AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.

Poznań

Opinie o AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.

tomson 2013-02-27 08:09:30
Przyzwoita firma.Kasa zawsze na czas.Warunki mieszkaniowe ok.Na zaliczke też mozna liczyc.
1
były pracownik 2013-09-05 20:51:01
Pracowałem z tą firmą prawie dwa lata we Francji i było wszystko ok. Kasa zawsze na czas a nawet przed czasem I zawsze tyle ile miało być
7
olo 2014-01-03 20:42:46
słuchaj z kasą na start to różnie zależy w jakim zawodzie napisz mi to ci odpisze bo wiem ile płacą w różnych zawodach ja miałem premie podwyżki też miałem warto naprawdę jechać uczciwa firma jeśli pojedziesz jako elektryk to uważaj na(usunięte przez administratora)nigdy mu nie ufaj a ta agencja zatrudnia tylko polaków
3
dam 2014-01-17 12:17:01
Witam mam ofertę na montera konstrukcji stalowych z tej firmy i chciałem się dowiedzieć czy warto zaczynać z tą firmą i ile można wyciągnąć na kraju
3
Pawel 2014-05-22 23:13:02
Witam
Ja pracuje jako monter wentylacji w tej firmie ponad rok. Kasa jest zawsze nigdy z tym problemu nie było. Co prawda są jakieś małe minusy (jak wyplata z ZL a nie w E) Ale Firma dba o pracowników i zawsze można zadzwonić do dziewczyn z biura które zawsze z chęcią pomogą
Paweł 2015-01-17 21:39:01
Witam
Dostać się ciężko liczą się układy i kto z kim hmmm "rozmawia"
Kasa 9.54 e wypłacane w zł i samemu trzeba odprowadzić od tego do Francji podatek.
Pierwszy wyjazd na koszt firmy późniejsze pokrywasz sam.
3
Marcin M. 2015-02-03 22:54:16
Firma jest bardzo dobra polecam serdecznie wszystkim którzy chcą pracować w uczciwej firmie. Pomoc we wszystkich sprawach biurowy,wszystko idealnie zrobienia.A Pani Kasia wspaniała kobieta oby takich pracodawców na rynku było więcej
damian milewski 2015-04-06 22:07:53
POLECAM dobra rzetelna firma 100% wypłacalna, koszty przejazdu Cię nie obchodzą, ubranie robocze, obuwie też, zaliczki nie ma problemu, zawsze odbierają telefon, już tam nie pracuje, ale jak Pani Kasia do mnie zadzwoni to walę jak w dym.. podrawiam
1
gosc 2015-06-20 13:00:48
szkoda czasu
2
Kuba 2015-06-27 18:23:49
Do Damian Milewski Skoro jest Tak super a Ty jesteś na telefon Pani Kasi... To czemu nie pracujesz? czyżbyś nie dawał rade czy pracy nie maja?
A wyjazdy potrącają w formie zaliczek od wypłaty. "Pomoc we wszystkich sprawach biurowy" a próbowałeś załatwić coś z Iza? lub rozwiązać sprawę podatków we Francji? bo w tym roku 3 razy poprawiali PITy bo źle je wystawiali Pozdrawiam
Jak macie jakieś pytania to piszcie
1
elektryk 2015-07-21 21:38:41
praca ok, kasa też jak się dogadasz tak jest. Pracowałem 4 lata i wszytko było w porządku.
Andrzej 2015-09-11 10:00:10
Paweł,
Ciekawa opinia - zwłaszcza, że Vector zawsze mnie informował o wszystkich wejściowych informacjach. Pracuję dla nich kilka lat (zorganizowali również pracę mojej żonie w Poznaniu). Zdarzały się wyjazdy 2,3 tygodniowe i bardzo długie. Nigdy nie było żadnych problemów. Agencja zapewnia mieszkanie plus wynagrodzenie więc o co Tobie Paweł chodzi? O to, że przez kilka tygodni dzielisz z kimś pokój? Bo szefowa nie odebrała telefonu? A nie można zadzwonić do centrali? Mam zupełnie inne doświadczenia (pracowałem i pracuję na kilkunastu różnych kontraktach) i polecam. Tak jak zapewne większość chłopaków na kontraktach.
Damian 2016-03-08 22:21:58
Tak na umowe o prace Ale na miesiąc góra 3 miesiące z możliwością wypowiedzenia. Więc o stabilności nie ma co mówić :)
Damian 2016-05-13 18:22:23
Kiedyś pomagali rozliczyć się we francji. A teraz żadają za to opłaty i to nie małej bo 100 euro albo radź sobie sam :( Robi się coraz gorzej każą płac za coraz więcej rzeczy
1
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2016-06-07 10:05:25 [pracodawca]
Dzień dobry. Bardzo proszę o telefon na nasz nr ogólny 61 663 00 11, nasza recepcjonistka połączy Pana/Panią z rekruterem odpowiedzialnym za tą ofertę. Pozdrawiamy.
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2016-06-10 11:47:14 [pracodawca]
Oferta jest skierowana do osób, które są chętne do przyuczenia. Docelowo z nowych pracowników Klient chce zrobić specjalistów poprzez szereg szkoleń . W razie zainteresowania prosimy o CV na rekrutacja@apvector.pl. Pozdrawiamy
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2016-07-06 09:53:11 [pracodawca]
w tej konkretnej Firmie szkolenia z zakresu obsługi maszyn. Szkolenia są we Włoszech średnio 2 tygodnie w miesiącu do momentu wdrożenia. Oczywiście jest lojalka na konkretny okres obejmująca kwotą koszty wyszkolenia przez Firmę. Chętnie odpowiemy na więcej informacji poprzez kontakt z naszą recepcją 61 663 00 11.
edi 2016-08-01 13:08:42
witam prosze opisać jak wygląda sytuacja pomiędzy pracownikami we francji chodzi o elektryków czy są jakieś konflikty pomiędzy pracownikami
Monter 2016-09-13 10:12:22
Wiecie może czy aplikują na stanowisko monter wentylacji? Mam doświadczenie i pracowałem juz na tym stanowisku we Francji 1,5 roku
Ok 2016-09-13 10:54:24
Ok
darek 2016-10-04 09:09:02
Pracowałem dla firmy vector we francji,warunki mieszkaniowe ok,brygadzista okropny,kazdy próbuje podlizywac sie brygadzisci aby miec lepiej
3
juri 2016-10-05 09:57:00
Brygadzista ściagnął sobie syna do pracy,ani jeden ani drugi nic nie robi a kasa leci,a reszta ludzi musi robic na 2 zmiany,tak sobie teraz wymyslili ,człowiek nic w domu nie zrobi,obiad o 21.30 je,niewyspany,chory,co raz gorzej sie tu robi,a tak było pieknie na początku.francja 2016
3
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2016-10-06 12:43:41 [pracodawca]
Dziękujemy serdecznie za uwagi. Spróbujemy zainterweniować w tej sprawie.
Prosimy o informację o jakie miasto chodzi w tym przypadku.
Jesteśmy wdzięczni za przesyłanie nam feedbacku, gdyż obecnie mamy około 180 pracowników we Francji i nie wszystko do nas dociera, a w miarę możliwości może będziemy w stanie rozwiązać problem.
Pozdrawiamy.
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2016-10-06 12:47:58 [pracodawca]
Panie Grzegorzu, oferta pracy w magazynie w Gądkach jako magazynier. Poniżej więcej szczegółów.

