brak logo

zakład mechaniki maszyn "Womech"

Rzeszów

Opinie o zakład mechaniki maszyn "Womech"

pracownik 2013-02-25 12:02:18
Witam.Chciałbym zapytać jaka panuje atmosfera na zakładzie pomiedzy pracownikami itp,i jak z zarobkami na produkcji.Dziekuje za info
gggigi 2014-09-16 11:35:08
DNO,NIEPOWAŻNI LUDZIE...
GG 2015-05-05 18:57:55
Mało płacą,zero narzędzi,inwestycji w sprzęt. Pracują tam bardzo dobrzy fachowcy,robią poważne roboty praktycznie niczym,ale niestety się ich nie szanuje. A przy takim podejściu, szczególnie Pani Szefowej będzie kiepsko.
T 2015-06-15 18:56:28
Ja już chwilę pracuje i jak dla mnie jest ok. Narzekają ci ,co za darmo by chcieli kasę brać.
azar 2015-06-28 15:09:57
Było ostatnio ogłoszenie na wytaczarza i frezera,napiszcie jak w tej firmie sie pracuje pozdro
klop 2015-07-05 13:40:16
LIPA CHŁOPIE,JAK CHCESZ TYRAĆ ZA GROSZE TO IDZ,ALE PAMIĘTAJ ZE MUSISZ ROBIĆ NA WSZYSTKIM I UMIEC WSZYSTKO.
golo 2015-07-16 17:35:46
TRZEBA TAM DUŻO UMIEĆ ŻEBY TAM PRACOWAĆ,PORADZIĆ SOBIE Z TRUDNĄ ROBOTĄ BEZ NARZĘDZI,ZA to DOSTAJESZ 2 TYSIACE
klient 2015-07-29 17:23:03
szkoda mi tych fachowców co tam pracują, brak słów dla szczebla zgarniającego sałatę..ZERO WIEDZY O BIZNESIE metalowym.
LOL 2015-08-03 20:03:24
POTWIERDZAM,ludzie tam pracujący to solidni fachowcy,ale firma ,zarządzanie -dno.
Po drugie pracują na maszynach sprzed kilkudziesieciu lat. W narzedzia sie nie inwestuje nic. A od ludzi wymagają cudów. PARODIA.
b 2015-09-25 06:40:50
Chyba sam "womech" to pisał. Co za bzdury, maszyny sprzed 50 lat, a robota pod cnc. Praktycznie żadnych narzędzi niema i raczej nie będzie. Płacą tyle co pomocnikom na budowie a do tego wszystko trzeba umieć. A do tego patrzą jak na złodzieja że kradną wszystko,jakby tam było co ukraść. Kupa złomu. Pracowników jacy by nie byli traktuje się jak zło konieczne. Kamery ,obserwacje ,karty zegarowe w firmie gdzie jest kilkunastu pracowników. Cyrk. Pozdrawiam byłych wspolpracownikow z womech.
bobo 2015-09-28 18:02:50
są ogłoszenia,tokarzy,frezerów,wytaczarzy. nie rozumiem tylko jednego,po co im nowi ludzie zamiast starym dać lepiej zarobić? mają dobrych kilku fachowców co potrafią na każdej maszynie robić(mam tam dobrego znajomego).
opłaca sie zatrudniać nowego zamiast podwyższyć stawkę kilku ludziom?
wszyscy by byli zadowoleni,robili by z chęcią po godzinach,gdyby wiedzieli że dobrze zarobią.Nie rozumiem takich pracodawców.
olo 2015-09-28 19:21:39
,,,,adam,,, kim jesteś? Pewnie z womechu bo tak cukrujesz ile firma istnieje. Wyczuć to na kilometr. Jeśli szukasz pracy to idź tam i się zatrudnij a nie pytaj tutaj. Jeżeli umiesz dobrze toczyć wyłączać frezowac dlutowac szlifowac wiercic i montować to pracujesz obrazu. Dostaniesz na konto najniższą plus kilka stowek extra.
kazik 2015-09-30 05:31:55
Witam. Jestem frezerem wytaczarzem z 30 letnim stażem, z Rzeszowa ale nawet nie myślę żeby tam iść bo womech ma zle opinie w Rzeszowie. Ogłoszenia są w nowinach i z tego co wiem robota jest trudna i słabo bardzo płacą. Popieram przedmowcow że lepiej mieć 5 bardzo dobrych ludzi i dać im zarobić niż mieć 15 ludzi i słabo płacić. Miałem kiedyś działalność i tak robiłem. To jest selekcja. Dobrze opłacony pracownik ma całkiem inne podejście, ale pseudo pracodawcy z Rzeszowa jeszcze długo tego nie będą wiedzieć. Pozdrawiam.
bobo 2015-10-29 07:10:14
O widzę że tu spory ruch się zrobił. Jeśli chodzi o emerytów to z tego co wiem większość tam pracujących nie jest młodych ale są naprawdę dobrymi fachowcami,a bez takich niestety firma nie istnieje. Jeśli chodzi o nadgodziny to pracuje ten kto chce lub tego potrzebuje. Nie sztuka zarobić 4 tysiące za 300 godzin w miesiącu. Mówiłem o tym że fachowcom trzeba zapłacić dobrze bo za jakiś czas tokarza frezera czy wytaczarza znaleźć będzie ciężko. Już jest ciężko. A roboty coraz więcej,nie tylko w Rzeszowie ale gdzie indziej też. Ogólnie mówiąc jak się komuś źle płaci to pójdzie tam gdzie jest lepiej. Koniec kropka.
jkkkkk 2015-11-11 18:58:50
Chłopie możesz robić 300 godzin ale chyba sie przeliczysz bo w tym miesiacu nie wypłacili za nadgodziny.
bronek 2015-11-19 06:41:27
No nie wyplacili nadgodzin potwierdzam. Kupa roboty terminy gonią przez szefostwo. Jak przed świętami będzie to samo z kasą to po sylwestrze mowie dość i spadam gdzie indziej.
anty bronek 2015-12-08 06:40:00
Stawki dobre? Zapraszamy żeby każdy ocenił sam. Wracając do nadgodzin to zostały wyplacone po kilku dniach zaległych. Zobaczymy co będzie przed świętami. Chłopaki mieli dużo nadgodzin ale odjebali kawał roboty w listopadzie. Powinno szefostwo to docenić ale szczerze wątpię ze tak będzie bo znam ich kilka lat dobrych. W innych miesiącach mogą być jakieś opóźnienia w wypłatach ale na święta powinno być wszystko nawet z nawiązką za zrobiona grubą robotę. Ja bynajmniej tak bym do tego podszedł gdybym miał pracowników. Wesołych Świąt.
dziki 2016-01-28 06:29:49
Dali pare groszy na święta ogólnie lipa bez nowego narybku ta firma długo nie pociągnie. Dziadki wiecznie robić nie będą. Młody nikt nie przyjdzie a jak juz to szybko ucieknie. Trzeba dużo wiedzieć i umieć żeby tu robic. A najważniejsze ze niema na czym i czym. Narzędzia USSR. Parodia.
lopez 2016-02-09 06:40:14
Kicha ze względu na brak narzędzi sprzętu i kasy. Ale tak jest u takich prywaciarzy niestety.
T.L. 2016-03-03 20:48:14
Dziadek lubi brąz
T.L. 2016-03-03 20:56:29
Firma spoko. Zarzadzanie dno. Szef ok. Szefowa,nawet nie piszę bo niechce bluźnić. Zarobki jak w całym Rzeszowie czyli dno. Premia według widzimisię,na papierze najniższa. Niedługo będą w czarnej dupie bo kilku chłopaków juz jest w trakcie szukania innej pracy. Kamerki wszędzie a i tak złodzieje grasują. Niewiem co kradną bo wszystko ma tam 50 lat...a resztę sobie dopowiedzcie...
pozdrawiam.
fifek 2016-03-28 11:06:52
Chłopu mówią,idz na urlop bo niema roboty,chłoip sie zgadza a za tydzień dowiaduje sie że jest na bezpłatnym i jak nie bedzie nadal roboty to go zwolnią.
po pierwsze pani Szefowo,na urlop bezpłatny pracownik powinien wyrazić zgodę na papierze.
Słoma z butów wyłazi,nie trzeba mówić komu.
1
fifek 2016-04-27 06:23:34
Pracuje dlugo. Główny problem jest taki że niema czym robic i na czym. Wiele osób? Ci którzy robią na maszynach umieją dosłownie wszystko. Na kazdej maszynie. Jednym słowem fachury. O takich dzis bardzo trudno. Prawda jest taka ze pracują bo jeden czy drugi ma blisko lub niewiele ma do emerytury. Ewentualnie dorabia juz do emerytury. Inaczej by tam nie pracowali. O zarobkach nawet nie wspomnę bo to śmiech i wstyd się przyznawać. Te fachurki zarabiają gora 2 tysiące. Gdzie takie zarobki w tych czasach? Niedługo załoga sie bedzie powoli wykruszać. Tyle wiem z samego środka.
jakiś 2016-05-05 20:12:11
Dlaczego piszecie anonimowo?
boicie sie czegoś?
wszyscy mądrale a nikt japy normalnie nie otworzy.
pedro 2016-08-03 06:28:48
Cyrk i żenada,brak roboty chyba dlatego ze za drogo wszystko chcą. Szpachlowanie i malowanie maszyn? Parodia. Zamiast zainwestować przynajmniej w dwie dobre maszyny. Przy takim zarzadzaniu i sprzęcie roboty nikt wam nie bedzie dawal.
bbb 2016-08-03 14:27:56
kolega 2016-08-08 09:11:42
To oni dają Ci pracę i utrzymanie dla Ciebie i Twojej rodziny, a Ty ich w internecie opisujesz. Jak Ci tak zle to sie zwolnij. Ty chyba z tego co opisujesz to nie jestes żadnym fachowce. Tylko tacy jak ty potrafia bzdury opisywac, poniewaz o prowadzeniu firmy nie maja bladego pojecia. Jak Ci tak bardzo zle to co Ty tam jeszcze robisz? Tak naprawde to jestes tam od roboy a nie od myslenia.
lol 2016-08-19 19:10:19
Ja tam pracowałem,najbardziej ucieszył mnie dzień w którym nie musiałem tam wracać...
Burczymucha 2016-08-20 06:40:51
"Setl"-jak maja kogokolwiek zatrudniać skoro nie maja roboty to po pierwsze. Po drugie "zawodników" nie znajdą bo ich niema,a nawet jakby to nie przyjdą za takie pieniądze. Po trzecie nic się tam nie rozwija i nie bedzie rozwijać chyba ze zainwestuje sie w sprzet.
"Kolega"-to pracownicy dają utrzymanie pracodawcom. Wiec pracownik który coś potrafi powinien być w dzisiejszych czasach dobrze traktowany i oplacany.Z tego co wiem mieli kilku dobrych fachowców to się ich pozbyli. Chyba nie istotne dlaczego tylko ciekawe gdzie znajda następnych,to tamci napewno pracują gdzie indziej. Ale to ich juz problem. A dziadki tez wiecznie robic nie będą...
"Lol"-Niemam nic do "womechu" chociaż tez tam pracowalem dość dlugo. Nie bylo wcale tak źle jak tu niektórzy piszą.
Wysyp ostatnich opinii tutaj to najzwyczajniej wpisy samego womechu,tak to widzę. A w intrenecie można wpisywać swoje opinie (w ramach rozsadku)nikt nikomu tego nie zabroni. Amen.
Burczymucha 2016-10-19 20:26:46
Nie sa doceniani ogólnie. Przykład. Taki womech. Pracują dziadki. Albo maja blisko albo malo do emerytury albo dorabiają do emerytury...i tak zostanie do końca womechu....ale to sa fachowcy. Młodszych którzy cos potrafia ze świecą szukać... Są. Znam takich. Ale za dwa tysiące nie przyjdą i tyle... Dwa tysiące to się w biedronce zarabia a nie chlop który umie na każdej maszynie robić. Śmiech na sali. A na koniec dodam.... Ale to jest podkarpacie i rzeszow. Długo jeszcze się nic nie zmieni. A do wpmechu to powiem. Kupcie ze dwie solidne maszyny bo az wstyd. Pozdrawiam.
Burczymucha 2016-10-19 20:28:10
Nie sa doceniani ogólnie. Przykład. Taki womech. Pracują dziadki. Albo maja blisko albo malo do emerytury albo dorabiają do emerytury...i tak zostanie do końca womechu....ale to sa fachowcy. Młodszych którzy cos potrafia ze świecą szukać... Są. Znam takich. Ale za dwa tysiące nie przyjdą i tyle... Dwa tysiące to się w biedronce zarabia a nie chlop który umie na każdej maszynie robić. Śmiech na sali. A na koniec dodam.... Ale to jest podkarpacie i rzeszow. Długo jeszcze się nic nie zmieni. A do wpmechu to powiem. Kupcie ze dwie solidne maszyny bo az wstyd. Pozdrawiam.
beza 2016-10-19 20:30:05
Oczywiste jest, że dbanie o przyjacielskie stosunki z pracownikami sprawia, ze lepiej wypełnia się wszystkie zadania.
Zostaw swoją opinię o zakład mechaniki maszyn "Womech" - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakład mechaniki maszyn "Womech"