Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biofarm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Biofarm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nie polecam - 2014-10-29 08:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dodam jeszcze jedno - system premiowy tylko na papierze!!!! Zadania tak skonstruowane, że nie ma szans na zdobycie premii!!!
zdjecie uzytkownika
charyzmatyczna kasia - 2014-11-03 11:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chętnie bym się tam przyjęła, jestem gotowa zacząc nawet od produkcji jeśli trzeba. wiecie jakie są wymagania i jak taka praca dokładnie tak wygląda? zasadniczo najbardziej interesuje mnie jednak posada product menagera bo wydaje mi się że lepiej wykorzystałabym moją charyzmę i kreatywność. są u nichwogóle takie rekrutacje?
zdjecie uzytkownika
daria - 2014-11-12 16:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja idę za kilka dni na rozmowę do nich. Po takich informacjach jak tu - odechciewa się naprawdę. Widać że ogłoszenia ciągle się pojawiają, czyli jest duża rotacja.
zdjecie uzytkownika
Apteka - 2014-11-21 20:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś zna Imię i Nazwisko pani przedstawiciel z rejonu Katowic?, jeździ skodą Rapid, ważne.
zdjecie uzytkownika
www - 2014-11-24 01:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znam a co?
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-12-05 12:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teren pruszkow. jak kierownik? czy rzeczywiście jest gps we wszystkich narzędziach?kasa? jestem z doświadczeniem.i jak to jest z tymi prywatnymi kilometrami? i jak rozumieć km brutto z dojazdami?
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-12-10 22:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy zawsze zapraszają na drugi etap do Lublina i czy faktycznie taka rzeźnia jest z tym wciskaniem guzika czy jedziesz służbowo czy prywatnie?
zdjecie uzytkownika
Cemax - 2014-12-16 23:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie złe opinie to prawda prawda i jeszcze raz prawda.
zdjecie uzytkownika
charyzmatyczna jola - 2014-12-29 15:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram i ponawiam pytania charyzmatycznej kasi, czy w firmie biofarm nadal aktualne jest stanowisko pracy product menagera do wzięcia? tylko najpierw muszę wiedzieć jakie byłby ogólne warunki zatrudnienia i stawka na rękę miesięczna jaka jest bo się boję tak w ciemni., zależy mi na pracy kreatywnej i rozwojowej
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-01-14 21:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmmm - 2014-12-05 12:04:17]:
teren pruszków, kierownik? Uciekaj...
zdjecie uzytkownika
smoofy - 2015-02-03 23:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przykro mi ale niestety muszę się zgodzić z powyższymi opiniami, zarządzanie (usunięte przez administratora) gps w aucie, od niedawna w tablecie i pewnie w telefonie również, pełna dyspozycyjność, tabelkologia i malowanie trawy na zielono w raportach, na plus fajne leki, do niedawna fajne narzędzia promocyjne i ludzie - pomocni, empatyczni, system socjalny ok - bony Sodexo na świeta, dofinansowanie do wypoczynku dzieci i wyprawki szkolnej, szkolenia wewnętrzne. Jeżeli ktoś chce się nauczyć roboty w tej branży to najlepsza firma , oprócz doświadczenia i palpitacji serca patrzysz na nowego pracodawcę jak na wybawcę! a szkoda bo można by fajnych i chętnych PM i PF zatrzymywać stwarzając dobre warunki pracy a nie tylko przeszkalać przechodnich przedstawicieli...
zdjecie uzytkownika
Luka - 2015-02-06 20:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Niestety teraz faza mega niepozytywnych zmian, najlepszych menegerów już nie ma, pozbywając się tym samych wzrostów sprzedaży, firma z nowym kapitanem ledwo dryfuje(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
porażka - 2015-02-11 06:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przedszkole dla duzych dzieci .
Wystarczy zmienic firme z Biofarmu na każda inną i odrazu czlowiek inaczej funkcjonuje , w znaczeniu Normalnie : )
Zachecam wszystkich !
zdjecie uzytkownika
mac - 2015-02-13 21:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jadę na drugi etap do poznania czego można się spodziewac??
zdjecie uzytkownika
vanilla - 2015-02-28 14:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mac - 2015-02-13 21:26:14]:
Kiedy wybierasz się na drugi etap i z jakiego województwa? Ja mam drugi etap 02.03.2015?
zdjecie uzytkownika
lucjan k - 2015-03-02 17:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super, jakby ktoś już miał całą rekrutację za sobą to byłbym bardzo zbowiązany gdybyście opisali co i jak, wszelkie wskazówki mile widziane i porady jak sobie dać radcę i ewentualnie jakie u nich w trakcie rekrutacji ewentualnie są haczyki i pułpki. nie lubię niespodzianek. najbardziej to by mnie interesowała posada mechanika
zdjecie uzytkownika
violka - 2015-03-10 14:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam pytanie czy ktoś kto był w ostatnim czasie na drugim etapie w Poznaniu otrzymał odpowiedz ????
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-03-15 16:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca na stanowisku regionalnego ? Jaka umowa? Limity na km?
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2015-03-16 21:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest super. Żadnych limitów. W sumie to nic się nie robi. 8 wizyt z PM i do domu. Avensis, komputer. itd. Zarobki ? niższe niż PM z długim stażem. Grunt to się nie przejmować. Kadra w Poznaniu ma niskie kwalifikacje więc wynik nie jest ważny. To jest praca dla osób bez ambicji.
zdjecie uzytkownika
japal - 2015-03-18 15:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brzmi ciekawie, ale chyba trochę nudno. Macie w takim razie stałą pensję miesięczną, możecie podac jakieś widełki dla nowych osób? W ogóle ile godzin dziennie zajmuje Wam w takim razie praca, skoro to niby osiem wizyt i do domu. Te auta nie mają aby GPS'u i nikt nie kontroluje co w danej chwili robicie?
zdjecie uzytkownika
pokemon - 2015-03-18 20:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mają GPSu? Ha ha ha. Ale naiwniak.
zdjecie uzytkownika
Luka - 2015-03-18 20:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
maja gps. jak jesteś grzeczny i wykonujesz polecenia nikt się nie czepia. grunt to przytakiwać.
zdjecie uzytkownika
Maximus - 2015-03-18 20:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla początkujących firma ok.(dla młodych) Zarobki słabe od 2200 do 2500 netto. Cześć pensji w formie premii uznaniowej... jak już ktoś wspomniał. Firma zarządzana coraz gorzej. Bez pomysłu i strategii długofalowej. Niektóre produkty się bronią bo są dobre i dobrze wypromowane przez ludzi których w większości już nie ma. Słaba kadra managerska na czele z ich szefem...Zarządzanie przypomina partyzantkę.... czasami groteskowo to wygląda i jest śmiech w terenie. Wszechobecna inwigilacja, durne raporty i tabelki. Przypomina to trochę zarządzanie w firmach w których nie idzie i nie ma pomysłu żeby można było na kogoś zwalić winę. Szkolenia przypominają kabaret ...hahahhha ... poważnie...
Jak ktoś ma nóż na gardle i nie ma kręgosłupa osobowościowego :p no to cóż ...praca w sam raz... Rksi zarabiają śmieszne pieniądze od 3800 netto. Oczywiście część pensji jest płacona w postaci premii uznaniowej, która może zostać zabrana np. za L4.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa składająca się z 3 etapów.
1 rozmowa telefoniczna z HR
2 spotkanie z HR w Poznaniu
3 spotkanie z HR w Poznaniu
Rozmowy przeprowadzone dość profesjonalnie, niestety nie zwracane są koszty dojazdu do Poznania.
Pytania: Na 3 etap rozmowy należy wykonać prezentację na podstawie danych rynkowych.
Wrażenie po rozmowach bardzo pozytywne; wszyscy są bardzo mili, uśmiechnięci, życzliwi. Niech to Was nie zwiedzie!!!! Nie polecam tej firmy!!!!
zdjecie uzytkownika
Nie warto! - 2015-03-20 10:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie już nie chcą tam przychodzić do pracy jako PM i bardzo słusznie! Omijajacie z daleka nie dajcie się ściągnąć nawet za większe pieniądze. Ciągle szukają pracowników bo tam nie da się normalnie pracować :) województwo mazowieckie to zdecydowanie największa pomyłka :) wiarygodność informacji w internecie jest wątpliwa ale jeśli wszyscy źle piszą i sami pracownicy o tym mówią to o czymś już świadczy ...
zdjecie uzytkownika
tromi - 2015-03-24 05:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dramatyczna firma .
12 wizyt , smsy ze sprzedaza do szefa kilka razy w ciagu dnia .
Sledzenie gdzie jezdzisz i o ktorej wracasz do domu , sprawdzanje gdzie jezdzisz nawet w weekendy .
za kazdy kilometr po 17 placisz , dramat .
Spoznisz sie 5 min na pierwsza wizyte atera .
codzienne durne raporty dot jakosci dnia pracy , jak cos odbiega od standardu afera i sie tlumaczysz .
codzienny kołchoz , tak wyglada tam praca.
Ludzie ktorzy tam pracuja poprostu nie trafili do innej firmy dlatego tam siedzą, nie maja porownania .
umowa to oszustwo , 70 na umowie , 30 "pod stolem" dziwie sie ze prawnie jakos to da sie przepchnąc .
Spotkania to faktycznie istny cyrk .
nie polecam nikomu .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofarm Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Biofarm Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie