Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biofarm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Biofarm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
janko - 2015-06-02 18:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrząc na oferty pracy do nich to jest naprawde nieźle. Jako elektryk czy spawacz jest szansa zarobić naprawde sporo - http://www.gowork.pl/praca_podglad,5891301?keywords=®ion=glogow. Poza tym oferują cotygodniowe zaliczki, zwrot kosztów dojazdu no i płatny urlop od 24 do 30 dni w roku, a to już coś!
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-06-12 15:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupie pytania czyli jakie? Prosze o inf bo w poniedziałek mam rozmowe.
zdjecie uzytkownika
Iv_a - 2015-06-22 18:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem bardzo zadowolona z pracy, oczywiście jest kilka paradoksów ale w kilku firmach już pracowałam a tu czuję największy spokój. Zarobki jak na firmę farmaceutyczną są bardzo dobre, kierownika mam świetnego a że ciągle coś się zmienia? A gdzie się nie zmienia? Jeżeli chodzi o flotę to faktycznie może na początku nie jest to auto marzeń ale są sprawne. Szczerze wolę mieć " starą" octavię niż np. Nową meganke i co miesiąc o 1000 zł mniej na koncie niż w Biofarmie
zdjecie uzytkownika
Pracownikodlat - 2015-06-24 13:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Niestety Biofarm przeżywa tak zwany kryzys wieku średniego. Wszystko co stare jest złe,zmanierowane i leniwe. Upatrzyła sobie ten/ta spółka w swojej andropauzie wrogów w endorfinach, które na to wpływu nie mają. Łysienie i demencja nie jest zależna od ilości tychże endorfin, a hormonów...
I Biofarm nałykał ich się z okolic Wieliczki i Warszawy.... teraz dodatkowo ma obstrukcję na przemian z diarrhoea ...
Czego niestety nie da się nie zauważyć :(
Kochana Spółko , pamiętaj może " żona i dzieci " te same od lat i nie jest już taka gibka, elastyczna i estetyczna, niemniej jednak wierna... tylko Tobie na tym nie zależy - szkoda, że wolisz kochanka i kochanke, którzy nic po sobie dobrego nie zostawią... jak we wcześniejszych miejscach - tym samym wykrwawisz się , endorfiny w końcu odejdą jedna po drugiej i tylko przyodzienie w tkanine ci pozostanie i pończochy den 5.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-02 15:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim,
mam ogromną prośbę, proszę napiszcie jakie są zarobki (od ilu zaczynają się negocjacje) w Biofarmie,atmosfera,plany sprzedażowe oraz czy jest jakiś socjal w postaci np. multisportu.
Dziękuję .
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2015-07-17 18:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
podbijam poprzednie pytanie, również chciałam się dowiedzieć ile bym zarobiła w biofarmie. sądzę że w lekach generycznych i suplementach jest spora kasa do wzięcia. szykuję się dom stanowiska pracy u nich jako przedstawiciel farmaceutyczny w Krakowie bo jest teraz wakat i oferta pracy ale musze wiedzieć jak finansowo to będzie wyglądać
zdjecie uzytkownika
nix - 2015-07-19 09:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dno dno i jeszcze raz dno
zdjecie uzytkownika
kos - 2015-08-11 11:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam, czy ktos wybiera sie na II etap do Poznania w srode?
zdjecie uzytkownika
ogórek - 2015-08-25 20:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nix, a możesz napisać jakiś argument, zamiast trzy razy dno. Tak to za bardzo nie wiem, czy jestes klientem firmy, czy jej pracownikiem, a może jeszcze kimś innym typu osoba z konkurencji, która próbuje nieudolnie coś namieszać. Taki komentarz mógł napisac kazdy, nawet nie zaznajomiony z warunkami pracy w Biofarmie.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-08-27 17:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktokolwiek napisać cokolwiek o stanowisku Kam-a bo prowadzą teraz nabór na w/w stanowisko i się zastanawiam czy jechać do Poznania bo mam niezły kawałek drogi?
zdjecie uzytkownika
minus - 2015-09-01 14:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [porażka - 2015-02-11 06:56:32]:
ZGADZAM SIE W 200%.
Praca dobra dla studentów lubiących regionalne wypady na tzw. szkolenia - czyli zabawa na koszt firmy.
kierownicy bardzo mili kiedy czegoś chcą - jeśli nie pasujesz do ich układanki albo nie jesteś dyspozycyjną koleżanką - odpadasz - szczególnie na południu kraju.

ogólnie żenada i wieczna inwigilacja!
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-09-24 23:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mimo wszystko chcialabym sporbowac swoich sil w biofarm. a widze ze poszukuja duzo osob na stanowisko przedstawiciel handlowy i przedstawiciel farmaceutyczny. widze ze oferuja szkolenia, atrakcyjne wynagrodzenie, tylko czy ktos jest mi w stanie powiedziec jaka umowe oferuja tutaj? dziekuje za pomoc.
zdjecie uzytkownika
Zniechęcona - 2015-09-29 14:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylam ostatnio na rozmowie w Poznaniu. Ostatni etap. Tragedia. Jeszcze tak nie potraktował mnie nikt. Atrakcyjne wynagrodzenie dla nich to podstawa. Poziom rozmowy żenujący. A czas rozmowy nie przekracza 10 min. Ludzie z całej Polski przyjeżdzają(kilkoro spotkałam i rozmawiałam) i rozmowa trwa 7 min, to bezczelne. Pani kierownik sztywna i nadęta. Wiele złego słyszałam o firmie ale aż nie chciało sie wierzyć jednak sama sie przekonałam. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-09-30 08:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, byłem na rozmowie na stanowisko gł. księgowego, rozmowa nie trwała dłużej niż 10 min. jechałem na nią ok,. 200km w jedną stronę. . Żadnych pytań fachowych z branży, pani oznajmiła po kilku zdaniach że ma kilku kandydatów ale nikt łącznie ze mną nie spełnia jej oczekiwań ale dadzą znać. To że nawet kawy nie zaproponowali to można znieść ale - minęło ponad rok i nikt nie powiadomił mnie o rezultacie czy tak czy nie - a człowiek do nich jechał
przez pół Polski po to aby zobaczyć w jakim poważaniu go mają. Ogónie wrażenie mega negatywne, niedawno widziałem że ponownie szukają więc wniosek prosty szukają księcia z bajki i nikt nigdy im nie przypasuje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-09-30 08:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
.. nawet kawy nie zaproponowali ...
zdjecie uzytkownika
Seller - 2015-10-04 16:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam propozycję pracy u nich na Mistrza Produkcji. Moze ktoś coś mi napisać na temat firmy, warunków i atmosfery? Pzdr
zdjecie uzytkownika
były - 2015-10-05 14:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może i kasa niezła, ale daj sobie spokój, nerwówka, ciągłe narzekanie z góry, szybciej i więcej, w ciągu ostatniego roku zwolnili dwóch mistrzów,( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Seller - 2015-10-06 17:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były - sądzisz, że bardziej niż w innych firmach? Teraz to na ogół norma...
Jest jakaś szczególna osoba, na którą trzeba zwrócić uwagę?
zdjecie uzytkownika
Seller - 2015-10-08 11:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były - no to Cię teraz doskonale rozumiem. Wspominasz o zarobakach, że dobre. Możesz rozwinąć myśl?
Atmosfera, to podstawa. A brygadzistów też można ułożyć.
zdjecie uzytkownika
fdhs - 2015-10-08 11:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś może powiedzieć więcej o pracy PH do aptek?
Jak zarobiki(realne)
Jak wygląda uzytkowanie auta?
Jak premia?
zdjecie uzytkownika
Romelo - 2015-10-09 14:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam czy ma ktoś informację którego dnia jest dzień wypłaty w Biofarm-Poznań Produkcja?
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-10-21 16:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOGE wiedzieć ile się zarabia na produkcji tak bez nadgodzin chodzi mi o kobiete zwykły pracownik bo sama pracuje na produkcji i zarabiam 2600zł tys złna reke bez nadgodzin bo u nas nie ma plus socjal bogaty mam a lubie sobie porównać zarobki na produkcji do innych firm ja akurat pracuje w branzy spożywczej.
zdjecie uzytkownika
kamr - 2015-10-25 04:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak widać nie tylko w konkurencji są dobre zarobki, tutaj także można dostać ciekawe pieniądze, no ale nie jest też łatwo się dostać do tej firmy, tym bardziej, że w ostatnim czasie firma głównie zartrudniała przedstawicieli medycznych, jest to także bardzo wymagające stanowisko, no ale zarobki od 4000 w góre.
zdjecie uzytkownika
Lama - 2015-10-26 21:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
bylam na II etapie w Poznaniu. Przejechałam 1200 km i nawet nie oddzwonili( ponad 3 tyg). Jak zadzwoniłam zapytać czy wgl pamietają to pani poinformowała mnie ze zaraz oddzwoni po czym nie odezwała sie 4 dni na co znów zadzwoniłam i zostałam po prostu potraktowana jak śmieć. Poziom rozmowy kwalifikacyjnej byl tragiczny, panie rekrutujące nawet nie wiedziały co mówią i wręcz były chamskie. Rozmowa trwała dosłownie kilka minut. Gdy czekałam przed firma widziałam innych którzy także wychodzili dosłownie po 7-10 minutach. Po niepoważne traktowanie ludzi. Nigdy nawet w malutkich prywatnych firmach nie potraktowano mnie tak źle. Dla mnie porażka.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-11-06 11:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,mam rozmowę na przedstawiciela medycznego w związku z tym chciałem się dopytać o zarobki neto na tym stanowisku, chodzi mi o podstawę, czy premia jest realna i w jakich przedziałach, jakie auto ?gps? ile wizyt lekarskich i aptecznych, czy medyczny sprzedaje do aptek czy jest grupa farmaceutyczna? pozdr
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-11-09 01:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
faktycznie troche zagadkowe to stanowisko przedstawiciela medycznego, w ofercie nie podali konkretnych zarobków. Napisali tylko, ze oferują system pracy dla ambitnych osobowości, rozwój z doświadczonym zespołem menedżerskim no i nowoczesne standardy pracy, ale to wszystko ogólniki moim zdnaiem i to mnie martwi.
zdjecie uzytkownika
Inny - 2015-11-10 16:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,napiszcie proszę coś więcej o pracy na terenie małopolski,jadę na drugi etap wiec za wskazówki będę wdzięczny, chodzi mi o p.kierownik, czy premie realne miesięczne kwartalne, pozdr
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-11-10 22:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś więcej na temat pracy w Małopolsce, jaka atmosfera w tym regionie, p.kierownik. Dostałem sie do drugiego etapu i chciałbym sie dowiedzieć czegoś więcej na temat tych 30% wypłacanej pensji w premii czy to real czy jakaś fikcja, czy premie sa miesięczne czy kwartalne, pozdr.
zdjecie uzytkownika
henix - 2015-11-11 10:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez prawdziwego zaufania obawiam się, że nic w tym momencie się nie zmieni, chociaż finanse dla mnie na razie na tym poziomie są nieosiągalne
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-11-13 13:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale moi dordzy bardzo rzadko daje sie w ofercie pracy zarobki, takie informacje uzyskujemy zazwyczaj na rozmowe.
zdjecie uzytkownika
farma - 2015-11-15 20:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z @mania że zarobki zazwyczaj podają na bezpośrednim spotkaniu z kandydatem. w ogłoszeniu są tylko wymagania.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-11-16 15:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam gorąca prośbę o info zwrotne czy zarobki (podstawa ) 70/30 czyli jest realnie wypłacana w 100 % czy samo 70% ? pozdr
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-11-16 19:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola - 2015-11-16 15:27:23]:
w 100% wypłacana
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-11-17 09:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za odp.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-11-17 17:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest wypłacana....hihihi.... dopóki ktoś w Poznaniu nie stwierdzi że Ci się nie należy( były takie przypadki) lub jesteś na L4.... wtedy zus Ci zabierze i Biofarm...Jesteście desperatami ? czytaliście cały wątek ?
zdjecie uzytkownika
~~~~ - 2015-11-23 13:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia się w laboratorium?
zdjecie uzytkownika
darus - 2015-11-24 16:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy. Obecnie pracują w niej mało kompetentni ludzie, którzy chcą tylko zdobyć doswiadczenie i szybko uciec. I słusznie. Firma bez perspektyw, dla mało ambitnych ludzi. Ciągle sprawdzanie pracowników, gpsy wszędzie zamontowane to nie świadczy dobrze o firmie. Brak zaufania jest mega ważny. Gdyby człowiek nie pracował jak powinien prędzej czy później wyjdzie szydlo z worka. Brak zaufania, ciągła nagonka na pracownika, męczenie testami, maile codziennie, atmosfera niezbyt miła itp. to wszystko sprawia ze nie chce się pracować.Wielu PM z doświadczeniem, wiedzą, kompetencjami uciekło i zostało kilku marnych pracowników, ktorzy próbują podciągnąć firmę. Pracując w niej godzisz się na porażkę z góry skazana. Wizytówka tej firmy daleko spadła na dół. Wstyd się przyznawać że pracuje się w Biofarm firmie przez duże F.
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-12-03 23:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o Biofarm, to mimo negatywnych opinii, chyba byłbym skłonny wysłać do nich CV. Szukają teraz mistrzów produkcji. Praca w systemie 3-zmianowym i zapewniona umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-12-04 15:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można zarobić na stanowisku Pf lub PM( jaka podstawa i ewentualnie premia) ,ile wizyt dziennie, jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-12-06 12:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2015-12-04 15:02:05]:
Poczytaj sobie opinie od początku to będziesz miał obraz i zrozumiesz sens .
zdjecie uzytkownika
Krzys - 2015-12-13 20:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Seller dostałeś ta prace? Tez mam zaproszenie na mistrza ale się waham.
zdjecie uzytkownika
wewee - 2015-12-14 02:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, teraz w dalszym ciagu mozna aplikowac do firmy Biofarm jako na przykład przedstawiciela farmaceutyczny albo przedstawiecila medyczny e Kielcach
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-12-29 22:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dramat
zdjecie uzytkownika
ila - 2015-12-30 16:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedstawiciel Farmaceutyczny u ncih podobno dobrze zarabia, a teraz patrzyłem i jest oferta właśnie u nich. Tylko nie wiem jak z nadgodzinami, ale chyba są.
zdjecie uzytkownika
xXx - 2016-01-13 20:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pojawiła się oferta na Technologa w Biofarm Poznań. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia, wskazówki odnośnie pracy na tym stanowisku w firmie? Jakie wymagania, perspektywy, zarobki? Pzdr.
zdjecie uzytkownika
Sudeczek - 2016-01-13 23:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przede wszystkim masz duży prestiż pracując na takim stanowisku i w takiej firmie, atmosfera w pracy ok, perspektywy takie, że cię szkolą a zarobki to konkretnie niestety się nie orientuję
zdjecie uzytkownika
precelek - 2016-01-23 20:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież przygotowanie do pracy to podstawa @sudeczek i widać, że dzięki temu można się u nich utrzymać. Super, że atmosfera dopisuje, a wiadomo czy oferta na przedstawiciela medycznego w mielcu jest wciąż aktualna? Dzięki
zdjecie uzytkownika
pink - 2016-02-03 05:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beznadziejna firma , nic się nie zmieniło , rotacja i rotacja
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: byłem na rozmowie ponad rok temu do dzisiaj nie raczyli odpowiedzieć, cała rozmowa trwała ok. 10 minut żadnych pytań fachowych z wiedzy, pani zakończyła mówiąc wprost że ze wszystkich kandydatów żaden jej nie pasuje łącznie ze mną ale dadzą znać , jechał człowiek 200 km w jedną stronę, kawy nie zaproponowali - to można znieść, ale że nie raczyli nawet odpowiedzieć to tylko pokazuje w jakim poważaniu mają ludzi. Niedawno widziałem znowu ogłoszenie czyli książę z bajki nadal poszukiwany. Wrażenie MEGA NEGATYWNE.
Pytania: nikt mi nie pasuje łącznie z panem ! -takie słowa padły z ust prowadzącej rozmowę
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-02-03 08:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałam, że organizują szkolenia wstępne dla nowych pracownków, także na stanowisku Technologa bedą gdyż to praca ze środkami medycznymi,farmkologicnymi, każda firma ma inne zasady wieć trzeba się uczyć od nowa nowych.
zdjecie uzytkownika
234r - 2016-02-05 16:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na stanowisko przedstawiciela medycznego tez jest rekrutacja w kilku miastach w Polsce, wiadomo ze jak chce sie tam pracowac to trzeba miec odpwiednie wyksztalcenie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Biofarm Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofarm Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert