brak logo

Unia Interactive

Warszawa

Opinie o Unia Interactive

Ja 2011-10-12 13:40:05
Hahaha dobre! Kto jest autorem? Spoko w tej firmie są jedynie ludzie, którzy przez pracodawców niestety nie są doceniani. Płaca na czas- nie w tej firmie!
1
marko 2015-11-22 14:27:41
Niestety niewiele można dobrego powiedzieć o tej firmie. Zatrudnia ona bardzo nisko opłacanych pracowników, często ludzi bez doświadczenia i kompetencji. Przez to projekty prowadzone są źle i chaotycznie, często na niekorzyść Klienta. Ponadto firma źle traktuje pracowników - oszukuje, nie wypłaca pieniędzy na czas, a jak już płaci to w ratach. Tak naprawdę nigdy nie wiadomo, kiedy otrzyma się wypłatę. Szefowie zatrudniają członków swojej rodziny i to jedyni pracownicy, którzy są doceniani. Jeśli ktoś chce się rozwijać i ma minimum szacunku do siebie to nie jest firma dla niego.
1
xxx 2016-02-01 16:21:11
idę na rozmowę, serio tak źle jest?
uniainteractive 2016-02-08 15:35:18
Reprezentuję firmę Unia Interactive i z przykrością czytam treść tego postu. Abstrahując od negatywnego nastawienia, sporo podanych informacji jest błędnych lub wręcz nieprawdziwych a to stawia pytanie o intencje piszącego. Odpowiadając na przedstawione tezy, pragnę wyjaśnić że w firmie zatrudniony był raz członek rodziny zarządu który po kilku latach przeniósł się na stronę klienta. Bez faworyzmu, normalny układ, po kilku latach zdobywania doświadczenia poszedł młody człowiek w świat. I to zamyka temat członków rodziny. Zarzuty dotyczące nie płacenia na czas czy oszukiwania to już grubszy temat bo łatwo coś takiego napisać i trudno jest się obronić. Mogę tylko podkreślić że firma realizuje swoje zobowiązania w stosunku do pracowników terminowo. W przypadku pilnej potrzeby zgłaszanej przez pracownika, zdarza się iż wynagrodzenie w części zostaje wypłacone przed terminem, żeby odpowiedzieć na potrzebę pracownika. Co do pozostałych uwag to nie ma sensu odpowiadać, uwagi są nie merytoryczne, ogólnikowe i skierowane wyłącznie na szybkie zbudowanie negatywnej opinii.
Jeżeli osoba pisząca te opinie chciałaby bezpośrednio przekazać je do firmy, polecam kontakt mailowy: biuro@uniainteractive.pl
Paulxx 2016-04-18 16:09:20
Wpadłam na pomysł, żeby poszukać informacji o tym co w starej dobrej Unii się dzieje, wchodzę tu i nie mogę uwierzyć. Mi pracowało się tam bardzo dobrze - zarobki takie, na jakie każdy zasługuje, nigdy nie było problemu z pieniędzmi. A do tego fajna atmosfera i dobra energia - wspominam zawsze z uśmiechem na twarzy :)
Mir 2016-04-26 16:00:28
Pracowałem tam jeszcze tydzień temu i nie mam złego zdania :)
Szukają teraz kogoś na moje miejsce (Account Ecexutive) i z tego co wiem rekrutacja przebiega aktywnie bo nawet udostępniłem ogłoszenie i był odzew:) Nie wszystkim się musiało podobać, ale zarzuty typu brak płatności i zatrudnianie rodziny są śmieszne...
1
elson 2016-05-09 16:24:47
Ja tam jestem zadowolony :) Dostajesz to na co zasługujesz, jak prawie wszędzie. Wiadomo, że nie jest to typowa korporacja więc jesteś zauważany przez pracodawców i mają szansę kontrolować każdy Twój ruch, ale jesli jestes w porzadku nie masz sie czego obawiać. Pzdr
1
nik 2016-05-28 00:18:11
Sądze, że pozytywne opinie zostały napisane przez samych przełożonych, albo ktoś na ich proźbe je napisał. Powiem tak, jeśli nie masz ambicji to proszę bardzo pracuj w takiej firmie. Jeśli stać Cię na więcej to nie warto. Firma nie stawia na rozwój pracownika, nie inwetuje w niego - mam nadzieje, że taki argument jest merytoryczny. Co jeszcze? Brak ciekawych projektów i zadań - to chyba nie zależy już od pracownika. Kwestie z wypłacolnością, niestety się zdażały.
2
pax 2016-06-10 16:02:34
nik - każdy decyduję o tym gdzie powinien się pojawić, co robić, pracować i czy jest to dla niego ambitne czy też nie. Rozwój pracownika jak i człowieka wynika również z pobudek samego osobnika, firma w której pracujesz może Cię tylko wspierać. Wszystko zależy od Ciebie. Ciekawe projekty to również kwestia punktu widzenia. Z wypłacalnością nigdy nie było problemu - ale to w moim przypadku, więc nie mam odniesienia. Doceniam Twoje zaangażowanie w kwestii negowania byłych pracodawców, jeśli zawsze tak robisz to pozdrawiam Twojego obecnego szefa :)
2
Zostaw swoją opinię o Unia Interactive - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unia Interactive