brak logo

Samfix-Papier

Gdańsk

Opinie o Samfix-Papier

asybejoinne 2011-05-04 11:54:59
SAMFIX (usunięte przez administratora) OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM(usunięte przez administratora)
anonim 2011-05-04 12:07:25
haha od kogo się tam uczyć? tam można się nauczyć JĘZYKA CZESKIEGO - WYKŁADA WŁAŚCICIELKA - nikt nic nie wie :)
anonim 2011-05-04 12:08:08
haha od kogo się tam uczyć? tam można się nauczyć JĘZYKA CZESKIEGO - WYKŁADA WŁAŚCICIELKA - nikt nic nie wie :)
anonim 2011-05-04 12:08:09
haha od kogo się tam uczyć? tam można się nauczyć JĘZYKA CZESKIEGO - WYKŁADA WŁAŚCICIELKA - nikt nic nie wie :)
anonim 2011-05-04 12:08:10
haha od kogo się tam uczyć? tam można się nauczyć JĘZYKA CZESKIEGO - WYKŁADA WŁAŚCICIELKA - nikt nic nie wie :)
były pracownik 2011-09-27 06:21:00
Zdecydowanie nie polecam. (usunięte przez administratora)
Noname 2011-11-27 02:05:46
Witam. Z czego, co czytam o firmie Samfix Papier to opinie są naprawdę podzielone, czy może ktoś opisać jak tam się naprawdę pracuje?
Anonim 2011-12-11 18:12:12
Opinie nie są podzielone, tylko osoby które tam pracowały albo zostały (usunięte przez administratora) albo nie chcą mieć już nic wspólnego z tą firmą a przede wszystkich jej właścicielami. Ludzie tam pracujący lub niepracujący są wykończeni psychicznie, źle traktowani ... i tak by można było długo wymieniać. Niestety mi o polskim prywaciarzu potwierdza się tu w każdym calu.
magazyn 2000 2015-01-25 18:22:32
Ja mam jak najlepsze wspomienia z tej firmy(teraz slyszalem ze sie kicha zrobila) a atmosfere w pracy tworza ludzie.Pracowalem tam 5 lat i naprawde milo wspominam choc bylo to sporo lat temu,swietna ekipa na magazynie i te wypady co miesiac na piwko:)
2
ertyu 2016-05-15 19:58:00
@hit no wiesz co jakas umowa to na pewno jest oferowana pytanie tylko jaki rodzaj czy o prace, zlecenie czy dzielo bo nie wiem..no a jednak to ejst istotne chociaz czesto zarobki moga byc porownywalne
hamer 2016-11-12 19:10:41
Właśnie szukają kierowcy, ich ogłoszenie już dużo mówi o firmie.
- Praca od 8:00 do 17:00, lub dłużej jak trzeba, prace zaczynamy o 7:40
Czyli na dzień dobry 20min za darmo.
- Praca dla osób które są gotowe nosić kartony z towarem, duże i ciężkie na piętra bez windy.
Wnioskuję że nie używają wózków do kartonów i każą kierowcy wszystko nosić ręcznie.
- Praca Cię nie przekonuje, oszczędź sobie czasu, nie składaj CV.
Od razu dyskwalifikują tych którzy chcieli by spróbować. Ktoś kto tam nie pracował nie wie czego się spodziewać.
Przedstawiają się jako firma kołchoz bez kompromisów, masz robić i nie narzekać. Założę się że oferują 1800zł i umowę zlecenie, albo najlepiej wcale.
Zostaw swoją opinię o Samfix-Papier - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Samfix-Papier