brak logo

Marcin Firma Usługowa Marcin Krasnodębski

Wołomin

Opinie o Marcin Firma Usługowa Marcin Krasnodębski

felek 2012-01-06 20:32:10
a ja polecam tafirme. wszedzie jest podobnie tylko lenie tak pisza ze jest zle ja jestem zadowolony ciężko pracuje ale i mam wypłacalny on jak i jego rodzina polecam dobry pracodawca
3
michu 2012-06-15 12:09:53
Pisałem pisałem i nie wszystko mi się zmieściło :-)
Ale jak coś pytajcie a wszystko wam opowiem jaki był koniec tej bajki
Pozdro
5
potpis 2012-09-02 16:50:49
Ci ludzie co tam pracują to jakieś zięby począwszy od pana w sweterku nawet go nosi w temperaturze 30 stopni buhhaa
pem 2013-03-27 12:31:12
Panowie jeżeli nie podoba wam się praca [usunięte przez moderatora] to zawsze możecie założyć własną firmę.Wtedy będziecie leżeć w domu do góry ... a pieniądze same będą wpływać na konto.O inne rzeczy też nie będziecie się musieli martwić bo podatki,leasingi itp same będą się spłacać.Reasumując jak masz [usunięte przez moderatora] to prowadzisz własną firmę w przeciwnym wypadku to trochę pokory w opiniach.
1
Marek 2014-01-15 14:25:52
Skoro tak bardzo nie podoba Ci się ta praca to dlaczego tu pracujesz?
Ja polecam. Nie mam nic pracodawcy do zarzucenia.
Norek 2014-04-14 06:16:09
No panowie to chyba zbyt mała działalność, żeby od razu zakładać stronę internetową. A tak w ogóle opinię można wyrobić sobie na podstawie komentarzy...
Buja 2014-04-17 08:53:20
Czy ktoś ostatnio z was miał okazję współpracować z firmą pana Marcina? Bo mam do zlecenia zadania w podobnym temacie.
Bobo J 2015-01-26 10:26:19
Ja zobaczę jak sytuacja się rozwinie puki co nie ma lipy
michał 2015-11-16 12:48:34
Witam, A ja uważam że jak ktoś nie oszukuję i sumiennie pracuję będzie zadowolony z Pracy w firmie Marcin. Dziwi mnie fakt że nikt nie piszę o kradzieżach i innych podłościach. Cały czas obrzuca błotem właściciela. Jeżeli jest tu tak nie dobrze to po co tu siedzisz . W własne gniazdo się nie sra :) Pozdrawiam Michał
kuba 2015-11-18 15:56:49
Jaką pęnsje ma kierowca??
2
cenzor? 2016-05-18 13:01:48
i jak tu wypowiadać rzetelną opinię/uwagi o firmie jeżeli dwa posty szeregowego pracownika zostały usunięte? a wyrwana z kontekstu opinia szefa pozostała!!!????
tom 2016-05-19 12:20:12
to jest hurtownia papierosów czy spożywki jakoś nie mogę znaleźć o nich żadnych informacji?
prac 2016-05-23 14:06:18
W hurtowni jest trochę tego i trochę tego, praca solidne 8 godzin oraz zawsze !!! płatne nadgodziny, praca w przyjaznej atmosferze bez zawiści, koledzy zawsze chętnie podwiozą ci towar bliski ich rejonu, szef wesprze soczystym słowem, będziesz zadowolony. Nagrody też się trafią. No słowem nie będziesz wiedział co robić z kasą. Wysyłaj CV i startuj.
wojas 2016-06-22 13:14:25
a ja kiedyś pracowałem urlop był płatny, prywatna opieka zdrowotna, karty sportowe, dofinansowanie do przejazdów -opss to nie ta firma
macio 2016-06-27 11:05:34
"siostra" tak kadzić bratu? skoro będą nowe rekrutacje to znaczy będą / były zwolnienia? skoro chcesz dopiero zacząć u nich pracować to skąd wiesz że to "wielka hurtownia? rodzina z zapłota?
olo 2016-06-28 11:08:01
podejdź do firmy i poproś o regulaminy pracy, regulaminy wynagradzania a zgodnie z KP powinien coś takiego mieć i tam czarno na białym będą BENEFITY co i jak i za co? a potem pochwal się na forum czy zobaczyłeś ten magiczny dokument czy to jak z Yeti wszyscy słyszeli a nikt nie widział?
kak 2016-06-28 11:15:53
olo nie kadził rzeczywiście w Kodeksie znalazłem "Obecnie pracodawca musi liczyć się z obowiązkiem ustalenia organizacji i porządku pracy w zakładzie w formie regulaminu pracy a zasad wynagradzania – w regulaminie wynagradzania"
Jutro podejdę chyba mnie nie pogonią?
waldek 2016-07-18 11:19:47
czy ktoś wie gdzie lepiej płacą hurt. MK czy hurtownia Beata?
waldek 2016-07-19 12:25:32
oni to Beata czy MK ?
mk 2016-08-24 15:10:32
Weź papiery i przyjeżdżaj , kogoś przesuniemy na magazyn , po trzech dniach będziesz wiedziała czy chcesz z nami pracować . Będzie ciężko ale jak pewnie czytałaś są premie i gifty.
okut 2016-09-04 20:32:38
@mk no chyba raczej tak to nie działa, więc jeśli mace jakieś informacje o tym, gdzie można wysyłać swoje aplikacje i ogólnie o rekrutacjach to dajcie znać
Zostaw swoją opinię o Marcin Firma Usługowa Marcin Krasnodębski - Wołomin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marcin Firma Usługowa Marcin Krasnodębski