Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biofarm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Biofarm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jaok - 2015-05-14 16:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale zwracają po co drążyć temat.
zdjecie uzytkownika
ignacs - 2015-05-14 18:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakimi autami jezdzą farmaceutyczni?

Nie wiesz mie odpowiadaj
zdjecie uzytkownika
fikoł - 2015-05-14 21:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaok - 2015-05-14 16:03:55]:
no zwracają ...no i co ? to jest najważniejsze ? nie bądź kałmuk.... przeczytałeś cały post ? A wiesz że w maku cukier za darmo jest ? ;-) nie kompromituj się
zdjecie uzytkownika
Jaok - 2015-05-14 22:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fikoł - 2015-05-14 21:50:55]:
W przypadku osób dojeżdżających z innych miast, niż Poznań jest to ważne. inne firmy nie zwracają kosztów.
Sądząc po Twojej ironicznej wypowiedzi w życiu Ci się nie układa, więc korzystaj z cukru w macu dalej, sprawdź post o kuzniaru tam znajdziesz nowe inspiracje
zdjecie uzytkownika
fikoł - 2015-05-14 22:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaok - 2015-05-14 22:14:10]:
po pierwsze jesteś leniem bo zadajesz pytania na tematy które już zostały wyczerpane, po drugie jeżeli na koniec najważniejszy jest zwrot za bilety to ja nie mam pytań...ps aha i czasami w Biofarmie jeść za darmo dają...hahahahahha
zdjecie uzytkownika
Jaok - 2015-05-15 11:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fikoł - 2015-05-14 22:46:09]:
Nie zadaje pytania tylko na nie odpowiadam, czytaj ze zrozumieniem.
Dla osób które nie otrzymały pracy zwrot za podróż np. 300 zł za pendolino to jest ograniczenie kosztów.
zdjecie uzytkownika
myszka - 2015-05-15 16:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ignacs - 2015-05-14 18:01:09]:
ignaaś - czy auto jest takie ważne ?
dla wielu normalnych ludzi liczy się komfort pracy , kasa i realne premie do osiągnięcia ( auto jest tylko narzędziem do pracy ).

zdjecie uzytkownika
dfddggc - 2015-05-16 15:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [myszka - 2015-05-15 16:50:52]:
Tezjest wazne zeby wstydu nie bylo. Tez to swiadczy o reputacji i kondycji danej firmy. To czym teraz jezdzicie? Aurisy najnowsze w hatchbacku czy kombi? Oczywiscie pm...
zdjecie uzytkownika
onyx - 2015-05-20 20:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak sobie wynegocjujesz to dostaniesz nowego aurisa ale watpie . Na start stare graty Octavia 1 az wstyd jezdzic , rozpadajacy sie rzęch , lub starego aurisa ktory psuje sie nagminnie . Jak sie wykazesz ( czolowka sprzedazy ) to rzucą ci rapida na otarcie łez . Odbijanie wqrwiających kapsli bez przerwy , sledzenie kazdego ruchu w gps , nawet km prywatnych DRAMAT . Beznadziejna firma dla ludzi bez AMBICJI
zdjecie uzytkownika
myszka - 2015-05-22 14:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [onyx - 2015-05-20 20:20:44]:
prawdziwe jaja,
do tego spowiadasz się kilka razy dziennie .
traktują cię jakby znaleźli głupszego od siebie każą się zachowywać i wykonywać polecenia jak małpa w cyrku.
zdjecie uzytkownika
pin - 2015-05-22 17:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dfddggc - 2015-05-16 15:50:16]:
A dlaczego oczywiscie PM ...? PM to cos lepszego ? Wezcie sie do roboty książęta Medyczni bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robicie , generujecie tylko KOSZTY a "Wasza Praca" nie ma zadnego przelozenia na apteki . Gdybyscie mieli jeden miesiac popracowac jak farmaceutyczni to moze zaczeliscie inaczej wszystko postrzegac , moze mala zamiana ??? Wtedy okazaloby sie kto tak naprawde pracuje a kto robi tylko dobre wrazenie.
zdjecie uzytkownika
dqdcwscxz - 2015-05-22 22:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pin - 2015-05-22 17:47:41]:
ooo wreszcie kadra z biedry się obudziła... A może roboty się nauczycie i zarządzania ? a jak zmierzyć waszą "pracę" ? Wazeliną chyba ....hahahahah
zdjecie uzytkownika
składający - 2015-05-24 16:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie, ruszyły jakieś rekrutacje ? Składałem nie wiem czy już po zawodach czy dalej się łudzić iż może zadzwonią :D
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-05-24 21:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rekrutują od miesiąca ale nadal dzwonią do ludzi. Kolega mówił że do 20 czerwca rekrutują
zdjecie uzytkownika
proxi - 2015-05-26 06:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oni ciagle rekrutuja , rekrutują i znowu rekrutują ..... moze powinni zmienić profil firmy
zdjecie uzytkownika
jak - 2015-05-26 20:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma ma 300 przedstawicieli z tego teraz dzielą regiony na pół i zatrudniają nowych.
zdjecie uzytkownika
tixa - 2015-05-27 06:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kogo to obchodzi hehehehehe , A swistak siedzi i zawija w te sreberka hahahahaha

zdjecie uzytkownika
tixa - 2015-05-27 14:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadam na pytania. Sądząc po poziomie Twojej wypowiedzi miałaś/eś szczęście że 3 klasy podstawówki ukończyłaś/eś
zdjecie uzytkownika
janko - 2015-06-02 18:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrząc na oferty pracy do nich to jest naprawde nieźle. Jako elektryk czy spawacz jest szansa zarobić naprawde sporo - http://www.gowork.pl/praca_podglad,5891301?keywords=®ion=glogow. Poza tym oferują cotygodniowe zaliczki, zwrot kosztów dojazdu no i płatny urlop od 24 do 30 dni w roku, a to już coś!
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-06-12 15:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupie pytania czyli jakie? Prosze o inf bo w poniedziałek mam rozmowe.
zdjecie uzytkownika
Iv_a - 2015-06-22 18:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem bardzo zadowolona z pracy, oczywiście jest kilka paradoksów ale w kilku firmach już pracowałam a tu czuję największy spokój. Zarobki jak na firmę farmaceutyczną są bardzo dobre, kierownika mam świetnego a że ciągle coś się zmienia? A gdzie się nie zmienia? Jeżeli chodzi o flotę to faktycznie może na początku nie jest to auto marzeń ale są sprawne. Szczerze wolę mieć " starą" octavię niż np. Nową meganke i co miesiąc o 1000 zł mniej na koncie niż w Biofarmie
zdjecie uzytkownika
Miska - 2015-06-23 19:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra a nie firma ludzi traktuje jak śmieci i zło konieczne inwigilacja na każdym kroku, atmosfera nigdy normalna nie była ale to co jest teraz kiedy zarządza ty przybytkiem "nowy" to w żadnej innej firmie tego nie ma istny cyrk, jak czytam te wpisy ze kasa dobra itp to nabieram przekonania ze pisże to ktoś z firmy żeby poprawić jej wizerunek, ludzie jak szukacie normalnych warunków pracy to nie w Biofarm tzn pensja 70+30 uznaniowki, flota w 70% stare Toyoty Auris po 200tys najechane, 40gr za przejechany kilometr prywatny, ciagle cos kombinują, fatalne postrzeganie w środowisku z powodu mega rotacji, a szkoda bo maja pare fajnych leków wysokiej jakości niestety niewykorzystany potencjał przez fatalne zarządzanie
zdjecie uzytkownika
Pracownikodlat - 2015-06-24 13:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niestety Biofarm przeżywa tak zwany kryzys wieku średniego. Wszystko co stare jest złe,zmanierowane i leniwe. Upatrzyła sobie ten/ta spółka w swojej andropauzie wrogów w endorfinach, które na to wpływu nie mają. Łysienie i demencja nie jest zależna od ilości tychże endorfin, a hormonów...
I Biofarm nałykał ich się z okolic Wieliczki i Warszawy.... teraz dodatkowo ma obstrukcję na przemian z diarrhoea ...
Czego niestety nie da się nie zauważyć :(
Kochana Spółko , pamiętaj może " żona i dzieci " te same od lat i nie jest już taka gibka, elastyczna i estetyczna, niemniej jednak wierna... tylko Tobie na tym nie zależy - szkoda, że wolisz kochanka i kochanke, którzy nic po sobie dobrego nie zostawią... jak we wcześniejszych miejscach - tym samym wykrwawisz się , endorfiny w końcu odejdą jedna po drugiej i tylko przyodzienie w tkanine ci pozostanie i pończochy den 5.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa składająca się z 3 etapów.
1 rozmowa telefoniczna z HR
2 spotkanie z HR w Poznaniu
3 spotkanie z HR w Poznaniu
Rozmowy przeprowadzone dość profesjonalnie, niestety nie zwracane są koszty dojazdu do Poznania.
Pytania: Na 3 etap rozmowy należy wykonać prezentację na podstawie danych rynkowych.
Wrażenie po rozmowach bardzo pozytywne; wszyscy są bardzo mili, uśmiechnięci, życzliwi. Niech to Was nie zwiedzie!!!! Nie polecam tej firmy!!!!
zdjecie uzytkownika
Repik - 2015-07-01 15:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Biofarmie tak szybko ludzie rotują ... u mnie w mieście to co trzy mc szukają medycznego albo farmaceutycznego... to widać po ogłoszeniach. Przecież w pracy PM najważniejsze jest doświadczenie = relacje a jak ma zdobyć doświadczenie czy zbudować relacje PM co zmienia się co chwilę.
Firma również traci w oczach lekarzy/farmaceutów ... a tak w ogóle to rynek farmaceutyczny to teraz dno dna ... lata spokoju już minęły...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-02 15:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim,
mam ogromną prośbę, proszę napiszcie jakie są zarobki (od ilu zaczynają się negocjacje) w Biofarmie,atmosfera,plany sprzedażowe oraz czy jest jakiś socjal w postaci np. multisportu.
Dziękuję .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofarm Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Biofarm Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert