brak logo

Biofarm Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Biofarm Sp. z o.o.

darus 2015-11-24 16:50
Nie polecam tej firmy. Obecnie pracują w niej mało kompetentni ludzie, którzy chcą tylko zdobyć doswiadczenie i szybko uciec. I słusznie. Firma bez perspektyw, dla mało ambitnych ludzi. Ciągle sprawdzanie pracowników, gpsy wszędzie zamontowane to nie świadczy dobrze o firmie. Brak zaufania jest mega ważny. Gdyby człowiek nie pracował jak powinien prędzej czy później wyjdzie szydlo z worka. Brak zaufania, ciągła nagonka na pracownika, męczenie testami, maile codziennie, atmosfera niezbyt miła itp. to wszystko sprawia ze nie chce się pracować.Wielu PM z doświadczeniem, wiedzą, kompetencjami uciekło i zostało kilku marnych pracowników, ktorzy próbują podciągnąć firmę. Pracując w niej godzisz się na porażkę z góry skazana. Wizytówka tej firmy daleko spadła na dół. Wstyd się przyznawać że pracuje się w Biofarm firmie przez duże F.
7
Michał 2015-12-04 15:02
Ile można zarobić na stanowisku Pf lub PM( jaka podstawa i ewentualnie premia) ,ile wizyt dziennie, jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
8
nick 2015-12-06 12:47
Poczytaj sobie opinie od początku to będziesz miał obraz i zrozumiesz sens .
3
Krzys 2015-12-13 20:24
Seller dostałeś ta prace? Tez mam zaproszenie na mistrza ale się waham.
gość 2015-12-29 22:50
dramat
xXx 2016-01-13 20:43
Pojawiła się oferta na Technologa w Biofarm Poznań. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia, wskazówki odnośnie pracy na tym stanowisku w firmie? Jakie wymagania, perspektywy, zarobki? Pzdr.
3
pink 2016-02-03 05:36
Beznadziejna firma , nic się nie zmieniło , rotacja i rotacja
1
qba 2016-02-29 18:33
znajomości w aptekach się liczą :) itd itp
1
xyz 2016-04-28 16:38
to co piszesz jest trochę nie aktualne :) wynagrodzenie jest płatne 100%,
2
jz 2016-04-28 21:10
ciekawe, bo nikomu tego jeszcze nie zmienili i nadal jest 70/30
1
ccc 2016-05-01 13:56
na cyklówce w ożarowie zmieniali i jest 100%
kicia 2016-05-04 14:20
Droga Pani z HR-u a jak ze zwolnieniami grupowymi?
Chodzą słuchy, że po cichutku byleby nie wypłacać odpraw?
2
gosc 2016-05-04 16:52
Też słyszałam o zwolnieniach,ktoś coś wie?
ola 2016-07-17 14:17
Jakie sa zarobki na produkcji kobiet pracujących na 3 zm z umowa na stałe takie co długo tu pracuja bez nadgodzin i sa zwykłymi pracownikami bo słyszałam ze ładnie zarabiają ja pracuje w unileverze i mam 2600zł na reke i socjal fajny a wam zakład tez wam daje np. wczasowe latem bony na swieta itp.
kolo 2016-08-09 15:33
Mowa, że oddzwonią to znaczy dziękujemy, tak na przyszłość
Zainteresowany 2016-10-08 23:16
Jakie wynagrodzenie ?????? Podstawa ?????Pracuje w firmie farmaceutycznej, to co przeczytałam na temat samochodów służbowych to jakaś masakra? Czy tak jest naprawdę bo trudno w to uwierzyć. Też mam gps ale nikt nie sprawdza czy mam 2 czy 6 wizyt, liczy wynik. Pytam bo nie spotkałam Przedstawiciela z biofarmu
6
jan sereceeeeeee 2016-10-17 11:50
Witam jak wygląda praca na produkcji operator maszyn i jakie są zarobki złożyłem CV i chciałbym jakieś info
Pozdrawiam
jan sereceeeeeee 2016-10-17 12:22
Dzięki za info w obecnej firmie mam 3700 brutto +premia ciekaw jak tu taj jest od ilu się startuje :):) ale zawsze nowa firma w CV
matejko janek 2016-10-18 10:51
witam ile zarabiają operatorzy maszyn w Biofarm?
Nikodem 2016-11-02 12:47
witam,

pojawiła sie oferta pracy w zakupach. pytanie: jakie zarobki netto? jak atmosfera?
prawo 2016-12-06 09:32
Trzeba sprawdzić z tym samochodem ,czy wszystko jest zgodnie z prawem. Płaci się za prywatne użytkowanie,płaci się za kilometry i płaci się podatek od zapłaconych właścicielowi pieniędzy za km. Ciekawe jak się sprawa przedstawia według prawa , obserwowanie ,włączony gps w czasie prywatnym pracownika i rejestrowanie położenia, idźcie wy do prawnika!
4
dzidzia 2016-12-08 19:24
witam
chciałabym złożyć cv na pracownik produkcji na 3 zmiany jak wygląda praca i jakie są zarobki z góry bardzo dziękuję za wiadomość
pozdrawiam
7
jjj 2016-12-11 20:01
to po 6 latach nie mialas umowy o pracę na czas nieokreslony? jak u nich jest z tym, umowy na jaki czas są zawierane?
tola 2016-12-12 17:06
witam czy mozesz mi powiedziec ile zarabiaja kobiety na produkcji pozdrawiam
3
Farmer 2017-01-05 13:18
Chcę pracować w tej firmie a słyszałam, że jest ok. Gdyby ktoś wiedział jak przedstawiają się zarobki.
3
Zainteresowana 2017-01-07 00:53
Zwolniona, pracowałaś na produkcji czy w biurze? Zastanawiam się jakie klimaty panują w biurze... Z góry dziękuję za odpowiedź.
1
janko muzykant 2017-01-09 22:45
jesli chodzi o prace na produkcji to w zaleznosci gdzie sie idzie czy na operatora czy na produkcje ( nawazalnie), najwiecej dzwigania jest na nawazaniu gdyz trzeba sobie wszystko przywiesc a towar jest zapakowany w pojemniki nawet do 50 kg wiec czasami trzeba wziac beczki 50kg worki 25 kg troszeczke sie przedzwigac zarobki hmmm na poczatku kolo dwojki pozniej niecale dwa i pol. Co kto lubi jak ktos chce pracowac na produkcji w biofarmie to niech wysyla podanie nie zachecam i nie zniechecam
1
Xyz 2017-01-13 21:50
Gorzej w tez branzy trafic nie mozna, fatalne zarzadzanie , wymagania nie do zrealizowania, typowa Polska firma zachowujaca sie jakby cukierkami handlowala. Dziwne, ze "ktos" tej firmy jeszcze nie "przetrzepal"...
12
mimik 2017-01-16 16:36
Biofarm jest naprawdę ok. Może jest czasami ciężko ale cóż.....
xyz 2017-01-20 20:49
Teraz Biofarm to dno !
4
Miki 2017-01-23 10:10
Biofarm był dnem już w 2007/08 r. Ale widzę, że z roku na rok gorzej. Podziwiam tych, co wytrzymali tam 6 lat. Szacun. Mi stuknęło 2 lata i trzeba było się zwinąć, bo zero szans na cokolwiek,
5
byk 2017-01-28 23:50
W Biofarmie teraz też ma wakaty
5
Bio 2017-02-07 20:36
Ludzie z Biofarmu znikają równie szybko jak negatywne opinie o firmie na tym forum :-) ocena 2 jednak mówi sama za siebie
9
szukająca pracy 2017-02-16 14:21
Dno. Brak szacunku - byłam dziś na rozmowie w Katowicach... tz byłam... - przyjechałam, ale po parunastu minutach odjechałam.. dlaczego ? Pani rekrutująca po zapukaniu przeze mnie ( już minęła godzina na którą zostałam zaproszona) poinformowała mnie że jest LEKKIE opóźnienie i zaraz wejde.. zamknęła drzwi.. gdy zapytałam jak duże opóźnienie - stwierdziła że to normalne i nie widziała w tym problemu.. może by nie było gdyby to lekkie opóźnienie to rzeczywiście było 5-10 minut.... ale przede mną było jeszcze parę osób - które już od 40-50 minut czekały !

Wszystkie opinie widzę na forum są prawdziwe. Niestety.

BRAK SZACUNKU - FATALNA ORGANIZACJA.
Strata czasu i $ na paliwo by jechać na rozmowę
5
Kulka 2017-02-16 14:52
Widziałem ostatnio ofertę pracy dla przedstawiciela medycznego czy to jest jeszcze aktualne? Biofarm to firma z historią i z przyszłością. Osoby którym nie odpowiada ten rodzaj pracy lub firma najlepiej niech odejdą.
doris 2017-02-17 19:21
Jeśli nie chcecie popaść w depresję, to omijajcie Biofarm wielkim łukiem, wiem co piszę...
5
Franek 2017-02-25 17:40
Złożyłam cv i czekam na rozmowę ale mam pytanie. Jak przebiega cały ten proces rekrutacji? Jaka w firmie jest teraz atmosfera? Słyszałam, że dbają o ludzi!
xxz 2017-02-25 20:17
Tam pracownicy nie są zaliczani do grona " ludzie" . "Ludzie" w Biofarmie to grupa zamknięta. Do tej grupy nie można się dostać. Chociaż udają, że jest inaczej.
5
Hanna 2017-02-27 14:46
@xxz możesz rozwinąć swoją wypowiedź na temat traktowania pracowników w Biofarm Sp. z o.o.?
NiePolecam 2017-03-03 12:43
Pierwszy etap bardzo sympatyczny, panowie mili i pozytywnie nastawieni, jednym slowem super, drugi etap... HR i tutaj mam kilka uwag:
1) informacja podana przez mloda Pania z HR telefonicznie o miejscu, dacie i godzinie spotkania, pytalam dwa razy czy termin sie zgadza, zgadzal sie, brak potwierdzenia mailowego. Szkoda, ze nie nagralam rozmowy bo mialabym dowod o zerowym profesjonalizmie firmy :)
2) jechalam pol PL do Poznania i co? Rekrutacja byla w innym dniu, przypadek? Laskawie mnie przyjeli.
3) pytania jak pytania, np. Sprzedaj fotografie. Gdyby mi Pan mial sprzedac karnet na basen to nie wiem jak by Pan sie staral a by Pan sie zesral a nie sprzedal mi ten karnet. Radze przeszukac "Internety" nad lepszym zestawem pytan :) bo taki PROFESJONALNY HR, a pytania w stylu "sprzedaj mi dlugopis" daleko Wam do rekrutacji na poziomie miedzy innymi Polpharmy.
4) informacja czy tak czy nie podana miala byc do 2 tygodni, minelo juz kilka miesiecy i dalej info brak - PEŁNY PROFESJONALIZM - DZIAL HR NA NAJWYZSZYM POZIOMIE, nie rozumiem po co mowic, ze sie informacji udzieli, jak nie dotrzymuje sie slowa? Moze dla satysfakcji :) gratuluje mentalnosci.

Samochodem prywatnie mozna zrobic cale 150km :)
8
Hanna 2017-03-06 08:43
@NiePolecam, dziękuję za komentarz. Przykro mi, że rozmowa rekrutacyjna nie spełniła Twoich oczekiwań.
były poddany 2017-03-14 00:17
W Biofarm jest jak w małym państwie PIS , naczelny zawsze ma rację , nie ma dialogu , a poddani , wszyscy to potencjalni oszuści , więc trzeba ich krótko za mordę trzymać , pilnować , inwigilować i pokazać jakim są dnem , narzucając plany , które są nie do wykonania! Jeszcze ten wózek ciągną osoby . które pracują po ok 6 lat, wtedy miały olbrzymie budżety 20-30 tyś , zdążyli się zaprzyjaźnić z tym i owym i jak te osiołku ciągną tę biofarmowską furmankę :)
5
Hanna 2017-03-14 09:22
@były poddany, a jakie zauważyłeś plusy pracy w firmie?
pis 2017-03-14 11:50
Plusem jest to , że w źle zarządzanych firmach , nawiązują się przyjaźnie między pracownikami i solidarność :)
1
Hanna 2017-03-14 12:20
@pis czyli atmosferę/relację między współpracownikami oceniasz pozytywnie?
poddany 2017-03-14 19:40
Wszyscy wiedzą jak zakończyły się rządy PRL (PIS) i jak zwyciężyła solidarność :) a tak na poważnie, nikt kto siebie i swoją pracę szanuje , nie będzie afirmował swojego nazwiska Biofarmem !
8
Natalia 2017-03-19 13:48
Bardzo chwalę sobie pracę w Biofarmie. Ta firma była wielokrotnie nagradzana za swoje osiągnięcia w produkcji różnych leków. Czytając niektóre wpisy odnoszę wrażenie , że osoby je piszące są mocno inspirowane przez konkurencję! Szkoda, że dają się tak podpuszczać.
2
doris 2017-03-19 22:10
Opinia wygląda na "sponsorowana".Nie odnosi się wcale do atmosfery w firmie. Lepiej, zamiast pisać opinie niech się firma skupi na poprawie kultury organizacyjnej.
7
webwork 2017-03-22 12:30
Witam proszę o opinię na temat działu księgowości zamierzam wysłać tam aplikację z moją kandydaturą
Hanna 2017-03-22 12:46
Wiecie, że na swojej stronie internetowej, Biofarm Sp. z o.o. opowiada o procesie rekrutacji krok po kroku? Każdy z etapów jest szczegółowo opisany http://www.biofarm.pl/pl/kariera/dla-kandydatow/355
2
Zostaw swoją opinię o Biofarm Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofarm Sp. z o.o.