brak logo

Pasta e Basta

Oleśnica

Opinie o Pasta e Basta

Negatyw 2009-10-07 13:08:45
Nie polecam! Totalna strata czasu.[usunięte przez moderatora] ( usunięte przez administratora )obiecuje złote góry, umowe o prace, system pracy zmianowy a okazuje sie, że płaci za pierwsze 2 tygodnie pracy po 3pln netto i nie daje umowy o prace tylko zlecenie a pracowników ma za nic, były przypadki, ze jak ktos rezygnował po tygodniu to nie wypłaciła ani złotówki tłumaczac sie, ze przeciez nie było podpisanej umowy. Restauracja funkcjonowała od 9 wrzesnia a jesli ktos ma ochote sprawdzić to od poniedziałku tj.5.10.09r jest zamknięta. Powód? Wszyscy pracownicy podziękowali jej za współprace i nie było komu robic. Nikt nie chce aby go [usunięte przez moderatora] wodzono za nos i manipulowano. Pozdrawiam i jeszcze raz powtarzam- OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
kelner 2010-02-02 14:16:10
Zmieniło się szefostwo i zasady współpracy, już można wejść do środka i nie omijać łukiem.
lola 2010-08-01 18:59:13
Szefową nigdy nie była ( usunięte przez administratora ) widac ,ze nie masz pojecia o tym lokalu.
Edek 2010-08-05 11:14:17
żarcie tak ostre , ze sie nie da jesc-porażka!!!
anonim 2010-11-19 13:56:24
Na pierwszy rzut oka wydawa?????a si????? ca?????kiem przyjemn????? \"jad?????odajni?????\", mi?????y wystr??Â?j.
Jednak kilka tygodni temu mia?????am w?????tpliw????? przyjemno?????????? zje?????????? obiad w tej pseudo restauracji. Zam??Â?wi?????am bitk????? z dodatkami, niezbyt ?????wie??Â??????. Postanowi?????am da????? im jeszcze jedn????? szans????? i co? Sprzedali mi pizz????? ze starym mi?????sem, co????? ohydnego. Okropnie bola????? mnie ??Â?o??????????dek. Zastanawiam si????? nad zawiadomieniem sanepidu.
Poza tym za ka??Â?dym razem jest inna kadra - to nie ?????wadczy najlepiej o tym miejscu.
kelnerka 2016-07-04 08:36:42
Praca w Paście jest w porządku, zarobki są na % czyli dostaniesz tyle ile sam się przyłożysz do sprzedaży, napiwki bardzo fajne - druga pensja. Ludzie zarówno w kuchni jak i na sali są naprawdę w porządku. Atmosfera jest bardzo fajna zdarzają się nerwowe momenty - ale to jak wszędzie.

Wypłata zawsze w terminie, słyszałam o takich co twierdzą inaczej - są to niekompetentni i niepoważni byli pracownicy, którzy chcieli pracować grafik został ułożony i odchodzili w połowie miesiąca mając w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] resztę uczciwych pracowników, którzy wtedy muszą pracować w osłabionym składzie. A kto pracował w gastronomii wie jakie to męczące. Ogólnie podsumowując polecam pracę w Paście :)
kelnerka 2016-07-04 10:06:55
Opinia wyżej nie powinna by tu pomliłam się - dotyczy innego lokalu Pasta&Basta Torunia.
Zostaw swoją opinię o Pasta e Basta - Oleśnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pasta e Basta