zlecenie dla wiby ( galeria katowicka ) wszystko ok kasa po skończeniu odrazu wyplacona sam prezes przywiózł wiec nie rozumie tych opini z góry tylko tak dalej polecam a jak ktoś jest lewy I Nie potrafi pracowac to do tarcia chrzanu tez sie nada ! Pozdrowienia dla pracownikow wiby spoko ekipa :)
wojtek 2013-10-09 20:08:09
jedno zlecenie wiosny nie czyni .... a właściciel to szczwany lis i nawet jak raz wypłacił t można być pewnym ze następnym razem nie wypłaci...taki typ! szkoda gadać, od wielu lat znam tą firmę i własciciela i on się nie zmiania - zawsze z wypłatami były jakieś problemy, i nigdy nie były na czas albo nie była to uzgodniona wysokosc. Ciesz się ze cie wypłacił i uciekaj jak najdalej od interesow z tym człowiekiem
bolton 2014-06-05 03:06:03
czy ktoś z Was zgłaszał się na stanowiska Murarzy w Radomiu lub Lublinie? na jakie pieniądze można tutaj liczyć?
ty 2014-12-03 22:26:31
hej jak to firma nie wypłaca pieniędzy? a jak wypłaci to kiedy po terminie zawartej na umowie? bez umowy sie raczej nie pracuje a jak przebiega rozmowa o staranie sie do pracy sa jakies cieższe pytania jakies dodatkowe wymagania od przyszłych pracowników myślę o pracy w tej firmie i tak nie wiem co dalej sądzić po tych komentarzach...
krzys 2015-01-28 17:23:07
pracowalem w wibie i niewiem o co wam chodzi jak ma sie lewe rece do roboty to po co sie pchacie do fachowych prac rece do majtek i do domu ja pracowalem i piniadze zawsze dostawalem a jak z szefa poprosilo sie o pomoc to bez problemu pomogl firma WIBA jest ok i tyle a ten kto nieumie robic i liczy tylko na to zeby czas zlecial w pracy a niechce sie mu robic to nikt na niego niebedzie robił i tyle
Maks GOLONKO 2015-03-12 09:10:52
Jeżeli ktoś ma 2 lewe ręce to raczej szybko zostanie dostrzeżony i odpowiednio wydalony z pracy. Wiba zajmując się pracami wyburzeniowymi i wywozem gruzu raczej na ternie Bielska-Białej liczy na ludzi, których nie trzeba będzie prowadzić za rączkę. Nie mam jednak pewności, czy idąc w drugą stronę dają dobrą kasę za takie wymagania?
Obserwator 2016-08-31 23:35:09
Jako klient sklepu jestem bardzo zadowolony. Kupiłem dwa używane urządzenia karchera i jestem po 3 latach ciągłej pracy bardzo zadowolony. Zero problemów oprócz normalnych wymian dysz czy uszczelnień śrubunków. Polecam! Co do pracy w tej firmie to mi właściciel wydaje się konkretny, wymagający ale nie głupi. Ja jak patrzyłem na pracę gości od wywozu gruzu to generalnie wydawało mi się że oni powinni mieć stałego nadzorcę. Goście po prostu mieli gdzieś robotę. Jeżeli wiec tacy się tu żalą to nie mam więcej pytań. Generalnie myśle ze jak pracownik jest OK to będzie szanowany, bo o takiego w dzisiejszych czasach trudno. A jak jest leserem to pretensje może mieć tylko do siebie
dsd 2016-09-03 22:37:07
Wynagrodzenie rzeczywiście jest podstawowe ale skoro dorzucają do tego jeszcze premie to się wcale nie dziwię, że są teraz tak opłacalni. Może wiadomo czy atmosfera teraz też tutaj dopisuje? Dobre relacje to podstawa zadowolenai pracowników. Dzieki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Wiba P.P.U.H. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wiba P.P.U.H.