brak logo

Biofarm Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Biofarm Sp. z o.o.

Seller 2015-10-06 17:11
@były - sądzisz, że bardziej niż w innych firmach? Teraz to na ogół norma...
Jest jakaś szczególna osoba, na którą trzeba zwrócić uwagę?
6
Seller 2015-10-08 11:22
@były - no to Cię teraz doskonale rozumiem. Wspominasz o zarobakach, że dobre. Możesz rozwinąć myśl?
Atmosfera, to podstawa. A brygadzistów też można ułożyć.
3
fdhs 2015-10-08 11:23
Witam. Czy ktoś może powiedzieć więcej o pracy PH do aptek?
Jak zarobiki(realne)
Jak wygląda uzytkowanie auta?
Jak premia?
4
Romelo 2015-10-09 14:39
Witam czy ma ktoś informację którego dnia jest dzień wypłaty w Biofarm-Poznań Produkcja?
6
aga 2015-10-21 16:18
MOGE wiedzieć ile się zarabia na produkcji tak bez nadgodzin chodzi mi o kobiete zwykły pracownik bo sama pracuje na produkcji i zarabiam 2600zł tys złna reke bez nadgodzin bo u nas nie ma plus socjal bogaty mam a lubie sobie porównać zarobki na produkcji do innych firm ja akurat pracuje w branzy spożywczej.
4
Lama 2015-10-26 21:48
bylam na II etapie w Poznaniu. Przejechałam 1200 km i nawet nie oddzwonili( ponad 3 tyg). Jak zadzwoniłam zapytać czy wgl pamietają to pani poinformowała mnie ze zaraz oddzwoni po czym nie odezwała sie 4 dni na co znów zadzwoniłam i zostałam po prostu potraktowana jak śmieć. Poziom rozmowy kwalifikacyjnej byl tragiczny, panie rekrutujące nawet nie wiedziały co mówią i wręcz były chamskie. Rozmowa trwała dosłownie kilka minut. Gdy czekałam przed firma widziałam innych którzy także wychodzili dosłownie po 7-10 minutach. Po niepoważne traktowanie ludzi. Nigdy nawet w malutkich prywatnych firmach nie potraktowano mnie tak źle. Dla mnie porażka.
8
adam 2015-11-06 11:23
witam,mam rozmowę na przedstawiciela medycznego w związku z tym chciałem się dopytać o zarobki neto na tym stanowisku, chodzi mi o podstawę, czy premia jest realna i w jakich przedziałach, jakie auto ?gps? ile wizyt lekarskich i aptecznych, czy medyczny sprzedaje do aptek czy jest grupa farmaceutyczna? pozdr
18
Inny 2015-11-10 16:34
Witam,napiszcie proszę coś więcej o pracy na terenie małopolski,jadę na drugi etap wiec za wskazówki będę wdzięczny, chodzi mi o p.kierownik, czy premie realne miesięczne kwartalne, pozdr
marcin 2015-11-10 22:41
Napiszcie coś więcej na temat pracy w Małopolsce, jaka atmosfera w tym regionie, p.kierownik. Dostałem sie do drugiego etapu i chciałbym sie dowiedzieć czegoś więcej na temat tych 30% wypłacanej pensji w premii czy to real czy jakaś fikcja, czy premie sa miesięczne czy kwartalne, pozdr.
Ola 2015-11-16 15:27
Witam, mam gorąca prośbę o info zwrotne czy zarobki (podstawa ) 70/30 czyli jest realnie wypłacana w 100 % czy samo 70% ? pozdr
xxx 2015-11-16 19:40
w 100% wypłacana
Ola 2015-11-17 09:24
Dziękuje za odp.
stefan 2015-11-17 17:07
Jest wypłacana....hihihi.... dopóki ktoś w Poznaniu nie stwierdzi że Ci się nie należy( były takie przypadki) lub jesteś na L4.... wtedy zus Ci zabierze i Biofarm...Jesteście desperatami ? czytaliście cały wątek ?
2
~~~~ 2015-11-23 13:37
Ile zarabia się w laboratorium?
1
darus 2015-11-24 16:50
Nie polecam tej firmy. Obecnie pracują w niej mało kompetentni ludzie, którzy chcą tylko zdobyć doswiadczenie i szybko uciec. I słusznie. Firma bez perspektyw, dla mało ambitnych ludzi. Ciągle sprawdzanie pracowników, gpsy wszędzie zamontowane to nie świadczy dobrze o firmie. Brak zaufania jest mega ważny. Gdyby człowiek nie pracował jak powinien prędzej czy później wyjdzie szydlo z worka. Brak zaufania, ciągła nagonka na pracownika, męczenie testami, maile codziennie, atmosfera niezbyt miła itp. to wszystko sprawia ze nie chce się pracować.Wielu PM z doświadczeniem, wiedzą, kompetencjami uciekło i zostało kilku marnych pracowników, ktorzy próbują podciągnąć firmę. Pracując w niej godzisz się na porażkę z góry skazana. Wizytówka tej firmy daleko spadła na dół. Wstyd się przyznawać że pracuje się w Biofarm firmie przez duże F.
5
Michał 2015-12-04 15:02
Ile można zarobić na stanowisku Pf lub PM( jaka podstawa i ewentualnie premia) ,ile wizyt dziennie, jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
5
nick 2015-12-06 12:47
Poczytaj sobie opinie od początku to będziesz miał obraz i zrozumiesz sens .
3
Krzys 2015-12-13 20:24
Seller dostałeś ta prace? Tez mam zaproszenie na mistrza ale się waham.
gość 2015-12-29 22:50
dramat
xXx 2016-01-13 20:43
Pojawiła się oferta na Technologa w Biofarm Poznań. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia, wskazówki odnośnie pracy na tym stanowisku w firmie? Jakie wymagania, perspektywy, zarobki? Pzdr.
2
pink 2016-02-03 05:36
Beznadziejna firma , nic się nie zmieniło , rotacja i rotacja
1
qba 2016-02-29 18:33
znajomości w aptekach się liczą :) itd itp
1
xyz 2016-04-28 16:38
to co piszesz jest trochę nie aktualne :) wynagrodzenie jest płatne 100%,
2
jz 2016-04-28 21:10
ciekawe, bo nikomu tego jeszcze nie zmienili i nadal jest 70/30
1
ccc 2016-05-01 13:56
na cyklówce w ożarowie zmieniali i jest 100%
kicia 2016-05-04 14:20
Droga Pani z HR-u a jak ze zwolnieniami grupowymi?
Chodzą słuchy, że po cichutku byleby nie wypłacać odpraw?
2
gosc 2016-05-04 16:52
Też słyszałam o zwolnieniach,ktoś coś wie?
ola 2016-07-17 14:17
Jakie sa zarobki na produkcji kobiet pracujących na 3 zm z umowa na stałe takie co długo tu pracuja bez nadgodzin i sa zwykłymi pracownikami bo słyszałam ze ładnie zarabiają ja pracuje w unileverze i mam 2600zł na reke i socjal fajny a wam zakład tez wam daje np. wczasowe latem bony na swieta itp.
kolo 2016-08-09 15:33
Mowa, że oddzwonią to znaczy dziękujemy, tak na przyszłość
Zainteresowany 2016-10-08 23:16
Jakie wynagrodzenie ?????? Podstawa ?????Pracuje w firmie farmaceutycznej, to co przeczytałam na temat samochodów służbowych to jakaś masakra? Czy tak jest naprawdę bo trudno w to uwierzyć. Też mam gps ale nikt nie sprawdza czy mam 2 czy 6 wizyt, liczy wynik. Pytam bo nie spotkałam Przedstawiciela z biofarmu
4
jan sereceeeeeee 2016-10-17 11:50
Witam jak wygląda praca na produkcji operator maszyn i jakie są zarobki złożyłem CV i chciałbym jakieś info
Pozdrawiam
jan sereceeeeeee 2016-10-17 12:22
Dzięki za info w obecnej firmie mam 3700 brutto +premia ciekaw jak tu taj jest od ilu się startuje :):) ale zawsze nowa firma w CV
matejko janek 2016-10-18 10:51
witam ile zarabiają operatorzy maszyn w Biofarm?
Nikodem 2016-11-02 12:47
witam,

pojawiła sie oferta pracy w zakupach. pytanie: jakie zarobki netto? jak atmosfera?
prawo 2016-12-06 09:32
Trzeba sprawdzić z tym samochodem ,czy wszystko jest zgodnie z prawem. Płaci się za prywatne użytkowanie,płaci się za kilometry i płaci się podatek od zapłaconych właścicielowi pieniędzy za km. Ciekawe jak się sprawa przedstawia według prawa , obserwowanie ,włączony gps w czasie prywatnym pracownika i rejestrowanie położenia, idźcie wy do prawnika!
4
dzidzia 2016-12-08 19:24
witam
chciałabym złożyć cv na pracownik produkcji na 3 zmiany jak wygląda praca i jakie są zarobki z góry bardzo dziękuję za wiadomość
pozdrawiam
4
jjj 2016-12-11 20:01
to po 6 latach nie mialas umowy o pracę na czas nieokreslony? jak u nich jest z tym, umowy na jaki czas są zawierane?
tola 2016-12-12 17:06
witam czy mozesz mi powiedziec ile zarabiaja kobiety na produkcji pozdrawiam
3
Farmer 2017-01-05 13:18
Chcę pracować w tej firmie a słyszałam, że jest ok. Gdyby ktoś wiedział jak przedstawiają się zarobki.
3
Zainteresowana 2017-01-07 00:53
Zwolniona, pracowałaś na produkcji czy w biurze? Zastanawiam się jakie klimaty panują w biurze... Z góry dziękuję za odpowiedź.
1
janko muzykant 2017-01-09 22:45
jesli chodzi o prace na produkcji to w zaleznosci gdzie sie idzie czy na operatora czy na produkcje ( nawazalnie), najwiecej dzwigania jest na nawazaniu gdyz trzeba sobie wszystko przywiesc a towar jest zapakowany w pojemniki nawet do 50 kg wiec czasami trzeba wziac beczki 50kg worki 25 kg troszeczke sie przedzwigac zarobki hmmm na poczatku kolo dwojki pozniej niecale dwa i pol. Co kto lubi jak ktos chce pracowac na produkcji w biofarmie to niech wysyla podanie nie zachecam i nie zniechecam
Xyz 2017-01-13 21:50
Gorzej w tez branzy trafic nie mozna, fatalne zarzadzanie , wymagania nie do zrealizowania, typowa Polska firma zachowujaca sie jakby cukierkami handlowala. Dziwne, ze "ktos" tej firmy jeszcze nie "przetrzepal"...
10
mimik 2017-01-16 16:36
Biofarm jest naprawdę ok. Może jest czasami ciężko ale cóż.....
xyz 2017-01-20 20:49
Teraz Biofarm to dno !
2
Miki 2017-01-23 10:10
Biofarm był dnem już w 2007/08 r. Ale widzę, że z roku na rok gorzej. Podziwiam tych, co wytrzymali tam 6 lat. Szacun. Mi stuknęło 2 lata i trzeba było się zwinąć, bo zero szans na cokolwiek,
3
byk 2017-01-28 23:50
W Biofarmie teraz też ma wakaty
3
Bio 2017-02-07 20:36
Ludzie z Biofarmu znikają równie szybko jak negatywne opinie o firmie na tym forum :-) ocena 2 jednak mówi sama za siebie
4
szukająca pracy 2017-02-16 14:21
Dno. Brak szacunku - byłam dziś na rozmowie w Katowicach... tz byłam... - przyjechałam, ale po parunastu minutach odjechałam.. dlaczego ? Pani rekrutująca po zapukaniu przeze mnie ( już minęła godzina na którą zostałam zaproszona) poinformowała mnie że jest LEKKIE opóźnienie i zaraz wejde.. zamknęła drzwi.. gdy zapytałam jak duże opóźnienie - stwierdziła że to normalne i nie widziała w tym problemu.. może by nie było gdyby to lekkie opóźnienie to rzeczywiście było 5-10 minut.... ale przede mną było jeszcze parę osób - które już od 40-50 minut czekały !

Wszystkie opinie widzę na forum są prawdziwe. Niestety.

BRAK SZACUNKU - FATALNA ORGANIZACJA.
Strata czasu i $ na paliwo by jechać na rozmowę
2
Kulka 2017-02-16 14:52
Widziałem ostatnio ofertę pracy dla przedstawiciela medycznego czy to jest jeszcze aktualne? Biofarm to firma z historią i z przyszłością. Osoby którym nie odpowiada ten rodzaj pracy lub firma najlepiej niech odejdą.
doris 2017-02-17 19:21
Jeśli nie chcecie popaść w depresję, to omijajcie Biofarm wielkim łukiem, wiem co piszę...
2
Zostaw swoją opinię o Biofarm Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofarm Sp. z o.o.