Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biofarm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Biofarm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rozczarowana - 2014-05-20 18:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Codziennie zwalniają osoby z długoletnim doświadczeniem. Przychodzisz do pracy i za chwilę wychodzisz. Nowe osoby przyjmowane są za śmieszne stawki. Jeżeli komuś wydaje się że zrobi tu karierę, to może się mocno rozczarować. Firma oszukuje przyjętych pracowników, obiecując pewne stawki po okresie próbnym, a tu niespodzianka, bo jest kilka stowek mniej i więcej nie będzie. A za te stawki wymagania mają ogromne. Testy, wypracowania, kontrole i ciągła presja. ZASTANOWCIE SIĘ ZANIM POPEŁNICIE TEN BŁĄD.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-05-20 22:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy możesz napisać - jeśli to nie tajemnica - jakie są stawki na okresie próbnym a jakie już na umowie? czy plany sprzedażowe są realne do wykonania?
zdjecie uzytkownika
bruno - 2014-05-21 01:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i przy okazji na jakiej umowie pracujecie w Biofarmie? jest umowa o pracę ?( z mam nadzieje czymś więcej niż minimalna krajowa)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-26 21:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa o pracę....ha ha ha. Czas określony, a teraz trochę powyżej minimalnej jako operator. He he he. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-05-27 01:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dziwne to wszystko. Roboty pewnie zatrzęsienie a kasa taka, że nic tylko ręce załamać i gorzko zapłakać.
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-05-30 01:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Serio to nie wiem czy tak obchodzą się z pracownikami. Ale jeśli już to ich zachowanie jest poniżej wszelkich obowiązujących norm, nic dziwnego, że pracowników ubywa.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-06-04 14:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a z którą? starszą czy młodszą?
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-06-05 07:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chołoty? Co przez to określenie rozumiesz? Niestety tak to jest gdy panuje takie przekazywanie pałeczki z ojca na syna, nawet jeśli ktoś się na czymś nie zna.
zdjecie uzytkownika
mam rozmowe - 2014-06-05 15:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no taki typ. a mam pytanie nie o tę panią w biofarmie, ale o kadre? atmosfera jest znośna? dzieki za odp - rozmowa niebawem
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-06 14:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam- byłam na rozmowie na przedstawiciela farm. ponad 2 tyg. temu rekrutujący bardzo pozytywne osoby. Zastanawiałam się czy jest sens jechadź na rozmowę po opiniach jakie ma firma w internecie i niestety była to strata czasu i pieniędzy...Pracy nie dostałam ( może i dobrze :) ). Biofarm chcę żeby ludzie pracowali najlepiej po 10 godz. dziennie za 2 tyś - żałosne. Jeśli ktoś ma dużo czasu wolnego i lubi jazdę Polskim PKP (za bilet PKP zwracają kasę) to polecam wyjazd na rozmowę :)
zdjecie uzytkownika
mam rozmowe - 2014-06-06 23:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczeście w niesześćiu, ze zwracaja za bilet. prawde mowiac pierwszy raz widze taka sytuacje, ze mozna pojechac PKP na koszt pracodawcy na rozmowe. tyle dobrego. a czemu Ci nie wyszlo na rozmowie? odmowilas? @pokoemon, ale przeciez to praca przy lekach, wiec musisz miec szkolenie bhp i cale zabezpieczenie.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-09 15:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do: mam rozmowe - podziękowali mi, może był ktoś lepszy ode mnie, a może za dużo chciałam u nich zarabiać ; tego się już nie dowiem...
zdjecie uzytkownika
mam rozmowe - 2014-06-09 20:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może obrałaś złą taktykę: podaję Ci mój darmowy sprawdzony sposób - podawaj widełki i wtedy dopiero negocjuj. pamiętaj, że w tym momencie Ty wyceniasz swoją pracę :).
zdjecie uzytkownika
Jaaa - 2014-06-11 20:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam! Beznadziejna firma! Jeśli szukasz przyzwoitej pracy,uciekaj stamtąd jak najdalej.
zdjecie uzytkownika
Pokemon - 2014-06-11 21:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie mówiłem..... Jakbyście chcieli 1500, ty by przyjęli, ha ha ha.
zdjecie uzytkownika
mam rozmowe - 2014-06-12 09:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie o to chodzi, upraszczasz. podajesz widelki - jak widzisz że dużo pracy stoisz przy maksymalnej kwocie. jak widzisz, że łatwiejsza - schodzisz lekko z ceny. co ty na to?
zdjecie uzytkownika
NATKA - 2014-06-13 12:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CZY KTOS SIE WYBIERA W PONIEDZIALEK DO POZNANIA?
zdjecie uzytkownika
gerard - 2014-06-13 16:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pytanie odnośnie kasy- czy stawka 1500 zł to jest podstawa, kwota od której się zaczyna czy już wypłata ze wszystkimi dodatkami, benefitami itd? i czy raczej wszystkie stanowiska mają takie stawki podobne czy nie?
zdjecie uzytkownika
biofarm - 2014-06-27 17:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Żal. Zwolnień ciąg dalszy. Pracujesz w strachu. Jeśli ktoś dba o swoje zdrowie to niech nawet na rozmowę nie idzie. Były pracownik
zdjecie uzytkownika
Pokemon - 2014-07-02 12:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać nadal na produkcję kolejny nabór pracowników. Powinno to dać ludziom do myślenia.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-22
Żródło: pracuj.pl
Kołobrzeg
(Koszalin)
BIOFARM Sp. z o.o. polska firma farmaceutyczna o ugruntowanej pozycji na rynku zatrudni pracowników na stanowisko:Przedstawiciel MedycznyTeren pracy: Kołobrzeg, Koszalin, Słupsk, Bydgoszcz, Żnin, Warszawa, Grodzisk Mazowiecki, Legionowo, Pruszków, Limanowa, Nowy Sącz, Nowy Targ, Gliwice, Tarnowskie Góry, Opole, Rybnik, Racibórz, Zabrze, Kraków, Nowy TargNASZE OCZEKIWANIA WOBEC KANDYDATA:Wykształcenie wyższeDoświadczenie na stanowisku przedstawic
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-07-02 18:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko nie wiem jaki jest u nich okres wypowiedzenia, ale chyba raczej o tym, że jest się zwolnionym dowiaduje się przynajmniej dzień wcześniej. szukałem jeszcze innych opinii i dowiedziałem się, że są naprawdę jednym z największych polskich producentów farmaceutycznych i leki można znaleźć w każdej aptece, sam sprawdzałem, bo cała ich lista jest na stronie i faktycznie skuteczność tych leków potwierdza wielu lekarzy
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-13 11:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę wiedzieć ile zarabia pracownik produkcyjny na 3 zmiany bo ja pracuje w systemie 4 brygadowym w branzy spożywczej i mam niecałe 3 tys zł na reke plus dodatki wchodzę takie jak premia od zysku premia roczna bony na swieta jedne i drugie wczasowe i takie bony na rekreacje np. na kino i pakiet medyczny lux med.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-07-13 22:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-07-13 11:47:02]:
Ewa a tam gdzie Ty pracujesz nie potrzebują do pracy?:)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-14 16:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buduja nowa hale ale jak przyjmują to poł roku trzeba perzepracowac przez agencje pracy A POTEM EWENTUALNIE ZATRUDNIA ZAKŁAD PRACY tylko ze ja już pracuje z 10 lat w tej firmie i nie zaczynałam od pensji starego pracownika tylko stopniowo miałam wyrównywane przez pares lat.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-07-15 18:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czytając te opinie zastanawiam sie kto je pisze bo rzekomo pisza to byli pracownicy odradzający firmę i w ogóle ale jak ktoś zadaje konkretne pytanie o zarobki samochody i całą resztę to nikt konkretnie nie potrafi odpowiedzieć, mam wrażenie, ze wszyscy co się tu udzielają mają jakieś problemy z mysleniem i są chyba lekko upośledzeni więc nic dziwnego, że jesteście byłymi pracownikami skoro ciężko wam odpowiedzieć na zadawane pytania.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofarm Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x