brak logo

Skrzyniarz Transport

Kielce

Opinie o Skrzyniarz Transport

Nie Smierdzi Groszem Tam ! 2014-08-01 12:23:36
Uwaga na Firme In Time Trasport Kiece i na jegow wspolnika Viainfo Transport niejaki SIUDAK i WRONA obiecuja DZIADY kokosy po 10.ooo tys zł na miesiac za jazde po UE a 1.000zł nie ma kto wypłacic za charowe ! Nie polecam tej Firmy ani jednej ani drogiej to zwykłe KRĘTY i OSZUSTY. Pilnowac sie i nie dac DZIADOM bogacic sie twoja krzywda ! Te dwie Smieszne Firmy juz cale Kiece znaja !! Pozdr Bogdan.
Polecamy lektore na wieczor ! 2014-08-09 21:44:54
Prosimy wpisac sobie w google - opinie artur siudak kielce dowisz sie wiecej o KRĘCIE ! Tam dziadowi dokładnie DUPOSKO wszystcy obrabiaja w sumie prawidłowo , bo nie jednego juz przekrecił i nie zapłacił za prace. Z takimi tak sie robi ......Pozdr Zafazowany 13.
Hahahahha !! 2014-08-12 14:34:16
Jak w temacie ! prawidłowo tepic Oszustów ...........
Wredny 2 2014-08-30 13:36:02
Kierowca ! Przestegam przed Firmą - In Time Transport z Kielc ! Oszukują na pieniądzach i nie płaca ludzią za jazde ! Omijać cwaniaczków. Mati.( Nie daj Dupy) !!!
Ącki2 2015-01-06 17:41:01
Panowie pilnujemy się i omijamy KMIOTÓW z " In Time " @krzak ! Te 2a DURNIE nie płacą ludzią Kasy za prace nawet nie kapią już ! Kur*** mają już pare spraw po sądach i komornik tylko czeka żeby jeb**** wszystko i ostęplować ! ( Nie pozwól żeby Cie jakieś 2a KMIOTY w bambuko robiły na kasie ) ! Omijamy ich ! Konkurencja. Przeczytaj i podaj dalej ............
reno 2015-01-19 08:57:34
Uwarzajcie na firme SKRZYNIARZ TRANSPORT z kielc z siedzibą na batalionów chłopskich potrafia obiecywac wyjazdy a nie dotrzymóją słowa nawet nie potrafią odebrac telefonów i powiedziec ze nie jedziesz czy cos tylko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich mają cala firma skrzyniarz mają głóche telefony nie wiedzą jak sie odbiera telefony do szkoly ich trzeba zapisac zeby odróżnic kolory słóchawek zielony od czerwonego. nawet nie potrafią głópiej urlopówki wypisac obiecóją telefon butle nawigacje a co do trzego to wszystko mósisz miec swoje.
1
Zesrany 3 2015-01-21 14:33:16
Reno ? wrzuć na luz ! Te to chociaż tel nie umieja odebrać ? ( Może daltonisty jakieś) albo kołek w "D" wlazł ! Ale te dwa Oszołomy z "In Time" @Krzak to dopiero porażka ! Te dwa Dziady wogule już przetały płacić kase !!! Panowie omijać dziadów i nie dać się robić w bambuko ! Brak kasy przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Hahahahahahhahaahhahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2015-01-26 11:41:20
Jak w temacie....................
ul 2015-01-26 11:48:51
Widzę pełno negatywnych opinii i tylko rady aby prace zmienić. Tak w sumie długo szukałem także w tej firmie... Znalazłem pewnie o wiele lepszą dzięki rejestracji na stronie rekrutacyjnarewolucja.pl
Prezes młynów zbożowych ! 2015-01-27 11:15:32
Wiemy kolego i cztamy już o tym oszuście z 'In Time' @krzak ! Dobra rada Panowie jest taka i prosta ? Nie ufać i nie wierzyć Dziadom których pierwszy raz widzisz na oczy ! Tak te dwa drętwusy nauczyły się zapewne gadki już na pamięć i klepią jedno i to samo każdemu do łepetyny a głupi i naiwny polaczyna wieży i robi sobie nadzieje że taka jest prawda!! Panowie te kolesie przekręciły juz nie jednego z kierowców o czym żecz jasna możemy poczytać wpisując w google - opinie Artur Siudak kielce ....... 8stron i 8stron nasranych i negatywnych wpisów co świadczy o niczym innym jak o nieudolności firmy prze tych dwóch Kretów ! Rada ? Omijać poprostu GÓWNO !
Niewidzialna rączka 13 i 000 2015-01-27 12:39:20
Hahahahaahahahah !!! Kto ze smiałków da Ci dzisiaj 10.000tys nowych zł za prace w Kielcach ? Hahahahaahahah !!! Panowie ? trzeba by być naprwade głupim i naiwnym tępakiem żeby w takie brednie uwierzyć takim Krętom z @Krzak 'In Time Zoooooo Wrocław' Te Durnie 2a nie są w stanie zapłacić Ci = 1.000zł na miesiąc a co dopiero śpiew w małpim gaju ! Krętów już w całych Kielcach ludzie znają jak nie w polsce i europie! Więc , zatrudnij się u Kręta Siudaka i Wrony a kase będziesz widział jak świnia niebo w Chlewie albo tylko w internecie na obrazkach $ Pozdr Ekipa.
Beczka ze śmiechem ! 2015-01-27 14:33:18
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH................................KONKURENCJA NIE ŚPI !
Bida wszędzie ! 2015-01-28 15:04:12
Tepić Panowie śmiesznych bambrów co grosza przy dupsku nie mają i groszem nie śmierdzą ! Jest ich w CK jak nasrał ! Czytać opinie i recenzje co o dziadach kto pisze ! I nie dać się łapać na drentwą gatke bo takich usrańców dziś jest w Hu............ Zbyszek .
Rysiek z kielc. 2015-01-29 19:22:38
Tych dwóch oszołomów z "in Time" Zoo to jakieś bajkopisarze ! Ja nie wiem czemu one bajek nie piszą ? Chyba by lepiej na tej branży zarobili ! Prawidłowo Panowie tępić dziadostwo...............
Opier**** DUP 2 2015-02-20 15:29:47
Heheheheh wiemy już Mistrzu o tym !!! Zresztą cała Polska już wie o @krzakach z In Time Zoooo Wrocław że to 2a ZŁODZIEJE i KRĘTY ! Poprostu?....... uważać na Kmiotów i nie podejmować pracy tam pozdr- Kierowca bombowca.
Wyluzowany Driver 2 2015-02-27 10:40:55
Szanowni "pracodawcy". Jak wam się nie znudzi szukać kierowcy co miesiąc. Są tutaj ogłoszenia tych samych "pracodawców" co szukają kierowcy co miesiąc bo nikt z nimi nie chce współpracować. Czy do was nie dociera że czasy "frajerów" co jeździli za 0,20 zł/km się skończyły. Macie takie wymagania że głowa boli (miedzy innymi znajomość kilku języków) Czy do was nie dociera że osoba która zna choćby jeden język obcy woli pracować na budowie bezstresowo i zarabiać 1500 euro ( a nie ochłapy np. te 0,20 zł/km) Nie ma się co oszukiwać ale ponad 90% kierowców nie zna żadnego języka (gdyby znał na pewno wolał by iść na budowę za wspomniane 1500 euro i codziennie spać we własnym łóżku) Większość "pracodawców" wymaga uczciwości (najlepiej by było zacząć od samego siebie) Czy nie lepiej zapłacić godziwe wynagrodzenie i nie szukać kierowcy co miesiąc ? Przed ustaleniem wysokości wynagrodzenia zapytajcie się samych siebie czy "wy" byście się kisili w busie za taką stawkę. UCZCIWY PRACODAWCA to stawia jasne warunki w ogłoszeniu (czego wymaga i co oferuje) a większość z was ma same wymagania a w zamian oferuje "atrakcyjne wynagrodzenie" ha ha (opamiętajcie się) Większość z "was" nie chce powiedzieć jakie jet wynagrodzenie tylko chcę się spotkać w celu omówienia szczegółów (chcecie zobaczyć z kim macie do czynienia i jaki macie wachlarz możliwości do kręcenia, najlepiej jakby kierowca nie umiał liczyć do 10 co wyklucza wasze wymagania znajomości języków) Nie wymagajcie wysyłania do was CV. Nikt o zdrowych zmysłach tego nie zrobi w odpowiedzi na ogłoszenie nie znając nazwy, adresu, tel firmy itd. (CV to można zanieść osobiście do firmy a "was" nawet nie stać na zwykły starter za 5 zł żeby umożliwić kontakt tel. Już na samym początku nie jesteście uczciwi wobec kierowcy. Idąc "waszym" tokiem rozumowania to zawsze będziecie mieli do czynienia z amatorami a nie kierowcami (co się wiąże z samymi problemami) bo nikt normalny na takie warunki się nie zgodzi. Traktujcie kierowców w taki sposób w jaki sami byście chcieli być traktowani. Pozdrawiam wszystkich.
1
Marek z konkurencji ! 2015-03-02 19:23:58
Fakt też to ogłoszenie już widziałem pare razy ! Pewnie następny kręt albo marny płatnik i ludzie (usunięte przez administratora) od dziada!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahah .....................Jeszcze troche i sam na siebie kręt będzie (usunięte przez administratora)
Tylko ze zdjęciem ! Hhaha ! 2015-03-07 13:50:00
Uwaga to ogłoszenie pojawia się regularnie co 2-3 tygodnie ! "Bez zdjęcia nie podchodz" Mistrzu już tylu orżnoł że teraz każdego musi widzieć żeby plamy nie dać ! ****Punktualny, odpowiedzialny w wieku powyżej 25 lat poszukiwany.Praca miedzy 4-11ta pon sroda piatek w perspektywie codziennie. Stala trasa w zaopatrzeniu.Praca nie jest ciężka.Moze byc kobieta. Podstawa to umiejetnosc prowadzenie auta i rzetelnosc.Cv na meil.Przegladam tylko te ze zdjęciem. Oddzwaniam do wybranych***** No tak ! ( Hahahahahah)...........
Marny grosz ! 2015-03-08 18:13:01
Hhaahahahahahahahahahahhahaahhahahaha !!!!!!!!!!!! Prostaki (usunięte przez administratora) ( Naród się śmieje z was po same pachy ) ..............
Uwaga następny marny płatnik ! 2015-04-02 08:33:35
Kierowca Międzynarodowy

branża
Transport i logistyka

kategoria
praca stała

opis zadań na stanowisku
Firma zatrudni kierowcę z własną działalnością do Transportu Międzynarodowego UE

wymagania
kat. Prawa jazdy B, Wymagane doświadczenie.

nazwa firmy poszukującej pracownika
ANOPOL Sp.zo.o.

kontakt z pracodawcą
793-994-114

Adres e-mail
patrycja.biuro.kielce@gmail.com
Omijać Panowie to ogłoszenie tutaj nie zarobisz !
Desperados. 2015-04-04 13:44:03
Prawda ! Jeżdzisz co 2gi kurs przeładowany czasem 2568kg i stanie po parkingach za które złamanego grosza nie dostaniesz! Ten wpis tutaj jest tylko po to żeby następnych uczciwych kierowców przestrzec przed dziadami które notorycznie żerują na głupkach ! Czytać Panowie co i o kim kto dzisiaj pisze ! Bo w 90% piszą ludzie prawdę. Zanim zaczniesz pracować na dziada poczytaj najpierw o Nim , czasem warto za nim będziesz siedział i płakał bo kutas Cie orżnął na kase ! Pozdr Gość z branży .
Marne płatniki 2a ! 2015-04-06 09:47:28
Szanowni i Śmieszni pracodawcy (marne płatniki) , czasy ( usunięte przez administratora ) już dawno się skończyły , sami widzicie że nikt na Was dziady już nie chce tyrać ! Anpol czy In Time to najgorsze firmy tam gdzie patrzą tylko i wyłącznie jak tu Cie przeżeżbić i grosza nie zapłacić ! Samochody stoją i rdzewieją po parkingach bo nikt na dziadów w CK nie chce już robić. Panowie i Durnie Firm w CK dzisiaj trzeba płacić ludzią i płakać żeby mieć dobrych pracowników , bo nikt Wam za jałmużne nie będzie dziś tyrał! Także proponuje ? = barana o ściane betonową 05m ( rozbieg conajmniej 100metrów) a potem dopiero zastanowić sie co dla Was bamberki jest lepsze!! Bo za rok będziecie tyrać same na siebie dziady ! ( Motto - bo czasy Frajerów już dawno skończyły się) . Wesołych Świąt Dziady . Marian .
Hahahahahahhahaahhahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2015-04-07 15:09:13
Jak w temacie .............
Pawełek . 2015-04-14 20:02:44
Popieram Was Panowie bo to słuszna sprawa nagłaśniania tego problemu. Śmieszne a czasem fałszywe firmy powstają dzisiaj jak grzyby po deszczu i cwaniaczki (bamberki) myślą że wszystkie rozumy pozjadały że ktoś będzie tyrał na dziadów za marne pieniądze i jakieś śmieciówki ! Jak widać nikt już takich robót nie chce łapać ani mieć z nimi do czynienia co można poczytać sobie po różnych portalach i przy okazji pierdolnąć ze śmiechu jak im każdy dupsko bez mydła bolcuje ! Dopóki nie zaczniecie płacić Panowie kasy konkretnej za prace do póty nikt na Was usrańce nie zechce dzisiaj pracować ! Pracowałem kiedyś w "Anopolu " i ? Tyrałem jak głupi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a bamberek docenił Mnie i zapłacił 17g/km po przeliczeniu przejechanych km i zakończeniu pracy po 3tygodniach i 2ch dniach ! Na dzień dobry kur*** co to nie ON !!! Jak On nie płaci ! Jak u Niego jest dobrze !! Ile u niego robi wiary !!! I takie głupoty klepał a po paru tygodniach okazało się że to po prostu = LIPA ! Następny marny płatnik w Kielcach szukający non stop jeleni do pracy na dziada. Na dzień dzisiejszy widzę że samochody stoją i rdzewieją z braku pracowników w tej śmiesznej firmie ! Nie polecam nikomu tej Firmy.
Elastyczny i bamblastyczny czas pracy ! 2015-04-15 13:15:28
Kierowca międzynarodowy/krajowy kat. B
Kielce, Świętokrzyskie Dodane o 10:32, 13. kwietnia 2015, ID ogłoszenia: 102627911

Obserwuj
Wymiar zatrudnienia:
Inny
Forma zatrudnienia:
Inna

Oferujmy pracę w charakterze kierowcy samochodu dostawczego na trasach krajowych i międzynarodowych.
Czas pracy elastyczny- jeden dzień jeżdzisz a trzy dni stoisz ( Elastico). Sumując = 100zł na tydzień zapr głupków i jeleni........
O Matko ... 2015-04-16 11:32:39
Hahahhahaahahahahhaahahhahahahahahahaha !!!!!!!!!! Kur*** ten tekst kopiuje i do teelexprssu wrzucam ! Niech naród z głupka się śmieje !!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahahahah....................masakra!
Podjarany 2 2015-04-18 19:50:30
Hahahahahhah !!! A tak się durnie kochały i lubiły ,jeden drugiemu by do dupska bez wazeliny wlazł a teraz? Hahahahahha masakra , żal i nienawiść czytam tutaj. Cóż ... "śpiewały jaskółki że najgorsze są spółki". Co kasa robi z mózgów idiotom i skończonym prawie że bankrutom hahahaha !! Ale? jak by nie było to jeden drugiego jest wart !!! Ten = złodziej i tamten złodziej ! Zadajcie sobie dziady 2a pytanie -(Siudak , Wrona) kto zechce na Was robić nawet i w przyszłości jak opinie spierd**** macie już w całym Kraju !
Marek z konkurencji ! 2015-04-22 08:28:00
Kto ? No chyba nie ma już głupka w CK żeby na dziada robił ! Ludzie sami uciekają od takich śmiesznych pracodawców jak "In Time Anopol czy Arma Express " Te wszystkie to marne płatniki i nikt już na nich nie chce robić bo ludzie się już poznali co są warci .........
Bocian z kulawą nogą wylądował na wichurze ! 2015-05-01 18:35:13
Uważać Panowie na KURWĘ z "In Time @Krzak " z Kielc -( Siudaka) ! Nie płaci Śmieć kasy ludzią !!!!!!!!!!
Nie Śmierdzą H**** groszem ! 2015-05-02 19:13:08
Hahhaahahahahahahahahahhahaahahhaah !!!!!!!!!!!!!!!
Uwaga na cwaniaczków ! 2015-05-03 09:18:45
Gość z branży bez lipy 2 - 2015-05-03 09:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsze Firmy w Kielcach na które trzeba uważać Panowie to ; Num 1 w Kielcach Złodziej i Oszust pierwsza liga - "In Time @Krzak " Num 2 Arma Express @Krzak " te dwa Durnie zmieniają ludzi jak rękawice ? Czyżby nikt się nie sprawdził? A może pracodawca jest H*** wart ! Num 3 Anopl @Krzak - Jeżdzisz non stop przeładowany , marna kas , praca non stop pod stresem ! Omijać Panowie te 3y firmy tam nie ma pieniędzy dla Was ! Wbijać się do W-wy albo do Wrocławia tam płacą dobrze a nie jałmórznę z której nie da się wyżyć ! Złodzieją , Krętą i Oszustą a jest ich jak nasrał w Kielcach mówimy = Wypierdalać Dziady ! Nikt na Was już nie chce robić bo czasy frajerów dawno się skończyły już ..............Arek z CK.
Bartek z kielc 2015-05-14 19:29:12
Hahahahahahahah ! Wiemy ! Huczy już o nich w Kielcach ! Kogo by nie zapytał to no sorry ale każdy jeden wypowiada się negatywnie i 0 ściemy bo i po co ! Po prostu omijać Krętów i naciągaczy z Kielc ! Bartek.
Marek z konkurencji ! 2015-05-25 08:32:54
Wrone ? To dawno puścił Siudak w maliny i do tej pory nie może z nich biedak wyjść ! Takie kumple były ponoć ? Co kasa robi z ludzi ! Szmacą się a naród z głupków się śmieje i ma ubaw po pachy i ma racje ! Marek.
V- maxxx 2015-05-29 14:05:13
Hahhaahahahha !! No tak śmieją i to dość głośno !
gość 2016-02-09 14:39:46
To śmieszne, że mówisz o szkole bo sam powinieneś tam iść. Skoro jednak miałeś pod górkę to proponuję pisać opinie ze słownikiem.
ropuszysko74 2016-04-05 19:37:21
Panowie i Panie .piszę ten tekst bardzo obiektywnie ,pracuję w firmie skrzyniarz transport kielce i uważam tą firmę za bardzo w porządku pod każdym wzgledem jestem kierowcą w tej firmie od .ok. osmiu m-cy i nigdy ale to prze nigdy żadnych problemów .bardzo uczciwa rodzinna firma.wszystkim kierowcą życzę pracy w takiej firmie.pozdrawiam wszyskich kierowców.robert z buska.
ilon 2016-05-11 22:53:41
mi się wydaje, ze do nich aktualnie ejst jedna taka ciekawa oferta pracy jako Kierowca samochodu dostawczego, bo mają stawki i godzinowe i jakby za przejazd ogólny.
Zostaw swoją opinię o Skrzyniarz Transport - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skrzyniarz Transport