brak logo

Albert Hijen

Oostzaan

Opinie o Albert Hijen

anonim 2010-03-07 03:56:29
trwa promocja w albercie;;;;;[usunięte przez moderatora] daje za darmo,zgloszenia prosze kierowac do [usunięte przez moderatora]?!!!!!!!!!!!!
Pracownicy Albert 2010-03-07 14:32:17
wszyscy wiedzą że [usunięte przez moderatora] nie muszisz się ukrywać wszyscy i tak wiemy ze to ty piszesz a promocje zrób sobie sama na [usunięte przez moderatora] w toalecie bo tylko to umiesz robic [usunięte przez moderatora]
anonim 2010-03-07 16:18:55
tak ,oczywiscie masz racje
Przygoda 2010-03-09 23:37:47
Co łączy każdego [usunięte przez moderatora] powiem wam pieniądze i zazdrość i chęć bycia lepszym od drugiego...Ci co przyjechali w innych celach to uważam za normalne a jest takich kilka osób nie bede mówił kto i co bo to nie ładnie. A z dostawanie kontraktów to chyba polityke zmienili bo pewien chłopak z Bunnika dostał kontrakt nie za to że w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] właził i był szybszy niż wózek lecz za to że potrafi dobrze jezyk i jak miał problem to go wyjaśniał, co duża wiekszość polaków ma problem.. Przytakują jak pieski i udają że rozumieją.
Pozdro :)
tomasz 2010-03-10 17:12:12
a co sadzicie o [usunięte przez moderatora],ale tak szczerze???!!!!
Anonim 2010-03-10 18:34:15
[usunięte przez moderatora] jest wpożądku duzo ludzi jej zazdrości a wiadomo ze za zazdrością idą ploty [usunięte przez moderatora] nie zmieniaj sie i nie patrz na te głupoty co piszą:)) Dozobaczenia w pracy a ode mnie taka myśl w sumie do tej osoby co piszę a co myślicie o........ [usunięte przez moderatora]
aaanooomin 2010-03-10 19:08:47
Czego zazdroszczą [usunięte przez moderatora]?? Przystojnego mlodego meza ?? oczywiscie to ironia:)
Sebastian 2010-03-10 20:06:34
Kiedyś pracowalem w albercie ludzie byli spoko i atmosfera takze. Teraz czytam to forum i widze że zachowuja sie jak szczury jeden drugiego by zagryzl.Cenic mozna tylko te osoby kroe sie podpisaly wlasnym imieniem. [usunięte przez moderatora]
Maecin Halasa 2010-03-10 20:45:58
[usunięte przez moderatora] nie rozpisuj się tak na tym forum bo idziesz na czeroną tak jak piszą
anonim 2010-03-10 21:58:57
ludziska co wy robicie nie bylo tego forum to bylo w porzadku a z chwila gdy on sie pojawiil to gnoicie wszystkich pracownikow poczawszy od [usunięte przez moderatora](ale jego to trzeba [usunięte przez moderatora] tak jak jego rodzinke bo slowo honory on jest odpowiedzialny za atmosfere w albercie on zaszkodzil duzo ludzia ktorzy mu sie sprzeciwili i inne rzeczy ktore zrobil zeby dostac kontrakt)a skonczywszy na [usunięte przez moderatora] nie wiem jak teraz ale za moich czasow byla zajebista i nie moge nic zlego na nia napisac jest w pozo [usunięte przez moderatora] NIE PRZEJMUJ SIE TYM CO NA CIEBIE PISZA POPROSTU BADZ SOBA POZDRAWIAM
[usunięte przez moderatora]
ireneusz 2010-03-10 22:01:38
zastanawiam sie dlaczego komus [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiacie i podpisujecie sie anonimowo badzcie odwazni i podpiszcie sie imieniem pozdro
a....a.... 2010-03-11 11:23:07
Ludzie jesteście [usunięte przez moderatora], sami na siebie piszecie, wymyślacie historyjki, jak [usunięte przez moderatora] mógł się podpisać i napisać ma swoją dziewczynę, śmieszni jesteście, a to że [usunięte przez moderatora] to każdy wie, spotyka się poza pracą z [usunięte przez moderatora], a tak naprawdę każdy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jej obrobił od A do Z,bo ona z każdym każdym każdego obgadała i jej się wydaję ze ona jest fajna, najlepsza a ona sama sobie pisze posty, że była i jest fajna, kto ją lubi niech się podpisze imieniem i nazwiskiem, jak tak bardzo ja lubi, to to jest [usunięte przez moderatora]
MAGIK 2010-03-11 14:44:46
ZGADZAM SIĘ [usunięte przez moderatora] NAPEWNO NIKT JEJ NIE LUBI ON SOBIE TYLKO WMAWIA ZE KTOS JĄ LUBI ;) NO CHYBA ZE TURASY BO ONA [usunięte przez moderatora] POZDRO DLA RESZTY NORMALNYCH LUDZI
duży 2010-03-11 21:25:25
a własnie sie mylisz bo to [usunięte przez moderatora] wciąż ma lewe nicki na naszej klasie wchodzi pod innymi loginami na dzudze konta on najwięcej pisze na tym forum jest [usunięte przez moderatora] tak jak jego dziewczyna tylko ze ona nie wie ze on jak jest chory jezdzi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale moze sie przekona co to za koles jest [usunięte przez moderatora]
luta 2010-03-12 23:55:35
ale [usunięte przez moderatora] ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widzisz [usunięte przez moderatora] powodzenia w zyciu oj przepraszamy informatyku a jeszcze raz cos napisz to czekka cie prezent:)))))))
MG 2010-03-13 00:34:11
Jestem po raz pierwszy na tym forum ;) Ogolnie panuje "familijna atmosfera" no... success naprawde .....!
gawrony, wróble, wrony, przepiórki, dzięcioły 2010-03-13 17:12:07
Przygoda - 2010-03-09 23:37:47

