Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biofarm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Biofarm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Seller - 2015-10-06 17:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@były - sądzisz, że bardziej niż w innych firmach? Teraz to na ogół norma...
Jest jakaś szczególna osoba, na którą trzeba zwrócić uwagę?
zdjecie uzytkownika
Seller - 2015-10-08 11:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były - no to Cię teraz doskonale rozumiem. Wspominasz o zarobakach, że dobre. Możesz rozwinąć myśl?
Atmosfera, to podstawa. A brygadzistów też można ułożyć.
zdjecie uzytkownika
fdhs - 2015-10-08 11:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś może powiedzieć więcej o pracy PH do aptek?
Jak zarobiki(realne)
Jak wygląda uzytkowanie auta?
Jak premia?
zdjecie uzytkownika
Romelo - 2015-10-09 14:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam czy ma ktoś informację którego dnia jest dzień wypłaty w Biofarm-Poznań Produkcja?
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-10-21 16:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOGE wiedzieć ile się zarabia na produkcji tak bez nadgodzin chodzi mi o kobiete zwykły pracownik bo sama pracuje na produkcji i zarabiam 2600zł tys złna reke bez nadgodzin bo u nas nie ma plus socjal bogaty mam a lubie sobie porównać zarobki na produkcji do innych firm ja akurat pracuje w branzy spożywczej.
zdjecie uzytkownika
kamr - 2015-10-25 04:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak widać nie tylko w konkurencji są dobre zarobki, tutaj także można dostać ciekawe pieniądze, no ale nie jest też łatwo się dostać do tej firmy, tym bardziej, że w ostatnim czasie firma głównie zartrudniała przedstawicieli medycznych, jest to także bardzo wymagające stanowisko, no ale zarobki od 4000 w góre.
zdjecie uzytkownika
Lama - 2015-10-26 21:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
bylam na II etapie w Poznaniu. Przejechałam 1200 km i nawet nie oddzwonili( ponad 3 tyg). Jak zadzwoniłam zapytać czy wgl pamietają to pani poinformowała mnie ze zaraz oddzwoni po czym nie odezwała sie 4 dni na co znów zadzwoniłam i zostałam po prostu potraktowana jak śmieć. Poziom rozmowy kwalifikacyjnej byl tragiczny, panie rekrutujące nawet nie wiedziały co mówią i wręcz były chamskie. Rozmowa trwała dosłownie kilka minut. Gdy czekałam przed firma widziałam innych którzy także wychodzili dosłownie po 7-10 minutach. Po niepoważne traktowanie ludzi. Nigdy nawet w malutkich prywatnych firmach nie potraktowano mnie tak źle. Dla mnie porażka.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-11-06 11:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,mam rozmowę na przedstawiciela medycznego w związku z tym chciałem się dopytać o zarobki neto na tym stanowisku, chodzi mi o podstawę, czy premia jest realna i w jakich przedziałach, jakie auto ?gps? ile wizyt lekarskich i aptecznych, czy medyczny sprzedaje do aptek czy jest grupa farmaceutyczna? pozdr
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-11-09 01:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
faktycznie troche zagadkowe to stanowisko przedstawiciela medycznego, w ofercie nie podali konkretnych zarobków. Napisali tylko, ze oferują system pracy dla ambitnych osobowości, rozwój z doświadczonym zespołem menedżerskim no i nowoczesne standardy pracy, ale to wszystko ogólniki moim zdnaiem i to mnie martwi.
zdjecie uzytkownika
Inny - 2015-11-10 16:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,napiszcie proszę coś więcej o pracy na terenie małopolski,jadę na drugi etap wiec za wskazówki będę wdzięczny, chodzi mi o p.kierownik, czy premie realne miesięczne kwartalne, pozdr
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-11-10 22:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś więcej na temat pracy w Małopolsce, jaka atmosfera w tym regionie, p.kierownik. Dostałem sie do drugiego etapu i chciałbym sie dowiedzieć czegoś więcej na temat tych 30% wypłacanej pensji w premii czy to real czy jakaś fikcja, czy premie sa miesięczne czy kwartalne, pozdr.
zdjecie uzytkownika
henix - 2015-11-11 10:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez prawdziwego zaufania obawiam się, że nic w tym momencie się nie zmieni, chociaż finanse dla mnie na razie na tym poziomie są nieosiągalne
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-11-13 13:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale moi dordzy bardzo rzadko daje sie w ofercie pracy zarobki, takie informacje uzyskujemy zazwyczaj na rozmowe.
