brak logo

Indykpol

Lublin

Opinie o Indykpol

taka sobie 2013-08-22 13:24:15
jesli chodzi o wynagrodzenie to nie ma co narzekac mowie to zupelnie szczerze a jesli ktos placze to znaczy ze ma wyksztalcenie magistra i oczekuje zarobkow ponad 2k powodzenia moze sie uda :)
taka sobie 2013-08-22 13:30:27
jesli chodzi o umowe to jest umowa o prace normalna tylko na 4/5 etatu wiec nie zbierzesz kokosow ale jesli chodzi o wynagrodzenie za prace wcale nie jest takie zle jak tutaj pisza nikt nie moze narzekac przy takiej umowie jak zarobi wiecej jak najnizsza krajowa wiec nie sluchajcie tych bzdur to tylko pisza ci co nie chce im sie pracowac takie jest moje zdanie .A praca nie jest lekka przy rozmowie starajac sie o prace slyszy sie to wiec po co pozniej te zale i placz zreszta ktora praca jest lekka jak nie wysilisz miesni do pracy to musisz umysl nie ma pracy ktora nie meczy jak ktos chce zarobic to pracuje a nie czeka na utrzymanie rodzicow :)
1
taka sobie 2013-09-03 09:45:09
jestem zwykłym pracownikiem a nie z żadnego kierownictwa a każdy ma swoje zdanie na ten temat poza tym nikt cie nie zmusza do pracy w tej firmie skoro uważasz się za osobę pokrzywdzona to po jaki ciul dalej komentujesz takie głupstwa śmiechu warte są te opinie było powiedzieć tej osobie jaka jest a nie z podkulonym ogonem zakończyć prace i wypisywać bzdury na forum .Praca jak praca leniom nikt nie płaci zatrudniając się tam nikt ci nie obiecuje kokosów tylko dostajesz umowę do reki i tam jest czarno na białym ile zarobisz a każda praca jest ciężka nikt nie płaci za leżenie. Może ja trafiłam na dobrego majstra co można o wszystko zapytać i wszystko powiedzieć jeśli mi nie pasuje. Przecież to są ludzie jak my maja swoje wymogi ale tez jak jest ciężko przeniesie na inne stanowisko żeby można było odpocząć zresztą bez komentarza mam dość czytania tych bzdur :(
2
SMUTNA 2013-11-13 12:51:51
wiecie co ja też tam pracowała przez prawie rok było ciężko jak cholera wiedziałaś o której zaczniesz prace ale nigdy nie było wiadomo o której skończysz.Zimno okropnie nogi w gumiakach przymarzały do mokrej podłogi szefostwo takie sobie ale nikt nie jest bez wad.Zarobki no cóż najniższa krajowa +premia Ale wiecie co ja tą prace wspominam bardzo miło trafiłam na fajną grupę ludzi pracowałam na DZIELONYM PRZYJĘLI mnie bardzo serdecznie do swojego grona za co jestem im bardzo wdzięczna POZDRAWIAM SERDECZNIE CAŁE DZIELONE
4
mini 2014-05-30 07:41:04
Mam iść do pracy niedługo jak zrobię badania i nie wiem co teraz robić po tym co przeczytałam
2
sady 2014-08-29 17:50:15
Witam czy może ktoś ze Śląska 4 września jedzie do Warszawy na drugi etap rozmów w sprawie pracy na stanowisko Regionalny Przedstawiciel ds Kluczowych klientów?
gucio 2014-08-31 21:39:46
......tak, a na którą masz rozmowy?
1
praca 2014-12-15 19:23:52
prosze napiszczie mi jak się pracuje na ubojni
szukam 2014-12-15 20:10:11
nnnnnnnnnnapiszcie mi jak się pracuje na ubojni, i po ile godzin tam się pracuje, od której godziny zaczyna sie prace
Nowy 2015-01-10 11:18:01
Pracuje od niedawna w biurowcu. Wiem ze ostatni rok był bardzo dobry i w firmie wdrażają zmiany miedzy innymi w zakresie relacji pracownik- pracodawca. Pakiet medyczny jest oferowany dla każdego ( polmed) i pracownik dopłaca 10 zł / mc. Za rodzine jak zrozumiałem trzeba dopłacić 40 zł. Słyszałem ze ponieważ sa związki zawodowe ( które pod byle pozorem piszą donosy do inspekcji pracy) to firma jest non stop kontrolowana. Tak wiec na produkcji jak ludzie zostają to zgodnie z przepisami- albo nadgodziny albo oddanie czasu wolnego. Ja jestem zadowolony- czuć pozytywna energię.
gęś 2015-02-05 19:39:30
Szkoda, że nie na temat, godzin pracy ten komentarz, i pomimo tego, że duży producent to jak pracownicy są traktowani
Bezrobotny 2015-02-18 11:05:26
Szukam pracy, myśle się tam zatrudnic napiszcie mi ile jest zmian do której pracuje sie najdłużej, czy nadgodziny są płatne
asia 2015-03-05 10:59:10
Hej jest ogłoszenie na Specjalista ds. zapewnienia jakości w lublinie wie ktoś co taka osoba robi?
asia 2015-03-05 19:27:23
a ja z zewnątrz jestem,napiszcie co to za stanowisko, co się robi?to praca w biurze jest?
ja z LBN 2015-03-24 13:51:22
Dostałem ofertę do Lublina na "Mistrza dzielenia" - mogli byście mi nieco przybliżyć to stanowisko? :)
kurczak 2015-03-31 09:24:15
tylko grusze i fundusz socjalny. zadnych bonów zadnego kredkowego itd..
riviva 2015-04-06 15:42:10
Witam:) przeczytalam wasze komentarze i mam teraz metlik w głowie. Pracuje aktualnie w jednym z zakładów produkcyjnych w Lublinie na stanowisku kontrolera jakości, ale ze względu na warunki pracy i chęć dalszego rozwoju zawodowego chciałam zmienić miejsce pracy, ale widzę że wszędzie jest to samo. Dostałam propozycje pracy jakoś specjalista ds. Zapewnienia jakości, ale po tym co tu czytam zastanawiam się czy warto w ogóle poważnie o tym myśleć. Napiszcie jak to jest na tym stanowisku?? Obowiązki, zarobki etc.
indyk 2015-04-14 19:07:49
kurcze, zakład robi postępy pracuje się po 8 godzin, od 5,30 do 13,30 i no inne zmiany ale po 8 godzin, polecam zakład pracy
pracownik 2015-05-01 17:33:41
Czy to prawda, że 2 maja w sobote idziemy do pracy, bo ja słyszałem ,że tak, ale nie jestem pewnien, dajcie mi znać
pracownik 2015-05-01 17:36:38
i co z tym 2 maja
1
kuba 2015-05-06 17:07:40
ja tam nie pracowałem
1
kura 2015-05-14 21:01:29
ja nieraz mam dosyć, wracania o rónych porach dnia z tej pracy, może ktos wie o innej pracy, wolnym miejscu
Alik 2015-05-26 10:50:15
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej ( export ). Nie dostałem się i ok - byli widocznie inni bardziej pasujący do wymagań. Dalej pracuję w swojej obecnej firmie i szukam dalej. Człowiek który ze mną rozmawiał to chyba był jakiś psycholog firmowy. Nie przedstawił się - pal licho bo nie musi choć wypada. (usunięte przez administratora)Pytanie tylko - PO CO taka osoba kogokolwiek weryfikuje???? Dla mnie to była strata czasu, bo musiałem kombinować jak się urwać z roboty.
Alik 2015-05-26 13:05:45
Może to był on - wzrost się zgadza (koło 50-tki). Siedział wyraźnie znudzony i głównie gapił się w dół ( widocznie śmiertelnie go nudziłem hahaha). Na moje pytanie czy firma pracuje na ex works na chwilę zamarł a następnie usłyszałem (nie zmyślam) - że jak??????. Uff - ręce mi opadły - widać pierwszy lepszy może bawić się w rekrutację w tej firmie. Z języków mnie nie sprawdzał. Ciekawe dlaczego....Zwykła moja strata czasu. Powodzenia
2
Olo 2015-05-28 13:43:38
Dobre - tez byłem na tej "rekrutacji" w jakimś hotelu pod W-wą. Podobne wrażenia względem tego Pana. Jakiś dziwny ten człowiek. Ale jak pasi firmie.....
praca 2015-05-28 16:18:05
W skład pracowników wchodzą i więźniowie, może Was pytał jeden z nich, nic nie wiadomo?
pracownik 2015-05-28 16:20:57
więźniowie lubią tam pracować i się popisywać no bo ładne są tam dziewczyny
1
tyrak 2015-06-05 10:01:25
Czasami trzeba zostać 30 minut czasami godzinę, ale też czasami wychodzi się wcześniej 15 minut, lub 30 minut. Jest ciężko, niektóre stanowiska są wręcz na granicy wytrzymałości, nie ma lekkich stanowisk dla mężczyzn. (usunięte przez administratora)
pracownik 2015-06-12 19:31:40
Oj nie (usunięte przez administratora) + premie
(usunięte przez administratora) i nie wolno narzekać, bo mówią dobrze, że masz prace
Powodzenia
pracownik 2015-06-12 19:33:07
Czyli ogólne zarobki 1300 do 1500zł
tyrak 2015-06-29 11:54:59
po 8 godzin sie pracuje, nie po 12. Czasami trzeba zostać 30 minut czasami 1 godzinę, ale to się odbiera. Masz wolny dzień jak nazbierasz 8 godzin, albo ci zapłacą za to. Nikt tu nie robi po 12 godzin, mogło się tam zdarzyć jak był jakaś poważna awaria maszyn czy coś takiego. Tyle godzin to możesz zostać jak sam się zgłosisz i o to poprosisz.
indyk 2015-06-29 19:34:12
oj nie na odpadach pracuje się po 12 godzin, w tym zapachu
4
były 2015-07-01 01:32:04
witam mam pytanie czy jesli pracowałem w indykpolu i sie zwolniłem to czy moge jescze raz wrocic do tej pracy?? prosze o pdpowiedz
2
były 2015-07-01 01:36:51
Witam mam pytanie do was czy jesli pracowałem w indykpolu i sie zwolniłem to czy przyjeli by mnie drugi raz do pracy w indykpolu?? prosze o odpowiedz
2
praca 2015-07-28 08:32:12
czy to prawda, że mają podnieść 13 % do pensji za zostawanie ponad wymiar godzin,za godziny nadliczbowe, od kiedy?
praca 2015-09-09 19:14:39
słyszałem że mają być podwyżki w indykpolu
jaro 2015-09-15 20:46:53
Ale większość to mężatki
obserwatorka 2015-10-01 14:28:37
Jedyną rzeczą, która mi się nie podoba w tym zakładzie jest brak kultury i szacunku dla pracownika. Już nie będę pisać o zarobkach ponieważ jest to problem znany wszystkim. Dziwi mnie tylko, że kadra zarządzająca, która przecież reprezentuje zakład, nie potrafi spokojnie i z odrobiną chociaż kultury zwracać się do pracowników. A szkoda, bo to jest "jego i zakładu" wizytówka.
Ewela 2015-10-27 11:38:00
Hej zamierzam złożyć CV w tej firmie może ktoś sie orientuje czy są przyjęcia ? pracuje tam moja znajoma mówi ze ciezko ale idzie wytrzymac interesuje mnie zmiana na noc moze ktoś coś wie?
Ewela 2015-10-27 11:42:56
Matko jestem w szoku czytając wasze opinie che złożyć tam CV rozumie ze jestes pracownikiem tej firmy moze orientujesz się jak jest na nocnych zmianach bo czytając te opinie to jestem przerazona
kogut 2015-11-13 19:44:07
To prawda, następcy nie mogą odstawać, co zrobić trzeba tam pracować, tylko najgorsze, że dają zła reklame zakładowi
praca 2016-01-23 08:09:43
Szukam pracy, powiedzcie mi ile tam jest zmian
praca 2016-01-25 20:11:57
jestem po technologii żywienia, to na co mam szanse, i pytanie czy wezmą mnie na rozmowę jak wyślę cv
4
wiśnia 2016-02-18 23:13:45
Kurde chciałam iść tam do pracy (usunięte przez administratora)a może
coś po nowym roku się zmieniło napiszcie jak coś wiecie
Swat 2016-06-23 10:49:03
Jak znaleźć pracę?Adres w Lubline(intos@i.ua)
bezczelny 2016-06-27 21:47:32
Ciekawe czy zmieniło sie coś w Indykpolu po moim odejściu.
Mam nadzieje że tak.
6
Z48 2016-09-07 20:13:01
firma może i wporządku ale kierownictwo i majstrowie nie ganiają cie po każdym stanowisku pracy aby swoją normę wykonać . NIE szanują wcale pracownika .
Mietek 2016-10-19 12:20:58
Pracowałem na produkcji za przyzwoite pieniądze, zarobki były bardzo zadowalające i co najważniejsze zawsze w terminie. Atmosfera bez spięć. Niestety musiałem zmienić miejsce zamieszkanie. Nowym osobom polecam ! Pozdrawiam
J 2016-10-19 16:53:05
No ja tez musze powiedzieć, że jeśli chodzi o produkcję to jest to naprawdę przyzwoita sprawa, nie wiem dlaczego miałoby być inaczej, generalnie nie ogarniam tematu i chyba na tym polega mój problem, no ale co zrobić, nie można wiedzieć wszystkiego przecież
Operator uboju 2016-11-06 22:25:09
Dajcie spokoj... ja pracuje od polroku i nie narzekam, fakt, praca do latwych nie nalezy, brudna, smierdzaca, ale za to zarabiam ponad 2k. Jak ktos jest rozpieczony i uwaza ze mu za samo bycie pracownikiem sie nalezy, to coz. Niech szuka sobie gdzie indziej :D
Zostaw swoją opinię o Indykpol - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol