brak logo

Biofarm Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Biofarm Sp. z o.o.

Romelo 2015-10-09 14:39:54
Witam czy ma ktoś informację którego dnia jest dzień wypłaty w Biofarm-Poznań Produkcja?
6
aga 2015-10-21 16:18:14
MOGE wiedzieć ile się zarabia na produkcji tak bez nadgodzin chodzi mi o kobiete zwykły pracownik bo sama pracuje na produkcji i zarabiam 2600zł tys złna reke bez nadgodzin bo u nas nie ma plus socjal bogaty mam a lubie sobie porównać zarobki na produkcji do innych firm ja akurat pracuje w branzy spożywczej.
4
Lama 2015-10-26 21:48:02
bylam na II etapie w Poznaniu. Przejechałam 1200 km i nawet nie oddzwonili( ponad 3 tyg). Jak zadzwoniłam zapytać czy wgl pamietają to pani poinformowała mnie ze zaraz oddzwoni po czym nie odezwała sie 4 dni na co znów zadzwoniłam i zostałam po prostu potraktowana jak śmieć. Poziom rozmowy kwalifikacyjnej byl tragiczny, panie rekrutujące nawet nie wiedziały co mówią i wręcz były chamskie. Rozmowa trwała dosłownie kilka minut. Gdy czekałam przed firma widziałam innych którzy także wychodzili dosłownie po 7-10 minutach. Po niepoważne traktowanie ludzi. Nigdy nawet w malutkich prywatnych firmach nie potraktowano mnie tak źle. Dla mnie porażka.
8
adam 2015-11-06 11:23:00
witam,mam rozmowę na przedstawiciela medycznego w związku z tym chciałem się dopytać o zarobki neto na tym stanowisku, chodzi mi o podstawę, czy premia jest realna i w jakich przedziałach, jakie auto ?gps? ile wizyt lekarskich i aptecznych, czy medyczny sprzedaje do aptek czy jest grupa farmaceutyczna? pozdr
15
Inny 2015-11-10 16:34:59
Witam,napiszcie proszę coś więcej o pracy na terenie małopolski,jadę na drugi etap wiec za wskazówki będę wdzięczny, chodzi mi o p.kierownik, czy premie realne miesięczne kwartalne, pozdr
marcin 2015-11-10 22:41:21
Napiszcie coś więcej na temat pracy w Małopolsce, jaka atmosfera w tym regionie, p.kierownik. Dostałem sie do drugiego etapu i chciałbym sie dowiedzieć czegoś więcej na temat tych 30% wypłacanej pensji w premii czy to real czy jakaś fikcja, czy premie sa miesięczne czy kwartalne, pozdr.
Ola 2015-11-16 15:27:23
Witam, mam gorąca prośbę o info zwrotne czy zarobki (podstawa ) 70/30 czyli jest realnie wypłacana w 100 % czy samo 70% ? pozdr
xxx 2015-11-16 19:40:55
w 100% wypłacana
Ola 2015-11-17 09:24:49
Dziękuje za odp.
stefan 2015-11-17 17:07:37
Jest wypłacana....hihihi.... dopóki ktoś w Poznaniu nie stwierdzi że Ci się nie należy( były takie przypadki) lub jesteś na L4.... wtedy zus Ci zabierze i Biofarm...Jesteście desperatami ? czytaliście cały wątek ?
2
~~~~ 2015-11-23 13:37:01
Ile zarabia się w laboratorium?
1
darus 2015-11-24 16:50:34
Nie polecam tej firmy. Obecnie pracują w niej mało kompetentni ludzie, którzy chcą tylko zdobyć doswiadczenie i szybko uciec. I słusznie. Firma bez perspektyw, dla mało ambitnych ludzi. Ciągle sprawdzanie pracowników, gpsy wszędzie zamontowane to nie świadczy dobrze o firmie. Brak zaufania jest mega ważny. Gdyby człowiek nie pracował jak powinien prędzej czy później wyjdzie szydlo z worka. Brak zaufania, ciągła nagonka na pracownika, męczenie testami, maile codziennie, atmosfera niezbyt miła itp. to wszystko sprawia ze nie chce się pracować.Wielu PM z doświadczeniem, wiedzą, kompetencjami uciekło i zostało kilku marnych pracowników, ktorzy próbują podciągnąć firmę. Pracując w niej godzisz się na porażkę z góry skazana. Wizytówka tej firmy daleko spadła na dół. Wstyd się przyznawać że pracuje się w Biofarm firmie przez duże F.
