Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biofarm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Biofarm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-07-15 18:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czytając te opinie zastanawiam sie kto je pisze bo rzekomo pisza to byli pracownicy odradzający firmę i w ogóle ale jak ktoś zadaje konkretne pytanie o zarobki samochody i całą resztę to nikt konkretnie nie potrafi odpowiedzieć, mam wrażenie, ze wszyscy co się tu udzielają mają jakieś problemy z mysleniem i są chyba lekko upośledzeni więc nic dziwnego, że jesteście byłymi pracownikami skoro ciężko wam odpowiedzieć na zadawane pytania.
zdjecie uzytkownika
ZXY - 2014-07-26 13:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-07-28 15:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A wiesz ile kasy można wyrwać w podstawie na to stanowisko od klientów kluczowych??? z 10- letnim doświadczeniem w branży? Bo chyba nie 4tys netto ;-)
zdjecie uzytkownika
ZXY - 2014-07-28 16:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-07-28 15:26:56]:
Sam jestem ciekawy, ale myślę że 5 to HUK.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-07-28 18:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZXY - 2014-07-28 16:17:54]:
Thx :-)
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-07-29 18:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A na produkcji ile się zarabia tak mniej więcej i dlaczego przyjmują do pracy bo czytałam w ogłoszeniu w necie ze przyjmują do pracy na produkcje.
zdjecie uzytkownika
kaja087 - 2014-07-30 15:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@magda, nie widziałam żadnego ogłoszenia na produkcje, ale są na przedstawiciela medycznefo, farmaceutycznego, na helpdesk nawet, ale to w różnych miastach są i nie nie wiem czy interesuje Cię Poznań, Grodzisk Mazowiecki czy Gdynia, jak sprecyzujesz to postaram się pomóc. Odnośnie firmy to znalazłam ją, bo kupiłam w patece suplementy diety, bo przecież wakacje miały się zacząć, a ja nadal wyglądam jak rok, dwa lata temu. Po przeczytaniu opinii na temat różnych produktów w końcu postanowiłam, że wypróbuje ten ich, nazywa się "Bodyline" Najlepsze jest to, że ma fajny i zdrowy skład, bo nie ma tam jakiś E0494 czy innej chemii, z ulotki wam napisze - Ekstrakt (5:1) z owoców tamaryndowca malabarskiego), ekstraktz nasion fasoli białe, winian L-karnityny, ekstrakt (20:1) z liści zielonej herbaty (Camellia sinensis leaf), trójchlorek chromu, jodek potasu (KJ), stearynian magnezu i takie inne tego typu
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-07-31 14:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja przez przypadek w pracuj pl widziałam jakos na początku lipca ogłoszenie w necie ze firma przyjmie do pracy na produkcje w poznaniu i chciałam się spytac z ciekawości ile tak mniej więcej się zarabia .
zdjecie uzytkownika
miro234 - 2014-08-29 13:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja nie widziałem tej oferty, a poluje od początku wakacji na coś od nich z firmy, bo słyszałem, że spoko u nich z praca, że nie ma presji jakieś mega, a i kasa jest taka, że da się wyżyć i opłacić rachunki. Podobno tez ma się jakieś zniżki czy to na suplementy diety czy na inne tabletki i tego typu lekarstwa
zdjecie uzytkownika
janek456 - 2014-09-08 16:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
miro234 o czym Ty w ogóle piszesz? polujesz od początku wakacji? przecież biofarm cały czas się ogłasza w internecie. Nie dlatego,że zwiększają zapotrzebowanie na przedstawicieli. Przeciwnie, ci co pracowali jakiś czas(czyt. od 3 miesięcy do 2-3 lat) albo zostali zwolnieni albo sami się zwalniają:) Nie ma presji? jeśli lubisz budzić się z nadciśnieniem na samą myśl o tym że zaczynasz cudowny, kolejny dzień pracy to droga wolna do "szczęścia" :) Są znżki na suplementy? Nie zauwazyłem. Wypłata rozpisana 70% +30% (premia- którą można obciąć jak się chce i za co się chce). Jeśli lubisz manipulację, donoszenie, ciągły stres, jesteś dyspozycyjny(od 7 do 21- obowiązkowe odpisywanie na meile) a przy tym pokorny, lubisz być poniżany i nie masz swojego zdania to idealna praca dla Ciebie:) Opinie wśród lekarzy o Biofarmie nie są najlepsze ;) Biofarm jak mogłoby się wydawać dyletantom z Poznania to nie tylko świetne leki ale PRZEDE WSZYSTKIM ludzie, którzy je promują. Tutaj jesteś nikim.
zdjecie uzytkownika
puffff - 2014-09-11 19:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kaja087 - 2014-07-30 15:28:52]:
od zakupu suplementu w aptece do wsparcia w zakresie znalezienia wakatu???
Pufff...
zdjecie uzytkownika
piwot - 2014-09-12 16:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no mam też wątpliwości czy firma Biofarm dobrze jest postrzegana na rynku, no do lekarze jak pójdziesz to też nie przepisze Ci do kupienia tych tabletek, przeważnie suplementów nie dostaniesz w ogóle w aptekach, tylko możesz je kupić przez internet albo w specjalnych stoiskach, bo to nie jest takie znowu bardzo zdrowe
zdjecie uzytkownika
JA... - 2014-09-30 21:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miro234 - 2014-08-29 13:22:24]:
ty chyba czlowieku piszesz o innej firmie!!! tam jest MOBING !!! wszystko szybko,biegiem,wiecznie malo i malo!!! atmosfera straszna ludzi ciagle zwalniaja pensje ha ha a znizki??? jakie znizki??? na na wykonczenie cie jak najbardziej i to na tyle!!!
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-10-01 14:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam wrażenie, że tutaj niepochlebne opinie ciągle ta sama osoba pisze, bo ma taki sam styl pisania i dość mocno krytykuje wszystko, a tak naprawdę nie wiadomo co co chodzi... a co do atmosfery, to nie zapominajcie, że tworzą ja sami ludzie i w kazdym momencie możecie to sami zmienić, spróbowac inaczej podejść.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-03 12:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Romek,atmosferę tworzy szefostwo, ludzie nic nie poradzą jak słyszą z góry tylko rozkazy, jak się postawią to do widzenia.
zdjecie uzytkownika
okropna firma - 2014-10-05 18:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałem okazję jakiś czas temu pracować w Biofarmie. Dla mnie największym plusem tej firmy są przedstawiciele i kierownicy regionalni. Ludzie, którzy zawsze chętnie pomogą i są na prawdę w większości dobrymi kolegami. Gorzej wygląda sytuacja z biurem, bo dla mnie oprócz jednego z product managerów, to reszta to ludzie, którym zaufać nie można. Zreszta wogole w Poznaniu w biurze trzeba ppilnować się na każdym kroku, bo inwigilacja jest na wysokim poziomie. Kamery, mikrofony, panie które wszystko notują , co się powie na jakiś kartkach papieru, ogólniemasakra . Co do warunków, to samochody kiepskie, bo nowi dostają stare auris, nowe są kupione, ale po to chyba, żeby dobrze na parkingu wygladaly, skody octavie z gazem tez stare roczniki, są też rapidy, ale to dla sieciowych, no i Avensis y kierowników. Płaci się za jazdę prywatna 200 zł i 150KM na si ę w miesiącu, a za resztę 40 gr za kilometr. Telefon ze slsłabym limitem, choć to wystarcza , bo firmowe rozmowy są za darmo. Możnaoopłacić sobie multisporta za 100. Pensje od 4000 brutto do 5500. Plus premie, które od jakiegoś pół roku są mało realne. Ogólnie firma dobra na pierwszą pracę w branży, dla ludzi z doświadczeniem w dużych korpo może być tu lekki szok
zdjecie uzytkownika
janeko - 2014-10-16 16:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też spotkałem się z taką opinią, że ludzie tam pracujący są życzliwi i jak czegoś nie umiesz albo jesteś nowy i dopiero się uczysz, to nie mają problemu, żeby coś wyjaśnić labo pomóc, też dobrze, że dotyczy to szefostwa czy właśnie tych kierowników, że zawsze można o coś zapytać i nikt Ci nie robi wyrzutów z tego powodu.
zdjecie uzytkownika
Nie polecam - 2014-10-29 08:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dodam jeszcze jedno - system premiowy tylko na papierze!!!! Zadania tak skonstruowane, że nie ma szans na zdobycie premii!!!
zdjecie uzytkownika
charyzmatyczna kasia - 2014-11-03 11:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chętnie bym się tam przyjęła, jestem gotowa zacząc nawet od produkcji jeśli trzeba. wiecie jakie są wymagania i jak taka praca dokładnie tak wygląda? zasadniczo najbardziej interesuje mnie jednak posada product menagera bo wydaje mi się że lepiej wykorzystałabym moją charyzmę i kreatywność. są u nichwogóle takie rekrutacje?
zdjecie uzytkownika
daria - 2014-11-12 16:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja idę za kilka dni na rozmowę do nich. Po takich informacjach jak tu - odechciewa się naprawdę. Widać że ogłoszenia ciągle się pojawiają, czyli jest duża rotacja.
zdjecie uzytkownika
Apteka - 2014-11-21 20:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś zna Imię i Nazwisko pani przedstawiciel z rejonu Katowic?, jeździ skodą Rapid, ważne.
zdjecie uzytkownika
www - 2014-11-24 01:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam a co?
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-12-05 12:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teren pruszkow. jak kierownik? czy rzeczywiście jest gps we wszystkich narzędziach?kasa? jestem z doświadczeniem.i jak to jest z tymi prywatnymi kilometrami? i jak rozumieć km brutto z dojazdami?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa składająca się z 3 etapów.
1 rozmowa telefoniczna z HR
2 spotkanie z HR w Poznaniu
3 spotkanie z HR w Poznaniu
Rozmowy przeprowadzone dość profesjonalnie, niestety nie zwracane są koszty dojazdu do Poznania.
Pytania: Na 3 etap rozmowy należy wykonać prezentację na podstawie danych rynkowych.
Wrażenie po rozmowach bardzo pozytywne; wszyscy są bardzo mili, uśmiechnięci, życzliwi. Niech to Was nie zwiedzie!!!! Nie polecam tej firmy!!!!
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-12-10 22:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy zawsze zapraszają na drugi etap do Lublina i czy faktycznie taka rzeźnia jest z tym wciskaniem guzika czy jedziesz służbowo czy prywatnie?
zdjecie uzytkownika
Cemax - 2014-12-16 23:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie złe opinie to prawda prawda i jeszcze raz prawda.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofarm Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Biofarm Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x