Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biofarm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Biofarm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mam rozmowe - 2014-06-09 20:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może obrałaś złą taktykę: podaję Ci mój darmowy sprawdzony sposób - podawaj widełki i wtedy dopiero negocjuj. pamiętaj, że w tym momencie Ty wyceniasz swoją pracę :).
zdjecie uzytkownika
Jaaa - 2014-06-11 20:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam! Beznadziejna firma! Jeśli szukasz przyzwoitej pracy,uciekaj stamtąd jak najdalej.
zdjecie uzytkownika
Pokemon - 2014-06-11 21:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie mówiłem..... Jakbyście chcieli 1500, ty by przyjęli, ha ha ha.
zdjecie uzytkownika
mam rozmowe - 2014-06-12 09:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie o to chodzi, upraszczasz. podajesz widelki - jak widzisz że dużo pracy stoisz przy maksymalnej kwocie. jak widzisz, że łatwiejsza - schodzisz lekko z ceny. co ty na to?
zdjecie uzytkownika
NATKA - 2014-06-13 12:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CZY KTOS SIE WYBIERA W PONIEDZIALEK DO POZNANIA?
zdjecie uzytkownika
gerard - 2014-06-13 16:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pytanie odnośnie kasy- czy stawka 1500 zł to jest podstawa, kwota od której się zaczyna czy już wypłata ze wszystkimi dodatkami, benefitami itd? i czy raczej wszystkie stanowiska mają takie stawki podobne czy nie?
zdjecie uzytkownika
biofarm - 2014-06-27 17:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Żal. Zwolnień ciąg dalszy. Pracujesz w strachu. Jeśli ktoś dba o swoje zdrowie to niech nawet na rozmowę nie idzie. Były pracownik
zdjecie uzytkownika
Pokemon - 2014-07-02 12:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać nadal na produkcję kolejny nabór pracowników. Powinno to dać ludziom do myślenia.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-07-02 18:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko nie wiem jaki jest u nich okres wypowiedzenia, ale chyba raczej o tym, że jest się zwolnionym dowiaduje się przynajmniej dzień wcześniej. szukałem jeszcze innych opinii i dowiedziałem się, że są naprawdę jednym z największych polskich producentów farmaceutycznych i leki można znaleźć w każdej aptece, sam sprawdzałem, bo cała ich lista jest na stronie i faktycznie skuteczność tych leków potwierdza wielu lekarzy
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-13 11:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę wiedzieć ile zarabia pracownik produkcyjny na 3 zmiany bo ja pracuje w systemie 4 brygadowym w branzy spożywczej i mam niecałe 3 tys zł na reke plus dodatki wchodzę takie jak premia od zysku premia roczna bony na swieta jedne i drugie wczasowe i takie bony na rekreacje np. na kino i pakiet medyczny lux med.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-07-13 22:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-07-13 11:47:02]:
Ewa a tam gdzie Ty pracujesz nie potrzebują do pracy?:)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-14 16:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buduja nowa hale ale jak przyjmują to poł roku trzeba perzepracowac przez agencje pracy A POTEM EWENTUALNIE ZATRUDNIA ZAKŁAD PRACY tylko ze ja już pracuje z 10 lat w tej firmie i nie zaczynałam od pensji starego pracownika tylko stopniowo miałam wyrównywane przez pares lat.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-07-15 18:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czytając te opinie zastanawiam sie kto je pisze bo rzekomo pisza to byli pracownicy odradzający firmę i w ogóle ale jak ktoś zadaje konkretne pytanie o zarobki samochody i całą resztę to nikt konkretnie nie potrafi odpowiedzieć, mam wrażenie, ze wszyscy co się tu udzielają mają jakieś problemy z mysleniem i są chyba lekko upośledzeni więc nic dziwnego, że jesteście byłymi pracownikami skoro ciężko wam odpowiedzieć na zadawane pytania.
zdjecie uzytkownika
ZXY - 2014-07-26 13:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra
zdjecie uzytkownika
ZXY - 2014-07-26 13:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZXY - 2014-07-26 13:14:00]:
Więc ja mogę odpowiedzieć. Wiadomo że w każdej firmie jest teraz ciężko. Jest duża konkurencja i jest ciśnienie jak wszędzie, więc jak ktoś chce iść pracować bez stresowo to musi zmienić branżę. Samochód to nie priorytet, ale w zależności od stanowiska, przedstawiciele Aurisy, przedstawiciele od sieci Rapidy a kierownicy Octavie lub Avensis, jak źle trafisz to przerobione na gaz.
Za kilometry prywatne nawet w tygodniu płacisz 40 groszy za kilometr. Zarobki w zależności jak wynegocjujesz od 1800 do 4000 zł, ale w proporcji 70% do 30%, w umowie zawarte jest tylko 70%. Podsumowując pieniądze są ważne, ale nie najważniejsze, samochód tym bardziej to tylko narzędzie pracy, NAJWAŻNIEJSZY JEST CAŁY TEN SYSTEM PRACY, ATMOSFERA, WSPARCIE I ITP. TEGO TU BARDZO BRAKUJE. ROZUMIEM ŻE FIRMA JEST NASTAWIONA NA ZYSKI, ALE NIE MOŻE BYĆ TAK ŻE MASZ JE WYCZAROWAĆ A WŁAŚNIE W BIOFARM TAK JEST. NIKT NIE POWIE CI JAK, MA TAK BYĆ I JUŻ. CAŁKOWICIE NIE PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO WIELU CODZIENNYCH SPRAW. TWRAZ POJAWIŁO SIĘ OGŁOSZENIE JAKO PRZEDSTAWICIEL DS. KLIENTÓW KLUCZOWYCH - HURTOWNIE. W OGŁOSZENIENIU JEST MIĘDZY INNYMIWOJEWÓDZTWO LUBUSKIE I KUJAWSKO POMORSKIE, NIEWIEM CO PRZEDSTAWICIEL M,A TAM ROBIĆ SKORO TAM NIE MA JUŻ OD DAWNA ŻADNEGO ODDZIAŁU HURTOWNI ALE JAK HASŁO BIOFARM W OGŁOSZENIU NIE LICZY SIĘ CO WIESZ TYLKO CO ZROBISZ Z TYM CO WIESZ. OSTANIE CO DODAM TO TO ŻE PERWSZA UMOWA JEST NA 3 MCE. W TYM CZASIE MUSISZ SIĘ SPRAWDZIĆ BO JAK NIE TO CIĘ NIE MA A WIADOMO ŻE MINIMALNYM OKRESEM DO OCENY CZŁOWIEKA TO 6 M-CY.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-07-28 15:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A wiesz ile kasy można wyrwać w podstawie na to stanowisko od klientów kluczowych??? z 10- letnim doświadczeniem w branży? Bo chyba nie 4tys netto ;-)
zdjecie uzytkownika
ZXY - 2014-07-28 16:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-07-28 15:26:56]:
Sam jestem ciekawy, ale myślę że 5 to HUK.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-07-28 18:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZXY - 2014-07-28 16:17:54]:
Thx :-)
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-07-29 18:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A na produkcji ile się zarabia tak mniej więcej i dlaczego przyjmują do pracy bo czytałam w ogłoszeniu w necie ze przyjmują do pracy na produkcje.
zdjecie uzytkownika
kaja087 - 2014-07-30 15:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@magda, nie widziałam żadnego ogłoszenia na produkcje, ale są na przedstawiciela medycznefo, farmaceutycznego, na helpdesk nawet, ale to w różnych miastach są i nie nie wiem czy interesuje Cię Poznań, Grodzisk Mazowiecki czy Gdynia, jak sprecyzujesz to postaram się pomóc. Odnośnie firmy to znalazłam ją, bo kupiłam w patece suplementy diety, bo przecież wakacje miały się zacząć, a ja nadal wyglądam jak rok, dwa lata temu. Po przeczytaniu opinii na temat różnych produktów w końcu postanowiłam, że wypróbuje ten ich, nazywa się "Bodyline" Najlepsze jest to, że ma fajny i zdrowy skład, bo nie ma tam jakiś E0494 czy innej chemii, z ulotki wam napisze - Ekstrakt (5:1) z owoców tamaryndowca malabarskiego), ekstraktz nasion fasoli białe, winian L-karnityny, ekstrakt (20:1) z liści zielonej herbaty (Camellia sinensis leaf), trójchlorek chromu, jodek potasu (KJ), stearynian magnezu i takie inne tego typu
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-07-31 14:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja przez przypadek w pracuj pl widziałam jakos na początku lipca ogłoszenie w necie ze firma przyjmie do pracy na produkcje w poznaniu i chciałam się spytac z ciekawości ile tak mniej więcej się zarabia .
zdjecie uzytkownika
miro234 - 2014-08-29 13:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja nie widziałem tej oferty, a poluje od początku wakacji na coś od nich z firmy, bo słyszałem, że spoko u nich z praca, że nie ma presji jakieś mega, a i kasa jest taka, że da się wyżyć i opłacić rachunki. Podobno tez ma się jakieś zniżki czy to na suplementy diety czy na inne tabletki i tego typu lekarstwa
zdjecie uzytkownika
janek456 - 2014-09-08 16:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
miro234 o czym Ty w ogóle piszesz? polujesz od początku wakacji? przecież biofarm cały czas się ogłasza w internecie. Nie dlatego,że zwiększają zapotrzebowanie na przedstawicieli. Przeciwnie, ci co pracowali jakiś czas(czyt. od 3 miesięcy do 2-3 lat) albo zostali zwolnieni albo sami się zwalniają:) Nie ma presji? jeśli lubisz budzić się z nadciśnieniem na samą myśl o tym że zaczynasz cudowny, kolejny dzień pracy to droga wolna do "szczęścia" :) Są znżki na suplementy? Nie zauwazyłem. Wypłata rozpisana 70% +30% (premia- którą można obciąć jak się chce i za co się chce). Jeśli lubisz manipulację, donoszenie, ciągły stres, jesteś dyspozycyjny(od 7 do 21- obowiązkowe odpisywanie na meile) a przy tym pokorny, lubisz być poniżany i nie masz swojego zdania to idealna praca dla Ciebie:) Opinie wśród lekarzy o Biofarmie nie są najlepsze ;) Biofarm jak mogłoby się wydawać dyletantom z Poznania to nie tylko świetne leki ale PRZEDE WSZYSTKIM ludzie, którzy je promują. Tutaj jesteś nikim.
zdjecie uzytkownika
puffff - 2014-09-11 19:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kaja087 - 2014-07-30 15:28:52]:
od zakupu suplementu w aptece do wsparcia w zakresie znalezienia wakatu???
Pufff...
zdjecie uzytkownika
piwot - 2014-09-12 16:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no mam też wątpliwości czy firma Biofarm dobrze jest postrzegana na rynku, no do lekarze jak pójdziesz to też nie przepisze Ci do kupienia tych tabletek, przeważnie suplementów nie dostaniesz w ogóle w aptekach, tylko możesz je kupić przez internet albo w specjalnych stoiskach, bo to nie jest takie znowu bardzo zdrowe
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofarm Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x