AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.

Poznań

Opinie o AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.

elektryk 2015-07-21 21:38
praca ok, kasa też jak się dogadasz tak jest. Pracowałem 4 lata i wszytko było w porządku.
Andrzej 2015-09-11 10:00
Paweł,
Ciekawa opinia - zwłaszcza, że Vector zawsze mnie informował o wszystkich wejściowych informacjach. Pracuję dla nich kilka lat (zorganizowali również pracę mojej żonie w Poznaniu). Zdarzały się wyjazdy 2,3 tygodniowe i bardzo długie. Nigdy nie było żadnych problemów. Agencja zapewnia mieszkanie plus wynagrodzenie więc o co Tobie Paweł chodzi? O to, że przez kilka tygodni dzielisz z kimś pokój? Bo szefowa nie odebrała telefonu? A nie można zadzwonić do centrali? Mam zupełnie inne doświadczenia (pracowałem i pracuję na kilkunastu różnych kontraktach) i polecam. Tak jak zapewne większość chłopaków na kontraktach.
Damian 2016-03-08 22:21
Tak na umowe o prace Ale na miesiąc góra 3 miesiące z możliwością wypowiedzenia. Więc o stabilności nie ma co mówić :)
Damian 2016-05-13 18:22
Kiedyś pomagali rozliczyć się we francji. A teraz żadają za to opłaty i to nie małej bo 100 euro albo radź sobie sam :( Robi się coraz gorzej każą płac za coraz więcej rzeczy
1
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2016-06-07 10:05 [pracodawca]
Dzień dobry. Bardzo proszę o telefon na nasz nr ogólny 61 663 00 11, nasza recepcjonistka połączy Pana/Panią z rekruterem odpowiedzialnym za tą ofertę. Pozdrawiamy.
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2016-06-10 11:47 [pracodawca]
Oferta jest skierowana do osób, które są chętne do przyuczenia. Docelowo z nowych pracowników Klient chce zrobić specjalistów poprzez szereg szkoleń . W razie zainteresowania prosimy o CV na rekrutacja@apvector.pl. Pozdrawiamy
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2016-07-06 09:53 [pracodawca]
w tej konkretnej Firmie szkolenia z zakresu obsługi maszyn. Szkolenia są we Włoszech średnio 2 tygodnie w miesiącu do momentu wdrożenia. Oczywiście jest lojalka na konkretny okres obejmująca kwotą koszty wyszkolenia przez Firmę. Chętnie odpowiemy na więcej informacji poprzez kontakt z naszą recepcją 61 663 00 11.
edi 2016-08-01 13:08
witam prosze opisać jak wygląda sytuacja pomiędzy pracownikami we francji chodzi o elektryków czy są jakieś konflikty pomiędzy pracownikami
Monter 2016-09-13 10:12
Wiecie może czy aplikują na stanowisko monter wentylacji? Mam doświadczenie i pracowałem juz na tym stanowisku we Francji 1,5 roku
Ok 2016-09-13 10:54
Ok
darek 2016-10-04 09:09
Pracowałem dla firmy vector we francji,warunki mieszkaniowe ok,brygadzista okropny,kazdy próbuje podlizywac sie brygadzisci aby miec lepiej
4
juri 2016-10-05 09:57
Brygadzista ściagnął sobie syna do pracy,ani jeden ani drugi nic nie robi a kasa leci,a reszta ludzi musi robic na 2 zmiany,tak sobie teraz wymyslili ,człowiek nic w domu nie zrobi,obiad o 21.30 je,niewyspany,chory,co raz gorzej sie tu robi,a tak było pieknie na początku.francja 2016
5
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2016-10-06 12:43 [pracodawca]
Dziękujemy serdecznie za uwagi. Spróbujemy zainterweniować w tej sprawie.
Prosimy o informację o jakie miasto chodzi w tym przypadku.
Jesteśmy wdzięczni za przesyłanie nam feedbacku, gdyż obecnie mamy około 180 pracowników we Francji i nie wszystko do nas dociera, a w miarę możliwości może będziemy w stanie rozwiązać problem.
Pozdrawiamy.
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2016-10-06 12:47 [pracodawca]
Panie Grzegorzu, oferta pracy w magazynie w Gądkach jako magazynier. Poniżej więcej szczegółów.

Prace magazynowe polegające na roznoszeniu prasy na terenie obiektu magazynowego- OD ZARAZ
- Gądki koło Poznania

Oferujemy:
- 3-miesięczny okres próbny, po którym przejście na UMOWĘ O PRACĘ
- Wynagrodzenie 1800 zł netto/msc
- Zmiany nocne 18-2 (od niedzieli do czwartku)
- Przyjazne warunki, miłą atmosferę

W razie zainteresowania zapraszamy do przesłania CV na adres rekrutacja@apvector.pl.
Pozdrawiamy serdecznie
Nikos 2016-10-19 21:42
Jakie są warunki we Francji jeżeli chodzi o elektryków bo dostałem ofertę pracy pomoże ktoś chodzi mi o warunki pracy ,mieszkanie i ogólnie jaka jest atmosfera
3
Miękko 2016-10-19 22:17
Widzę takie ogłoszenie 11zł/h netto - Praca w magazynie z prasą - Gądki i zastanawiam się czy magazyn jest ocieplany, czy mozna pracować zimą i czy sprzęt jest okej
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2016-10-28 11:45 [pracodawca]
Praca polega na roznoszeniu prasy po zamkniętym obiekcie biurowym, więc temperatura jest stała. Jeśli miałby Pan więcej pytań proszę dzwonić pod nr 61 663 00 11 lub pisać na adres rekrutacja@apvector.pl
Pozdrawiamy
tom 2016-11-10 08:32
witam jak wygląda tam praca jako monter wentylacji bo słyszałem ż dużo ludzi rezygnuje z twgo stanowiska sam znam 2 jest ażtak ciężko???
Daro 2016-11-11 10:51
Witam, j.w-jakie warunki pracy jako monter wentylacji -Francja?ile faktycznie godzin pracy? Jakie warunki mieszkaniowe? No jak z atmosferą?
Czekam na jakieś sensowne opinie,pozdr
Pracownik "pomocnik montera" 2016-11-21 22:12
Daro płacą na umowie 10 e minus podatek minus jakieś 100 e na mieszkanie minus koszty wyjazdy i zjazdu (tylko pierwszy wyjazd gratis). Plus 10% premii na koniec i jakiś dodatek żywieniowy. Mieszkanie zależny jak trafisz czasem fajny Gite(agroturystyka) czasem kemping bez neta. Atmosfera jak na wyjedzie niektórzy pija, niektórzy spokojni ale ogółem da rady wytrzymać (no chyba ze trafisz na kogoś kto chce się dowartościować i udaje szefa zespołu takich kilku jest). Wielki minus że związku z nowymi przepisami unijnymi dają jako pomocnik montera wiec świadectwo pracy jest do du.... Wielki plus że płaca i to uczciwie nigdy nie czekałem na pieniądze. 10 można iść w ciemno do bankomatu.
Jak są jakieś pytania to zadawać
3
Pracownik "pomocnik montera" 2016-11-21 22:15
Godzinowo zależy gdzie trafisz ale od 39 do 41 tygodniowo
1
Ciucia 2016-12-29 20:18
A dlaczego "pomocnik montera"? Jeżeli pracownik wykonuje pracę jako monter z doświadczeniem, stażem pracy i znajomością rysunku?