Prace magazynowe polegające na roznoszeniu prasy na terenie obiektu magazynowego- OD ZARAZ
- Gądki koło Poznania

Oferujemy:
- 3-miesięczny okres próbny, po którym przejście na UMOWĘ O PRACĘ
- Wynagrodzenie 1800 zł netto/msc
- Zmiany nocne 18-2 (od niedzieli do czwartku)
- Przyjazne warunki, miłą atmosferę

W razie zainteresowania zapraszamy do przesłania CV na adres rekrutacja@apvector.pl.
Pozdrawiamy serdecznie
Nikos 2016-10-19 21:42:29
Jakie są warunki we Francji jeżeli chodzi o elektryków bo dostałem ofertę pracy pomoże ktoś chodzi mi o warunki pracy ,mieszkanie i ogólnie jaka jest atmosfera
Miękko 2016-10-19 22:17:34
Widzę takie ogłoszenie 11zł/h netto - Praca w magazynie z prasą - Gądki i zastanawiam się czy magazyn jest ocieplany, czy mozna pracować zimą i czy sprzęt jest okej
AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. 2016-10-28 11:45:20 [pracodawca]
Praca polega na roznoszeniu prasy po zamkniętym obiekcie biurowym, więc temperatura jest stała. Jeśli miałby Pan więcej pytań proszę dzwonić pod nr 61 663 00 11 lub pisać na adres rekrutacja@apvector.pl
Pozdrawiamy
tom 2016-11-10 08:32:43
witam jak wygląda tam praca jako monter wentylacji bo słyszałem ż dużo ludzi rezygnuje z twgo stanowiska sam znam 2 jest ażtak ciężko???
Daro 2016-11-11 10:51:20
Witam, j.w-jakie warunki pracy jako monter wentylacji -Francja?ile faktycznie godzin pracy? Jakie warunki mieszkaniowe? No jak z atmosferą?
Czekam na jakieś sensowne opinie,pozdr
Pracownik "pomocnik montera" 2016-11-21 22:12:49
Daro płacą na umowie 10 e minus podatek minus jakieś 100 e na mieszkanie minus koszty wyjazdy i zjazdu (tylko pierwszy wyjazd gratis). Plus 10% premii na koniec i jakiś dodatek żywieniowy. Mieszkanie zależny jak trafisz czasem fajny Gite(agroturystyka) czasem kemping bez neta. Atmosfera jak na wyjedzie niektórzy pija, niektórzy spokojni ale ogółem da rady wytrzymać (no chyba ze trafisz na kogoś kto chce się dowartościować i udaje szefa zespołu takich kilku jest). Wielki minus że związku z nowymi przepisami unijnymi dają jako pomocnik montera wiec świadectwo pracy jest do du.... Wielki plus że płaca i to uczciwie nigdy nie czekałem na pieniądze. 10 można iść w ciemno do bankomatu.
Jak są jakieś pytania to zadawać
1
Pracownik "pomocnik montera" 2016-11-21 22:15:47
Godzinowo zależy gdzie trafisz ale od 39 do 41 tygodniowo
1
Zostaw swoją opinię o AP Vector Sp. z o.o. Sp. K. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Vector Sp. z o.o. Sp. K.