brak logo

Litz Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe

Poznań

Opinie o Litz Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe

weteran 2011-03-12 02:08:16
pracując w tej firmie od dłuższego czasu mam raczej mieszane uczucia, zarobki dostateczne, które nie są miarodajne do godzin pracy jak i jej jakośći,atmosfera wokół nienajgorsza wszystko zależy od tego gdzie traficie,wynagrodzenia na czas
komar 2011-04-12 10:52:17
I paliwo maja tanie szczególnie w Szczecinku
Mycha 2011-05-03 06:39:46
Ja kupowałem tanio wiele razy ROPE w Szczecinku od Rudego faceta z litz co ma srebrną terenową Toyote ale u niego tylko churtowo po 400 litrow
anonim 2011-06-14 04:02:40
Pracowałem w tej firmie na płace nie narzekam, kto co sobie wynegocjuje to ma i kasa na czas. Gorzej z realizacją robót to jest żenada syf i ubóstwo. Nie zagęszczają niszczą wszystko co im stanie na drodze, byle by rure zakopać.
weteran 2011-10-05 13:15:52
a jak zwolnicie sie z pracy, to zrobią z was oszusta, złodzieja, i nie zapłacą wynagrodzenia ani ekwiwalentów
pracownik 2012-01-13 12:42:57
pracowałem w tej firmie i niestety nie mam dobrego zdania, jak cie zwolnią bo firma się konczy to już nie wypłacaja wynagrodzenia mlody [usunięte przez moderatora] mysli ze wszystko jemu wolno..jako szef jest beznadziejny, odradzam każdemu tą firme bo podupada a mlody moze tą firme tylko dobić bo na szefa sie nie nadaje!!
2
xpimp 2012-04-03 09:23:10
Litz szuka operatorów maszyn, Z racji iż nie mam pracy, zgłosiłem swoją kandydaturę. Nie mogę znaleźć konkretnej ich strony, tylko w googlach pokazało że maja siedzibę w Stanowicach na lotnisku.Z tego co wnioskuję, chcą wejść na rynek wrocławski albo już weszli, lecz wiem że szukają operatorów maszyn.
Czy posiada ktoś info jakim sprzętem dysponują?
drops 2012-04-03 20:16:42
LITZ = TRAGEDIA I KŁOPOTY DLA PODWYKONAWCÓW
damian 2012-05-23 12:19:31
Robiłem w firmie litz 5 lat jako operator i maszyny mają git
1
pilot 2012-06-25 21:06:05
Nie płaca na czas .bałaganiarze, zle się chyba w firmie dzieje
BRZESZCZYK 2012-06-27 13:14:05
JA PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE OK.ROKU.DALI MI WYPOWIEDZENIE W MAJU TEGO ROKU I DO DZIŚ CZEKAM NA WYPŁATĘ.CHYBA TRZEBA IM ZAŁOŻYĆ SPRAWĘ BO INACZEJ SIĘ NIE DA.
ZAUFANY 2013-01-22 17:25:13
Wszystko w tej firmie to jeden wielki pic na wodę fotomontaż! Szef zwykły (...). Jezdzi na wakację, a ludziom pieniędzy przez 2 tygdnie nie wypłaca, bo nie ma go w kraju, a póżniej nie ma księgowej... NO LITOŚCI ! DNO MUŁ I WODOOSTY - ładnie to ujmując. Terminów też nie dotrzymuje, zaczyna jedno, póżniej przenosi ludzi aby skończyli drugą system pracy tragiczny !
rychu 2013-02-07 18:42:08
tak jest ok
szczególnie jak zatrudniają kierownictwo gazowe z Inowrocławia
dzidziuś 2013-11-22 12:56:30
Co wy firma zawsze płaciła na czas no może jak przypadał weekend to wypłaty przychodziły ok 14-tego. Roboty zawsze było dużo z tego względu, że co chwile były po kimś poprawki. Szkoda, że dziadek zrezygnował bo synuś tą firme (usunięte przez administratora) Maszyny mają wporządku niekture są starsze jak kobelco i nowsze jak doosan czy case. Koparko-ładowarki też maja niezłe. Szkoda, że mnie zwolnili lubiłem tą firme. Nawet miła atmosfera.
Adaś 2014-04-26 20:04:08
Litz zmienia siedzibę czy upadł?
obserwator 2014-05-02 17:20:37
W miejscu firmy litz jest Fresh market, chyba zmienili branże działalności.
Nick 2014-05-20 23:54:24
Litz jest obok freshmarketu, wejście obok.
janeczek 2014-05-24 20:05:18
"czy to miejsce istnieje" nie rozumiem pytania.
W każdym razie w miejscu gdzie był Litz można kupić mandarynki na promocji, a tam gdzie siedziały kadrowe jest stoisko z alkoholem.
xxxx 2014-07-23 20:19:42
ŻENADA umowy śmieciowe 1600 brutto i premia 500% której nigdy nie widzisz jak się zwolnisz to nie ważne ile godzin robiłeś dostaniesz 1200 zł masakra nie idźcie tam bo zawsze was oszukają
romanek 2014-08-13 17:29:38
firma litz jeszcze istnieje?
xxx 2014-08-27 23:20:29
pracowałem w tej firmie jeden wielki syf.fałszywi ludze i najlepsz tekst KUMPEL jak kiedy kolwiek usłyszysz słowo kumpel od operatora to o wiecej nie pytaj he
mikulik 2015-01-10 13:57:16
Zastanawiam się dlaczego nikt nie wypowiada się w temacie pracy w LITZu. Może nie ma tam zupełnie rotacji i rekrutacje nie są potrzebne? Jeżeli jednak ktoś niedawno zdobył u nich pracę to mógłby się pochwalić tym co i jak u nich funkcjonuje. Zastanawiam się jak najłatwiej w razie czego przejść rozmowę kwalifikacyjną.
PanCham 2015-02-18 18:24:58
Wielu z Was ma różne poglądy na temat Firmy. Ja byłem zadowolony z pracy w LITZ. Pamiętajcie, że firmę buduje nie tylko jej właściciel ale i pracownicy.
xxxxx 2016-09-13 21:29:57
Koniec firmy litz
2
oij 2016-09-18 22:12:29
No skoro do podstawy doliczają jeszcze benefity socjalne, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. W końcu tacy inżynerowie automatycy to wiadomo że mają dużo obowiązków do spełnienia. Wiecie jednak czy wypłata jest u was terminowa? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Litz Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Litz Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe