brak logo

Wesoła Kraina Przedszkole Sylwia Lupa

Kiełczów

Opinie o Wesoła Kraina Przedszkole Sylwia Lupa

mama 2013-09-18 23:55:45
Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola, jestem bardzo zadowolona z tego faktu. Pani dyrektor jest przemiłą osobą, która oddaje się swojej pracy całym sercem. Wita dzieci od rana miłym uśmiechem, zawsze ma czas porozmawiać a nawet pobawić się z dzieciakami. Panie w przedszkolu są bardzo pogodne, uśmiechnięte i skore do pomocy. Moje dziecko nie chce wychodzić z przedszkola, a kiedy je już zabiorę do domu do końca dnia słyszę piosenki, wierszyki i różne niesamowite historie jakie wydarzyły się danego dnia. Dzieci naprawdę się tam nie nudzą, jest mnóstwo ciekawych zajęć, koncerty, wycieczki, bale i wiele wiele innych imprez zorganizowanych przez Panią Sylwie. Każda cena jest warta, miło spędzonego czasu dla mojego dziecka kiedy ja muszę być w pracy.
10
Ronnie 2014-12-09 21:53:07
Nie polecam! Dość duża rotacja - co lepsze Panie uciekają, bo rządzą dwie wytatuowane i wykolczykowane ( kolczyk w języku!) małolaty bez doświadczenia. Pani Dyrektor nie przyjmuje żadnej krytyki tych pań a one robią, co chcą. My postanowiliśmy przenieść nasze dziecko, bo nie chciało tam chodzić ( ma koszmary nocne ).
7
wawa 2014-12-18 12:13:38
Wierzę, że Pański syn ma koszmary nocne ale jak wiemy, jest to wynikiem Pańskiej postawy (może choroby) i sytuacji, jaka się przez to wytworzyła. Nie przeniósł Pan swojego dziecka, tylko dostał Pan wypowiedzenie, bo Pański syn zagrażał bezpieczeństwu naszych dzieci. Uważam, że ta sprawa nie została najlepiej załatwiona: tam powinien wkroczyć kurator z policją i psychologiem.
A przedszkole jest bardzo w porządku, opiekunki również.
Kasia 2015-03-27 09:28:27
Przeniosłam tam syna pod koniec roku z innego przedszkola i był to strzał w 10 ;)...dziecko lubi tam chodzić i zasadzie od pierwszego dnia się zaklimatyzował. Uważam, że każdy znając swoje dziecko, zauważy czy jest mu gdzieś źle czy dobrze...W tym przedszkolu dzieci mają dużo fajnych zajęć, nie ma czasu na nudę. Uczą się przez zabawę. Syn z przejęciem codziennie opowiada co i z kim robił, recytuje wierszyki i śpiewa piosenki (w poprzedniej placówce z cała stanowczością stwierdzono, że on nie potrafi i nie będzie potrafił bo "się nie nadaje"). Ostatnio otrzymaliśmy nagranie (wykonane za naszą pisemną zgodą) z zajęć dzieci. Jest im poświęcane dużo uwagi i troski. Przede wszystkim dużo czasu (w miarę możliwości pogodowych) spędzają na świeżym powietrzu. Świetnym pomysłem jest rozdzielenie ogrodu na dwie strefy- dzieci młodszych i starszych- specjalnie dostosowanych do potrzeb maluchów i zachowania bezpieczeństwa. Bardzo dużą uwagę przywiązuje się do umożliwienia dzieciom nauki samodzielności i uwierzenia w to, że potrafią. Dba się o to, żeby dziecko miało poczucie bezpieczeństwa i wierzyło w siebie. Mogę z czystym sumieniem polecić
2
mama, 2015-04-29 08:23:25
witam serdecznie, ja właśnie z wesołej krainy zabrałam dziecko bo mówiło ze boi się tam chodzić a w obecnym miejscu jest szczęśliwe i z uśmiechem wchodzi do sali. wesoła Kraina to według mnie czysty biznes który ma przynieść pieniądze, z miłością do dzieci nie ma nic wsilnego, Pani Sylwia roztacza piękne historyjki na temat temat przedszkola ale nie jest szczera. Skusić mnie piękny budynek, sale, plac zabaw ale już wiem że to nie jest ważne, najważniejszy jest personel który podejmuje zatrudnienie w przedszkolu bo kocha dzieci a wesola,kraina z miłością do dzieci nic wspólnego nie ma. Przepisałam dziecko po 4 miesiącach do innego przedszkola w Kiełczowie i kiedy widzę jego uśmiech przy rozstaniu to wiem ze była to dobra decyzja chociaż ponownie zaufać było ciężko, dziekujesag
1
rodzic 2015-05-10 12:37:39
Zgadzam się z przedmówcą, Pani Dyrektor nie przyjmuje żadnej krytyki i wciska rodzicom bzdury na temat rzekomo szczęśliwych dzieci
2
Mama z grupy 3latki 2015-06-02 21:05:30
Dziś w naszym przedszkolu odbył się dzień Mamy i Taty.....to co przeżyłam kolejny raz zaparlo mi dech w piersi ☺ Dzieci przygotowały wspaniale przedstawienie (jeszcze kiedy o tym myślę chce mi się płakać ) Bardzo,bardzo dziękuje P.Monice wychowawcy grupy za tak wspaniałą prace,dekoracje i przygotowanie dzieci i ten błysk w oku
2
Mama z grupy 3latki 2015-06-02 21:09:54
Dziękuje również wszystkim Paniom za tak wspaniałą opieke. Moje dziecko jest szczęśliwe w Wesołej Krainie !!!!!
2
tata 2015-06-11 21:48:21
Każde z moich dzieci chodziło do innego przedszkola najstarsze do Kubusia Puchatka, środkowe do Wesołej Krainy a najmłodsze teraz uczęszcza do mini bambini z powodu braku miejsc w Kubusiu i powiem ze wesoła kraina wypada najsłabiej
1
Rodzice 2015-06-23 08:28:56
Witam serdecznie, powiem szczerze że moje dziecko chodzi do tego przedszkola trzeci rok tylko dlatego ze nie chciałam mu po pierwszym roku zmieniać grupy, wyżywienie jest przeciętne, zajęć jest dużo ale po co takie maluszkom dwa języki to doprawdy nie wiem, brak możliwości uczęszczania na,terenie przedszkola np na,piłkę nożną, personel taki sobie, mam wrażenie ze panie pracują bo jakoś zarobić muszą a praca z dziećmi nie jest ich powołaniem a pani dyrektor obchodzisz o tyle o ile pieniążki przelewasz, jak masz jakieś uwagi to żadnych nie przyjmuje ot bardzo przeciętne miejsce
zkielczowa 2016-01-02 23:45:09
Zachecamy do czytania opini na mieszkamwkielczowie.pl
1
goid 2016-05-17 20:44:08
Na pewno dobrze dzieci się tutaj rozwijają, ale też i bawią
1
Zostaw swoją opinię o Wesoła Kraina Przedszkole Sylwia Lupa - Kiełczów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wesoła Kraina Przedszkole Sylwia Lupa