zdjecie uzytkownika
farma - 2015-11-15 20:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z @mania że zarobki zazwyczaj podają na bezpośrednim spotkaniu z kandydatem. w ogłoszeniu są tylko wymagania.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-11-16 15:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam gorąca prośbę o info zwrotne czy zarobki (podstawa ) 70/30 czyli jest realnie wypłacana w 100 % czy samo 70% ? pozdr
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-11-16 19:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola - 2015-11-16 15:27:23]:
w 100% wypłacana
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-11-17 09:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za odp.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-11-17 17:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest wypłacana....hihihi.... dopóki ktoś w Poznaniu nie stwierdzi że Ci się nie należy( były takie przypadki) lub jesteś na L4.... wtedy zus Ci zabierze i Biofarm...Jesteście desperatami ? czytaliście cały wątek ?
zdjecie uzytkownika
~~~~ - 2015-11-23 13:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia się w laboratorium?
zdjecie uzytkownika
darus - 2015-11-24 16:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy. Obecnie pracują w niej mało kompetentni ludzie, którzy chcą tylko zdobyć doswiadczenie i szybko uciec. I słusznie. Firma bez perspektyw, dla mało ambitnych ludzi. Ciągle sprawdzanie pracowników, gpsy wszędzie zamontowane to nie świadczy dobrze o firmie. Brak zaufania jest mega ważny. Gdyby człowiek nie pracował jak powinien prędzej czy później wyjdzie szydlo z worka. Brak zaufania, ciągła nagonka na pracownika, męczenie testami, maile codziennie, atmosfera niezbyt miła itp. to wszystko sprawia ze nie chce się pracować.Wielu PM z doświadczeniem, wiedzą, kompetencjami uciekło i zostało kilku marnych pracowników, ktorzy próbują podciągnąć firmę. Pracując w niej godzisz się na porażkę z góry skazana. Wizytówka tej firmy daleko spadła na dół. Wstyd się przyznawać że pracuje się w Biofarm firmie przez duże F.
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-12-03 23:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o Biofarm, to mimo negatywnych opinii, chyba byłbym skłonny wysłać do nich CV. Szukają teraz mistrzów produkcji. Praca w systemie 3-zmianowym i zapewniona umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-12-04 15:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można zarobić na stanowisku Pf lub PM( jaka podstawa i ewentualnie premia) ,ile wizyt dziennie, jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-12-06 12:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2015-12-04 15:02:05]:
Poczytaj sobie opinie od początku to będziesz miał obraz i zrozumiesz sens .
zdjecie uzytkownika
Krzys - 2015-12-13 20:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Seller dostałeś ta prace? Tez mam zaproszenie na mistrza ale się waham.
zdjecie uzytkownika
wewee - 2015-12-14 02:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, teraz w dalszym ciagu mozna aplikowac do firmy Biofarm jako na przykład przedstawiciela farmaceutyczny albo przedstawiecila medyczny e Kielcach
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-12-29 22:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dramat
zdjecie uzytkownika
ila - 2015-12-30 16:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedstawiciel Farmaceutyczny u ncih podobno dobrze zarabia, a teraz patrzyłem i jest oferta właśnie u nich. Tylko nie wiem jak z nadgodzinami, ale chyba są.
zdjecie uzytkownika
xXx - 2016-01-13 20:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pojawiła się oferta na Technologa w Biofarm Poznań. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia, wskazówki odnośnie pracy na tym stanowisku w firmie? Jakie wymagania, perspektywy, zarobki? Pzdr.
zdjecie uzytkownika
Sudeczek - 2016-01-13 23:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przede wszystkim masz duży prestiż pracując na takim stanowisku i w takiej firmie, atmosfera w pracy ok, perspektywy takie, że cię szkolą a zarobki to konkretnie niestety się nie orientuję
zdjecie uzytkownika
precelek - 2016-01-23 20:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież przygotowanie do pracy to podstawa @sudeczek i widać, że dzięki temu można się u nich utrzymać. Super, że atmosfera dopisuje, a wiadomo czy oferta na przedstawiciela medycznego w mielcu jest wciąż aktualna? Dzięki
zdjecie uzytkownika
pink - 2016-02-03 05:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beznadziejna firma , nic się nie zmieniło , rotacja i rotacja
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-02-03 08:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałam, że organizują szkolenia wstępne dla nowych pracownków, także na stanowisku Technologa bedą gdyż to praca ze środkami medycznymi,farmkologicnymi, każda firma ma inne zasady wieć trzeba się uczyć od nowa nowych.
zdjecie uzytkownika
234r - 2016-02-05 16:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na stanowisko przedstawiciela medycznego tez jest rekrutacja w kilku miastach w Polsce, wiadomo ze jak chce sie tam pracowac to trzeba miec odpwiednie wyksztalcenie
zdjecie uzytkownika
Praco01 - 2016-02-19 23:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żałuję straconego czasu na pracę w tej firmie, miernota do potęgi nastej. Kadra na każdym poziome masakra. Polecam omijać, wyzysk bez zysku.
zdjecie uzytkownika
like amejs - 2016-02-20 10:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@234r ale nie tylko wykształcenie jest wymagane na stanowisko przedstawiciela medycznego. Niestety. Liczy się także doświadczenie na stanowisku przedstawiciela medycznego lub farmaceutycznego.
zdjecie uzytkownika
qba - 2016-02-29 18:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [like amejs - 2016-02-20 10:48:43]:
znajomości w aptekach się liczą :) itd itp
zdjecie uzytkownika
bartek - 2016-02-29 19:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, to na pewno :) Dlatego dobry przedstawiciel musi być komunikatywny, Panie farmaceutki na pewno będą lepiej rozmawiały, sprzedaż wzrośnie i targety w Biofarm wyrobione :)
zdjecie uzytkownika
love me - 2016-03-14 21:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć! Mam odpowiednie doświadczenie jako przedstawiciel medyczny i ciekawi mnie jakich zarobków można się spodziewać. Można liczyć na benefity socjalne i nawet medyczne.
zdjecie uzytkownika
zmm - 2016-04-08 21:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fdhs - 2015-10-08 11:23:27]:
W Biofarm za samochód służbowy do celów prywatnych płaci się standardowy podatek i oczywiście koszty paliwa, które rozliczane są co miesiąc. Wynagrodzenie (wynegocjowane) jest podzielone 80% na umowie i 20% jako "stała" premia. Ta "stała" premia nie jest wypłacana w przypadku L4 za każdy dzień choroby proporcjonalnie. Zarobki nie są wysokie, ale to oczywiście zapewne względne. Biorąc pod uwagę warunki utrzymania w Warszawie są wręcz śmieszne. W tym miejscu zaznaczam, iż jestem Warszawianką wychowaną w Warszawie i mam tu własne lokum. W przypadku osób przyjezdnych wynagrodzenie może nie wystarczyć na wynajem mieszkania i koszty użytkowania samochodu służbowego... Firma znana jest ze skrajnej inwigilacji swoich pracowników. Nie polecam. Chyba, że ktoś lubi wspierać branżę farmaceutyczną z dziedziny psychiatrii ;)
zdjecie uzytkownika
zmm - 2016-04-08 21:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fdhs - 2015-10-08 11:23:27]:
W Biofarm za samochód służbowy do celów prywatnych płaci się standardowy podatek i oczywiście koszty paliwa, które rozliczane są co miesiąc. Wynagrodzenie (wynegocjowane) jest podzielone 80% na umowie i 20% jako "stała" premia. Ta "stała" premia nie jest wypłacana w przypadku L4 za każdy dzień choroby proporcjonalnie. Zarobki nie są wysokie, ale to oczywiście zapewne względne. Biorąc pod uwagę warunki utrzymania w Warszawie są wręcz śmieszne. W tym miejscu zaznaczam, iż jestem Warszawianką wychowaną w Warszawie i mam tu własne lokum. W przypadku osób przyjezdnych wynagrodzenie może nie wystarczyć na wynajem mieszkania i koszty użytkowania samochodu służbowego... Firma znana jest ze skrajnej inwigilacji swoich pracowników. Nie polecam. Chyba, że ktoś lubi wspierać branżę farmaceutyczną z dziedziny psychiatrii ;)
zdjecie uzytkownika
Daaax - 2016-04-13 23:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę sporo nowych ofert z końca marca, a nawet niektórych już z kwietnia, zastanawiam się tlyko jak to jest z nimi i czy faktycznie idzie się dobrze tutaj ogarnać, czy mają umowę o prace od pierwszego dnia?
zdjecie uzytkownika
Jadzia - 2016-04-28 09:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki PM i PF w Biofarm zależą od negocjacji. Nie należy schodzić poniżej 4 tys. netto.
