Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biofarm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Biofarm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-05-30 01:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Serio to nie wiem czy tak obchodzą się z pracownikami. Ale jeśli już to ich zachowanie jest poniżej wszelkich obowiązujących norm, nic dziwnego, że pracowników ubywa.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-06-04 14:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a z którą? starszą czy młodszą?
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-06-05 07:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chołoty? Co przez to określenie rozumiesz? Niestety tak to jest gdy panuje takie przekazywanie pałeczki z ojca na syna, nawet jeśli ktoś się na czymś nie zna.
zdjecie uzytkownika
mam rozmowe - 2014-06-05 15:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no taki typ. a mam pytanie nie o tę panią w biofarmie, ale o kadre? atmosfera jest znośna? dzieki za odp - rozmowa niebawem
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-06 14:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam- byłam na rozmowie na przedstawiciela farm. ponad 2 tyg. temu rekrutujący bardzo pozytywne osoby. Zastanawiałam się czy jest sens jechadź na rozmowę po opiniach jakie ma firma w internecie i niestety była to strata czasu i pieniędzy...Pracy nie dostałam ( może i dobrze :) ). Biofarm chcę żeby ludzie pracowali najlepiej po 10 godz. dziennie za 2 tyś - żałosne. Jeśli ktoś ma dużo czasu wolnego i lubi jazdę Polskim PKP (za bilet PKP zwracają kasę) to polecam wyjazd na rozmowę :)
zdjecie uzytkownika
mam rozmowe - 2014-06-06 23:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczeście w niesześćiu, ze zwracaja za bilet. prawde mowiac pierwszy raz widze taka sytuacje, ze mozna pojechac PKP na koszt pracodawcy na rozmowe. tyle dobrego. a czemu Ci nie wyszlo na rozmowie? odmowilas? @pokoemon, ale przeciez to praca przy lekach, wiec musisz miec szkolenie bhp i cale zabezpieczenie.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-09 15:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do: mam rozmowe - podziękowali mi, może był ktoś lepszy ode mnie, a może za dużo chciałam u nich zarabiać ; tego się już nie dowiem...
zdjecie uzytkownika
mam rozmowe - 2014-06-09 20:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może obrałaś złą taktykę: podaję Ci mój darmowy sprawdzony sposób - podawaj widełki i wtedy dopiero negocjuj. pamiętaj, że w tym momencie Ty wyceniasz swoją pracę :).
zdjecie uzytkownika
Jaaa - 2014-06-11 20:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam! Beznadziejna firma! Jeśli szukasz przyzwoitej pracy,uciekaj stamtąd jak najdalej.
zdjecie uzytkownika
Pokemon - 2014-06-11 21:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie mówiłem..... Jakbyście chcieli 1500, ty by przyjęli, ha ha ha.
zdjecie uzytkownika
mam rozmowe - 2014-06-12 09:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie o to chodzi, upraszczasz. podajesz widelki - jak widzisz że dużo pracy stoisz przy maksymalnej kwocie. jak widzisz, że łatwiejsza - schodzisz lekko z ceny. co ty na to?
zdjecie uzytkownika
NATKA - 2014-06-13 12:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CZY KTOS SIE WYBIERA W PONIEDZIALEK DO POZNANIA?
zdjecie uzytkownika
gerard - 2014-06-13 16:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pytanie odnośnie kasy- czy stawka 1500 zł to jest podstawa, kwota od której się zaczyna czy już wypłata ze wszystkimi dodatkami, benefitami itd? i czy raczej wszystkie stanowiska mają takie stawki podobne czy nie?
zdjecie uzytkownika
biofarm - 2014-06-27 17:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Żal. Zwolnień ciąg dalszy. Pracujesz w strachu. Jeśli ktoś dba o swoje zdrowie to niech nawet na rozmowę nie idzie. Były pracownik
zdjecie uzytkownika
Pokemon - 2014-07-02 12:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać nadal na produkcję kolejny nabór pracowników. Powinno to dać ludziom do myślenia.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-07-02 18:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko nie wiem jaki jest u nich okres wypowiedzenia, ale chyba raczej o tym, że jest się zwolnionym dowiaduje się przynajmniej dzień wcześniej. szukałem jeszcze innych opinii i dowiedziałem się, że są naprawdę jednym z największych polskich producentów farmaceutycznych i leki można znaleźć w każdej aptece, sam sprawdzałem, bo cała ich lista jest na stronie i faktycznie skuteczność tych leków potwierdza wielu lekarzy
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-13 11:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę wiedzieć ile zarabia pracownik produkcyjny na 3 zmiany bo ja pracuje w systemie 4 brygadowym w branzy spożywczej i mam niecałe 3 tys zł na reke plus dodatki wchodzę takie jak premia od zysku premia roczna bony na swieta jedne i drugie wczasowe i takie bony na rekreacje np. na kino i pakiet medyczny lux med.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-07-13 22:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-07-13 11:47:02]:
Ewa a tam gdzie Ty pracujesz nie potrzebują do pracy?:)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-14 16:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buduja nowa hale ale jak przyjmują to poł roku trzeba perzepracowac przez agencje pracy A POTEM EWENTUALNIE ZATRUDNIA ZAKŁAD PRACY tylko ze ja już pracuje z 10 lat w tej firmie i nie zaczynałam od pensji starego pracownika tylko stopniowo miałam wyrównywane przez pares lat.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-07-15 18:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czytając te opinie zastanawiam sie kto je pisze bo rzekomo pisza to byli pracownicy odradzający firmę i w ogóle ale jak ktoś zadaje konkretne pytanie o zarobki samochody i całą resztę to nikt konkretnie nie potrafi odpowiedzieć, mam wrażenie, ze wszyscy co się tu udzielają mają jakieś problemy z mysleniem i są chyba lekko upośledzeni więc nic dziwnego, że jesteście byłymi pracownikami skoro ciężko wam odpowiedzieć na zadawane pytania.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-25
Żródło: pracuj.pl
kujawsko-pomorskie
()
BIOFARM Sp. z o.o.POLSKA FIRMA FARMACEUTYCZNA O UGRUNTOWANEJ POZYCJI NA RYNKUZATRUDNI PRACOWNIKA NA STANOWISKUPRZEDSTAWICIEL DS. KLIENTÓW KLUCZOWYCH na teren województw: kujawsko pomorskie, pomorskie, zachodniopomorskie, lubuskie, wielkopolskie i łódzkie  Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:  realizację planów sprzedaży na podległym terenie, organizowanie i prowadzenie promocji u klientów oraz zarządzanie budżetem promoc
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ZXY - 2014-07-26 13:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra
zdjecie uzytkownika
ZXY - 2014-07-26 13:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZXY - 2014-07-26 13:14:00]:
Więc ja mogę odpowiedzieć. Wiadomo że w każdej firmie jest teraz ciężko. Jest duża konkurencja i jest ciśnienie jak wszędzie, więc jak ktoś chce iść pracować bez stresowo to musi zmienić branżę. Samochód to nie priorytet, ale w zależności od stanowiska, przedstawiciele Aurisy, przedstawiciele od sieci Rapidy a kierownicy Octavie lub Avensis, jak źle trafisz to przerobione na gaz.
Za kilometry prywatne nawet w tygodniu płacisz 40 groszy za kilometr. Zarobki w zależności jak wynegocjujesz od 1800 do 4000 zł, ale w proporcji 70% do 30%, w umowie zawarte jest tylko 70%. Podsumowując pieniądze są ważne, ale nie najważniejsze, samochód tym bardziej to tylko narzędzie pracy, NAJWAŻNIEJSZY JEST CAŁY TEN SYSTEM PRACY, ATMOSFERA, WSPARCIE I ITP. TEGO TU BARDZO BRAKUJE. ROZUMIEM ŻE FIRMA JEST NASTAWIONA NA ZYSKI, ALE NIE MOŻE BYĆ TAK ŻE MASZ JE WYCZAROWAĆ A WŁAŚNIE W BIOFARM TAK JEST. NIKT NIE POWIE CI JAK, MA TAK BYĆ I JUŻ. CAŁKOWICIE NIE PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO WIELU CODZIENNYCH SPRAW. TWRAZ POJAWIŁO SIĘ OGŁOSZENIE JAKO PRZEDSTAWICIEL DS. KLIENTÓW KLUCZOWYCH - HURTOWNIE. W OGŁOSZENIENIU JEST MIĘDZY INNYMIWOJEWÓDZTWO LUBUSKIE I KUJAWSKO POMORSKIE, NIEWIEM CO PRZEDSTAWICIEL M,A TAM ROBIĆ SKORO TAM NIE MA JUŻ OD DAWNA ŻADNEGO ODDZIAŁU HURTOWNI ALE JAK HASŁO BIOFARM W OGŁOSZENIU NIE LICZY SIĘ CO WIESZ TYLKO CO ZROBISZ Z TYM CO WIESZ. OSTANIE CO DODAM TO TO ŻE PERWSZA UMOWA JEST NA 3 MCE. W TYM CZASIE MUSISZ SIĘ SPRAWDZIĆ BO JAK NIE TO CIĘ NIE MA A WIADOMO ŻE MINIMALNYM OKRESEM DO OCENY CZŁOWIEKA TO 6 M-CY.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-07-28 15:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiesz ile kasy można wyrwać w podstawie na to stanowisko od klientów kluczowych??? z 10- letnim doświadczeniem w branży? Bo chyba nie 4tys netto ;-)
zdjecie uzytkownika
ZXY - 2014-07-28 16:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-07-28 15:26:56]:
Sam jestem ciekawy, ale myślę że 5 to HUK.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-07-28 18:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZXY - 2014-07-28 16:17:54]:
Thx :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofarm Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x