1
adamm1207@gmail.com 2017-01-02 13:48
witam mam na imie adam i opisze wam moje spotkanie z firma vector.w 2016 roku dostalem od nich oferte pracy jako blacharz dekarz we francji.odpowiedzialem na nia,gdyz warunki jakie przedstawil mi pan michal byly dla mnie atrakcyjne.po dojechaniu na miejsce i przepracowaniu jednego dnia praca skonczyla sie poniewaz wydajnosc nasza z kolega okazala sie dla francuza mala w stosunku do jego oczekiwan.kiey zglosilismy to do firmy kazano nam czekac na miejscu na rozwiazanie sprawy.poniewaz w umowie jest punkt ktory mowi ze w takich przypadkach firma za kazdy dzien placi z najnizszej sredniej krajowej moznabylo troche poczekac.sprawa zalatwiewnia nowej pracy trwala tydzien.po tygoniu przenieslismy sie w gory 2000 m npm. pracowalismy jako stolarze.pracowalem tydzien i zaczelem odczowac skutki wysokosci,zmeczenie,zayszka.tam trzeba pracowac a nie odpoczywac,wiec zadzwonilem do firmy ,ze nie aje rady i z jakiego powodu,reakcja byla zaraz,zalatwiono mi transport do polski.zjezdzalo dwoch chlopakow i poproszono mnie czy nie mogl bym jechac jako drugi kierowca.zgodzilem.po dojechaniu do lyonu dowiaduje sie .ze ja bede jechal do poznania non stop sam bo pirwszy kierowca jedzie swoim.z lyonu wyjechalismy o 20.a w poznaniu bylismy o 18,w firmie po przyjezdzie i zdaniu samochodu ,bo za chwile nastepna ekipa jechala nim na kontrakt,mielismy juz przygotowane dokumenty rozliczeniowe do podpisania,pytalem sie pana michala doka d mam ubezpieczenie bo chce isc do lekarza,dostalem odpowiedz,ze jestem ubezpieczony do konca miesiaca i moge spokojnie zalatwiac swoje sprawy zdrowotne,po wizycie u lekarza dostalem zwolnienie i zlorzylem do zus.po miesiacu zus mi odpisal ze nic mi sie nie nalezy bo podpisalem rozwiazanie umowy o prace,a ubezpieczenie mialem do dnia rozwiazania.malo tego nie moglem od firmy otrzymac rozliczenia godzinowego za czas przepracowany we francji i go nie dostalem pomimo zapewnien natomiast po czterech miesiacach przychozi mi z francji mandat z francji za przekroczenie predkosci podczas powrotu to jest sprowadzania firmowego samochodu do bazy firmy.nie wiem jak doszlo o tego ,jazda byla w nocy bycmoze.dlaczego jednak vector bez porozumienia ze mna szafuje moimi danymi osobowymi,czy mozna mu w takim razie ufac jako firmie,takze do dzisiaj nie dostalem rozliczenia, sam musze zaplacic manat,a co z czasem przejazu to jest 20 godzin jazdy kiedy firma mi zaplaci za nie jesli mam placic ja to dlaczego vector chce sie od tego wylgac,jeszcze jedno firma oszukala mnie gdyz wpisala mi urlop bezplatny za okres oczekiwania na nowa prace,uwazajcie na ta firme czytajcie dokladnie co daja wam do podpisu,nie wiezcie im bo sa to grabie ktore grabia tylko do siebie,moze teraz pan michal albo ktoras z pan odpowie mi i otrzymam wreszcie rozliczenie z pracy w firmie vector.pozdrawiam adam
5
Feliks 2017-01-13 12:08
Czy ktoś ma wiedzę na temat wyjazdów do Francji? Jakich fachowców potrzebują? Czy muszę znać język bo z tym będzie kłopot.
przemzek 2017-01-16 15:59
Praca jest jak praca zalezy co robisz ja bylem jako monter wentylacji i nie naarekam. Pianiadze byly zawsze na czas robota godziowo rozne ale z reguy okolo 190 h. rozni ludzie na miejscu jak zawsze pijacy i normalni takze standard . mielismy auto od vektora, ale szkoda ze do poznania trzeba bylo dojechac.Wiem ze szukają tez hydrauilkow bo sam tez siedze w instalacjach i chialem wyjhcec znowu a co do jezyka to zalezy raczej nie wmagaja jak na miejcu ktos nawija z chlopakow
Mały 2017-01-19 12:55
Mam pytanie o pracę dla tokarza , taka widziałem ofertę. Ile można zarobić na czysto? Czy są jeszcze jakieś dodatki?
Do Ciucia 2017-01-21 17:34
Chodzi o ominięcie przepisów. Unia wprowadziła że oddelegowani muszą mieć takie same warunki jak Francuzi. Więc Vector pisze pomocnik żebyś zarabiał jak pomocnik a nie jak monter we Francji :)
Pytania na rozmowę wstępną 2017-01-22 20:02
1. Dlaczego w ogłoszeniu piszecie 10-11 e NETTO. A dajecie jakieś 9.68 e brutto. Dopiero dodatki które i tak przysługują wliczacie w stawkę.
2. Co ile są faktyczne zjazdy?
3. Czy to prawda że darmowe zjazdy są tylko jako pierwszy i ostatni na koniec roku? resztę pokrywa pracownik?
4. Czy jak jest wyjazd czy zjazd na koszt pracownika to wpisują jako zaliczka? a nie jako koszty wyjazdu?
5. Jak jest jakiś dzień wolny za granicą to nie płaca postojowego tylko wpisują urlop bez płatny?
6. Czy na rozliczeniach miesięcznych są wyszczególnione godziny czy tylko tak ogólne i nie wiadomo za ile godzin zapłacili?
7. Czy to prawda że pobierane są jakieś częściowe opłaty za mieszkanie?
3
Zadowolony Pracownik 2017-01-23 21:29
Pracuje w Vectorze już 3 lata i nie narzekam. Prawda jest taka jak ktoś się nie nadaje do pracy to zjedzą i wypisuje tutaj głupoty. W innych agencjach nawet nie dają tyle co Vector a i są kłopoty z płaceniem.
Vector zawsze płaci na czas i to co się należy. Prawda jest taka to jest jedna z najlepszych agencji.
A ludzi z biura zawsze pomogą.
Zadawajcie pytania a tutaj szczerze odpowiem.
3
Pracownik 2017-01-23 22:10
Szkoda że wpisy są anonimowe bo każdy tutaj głupoty wpisuje
1
Feliks 2017-01-30 22:39
Mam iść na rozmowę rekrutacyjną. O co mogą pytać? Czy są jakieś trudne pytania? Jakie można dostać na poczatku zarobki bo mam nadzieję później będzie podwyżka ? Jeszcze jedno pytanko czy jest jakiś dodatek socjalny? Jaka jest atmosfera wśród pracowników?
jacek .kur...@ 2017-01-30 23:53
temat: wyjazdów do Francji ( Lyon). monter. klimaty .. czy ktoś może odp. ile dni w tygodniu. pracy. ( 5-6) warunki mieszkalne : ile osob w mieszkaniu.. czy każdy ma osobny pokoj czy jest do dyspozycji kuchnia lazienka jeśli można o jakies informacje od agencji i pracowników jak to wygląda ?
darek -1 2017-01-31 16:42
slyszalem od znajomych ze 5 od mo-fr po 8 godz. weekadny wolne co do mieszkania roznie ale znajomy mial spoko chete był w 2014/15 roku z ta firma co do miasta niewiem czy trafisz na lyon czy inne to już firma ci zalatwia chyba miejsce pracy gdzie wylądujesz .ale spoko niewiem jak inni maja zdanie
anonim 2017-02-07 12:12
Agencja w porządku, Kasa w porządku w terminie :).
Szkoda tylko, że nie którzy pracownicy mają piękne CV i uważają się za fachowców, a nie potrafią się
wykazać przy najprostszej pracy.
Brygadziści w porządku można z Nimi normalnie porozmawiać, dogadać się ale każdy patrzy na siebie.
Polecam tą Agencje! Jedna z lepszych w Polsce.
3
Paniusia 2017-02-08 19:18
Interesuje mnie stanowisko ds sprzedaży najlepiej w Poznaniu ale chciałbym się czegoś dowiedzieć. Jakie zarobki, czy są dodatki do zasadniczego wynagrodzenia może jakiś socjal? Wiem, że to bardzo dobra agencja i zależy mi na pracy od nich.
Pracownik "pomocnik montera" 2017-02-11 15:36
Zależy jak trafisz na mieszkanie Pani Kasi jest ok po 2 w pokoju. Na inne mieszkania tragedia.
w tamtym roku mieli Cemping i 5 było w campingu jakies 10 km od Lyonu
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2017-02-13 15:52 [pracodawca]
@Paniusia
Czy mogłaby Pani doprecyzować czy chodzi Pani o przedstawicielstwo handlowe czy też sprzedaż stacjonarną w sklepie?
Jeśli ma Pani więcej pytań proszę dzwonić pod nr 61 663 00 11 lub pisać na adres rekrutacja@apvector.pl
Pozdrawiamy
Niko 2017-02-15 07:47
Czy ktoś coś wie może kiedy będą wysyłać elektryków do Francji?
niko 2017-02-15 08:27
Czy ktoś wie kiedy będą wysyłać elektryków do Francji?
Nowy 2017-02-15 20:40
Interesuje mnie stanowisko montera instalacji solarnych, mam już spore doświadczenie tylko interesuje mnie jakie stawki macie? Jakie umowy są podpisywane może jest jeszcze cos co warto wiedzieć idąc na rozmowę
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2017-02-16 08:24 [pracodawca]
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego z rekruterem prowadzącym ten projekt tel. 789 498 642 lub do wysłania aplikacji na stanowisko montera instalacji solarnych na adres rekrutacja@apvector.pl Oddzwonimy w celu omówienia szczegółów oferty. Pozdrawiamy.
2
Karol 2017-02-23 11:04
Mam bardzo dobre wspomnienia ze współpracy z AP Vector , wyjazd do Francji był bardzo udany nie tylko pod względem finansowym ale pod każdym innym. Mam jedynie uwagi do zachowania ludzi, którzy chyba nie do końca wiedzą po co jadą i później są rozczarowani.
1
Weronika 2017-02-28 14:26
Zastanawiasz się dlaczego wybrać AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.? Wiele ciekawych informacji możecie znaleźć w zakładce 'Dla pracownika' - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,874753,0,0,dla_pracownika Pomocna? :)
2
Paweł 2017-03-05 19:48
Pracuje już kilka lat. I powiem że Firma jest dobra i ogółem dba o pracowników. Jedynie problem w pracownikach bo sami nie wiedza czego chcą i oczekują. Przyjedzą taki po raz pierwszy i ma wymagania większe niż Francuz. Każdy przecież przechodził przez rozmowę kwalifikacyjną każdy dogadał warunki i każdy widział umowę przed podpisaniem. Ale jak Świeżak na wszystko się zgadza i wszystkiemu przytakuje byle by wyjechać. Nakłamie w CV a potem na miejscu pyszczy.
Powiem tak badzie sami uczciwi bo firma jest uczciwa i dba o pracownika. Z doświadczenia wiem że kilka osób odbiera w firmie telefony 24h i zawsze pomorze. A niektórzy pracownicy pomagają jak trzeba.
2
Paweł 2017-03-05 20:01
Przez te kilka lat co pracuje we Francji spotkałem się z innymi firmami. I mniej więcej mam wyobrażenie jak inne firmy - agencje płacą i dają warunki wyjazdowe.
Więc do tych wszystkich co tak marudzą i narzekają mam taką prośbę.
1 Pokażecie mi lepszą firmę niż Vector?
2. Pokażecie mi firmę która uczciwie wypłaca godziny nadliczbowe 25, 50 czy 100%?
czy na koniec kontraktu wypłaca 10% premii?
Wiec moje rada jeszcze raz rozmawiajcie uczciwie podczas rozmowy kwalifikacyjnej i nie bójcie się zapytać o szczegóły. Z dośfiatczenia wiem że pracownicy Vectora naprawdę są przyjaźni i nas rozumieją i zawsze pomagają.
3
Weronika 2017-03-06 09:19
@Paweł dobrze czytać takie pozytywne opinie!
3
damian 2017-04-21 15:49
nie ma sensu tam pracowac
Feliks 2017-04-25 19:20
AP Vector to agencja pracy w kraju ale również za granicą. Myślę, że dobre opinie są zasłużone.
1
Michał 2017-04-25 21:16
Damian a coś więcej powiesz? bo po Twoim wpisie nic nie można dowiedzieć się
Feliks 2017-04-29 12:48
Mogę jedynie potwierdzić dobrą pracę AP Vector . Polecam
1
Zostaw swoją opinię o AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.