Na drugim etapie dwie panie mają za zadanie obniżyć wynegocjowaną stawkę na pierwszym o minimum 300 zł tłumacząc tzw. "widełkami"
zdjecie uzytkownika
Marian - 2016-04-28 11:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Użytkowanie samochodu w Biofarm:
1. Monitorowany jest każdy parametr jazdy samochodem poprzez GPS
a. zabronione jest przekraczanie prędkości 140 km/h
b. gwałtowne skręty, hamowania, przyśpieszania są wykazywane w raporcie działu floty i następnie są odejmowane punkty podobnie jak punkty karne przez policję.
c. nie wolno przekraczać 4 tys. obr. w silniku benzynowym.
d. żeby nie przekroczyć 4 tys. obrotów nie można przekroczyć prędkości 130 km/h
2. Samochody to głownie Skody Octavia 1,4 benzyna + LPG - jest moc i jest codzienne tankowanie :)
3. Prywatnie można zrobić 140 km miesięcznie na koszt firmy. Za resztę potrącany jest z pensji ryczałt liczony za każdy km.
4. Od użytkowania samochodu jest i tak potrącany podatek z pensji do US.
5. za wyjazd za granicę samochodem służbowym jest potrącana kwota za wypożyczenie samochodu.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-04-28 16:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zmm - 2016-04-08 21:30:39]:
to co piszesz jest trochę nie aktualne :) wynagrodzenie jest płatne 100%,
zdjecie uzytkownika
jz - 2016-04-28 21:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xyz - 2016-04-28 16:38:42]:
ciekawe, bo nikomu tego jeszcze nie zmienili i nadal jest 70/30
zdjecie uzytkownika
ccc - 2016-05-01 13:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jz - 2016-04-28 21:10:27]:
na cyklówce w ożarowie zmieniali i jest 100%
zdjecie uzytkownika
kicia - 2016-05-04 14:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccc - 2016-05-01 13:56:02]:
Droga Pani z HR-u a jak ze zwolnieniami grupowymi?
Chodzą słuchy, że po cichutku byleby nie wypłacać odpraw?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-05-04 16:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też słyszałam o zwolnieniach,ktoś coś wie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: byłem na rozmowie ponad rok temu do dzisiaj nie raczyli odpowiedzieć, cała rozmowa trwała ok. 10 minut żadnych pytań fachowych z wiedzy, pani zakończyła mówiąc wprost że ze wszystkich kandydatów żaden jej nie pasuje łącznie ze mną ale dadzą znać , jechał człowiek 200 km w jedną stronę, kawy nie zaproponowali - to można znieść, ale że nie raczyli nawet odpowiedzieć to tylko pokazuje w jakim poważaniu mają ludzi. Niedawno widziałem znowu ogłoszenie czyli książę z bajki nadal poszukiwany. Wrażenie MEGA NEGATYWNE.
Pytania: nikt mi nie pasuje łącznie z panem ! -takie słowa padły z ust prowadzącej rozmowę
zdjecie uzytkownika
Xoro - 2016-05-05 21:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gosc no zwolnienia mogły mieć miejsce, bo szukają teraz sporo ludzi do siebie, głównie przedstawicieli medycznych i farmaceutycznych.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-05-09 22:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam to co napisał Marian , flota samochodowa w tej firmie- dno , inwigilacja pracownika,tłumaczenie się z wyjazdów czy oby na pewno były służbowe, tylko 140 km można miesięcznie przejechać prywatnie za resztę km płaci się 0.40 gr za km , dla przykładu w słabej firmie KRKA jest dopuszczone 500 km miesięcznie.Wskazówka dla nowych pracowników przy negocjacji stawki pensji , jak chcecie prywatnie korzystać z tych samochodów , doliczcie 500 + netto , bo będziecie musieli im zwrócić. Samochody przejeżdżone graty , nowe tylko w nagrodę.Są nabory nie ze względu na zwolnienia , tylko rotacje pracowników , którzy sami rezygnują z pracy w tej firmie. Zero zaufania i szacunku do pracowników , już niebawem , nałożą przedstawicielom medycznym opaski na nogi , tak jak więźniom domowym , aby ich inwigilować. Jak jest wybór pracy w innej firmie , to nie ma co tu zaczynać.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Biofarm Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofarm Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert