Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biofarm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Biofarm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dfddggc - 2015-05-16 15:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [myszka - 2015-05-15 16:50:52]:
Tezjest wazne zeby wstydu nie bylo. Tez to swiadczy o reputacji i kondycji danej firmy. To czym teraz jezdzicie? Aurisy najnowsze w hatchbacku czy kombi? Oczywiscie pm...
zdjecie uzytkownika
onyx - 2015-05-20 20:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak sobie wynegocjujesz to dostaniesz nowego aurisa ale watpie . Na start stare graty Octavia 1 az wstyd jezdzic , rozpadajacy sie rzęch , lub starego aurisa ktory psuje sie nagminnie . Jak sie wykazesz ( czolowka sprzedazy ) to rzucą ci rapida na otarcie łez . Odbijanie wqrwiających kapsli bez przerwy , sledzenie kazdego ruchu w gps , nawet km prywatnych DRAMAT . Beznadziejna firma dla ludzi bez AMBICJI
zdjecie uzytkownika
myszka - 2015-05-22 14:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [onyx - 2015-05-20 20:20:44]:
prawdziwe jaja,
do tego spowiadasz się kilka razy dziennie .
traktują cię jakby znaleźli głupszego od siebie każą się zachowywać i wykonywać polecenia jak małpa w cyrku.
zdjecie uzytkownika
pin - 2015-05-22 17:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dfddggc - 2015-05-16 15:50:16]:
A dlaczego oczywiscie PM ...? PM to cos lepszego ? Wezcie sie do roboty książęta Medyczni bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robicie , generujecie tylko KOSZTY a "Wasza Praca" nie ma zadnego przelozenia na apteki . Gdybyscie mieli jeden miesiac popracowac jak farmaceutyczni to moze zaczeliscie inaczej wszystko postrzegac , moze mala zamiana ??? Wtedy okazaloby sie kto tak naprawde pracuje a kto robi tylko dobre wrazenie.
zdjecie uzytkownika
dqdcwscxz - 2015-05-22 22:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pin - 2015-05-22 17:47:41]:
ooo wreszcie kadra z biedry się obudziła... A może roboty się nauczycie i zarządzania ? a jak zmierzyć waszą "pracę" ? Wazeliną chyba ....hahahahah
zdjecie uzytkownika
składający - 2015-05-24 16:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie, ruszyły jakieś rekrutacje ? Składałem nie wiem czy już po zawodach czy dalej się łudzić iż może zadzwonią :D
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-05-24 21:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rekrutują od miesiąca ale nadal dzwonią do ludzi. Kolega mówił że do 20 czerwca rekrutują
zdjecie uzytkownika
proxi - 2015-05-26 06:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oni ciagle rekrutuja , rekrutują i znowu rekrutują ..... moze powinni zmienić profil firmy
zdjecie uzytkownika
jak - 2015-05-26 20:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma ma 300 przedstawicieli z tego teraz dzielą regiony na pół i zatrudniają nowych.
zdjecie uzytkownika
tixa - 2015-05-27 06:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kogo to obchodzi hehehehehe , A swistak siedzi i zawija w te sreberka hahahahaha

zdjecie uzytkownika
tixa - 2015-05-27 14:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadam na pytania. Sądząc po poziomie Twojej wypowiedzi miałaś/eś szczęście że 3 klasy podstawówki ukończyłaś/eś
zdjecie uzytkownika
janko - 2015-06-02 18:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrząc na oferty pracy do nich to jest naprawde nieźle. Jako elektryk czy spawacz jest szansa zarobić naprawde sporo - http://www.gowork.pl/praca_podglad,5891301?keywords=®ion=glogow. Poza tym oferują cotygodniowe zaliczki, zwrot kosztów dojazdu no i płatny urlop od 24 do 30 dni w roku, a to już coś!
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-06-12 15:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupie pytania czyli jakie? Prosze o inf bo w poniedziałek mam rozmowe.
zdjecie uzytkownika
Iv_a - 2015-06-22 18:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem bardzo zadowolona z pracy, oczywiście jest kilka paradoksów ale w kilku firmach już pracowałam a tu czuję największy spokój. Zarobki jak na firmę farmaceutyczną są bardzo dobre, kierownika mam świetnego a że ciągle coś się zmienia? A gdzie się nie zmienia? Jeżeli chodzi o flotę to faktycznie może na początku nie jest to auto marzeń ale są sprawne. Szczerze wolę mieć " starą" octavię niż np. Nową meganke i co miesiąc o 1000 zł mniej na koncie niż w Biofarmie
zdjecie uzytkownika
Miska - 2015-06-23 19:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masakra a nie firma ludzi traktuje jak śmieci i zło konieczne inwigilacja na każdym kroku, atmosfera nigdy normalna nie była ale to co jest teraz kiedy zarządza ty przybytkiem "nowy" to w żadnej innej firmie tego nie ma istny cyrk, jak czytam te wpisy ze kasa dobra itp to nabieram przekonania ze pisże to ktoś z firmy żeby poprawić jej wizerunek, ludzie jak szukacie normalnych warunków pracy to nie w Biofarm tzn pensja 70+30 uznaniowki, flota w 70% stare Toyoty Auris po 200tys najechane, 40gr za przejechany kilometr prywatny, ciagle cos kombinują, fatalne postrzeganie w środowisku z powodu mega rotacji, a szkoda bo maja pare fajnych leków wysokiej jakości niestety niewykorzystany potencjał przez fatalne zarządzanie
zdjecie uzytkownika
Pracownikodlat - 2015-06-24 13:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niestety Biofarm przeżywa tak zwany kryzys wieku średniego. Wszystko co stare jest złe,zmanierowane i leniwe. Upatrzyła sobie ten/ta spółka w swojej andropauzie wrogów w endorfinach, które na to wpływu nie mają. Łysienie i demencja nie jest zależna od ilości tychże endorfin, a hormonów...
I Biofarm nałykał ich się z okolic Wieliczki i Warszawy.... teraz dodatkowo ma obstrukcję na przemian z diarrhoea ...
Czego niestety nie da się nie zauważyć :(
Kochana Spółko , pamiętaj może " żona i dzieci " te same od lat i nie jest już taka gibka, elastyczna i estetyczna, niemniej jednak wierna... tylko Tobie na tym nie zależy - szkoda, że wolisz kochanka i kochanke, którzy nic po sobie dobrego nie zostawią... jak we wcześniejszych miejscach - tym samym wykrwawisz się , endorfiny w końcu odejdą jedna po drugiej i tylko przyodzienie w tkanine ci pozostanie i pończochy den 5.
zdjecie uzytkownika
Repik - 2015-07-01 15:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Biofarmie tak szybko ludzie rotują ... u mnie w mieście to co trzy mc szukają medycznego albo farmaceutycznego... to widać po ogłoszeniach. Przecież w pracy PM najważniejsze jest doświadczenie = relacje a jak ma zdobyć doświadczenie czy zbudować relacje PM co zmienia się co chwilę.
Firma również traci w oczach lekarzy/farmaceutów ... a tak w ogóle to rynek farmaceutyczny to teraz dno dna ... lata spokoju już minęły...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-02 15:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim,
mam ogromną prośbę, proszę napiszcie jakie są zarobki (od ilu zaczynają się negocjacje) w Biofarmie,atmosfera,plany sprzedażowe oraz czy jest jakiś socjal w postaci np. multisportu.
Dziękuję .
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2015-07-17 18:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
podbijam poprzednie pytanie, również chciałam się dowiedzieć ile bym zarobiła w biofarmie. sądzę że w lekach generycznych i suplementach jest spora kasa do wzięcia. szykuję się dom stanowiska pracy u nich jako przedstawiciel farmaceutyczny w Krakowie bo jest teraz wakat i oferta pracy ale musze wiedzieć jak finansowo to będzie wyglądać
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-19 08:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2015-07-19 09:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak macie inny wybór nie idźcie do tej firmy w ostatnim czasie to mobbing przez wielkie M i uważam ze bezkarni w swoich działaniach nie bedą i pozwy sie posypią bo przegina.....ja
zdjecie uzytkownika
nix - 2015-07-19 09:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dno dno i jeszcze raz dno
zdjecie uzytkownika
kos - 2015-08-11 11:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, czy ktos wybiera sie na II etap do Poznania w srode?
zdjecie uzytkownika
ogórek - 2015-08-25 20:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nix, a możesz napisać jakiś argument, zamiast trzy razy dno. Tak to za bardzo nie wiem, czy jestes klientem firmy, czy jej pracownikiem, a może jeszcze kimś innym typu osoba z konkurencji, która próbuje nieudolnie coś namieszać. Taki komentarz mógł napisac kazdy, nawet nie zaznajomiony z warunkami pracy w Biofarmie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa składająca się z 3 etapów.
1 rozmowa telefoniczna z HR
2 spotkanie z HR w Poznaniu
3 spotkanie z HR w Poznaniu
Rozmowy przeprowadzone dość profesjonalnie, niestety nie zwracane są koszty dojazdu do Poznania.
Pytania: Na 3 etap rozmowy należy wykonać prezentację na podstawie danych rynkowych.
Wrażenie po rozmowach bardzo pozytywne; wszyscy są bardzo mili, uśmiechnięci, życzliwi. Niech to Was nie zwiedzie!!!! Nie polecam tej firmy!!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 17:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-08-27 17:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktokolwiek napisać cokolwiek o stanowisku Kam-a bo prowadzą teraz nabór na w/w stanowisko i się zastanawiam czy jechać do Poznania bo mam niezły kawałek drogi?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-29 20:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej pracy , duże rotacje pracowników tereny zapuszczone , cały czas zmiany strategii, lekarze i farmaceuci mają dość tej firmy , Ci którzy tam pracują , wszyscy szukają kolejnej roboty , bo tam nie można normalnie pracować , inwigilacja , stare rozpadające się graty do jazdy , płaca umówiona na netto w papierach jest brutto, bardzo duże potrącenia za prywatne kilometry, wymagają niemożliwego a po tym ich bałaganie to i Salomon z pustego nie naleje. Kategorycznie nie polecam , szukajcie pracy , gdzie będziecie poszanowani a nie traktowani z góry jak oszuści !
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofarm Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Biofarm Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert