brak logo

Elektro-hurt Aleksander Winter

Gniezno

Opinie o Elektro-hurt Aleksander Winter

klient 2012-02-18 21:45
polecam tą firmę pełen profesjonalizm
1
szukający 2012-02-28 22:20
klient - 2012-02-18 21:45:05

polecam tą firmę pełen profesjonalizm
witam wszystkich.jestem handlowcem z dóżym doświadczeniem (10 lat w branży) w chwili obecnej poszukuje pracy (lecz nie chce trafi na cos do bani) ,jednocześnie mam pytanie na tym forum do wszystkich którzy mieli do czynienia z firmą Pana Wintera .czy firma jest w porządku(jak atmosfera
podpowiadam:) 2012-03-09 12:32
NIE POLECAM !!!!!ATMOSFERA BEZNADZIEJNA!!!!!!!!!!!Tylko ELEKTRA i ATe
szukajacy 2012-03-10 21:46
co znaczy zła atmosfera? w każdym oddziale jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .?czy tylko chodzi o centrale?jakie zarobki?jaki system premiowania?proszę o informac!!!!
xxxx 2012-04-16 21:47
ale Winterr chyba nie jest odpowiedzialny za atmosfera pracy na oddziałach!tylko osoby zarządzające oddziałem!jakich zarobków może spodziewa się ph?jakie auta i jaki system premiowania ?jest u was
janek 2013-02-07 14:26
[usunięte przez moderatora] na odziale komorniki niekopetetny, typowy picownik
pracownik 2013-02-07 15:35
popieram [usunięte przez moderatora] to ściemniacz pierwasza klasa
a ja prcuje... 2013-02-11 16:08
Firma jak reszta "prywatnych" .Pracuje od kilku ładnych lat u nich. Jeśli chodzi o oddziały i ich dyr. to jest różnie. Najłatwiej pisze się tym , którzy zostali zwolnieni - oni zawsze wylewają pomuje na swych (byłych) szefów. Na plus [usunięte przez moderatora] to to, że atmosfere mają ok w porównaniu z innymi i co mówić o ich dyr. to trzeba powiedzieć- nie [usunięte przez moderatora] swych ludzi i jak trzeba to ich broni. A widząc dyrektorów w innych firmach i co robią z pracownikami, to duży plus.
janek 2013-02-22 14:50
A JA ZGADZA SIĘ Z POPRZEDNIĄ OPINIĄ - [usunięte przez moderatora] NA KOMORNIKACH "NIE MA [usunięte przez moderatora] POTRAFI TYLKO GADAC- A ROBIC TO NIE
sssssss 2014-01-31 22:09
kończy się powoli EHW tak jak i cały El-plus ...firma w zarządzaniu zatrzymała się z 15 lat temu,brak kompetentnych ludzi,zero poszanowania dla pracownika.(usunięte przez administratora),zero premii,tylko cięcie kosztów,brak lojalności dla producentów .....słoma z butów wystaje ...żenada
2
były 2014-02-02 13:08
(usunięte przez administratora)nie polecam nikomu tam pracy,( usunięte przez administratora ),nie dajcie się nabrać na obiecywanki 100 razy lepiej w AT
1
hans 2014-02-04 22:40
witam wszystkich....mam pytanie .jak jest w końcu w tej firmie ?bo szukają ludzi na Wrocław ...a mają straszną opinie na rynku....proszę o rzetelne informację ...czy to prawda co mówią o właścicielu?
były 2 2014-02-17 08:42
co do tej firmy to dużo można mówić ale tylko złego, znam chłopaka który wcześniej pracował we Wrocławiui babkę z Sieradza i jeszcze kilka osób które tam pracowały i chyba nie ma takiej kasy za którą by chciały po takim potraktowaniu wrócić!!!!! szkoda czasu na wysiłek dla tej firmy, jak nie jesteś potrzebny albo się przeciwstawisz to jesteś zgnojony do 0!!!!!!
2
hans 2014-02-18 23:37
az tak zle?rozumiem ze właściciel ehw nie dotrzymuje słowa, (usunięte przez administratora)jednak chyba to prawda co o nim mówią //szkoda czasu