5
Michał 2015-12-04 15:02:05
Ile można zarobić na stanowisku Pf lub PM( jaka podstawa i ewentualnie premia) ,ile wizyt dziennie, jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
5
nick 2015-12-06 12:47:28
Poczytaj sobie opinie od początku to będziesz miał obraz i zrozumiesz sens .
2
Krzys 2015-12-13 20:24:53
Seller dostałeś ta prace? Tez mam zaproszenie na mistrza ale się waham.
gość 2015-12-29 22:50:10
dramat
xXx 2016-01-13 20:43:22
Pojawiła się oferta na Technologa w Biofarm Poznań. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia, wskazówki odnośnie pracy na tym stanowisku w firmie? Jakie wymagania, perspektywy, zarobki? Pzdr.
2
pink 2016-02-03 05:36:07
Beznadziejna firma , nic się nie zmieniło , rotacja i rotacja
1
Praco01 2016-02-19 23:44:12
Żałuję straconego czasu na pracę w tej firmie, miernota do potęgi nastej. Kadra na każdym poziome masakra. Polecam omijać, wyzysk bez zysku.
qba 2016-02-29 18:33:17
znajomości w aptekach się liczą :) itd itp
1
zmm 2016-04-08 21:29:35
W Biofarm za samochód służbowy do celów prywatnych płaci się standardowy podatek i oczywiście koszty paliwa, które rozliczane są co miesiąc. Wynagrodzenie (wynegocjowane) jest podzielone 80% na umowie i 20% jako "stała" premia. Ta "stała" premia nie jest wypłacana w przypadku L4 za każdy dzień choroby proporcjonalnie. Zarobki nie są wysokie, ale to oczywiście zapewne względne. Biorąc pod uwagę warunki utrzymania w Warszawie są wręcz śmieszne. W tym miejscu zaznaczam, iż jestem Warszawianką wychowaną w Warszawie i mam tu własne lokum. W przypadku osób przyjezdnych wynagrodzenie może nie wystarczyć na wynajem mieszkania i koszty użytkowania samochodu służbowego... Firma znana jest ze skrajnej inwigilacji swoich pracowników. Nie polecam. Chyba, że ktoś lubi wspierać branżę farmaceutyczną z dziedziny psychiatrii ;)
1
zmm 2016-04-08 21:30:39
W Biofarm za samochód służbowy do celów prywatnych płaci się standardowy podatek i oczywiście koszty paliwa, które rozliczane są co miesiąc. Wynagrodzenie (wynegocjowane) jest podzielone 80% na umowie i 20% jako "stała" premia. Ta "stała" premia nie jest wypłacana w przypadku L4 za każdy dzień choroby proporcjonalnie. Zarobki nie są wysokie, ale to oczywiście zapewne względne. Biorąc pod uwagę warunki utrzymania w Warszawie są wręcz śmieszne. W tym miejscu zaznaczam, iż jestem Warszawianką wychowaną w Warszawie i mam tu własne lokum. W przypadku osób przyjezdnych wynagrodzenie może nie wystarczyć na wynajem mieszkania i koszty użytkowania samochodu służbowego... Firma znana jest ze skrajnej inwigilacji swoich pracowników. Nie polecam. Chyba, że ktoś lubi wspierać branżę farmaceutyczną z dziedziny psychiatrii ;)
1
Jadzia 2016-04-28 09:51:32
Zarobki PM i PF w Biofarm zależą od negocjacji. Nie należy schodzić poniżej 4 tys. netto.
Na drugim etapie dwie panie mają za zadanie obniżyć wynegocjowaną stawkę na pierwszym o minimum 300 zł tłumacząc tzw. "widełkami"
3
Marian 2016-04-28 11:03:54
Użytkowanie samochodu w Biofarm:
1. Monitorowany jest każdy parametr jazdy samochodem poprzez GPS
a. zabronione jest przekraczanie prędkości 140 km/h
b. gwałtowne skręty, hamowania, przyśpieszania są wykazywane w raporcie działu floty i następnie są odejmowane punkty podobnie jak punkty karne przez policję.
c. nie wolno przekraczać 4 tys. obr. w silniku benzynowym.
d. żeby nie przekroczyć 4 tys. obrotów nie można przekroczyć prędkości 130 km/h
2. Samochody to głownie Skody Octavia 1,4 benzyna + LPG - jest moc i jest codzienne tankowanie :)
3. Prywatnie można zrobić 140 km miesięcznie na koszt firmy. Za resztę potrącany jest z pensji ryczałt liczony za każdy km.
4. Od użytkowania samochodu jest i tak potrącany podatek z pensji do US.
5. za wyjazd za granicę samochodem służbowym jest potrącana kwota za wypożyczenie samochodu.
6
xyz 2016-04-28 16:38:42
to co piszesz jest trochę nie aktualne :) wynagrodzenie jest płatne 100%,
2
jz 2016-04-28 21:10:27
ciekawe, bo nikomu tego jeszcze nie zmienili i nadal jest 70/30
1
ccc 2016-05-01 13:56:02
na cyklówce w ożarowie zmieniali i jest 100%
kicia 2016-05-04 14:20:43
Droga Pani z HR-u a jak ze zwolnieniami grupowymi?
Chodzą słuchy, że po cichutku byleby nie wypłacać odpraw?
2
gosc 2016-05-04 16:52:44
Też słyszałam o zwolnieniach,ktoś coś wie?
xyz 2016-05-09 22:20:56
Potwierdzam to co napisał Marian , flota samochodowa w tej firmie- dno , inwigilacja pracownika,tłumaczenie się z wyjazdów czy oby na pewno były służbowe, tylko 140 km można miesięcznie przejechać prywatnie za resztę km płaci się 0.40 gr za km , dla przykładu w słabej firmie KRKA jest dopuszczone 500 km miesięcznie.Wskazówka dla nowych pracowników przy negocjacji stawki pensji , jak chcecie prywatnie korzystać z tych samochodów , doliczcie 500 + netto , bo będziecie musieli im zwrócić. Samochody przejeżdżone graty , nowe tylko w nagrodę.Są nabory nie ze względu na zwolnienia , tylko rotacje pracowników , którzy sami rezygnują z pracy w tej firmie. Zero zaufania i szacunku do pracowników , już niebawem , nałożą przedstawicielom medycznym opaski na nogi , tak jak więźniom domowym , aby ich inwigilować. Jak jest wybór pracy w innej firmie , to nie ma co tu zaczynać.
8
ola 2016-07-17 14:17:05
Jakie sa zarobki na produkcji kobiet pracujących na 3 zm z umowa na stałe takie co długo tu pracuja bez nadgodzin i sa zwykłymi pracownikami bo słyszałam ze ładnie zarabiają ja pracuje w unileverze i mam 2600zł na reke i socjal fajny a wam zakład tez wam daje np. wczasowe latem bony na swieta itp.
kolo 2016-08-09 15:33:34
Mowa, że oddzwonią to znaczy dziękujemy, tak na przyszłość
Żorża 2016-09-16 11:16:37
Firma o skrajnie rozbudowanym systemie inwigilacji.Kandydatkę(-ta) do pracy sprawdzaja inne REP-y,rozpytując o nią w terenie kolegów z jej(jego) byłych firm(mają te dane z Cv kandydatki).Zarobki jak na wielkośc terenów pracy marne.Premie w zasadzie nierealne.Auta z GPS,140km do dyspozycji, a za koleny km płaci się 40gr......Kpina!!!!.Leki idą u lekarzy tylko wtedy,jerśli ma się budżety,a tu ich nie ma.Jak się nie ma zajęcia albo chce się na chwilę gdziekolwiek przeczekać,to można iśc do Biofarmu,ale na chwilę,bo RKSy sprawdzają wszystko,a tego się zbyt długo nie da wytrzymać.Ktoś pierdnie w Szczecinie,a na drugi dzień czuć to w Rzeszowie.Odradzam.Byłam,to wiem.
4
Zainteresowany 2016-10-08 23:16:33
Jakie wynagrodzenie ?????? Podstawa ?????Pracuje w firmie farmaceutycznej, to co przeczytałam na temat samochodów służbowych to jakaś masakra? Czy tak jest naprawdę bo trudno w to uwierzyć. Też mam gps ale nikt nie sprawdza czy mam 2 czy 6 wizyt, liczy wynik. Pytam bo nie spotkałam Przedstawiciela z biofarmu
2
jan sereceeeeeee 2016-10-17 11:50:23
Witam jak wygląda praca na produkcji operator maszyn i jakie są zarobki złożyłem CV i chciałbym jakieś info
Pozdrawiam
jan sereceeeeeee 2016-10-17 12:22:22
Dzięki za info w obecnej firmie mam 3700 brutto +premia ciekaw jak tu taj jest od ilu się startuje :):) ale zawsze nowa firma w CV
matejko janek 2016-10-18 10:51:31
witam ile zarabiają operatorzy maszyn w Biofarm?
Nikodem 2016-11-02 12:47:50
witam,

pojawiła sie oferta pracy w zakupach. pytanie: jakie zarobki netto? jak atmosfera?
Zwolniona 2016-12-02 22:37:57
NIE POLECAM !!!!!!! JESTEM KOBIETĄ, URODZIŁAM DZIECKO I W TRAKCIE MACIERZYŃSKIEGO ZOSTAŁAM ZWOLNIONA Z PRACY !!!!!! TZN. SKOŃCZYŁA MI SIĘ UMOWA I NAWET NIKT NIE POINFORMOWAŁ MNIE ZE FIRMA NIE ZAMIERZA KONTYNUOWAĆ ZE MNĄ WSPÓŁPRACY !!! PO 6 LATACH ZOSTAŁAM KOPNIETA W DUPE !!!! SZOK !!!!! NAJWIĘKSZA ŻENADA ZE NIE ZNALAZŁ SIE NIKT ODWAŻNY ŻEBY ZE MNĄ POROZMAWIAĆ ! FIRMA DNO ! SZOK I BRAK SŁÓW !!!!!!
11
prawo 2016-12-06 09:32:26
Trzeba sprawdzić z tym samochodem ,czy wszystko jest zgodnie z prawem. Płaci się za prywatne użytkowanie,płaci się za kilometry i płaci się podatek od zapłaconych właścicielowi pieniędzy za km. Ciekawe jak się sprawa przedstawia według prawa , obserwowanie ,włączony gps w czasie prywatnym pracownika i rejestrowanie położenia, idźcie wy do prawnika!
3
dzidzia 2016-12-08 19:24:11
witam
chciałabym złożyć cv na pracownik produkcji na 3 zmiany jak wygląda praca i jakie są zarobki z góry bardzo dziękuję za wiadomość
pozdrawiam
3
arek 2016-12-10 19:27:42
6100 brutto podstawa ph 1,5 roku doświadczenia
1
jjj 2016-12-11 20:01:14
to po 6 latach nie mialas umowy o pracę na czas nieokreslony? jak u nich jest z tym, umowy na jaki czas są zawierane?
tola 2016-12-12 17:06:35
witam czy mozesz mi powiedziec ile zarabiaja kobiety na produkcji pozdrawiam
3
Rozczarowana 2016-12-22 22:25:53
Witajcie ! Byłam pracownikiem w tej firmie niecałe 6 lat !!!!! Nie polecam pod każdym względem !!! Brak szacunku do pracownika, GPS zamontowany dosłownie wszędzie ! Gdyby mogli to "czipowali" by każdego pracownika żeby mieć kontrolę co do sekundy w pracy ! Zero zaufania do pracownika ! O podwyżce zapomnijcie (przez 6 lata nie miałam zadanej) !!! Umowa na czas nieokreślony w firmie biofarmie to rzecz nierealna ! Kodeks pracy nie funkcjonuje ! Żadna firm nie potraktowała mnie tak podle jak Biofarm ! No ale cóż ...... sama sobie jestem winna ! Jeżeli nie macie noża na gardle to omijanie ta firme szerokim łukiem !!!!! Żenada !!!!!
5
Farmer 2017-01-05 13:18:56
Chcę pracować w tej firmie a słyszałam, że jest ok. Gdyby ktoś wiedział jak przedstawiają się zarobki.
1
Zainteresowana 2017-01-07 00:53:48
Zwolniona, pracowałaś na produkcji czy w biurze? Zastanawiam się jakie klimaty panują w biurze... Z góry dziękuję za odpowiedź.
1
janko muzykant 2017-01-09 22:45:46
jesli chodzi o prace na produkcji to w zaleznosci gdzie sie idzie czy na operatora czy na produkcje ( nawazalnie), najwiecej dzwigania jest na nawazaniu gdyz trzeba sobie wszystko przywiesc a towar jest zapakowany w pojemniki nawet do 50 kg wiec czasami trzeba wziac beczki 50kg worki 25 kg troszeczke sie przedzwigac zarobki hmmm na poczatku kolo dwojki pozniej niecale dwa i pol. Co kto lubi jak ktos chce pracowac na produkcji w biofarmie to niech wysyla podanie nie zachecam i nie zniechecam
Xyz 2017-01-13 21:50:53
Gorzej w tez branzy trafic nie mozna, fatalne zarzadzanie , wymagania nie do zrealizowania, typowa Polska firma zachowujaca sie jakby cukierkami handlowala. Dziwne, ze "ktos" tej firmy jeszcze nie "przetrzepal"...
2
mimik 2017-01-16 16:36:39
Biofarm jest naprawdę ok. Może jest czasami ciężko ale cóż.....
Zostaw swoją opinię o Biofarm Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofarm Sp. z o.o.