brak logo

AwaMed-Medizintechnik Arkadiusz Warzyński

Szczecin

Opinie o AwaMed-Medizintechnik Arkadiusz Warzyński

wiola 2012-01-10 10:48
Kolego - może powiedz jak tam jest naprawdę jeśli tam pracowałeś
wojtek 2012-06-28 10:57
Nie polecam. Chyba ze jestes zdesperowany i traktujesz to jako trampoline do innej firmy. Wszyscy uciekaja z tej firmy jak najdalej. Kiedys bylo fajnie, bo byli ludzie znajacy sie na robocie, teraz pracownikow dostarcza urzad pracy, wiec nie ma po co z i z kim tam pracowac.
2
tom 2012-09-22 22:54
kiedyś bylo zacnie, kilka dobrych miesiecy w panelowni i to wszystko, urzad pracy tam rządzi czyli wiadomo o co chodzi, zdanie jak kolega wyżej, dziekuje
istniejący pracownik 2012-11-04 10:32
katastrofa jeśli chodzi o wypłaty, odnośnie organizacji pracy jeszcze gorzej od kiedy pan arek z mackiem przejęli władze,sama praca nie jest zła.
2
niedoszły pracownik 2013-02-25 10:52
Byłem tam kiedyś , godzinę mi wymieniał co będę miał w obowiązkach a jak powiedział tą stawkę to podziękowałem i wyszedłem , pracowałem już w kilku firmach, zasada to unikać firm które chronicznie się ogłaszają! dobrą prace się szanuje a rzetelna firma się nawet nie musi ogłaszać bo tylko są pogłoski że posada się szykuję to już 100znajomych jest z polecenia.
3
zen 2013-03-16 20:44
Aby kogoś oceniać należy najpierw popatrzeć w lustro. By zarabiać i być docenianym trzeba COŚ potrafić.
Jeśli ktoś jest tak zdolny i niedoceniany sam zakłada firmę a nie szuka pracy.
5
warzynski cwe.l 2014-10-29 00:29
nie polecam tam pracy oszukuje ludzi bardzo duzo osob robi tam na czarno i z urzedu pracy nie chce dawac ludziom umowy . Slabe wyplaty a sam zbiera kokosy ogolnie to bym go za.bal
5
BARTEK 2014-12-09 09:21
JEŻELI PIENIĄDZE NIE SĄ WYPŁACANE NA CZAS TO MI JUŻ WYSTARCZY.OBOWIĄZKI DOBRZE ZNAĆ ALE PRACODAWCA MA OBOWIĄZEK WYKORZYSTYWAĆ CZAS PRACY W TAKI SPOSÓB ŻEBYŚ NIE SIEDZIAŁ, WIĘC JAK DOSTANIESZ MIOTŁĘ DO RĘKI TO ZAMIATASZ I SIĘ NIE OBRAŻASZ. DZIĘKI ZA POMOC W NIEPODJĘCIU DECYZJI.
1
123 2015-07-26 14:33
Nie polecam współpracy z ta firmą jest to nie warte porostu mówiąc spychologia w tej firmie to podstawą kto wie ten wie szkoda nerwów tracić na tych co niektórych inteligentow za biurkiem a wynagrodzenie nie jest warte pracy w niby tak prestiżowej firmie mówiąc krótko kokosów nie ma i nie bd a obiecywać każdy może :) co później okazuje się ze jest to tylko słowna zachęta by zwerbowac osobę do tej Firmy
3
marco 2016-02-10 22:46
zaproponowali mi tam 2200 brutto czyli jakies 1700 na reke
1
AwaBoys ultra team 2016-03-13 19:40
I takich murzynow Awamed poszukuje wlasnie jak wy:)jak ja sie ciesze ze nie mam juz nic wspolnego z Awamedem a co 1700zl to jest duzo? haha kolega jest smieszny co tam zarobisz 2tys reszte pod stolem dostaniesz !
vcz 2016-05-08 08:27
1700 no mało jakby nie patrzeć tylko na jakim stanowisku? bo tego nie napisałeś @AwaBoys
1
JAJO 2017-02-06 13:23
NIE polecam Właściciel fałszywy i nie słowny A resztę dopowiedzcie sobie sami .
1
KIK 2017-02-06 16:35
A za co wyleciałeś z pracy?
2
Agnieszka 2017-03-09 15:33
@JAJO możesz powiedzieć dlaczego tak uważasz? Spotkało Cię jakieś nieprzyjemne doświadczenie?
awa Gosc 2017-03-23 17:14
Popieram kolegę JAJO i zgadzam się z jego słowami nie uczciwy nie slowny itp resztę można sobie samemu dopowiedziec miałem okazję się przekonać przez dłuższy czas
1
obecnyawamedzik 2017-03-27 21:13
Jestem pracownikiem i opinie pisane przez byłych manekinów z UP są śmieszne. Kisiel w głowie to i kisiel w portfelu. Firma ma nową siedzibę i jest czysto ciepło i przytulnie, daje możliwości rozwoju - szkolenia i awansu. Jak liczy się na szybką kasę za nic no to sory ale w żadnej firmie z takim nastawieniem długo się nie popracuje.. Firma dla ambitnych.
3
Agnieszka 2017-03-28 09:22
@obecnyawamedzik, czyli firma chętnie przeprowadza rekrutacje wewnętrzne?
obecnyawamedzik 2017-03-28 13:00
Jasne, jak masz coś do zaoferowania to warto rozmawiać.
1
Agnieszka 2017-03-28 13:19
@obecnyawamedzik, bardzo dobrze to słyszeć! Może być to cenne dla przyszłych kandydatów. Dziękuję.
2
na szczęście były pracownik 2017-04-24 18:20
Rekrutacje wewnętrzne...dobre sobie...oni nawet nie wiedzą co to znaczy. No chyba, że rozumiesz przez to dołożenie obowiązków za dwa stanowiska:) Zresztą rotacja mówi sama za siebie... Nowa siedziba nic nie zmienia. Był, jest i będzie garaż. A sposób w jaki gołosłowny właściciel rozstaje się z pracownikiem jest godny pożałowania. I taka drobna rada dla wszystkich starających się o pracę. Macie to co macie na umowie i nie wierzcie w żadne obietnice. Kompletny brak szacunku do pracownika i wykonywanej przez niego pracy.
Ps. jedyne pozytywne opinie na tym forum pochodzą prawdopodobnie od właściciela i jago teścia:P Chyba mają ciśnienie żeby kogoś znaleźć, bo już nikt tam nie chce tam pracować.
1
Agnieszka 2017-05-16 15:32
@na szczęście były pracownik piszesz, że w firmie AwaMed-Medizintechnik Arkadiusz Warzyński jest brak szacunku do pracownika oraz wykonywanej przez niego pracy. Co masz konkretnie tutaj na myśli? W jaki sposób się to przejawia?
Zostaw swoją opinię o AwaMed-Medizintechnik Arkadiusz Warzyński - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AwaMed-Medizintechnik Arkadiusz Warzyński