dzieki
hans 2014-02-21 15:25
LAIK ...to nie jest jedyna opinia jak do mnie dotarła ...wszyscy w branży na terenie dolnegośląska wypowiadają się w bardzo negatywny sposób i to nie tylko byli pracownicy lecz również dostawcy i obecni pracownicy ....nie spotkałem się z żadną pozytywną opinią na temat Elektro-Hurtu ....i właściciela ...NIE MA SENSU ROZMAWIAĆ DALEJ Z TĄ FIRMĄ
1
KARO 2014-02-25 14:48
Widzę jednak, że się rozwijają - to chyba dobrze? Nie słyszę, że nie płacą - to chyba też dobrze? Mają beznadziejny system premiowania - ale czy konkurencja ma lepszy? Może ktoś mi powie, w której firmie konkurencyjnej Elektro-Hurtu warto poświęcić kawałek życia?
1
ehw 2014-02-25 22:16
w ogóle nie ma systemu premiowania!!!tylko obiecują od lat,rozwijają się ?a w jaki sposób\?(usunięte przez administratora)w ludziach,zero premii za nadgodziny!ludzie pracują za najmniejsze krajowe!!!Ze płaci na czas to prawda ale żadnej łaski nie robi
2
znający ow 2014-06-22 21:14
jaki szef-taka firma/jaka firma taki szef/ i aż tyle
Marek 2014-07-11 16:49
Jaką z hurtowni w branży polecacie? Co powiecie o firmach Elektra, Grodno, Nowa France??
boczek 2014-08-12 11:04
Firma godna polecenia, zarobki 1500-1700 na magazynie, tylko nie składać papierów na kierowce, oni mają godziny no limits.
zbyszek 2014-09-12 16:17
Firmy nie polecam.strata czasu.Trzeci Świat.Ludzie którzy są w tej branży wiedzą o co chodzi.nawet nie trzeba nikomu za dużo mówic.tylko jak słyszą EH-W to odrazu jest śmiech.Brak kultury ze strony szefa.słoma z butów wystaje,jak juz to ktos wczesniej napisał.Ludzi ma za nic.
Elektryk z Poznania 2014-11-05 09:13
Witam.
W trakcie współpracy wszystko OK. dobre ceny elastyczne terminy.
Problem zaczyna się gdy współpraca się zawęża.
Została mi wystawiona nota odsetkowa za cały okres współpracy jeśli nie będę dalej kupował będę musiał ją zapłacić. Postępowanie zgodne z prawem, ale nie fair. Wcześniej o żadnych odsetkach nie było mowy.
awizo 2015-02-17 23:04
w sumie wiadomo ze duzo ludzi pisze w emocjach i nie wiadomo co jest prawda a co nie .. a jaki szef jest w tej firmie czy zatrudnia na umowe o prace na cały etat czy na zlecenie tez jest mozliwosc czy dobra jest wspolpraca z pracownikami i mozna liczyc na szkolenie jezeli nie ma sie doswiadczenia pomozecie w tej kwestii?
takisobiepracownikEHW 2015-07-16 22:17
z Faktów powiem tylko że firma jest wypłacalna, a co do zaliczek nigdy nie pytałem ale sądze że nie byłoby problemu.
co do pensji nie napisze ile zarabiamy ale ludzie z zewnatrz (klienci, dostawcy, itp) myślą że zarabiamy dużo więcej.
co do premii to ktoś coś kiedyś slyszał ale nikt nie widzial po za jedna, roczną.
atmosfera ok, w koncu sami ją twozymy.
z Szefem kontakt jest trudny, rozmowa jeszcze trudniejsza, najlepiej jak go nie ma.
Kadra kierownicza w porządku przynajmniej w Gnieźnie.


ale działaj 2016-05-13 17:52
Niestety nie zapowiada się na to, by w najbliższym czasie firma postanowiła przeprowadzić rekrutację @ika.
Zostaw swoją opinię o Elektro-hurt Aleksander Winter - Gniezno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektro-hurt Aleksander Winter