Co łączy każdego [usunięte przez moderatora] powiem wam pieniądze i zazdrość i chęć bycia lepszym od drugiego...Ci co przyjechali w innych celach to uważam za normalne a jest takich kilka osób nie bede mówił kto i co bo to nie ładnie. A z dostawanie kontraktów to chyba polityke zmienili bo pewien chłopak z Bunnika dostał kontrakt nie za to że w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] właził i był szybszy niż wózek lecz za to że potrafi dobrze jezyk i jak miał problem to go wyjaśniał, co duża wiekszość polaków ma problem.. Przytakują jak pieski i udają że rozumieją.
Pozdro :)

haha nie brońcie [usunięte przez moderatora] swojego przyjaciela [usunięte przez moderatora] kiedyś był inny a przez was stał się taki [usunięte przez moderatora] jak wy, co może i wy jeszcze dostaniecie kontrakt za to, że tak zajebiście i tak dobrze umiecie język - haaa, [usunięte przez moderatora] na swoją wiochę do Polski, a nagle wam się kontraktu zachciało...., [usunięte przez moderatora], bo myśli, że otrzyma kontrakt dzięki niemu, a jej [usunięte przez moderatora] cały rok wszystkim na [usunięte przez moderatora], a jest 1000 razy jeszcze gorszy niż on,wieki mi to ideał [usunięte przez moderatora] pokolei na wszytskich, wszytskowiedzący wieśniak,,,,;
anonim 2010-03-13 19:23:35
Czytam te rozne smuty, i sam juz nie wiem czy w tej pracy "wzorem" jest dla was ten co zapierd... jakby mial? placone na akord od przebytego metra, zeskanowanego produktu, [usunięte przez moderatora] kolegi/zanki, obrobienia komus? [usunięte przez moderatora] czy tez ten sprytny ktory mozliwie malo robi, oby tylko zarabiac euracze a generalnie ma gleboko w [usunięte przez moderatora] ta firme, wie ze to tylko praca... moze miec inna...

Wg mnie, wszyscy ktorzy w pracy lub tu na forum mowiapisuja rozne wrogie opinie o wspolpacownikach wlasnie PZEGRYWAJA albo juz PRZEGRALI (przynajmniej czesciowo) swoje zycie... bo zamiast sie zajac soba, szukac mozliwosci rozwoju (zmiana pracy, nauka jezykow lub nowego kursu, zawodu), rozwijac zainteresowania, lub tez po prostu dla wlasnego komfortu jak najprzyjemniej spedzac czas w pracy na ktora przynajmniej narazie jestescie skazani itd, itp. to zyjecie plotkami, pomowieniami, szyderstwami...

Chcecie sie dowartosciowac bo [usunięte przez moderatora] was ze nic nie znaczycie. stad te wyzwiska, itd. bo wydaje sie wam ze jestescie lepsi a moze i nawet rzeczywiscie jestescie ale niedobra firma Albert nie dala wam kontraktu a wy jak naiwne dzieciaczki mysleliscie ze swiat jest sprawiedliwy...

W koncu sam kontrakt.. naprawde tak wam zal [usunięte przez moderatora] sciska ze ktos tam ma ten swistek, niby wiecej pieniedzy o doslownie pare euro i gwarancje na nudna monotonna prace ktora wykonczy kregoslup,a dziewczyny przerobi na "babochlopy"? To jest zwykla nieambitna, nierozwojowa, fizyczna, nudna praca w otoczeniu glownie zalosnych, wscipskich, podlych dwulicowych ludzi.

Wykorzystujecie to smutne jak [usunięte przez moderatora] forum do ulzenia swoim osobistym ambicjom, dosrania komukolwiek kto jest od was lepszy, obrzucenie blotem dziewczyny bo jest najladniejsza w firmie,albo z kim mieliscie jakis zatarg. Zalosne, tchorzliwe, objawiajacece wasz defetyzm zachowanie, ktore udowadnia, ze to iz ktos dostal kontrakt, albo ma wiecej godzin, albo lepsze auto, itd, itp. BOLI WAS JAK DRZAZGA W [usunięte przez moderatora].

[usunięte przez moderatora]
anonimek 2010-03-13 21:19:14
ale ktoś ma przemyślenia - filozof jakiś, pewnie [usunięte przez moderatora] to napisał
orden picken 2010-03-13 21:34:51
[usunięte przez moderatora] jest za tepy i prosty glupiec zeby takie cos wymodzic i napisac kazdy wie ze to tepy poliglota glupi jak trep
anonim 2010-03-14 03:34:29
no...oo..."o co kaman'' szczera prawde pisze ;)
[usunięte przez moderatora]
Mciej Zelazny 2010-03-14 17:10:05
Taki sobie czytam co piszecie i sie bardzo ciesze ze takich ludzi jak wy nie ma w polsce,nieudacznicy ktorzy nie mogli nic osiagnac w kraju wyjechali za latwym pieniadzem wyszydzani i wykorzystywanie prze wiatrakow za pare euro.
Niedlugo to sie pozabijacie za pare euro i dobrze.
anonim 2010-03-17 12:32:26
I tu masz 100% racji.Nie szanujemy sie w kraju a
za granicą to już wcale.Rosjanie,litwini czy inne
narodowości nie pozwola sobie na robienie krzywdy
swoim rodakom.Wszyscy trzymają się razem tylko nie
polacy!!!!!!!!!! Za granicą polak polakowi wilkiem
a nie daj Boze jak któremuś powiedzie się troszkę
lepiej.Wtedy to z daleka czuć tą nienawiść tą
zazdrość!!!!!!!!!!!!Wstyd mi za naszych
:(:(:(:(:(:(:(.Ale to sie chyba nigdy nie
zmieni.Czemu dajemy sobą poniewierać?? Czemu nie
mamy za grosz honoru ?? Gdzie nasza duma
narodowa??!!!Chyba zamieniliśmy ją na euro
:(:(:(:(
ss e 2010-03-17 12:59:52
Byłem za granicą i tam polacy są kawałami(usunięte przez administratora). Nie da sie tego inaczej okreslic, kopią dołki pod każdym byle by tylko sobie napchać kieszenie jak najwiecej, wiec może to nie jest patriotyczne ale człowiek jest człowiekiem i jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
nyu 2010-03-17 13:04:06
Temat mogę podsumować w prosty sposób, na tyle znam holenderski, że siadając do autobusu, czy pociągu i spotykając Polaka mówię do niego po holendersku, słysząc telefon nie odbieram go, bo się wstydzę mówić po polsku przy ludziach. Wszystko przez to jaką nam opinię wyrobili nasi "rodacy". Najpopularniejsze sformułowania to "qurwa", "mam >>>qurwa" i oczywiście robią co chcą, jakby byli u siebie. Komuś może się to wydawać dziwne, ale wstydzę się tego skąd pochodzę, bo miałem przypadki, że rdzenni Holendrzy poznając, że jestem jednak Polakiem kończyli dyskusję i dziwnie się gapili.
Nie rozumiem, jak można być tak ograniczonym, żeby iść przez miasto i co drugie słowo wymawiać "qurwa" i przy tym drzeć japę na całego. A podobno poziom edukacji u nas wysoki... ale chyba nie kultury, choć Polska istnieje dłużej w Europie niż Holandia...
anonim 2010-03-17 14:50:36
Jesli chodzi o powyzszy kawalek "Busje vol met Polen"- Busik pelen Polakow- jest stary jak swiat lub jeszcze bardziej.Probka typowego "disco niderlando" nie posiada wcale przeslania rasistowskiego.Jest odzwierciedleniem funkcjonowania szerokiej grupy buitenlandse gastarbeiders pracownikow gosci z zagranicy.Ludzi ktorzy w wielu przypadkach skuszeni mozliwoscia zarobku trafiaja pod skrzydla nieuczciwych biur posrednictwa pracy gdzie przepelnione "chatki" i wlasnie te busiki - pozostawiaja wiele do zyczenia.Polacy mimo tego,ze rynek pracy otwarto juz jakis czas temu stanowia nadal "egzotyczna grupe". Nadal w mniejszych miastach podczas np.zalatwiania spraw urzedowych mozna spotkac sie z zaskoczeniem (pozytywnym najczesciej).W nieszczesnym busiku z teledysku umieszczono tym razem Polakow poniewaz obywatele innych narodowosci (Turcy,Marokanie etc.)ktorzy masowo osiedlali (i osiedlaja) sie w Holandii spowszednieli niczym tzw. strippenkarty.

(usunięte przez administratora)
były pracownik 2010-03-19 09:22:16
(usunięte przez administratora) to zaglądaja na to forum szukać niusów :)
Oczywiscie nie macie własnego życia,zajęcia więc chcecie podgladać innych :)
Co forum sie (usunięte przez administratora) i nie wiecie co teraz ze soba zrobić?
za duzo czasu wolnego macie?..i co z takim czasem robić?tak to jest jak sie jest (usunięte przez administratora) i nie ma sie hobby czy innego interesujacego zajęcia się sobą :)
No ale próbujcie reaktywowac forum może sie doczekam jeszcze jakiś niusów na swój temat bo po mnie jeszcze nie pojechaliście a z ztego co widze to przychodzi na każdego czas wczesniej czy pózniej :( Cóż póki co trzymam kciuki.

Pozdrawiam wszystkich normalnych czyli nie sa to pozdrowienia dla tych co sie tu najczęściej udzielali :)
inlogen 2010-03-20 10:09:14
ludzie nie piszcie tych glupot nudzi wam sie to do (usunięte przez administratora) zeby znalazla wam zajecie
lb 2010-04-03 14:10:27
już powstaje profesjonalna strona specjalnie dla was a nie jakieś głupia tablica ogłoszeń gdzie każdy każdego opluwa i psuje atmosferę w pracy
anonim 2010-04-05 12:37:55
Nie pisz ze każdy każdego opluwa bo ja nie znizam sie do poziomu wiekszosci i nie wylewam tutaj swoich żali.Nie uogólniajmy.
Mimo wszystko pozdrawiam :)
z bokowca widać 2010-04-28 12:29:12
coście sie dowalili do tej (usunięte przez administratora) -przeciez jest pracowita ,komunikatywna lubiana przez wszystkich timliderów i reszte obcokrajowców- a moze gul wam wszystkim lata ze jej do piet nie dorastacie (usunięte przez administratora) a te drugie zwłaszcza .zajmijcie sie innymi sensacjami np (usunięte przez administratora)to niezly temat i ta jej wiesniarska kolezanka (usunięte przez administratora) szmat..y mysla ze sa gwiazdy a sloma z butow wystaje
anonimek 2010-04-28 12:36:59
ta slyszalem ze ta (usunięte przez administratora) to konfidentka w biurze .chlopaki co z nia mieszkali mowili ze do biura latala codziennie donosic a sama sluzbowym autem wycieczki po holandi robila i do swojego fagasa holendraka-(usunięte przez administratora) jezdzila.mysli (usunięte przez administratora) ze daje sie (usunięte przez administratora) to moze sie w pracy wozic jak wozek inwalidzki...he he he pozdro (usunięte przez administratora)
co tam??? 2010-07-04 10:49:04
noo, co tam w tym zafajdanym albercie.? tak spokojnie ze nic nie piszeta????
VIRTUB 2010-07-26 19:19:28
Czesc wszystkim szukam pracy chcialem dowiedziec sie cos wiecej o pracy w Albert Hijen - Albert Hijen De Meern Holandia czytalem opinie i nie sa za ciekawe czy praca warta uwagi ? jakie zarobki
i jak sie wrazie zatrudnic .
albert 2010-09-13 11:27:40
znajdź ale lepiej nie w albercie poważnie
anonim 2011-11-16 00:37:22
Szkoda czasu na Alberta, to co czytałem na forum to tak nadal jest, owszem jeszcze robię, tylko mam nalane na wszystko. Moje zdanie to (usunięte przez administratora), i tego nie mogę znieść poniżają się i szmacą żeby tylko (usunięte przez administratora) lizać Holendrom
anonim 2011-11-16 01:35:16
Pracuje w Albercie krótki czas i już wiele słyszałem, więc jak ktoś ma jakieś pytania o pracownikach to chętnie napisze, jest tego dziadostwa sporo, wstyd że Polacy tak się zachowują dla tych z.j.e.b.a.n.y.ch paru Euro :/
już wolny 2011-12-23 19:43:47
(usunięte przez administratora) co tam jest za bagno większego nie widziałem całe szczęście że byłem tam tylko chwile bo wstyd mi jest za Polaków
wyrzucony z alberta 2011-12-23 20:00:38
(usunięte przez administratora)y , szok dobrze że już nie nie jestem w tej firmie, liczą na lżejszą prace tam Polacy 90 % to śmiecie i nie udacznicy życiowi co za pare euro dają się(usunięte przez administratora) i tak są traktowani jak śmiecie hehehe
Były pracownik 2012-05-15 00:10:41
A ja się z chęcią wypowiem na forum, aby przestrzec przyszłych pracownikow. Praca nieadekwatna do wynagrodzenia... Idzie się dorobić garba badz innych schorzeń. Jeszcze gdyby szacunek panował wsród polaków, to dałoby się przezyć. Ale prawda jest taka, ze rozni ludzie wyjezdzaja do pracy za granicę, nie chcę nikomu ublizać, ale czesto są to ludzie z roznych srodowisk spolecznych rowniez i patologicznych.. I jak taki \\\"patolog\\\" złapie pracę za kilka euro na godzinę, to cieszy się, jakby Pana Boga za nogi chwycił i dlatego tez zrobi wszystko, by tą pracę zatrzymać, czesto posuwając się do nieetycznych czynów takich jak np. kłamanie czy lizo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo... Mialam do czynienia wielokrotnie z takimi ludzmi i dlatego przestrzegam- ograniczone zaufanie do wszystkich, nigdy nie wiadomo w kim drzemie diabeł...
chcąca niezecydowana 2012-07-27 14:22:16
słyszałam o tej pracy od znajomej , chciałabym usłyszeć jakąś obiektywną opinię na temat miejsca pracy a także samej pracy . Z tego co piszecie to nie jest za ciekawie ale nie poddaje się i proszę niech ktoś szczerze napisze czy nadal tak jest jak to wczesiej było opisywane ? Czy warto zostawić tu wszystko i zacząć pracę w Albercie. Czy warunki pracy , zakwaterowanie i ludzie z którymi przebywacie spelniaja wsze normy i da się żyć na poziomie w normalny nie uderzający w godność człowieka sposób ?? Proszę o jakąś opinię w tym temacie.
1
1234 2013-04-25 16:17:50
Chcę się dowiedzieć jak jest teraz z atmosfera, jakie sa zarobki, na ile zmian się pracuje.
Krysia 2014-08-26 09:57:29
jade tam we wrzesniu:) maja dobre opinie:)
kapibara16@o2.pl 2014-10-20 19:36:18
Ludzie, to wszystko zależy jak podchodzicie do pracy- jedni marudza, ze ciezko, inni nie maja zadnych problemow. przyjecia sa praktycznie caly czas, creyfs i adecco oglaszaja sie w necie, wzmozony okres przyjec akurat teraz widze, ale czemu to nie wiem, bo ludzie przyjezdzaja grupkami, a potem siedza na domkach, bo akurat nie ma teraz duzo pracy... ale to sie zmienia i nie mozna nic przewidziec. na pewno warto zaryzykowac, atmosfera, ludzie, warunki- wszystko jest naprawde ok, przynajmniej na mojej zmianie. Zmiany sa 3, a stawka na poczatek ok. 9 euro, o ile nie jestes na wiekowce. Ja pracuje juz ponad 2 lata i jestem bardzo zadowolona- oczywiscie do Polski juz nie wracam :p
aktualizacja 2014-10-28 19:19:13
Jeżeli chodzi o creyf's i pracę w AH to w tym momencie życzę powodzenia i kariery w nowo tworzącym się obozie pracy :) Bajki, obiecanki i tylko prawo zmusza ich do nie używania siły wobec pracownika. Każdy jedzie za granicę w poszukiwaniu pracy i dobrych zarobków ale mało ludzi pamięta o szanowaniu siebie samego jak i szanowaniu "mnie" przez przełożonych. W AH ogólnie atmosfera różna ale raczej plusowa [pomiędzy pracownikami], biuro wyżej wymienione dba o Ciebie puki jesteś nowy/a i na stawce wiekowej bez fazy B :) W biurze kompletnie nie idzie niczego załatwić o ile ktoś nie liże du.. U team liderów jest to samo, a im mniej dajesz sobie pozwalać tym bardziej starają się sprowadzić Cię do parteru. W moim przypadku skończyło się to nie przedłużeniem umowy i pokazaniem im 4 liter tak jak oni mi to okazali w chamski sposób bez podania ŻADNEGO powodu. Jak ktoś chce dorobić to spoko ale mało kto względnie normalny popracuje tam dłużej. NIE JEST TO REGUŁĄ ale o kontrakcie można zapomnieć, warunki przyznania kontraktu są oczywiście jasno sprecyzowane jeżeli chodzi o znajomość języka i stosunek do pracy. Moje ostatnie doświadczenia pokazują, że już język angielski na poziomie konfidenckim i ogólne nieróbstwo daje szerokie możliwości. Dla sprostowania powtarzam jeszcze raz, że to nie jest reguła i pracuje tam kilka osób [Polaków i innych narodowości] na kontrakcie, którym dałbym własne dziecko pod opiekę. Ogólnie gdyby firma zadbała o pracowników nie o maksymalizację zysków i minimalizację kosztów kosztem pracowników było by ok. Co tyczy się jeszcze biura pracy "C" to radzę uważać i kontrolować swoje solarisy, sprawdzać stawki, dodatki i przepracowane godziny, nie wspominając o płacy za mieszkanie biurowe. Warunki i kwoty niby są jasne i sprecyzowane ale na tyle zapętlone, że potrafią zrobić człowieka na kilka euro, centów co w ogólnym rozrachunku daje większe kwoty niż myślicie, no chyba że ktoś woli pracować dodatkowy dzień charytatywnie i dać zrobić się w przysłowiowe bambuko. Jest szereg spraw jakich nowi pracownicy nie dostrzegają, ponieważ fałszywie miłe prośby liderów kończą się nadgodzinową pracą, której nie zawsze chciało by się wykonywać nie dając w zamian NIC poza poklepaniem po ramieniu. Czyli zostając kilka razy po godzinach na prośbę przełożonego nie licz, że kiedyś będziesz mógł o coś poprosić TY -chyba, że udajesz idiotę, liżesz du.. lub konfidentujesz. Także radzę nie przejmować się rolą, nie ulegać i starać się o większy szacunek kolegów z pracy niż przełożonych czy biura, bo z o odwzajemnieniu szacunku od tych dwóch ostatnich można zapomnieć. Tylko tyle mam do powiedzenia, żeby nie pisać wypracowania, nie pytajcie starszych pracowników o szczegóły, bo i tak wam nie wiele powiedzą. Zresztą na palcach jednej ręki....ilu ich zostało.

! ! ! POZDRO DLA DZIADKA SEBY ! ! !
1
mies 2015-01-31 19:25:54
nie wiecie moze jakto wszystko wyglada - prosilbym bardzo o informacje w tym temacie - mam ostatnio za duzo pecha w zyciu i nie wiem za bardzo juz gdzie szukac pracy - sprawdzam kazde mozliwe miesjce. co do pracy szefa, kazdy mysli ze to taki latwy kawalek chleba a to trzeba wszytko ogarnac- cale towarzystwo. to nie takie proste
mies 2015-01-31 19:30:24
nie wiecie moze jakto wszystko wyglada - prosilbym bardzo o informacje w tym temacie - mam ostatnio za duzo pecha w zyciu i nie wiem za bardzo juz gdzie szukac pracy - sprawdzam kazde mozliwe miesjce. co do pracy szefa, kazdy mysli ze to taki latwy kawalek chleba a to trzeba wszytko ogarnac- cale towarzystwo. to nie takie proste
mies 2015-01-31 19:32:49
nie wiecie moze jakto wszystko wyglada - prosilbym bardzo o informacje w tym temacie - mam ostatnio za duzo pecha w zyciu i nie wiem za bardzo juz gdzie szukac pracy - sprawdzam kazde mozliwe miesjce. co do pracy szefa, kazdy mysli ze to taki latwy kawalek chleba a to trzeba wszytko ogarnac- cale towarzystwo. to nie takie proste
karolina 2015-02-26 09:27:23
Pracowalam dla Creyfsa w tym albercie i jesli chodzi o biuro to zawsze wszystko sie zgadzalo i zawsze sie otrzymywalo pomoc, a Ci co narzekaja to pewnie na to zasluzyli, jak konczylam prace to bylam przerazona troche jacy nowi ludzie sa przysylani z pl.... a jesli chodzi o sam Albert to fakt, praca jest ciezka, norme podniesli ale to przez jednostki ktore sie wywyzszaly i pokazali ze da sie szybciej,wiec jak 1 czy 2 osoby potrafi to reszta tez. Ludzie na poczatku milutcy, ale od 1 dnia gadaja za plecami, dziewczyna ktora przyjechala sama to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taka opinie uslyszalam 2 dnia.
mxas 2016-05-19 21:33:35
aga, praca w marketach akurat nie jest zbyt dobrze opłacana. Podobno nikogo nie potrzebują i to się teraz nie zmieni
Zostaw swoją opinię o Albert Hijen - Oostzaan
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albert Hijen