brak logo

Translation Street

Kraków

Opinie o Translation Street

ICN POLFA 2014-05-25 18:29:21
Pracujemy razem już 5. rok i nie żałuję. 100% tłumaczeń oddanych na czas. Nigdy nie dali mi odczuć zniecierpliwienia, a pytań, przed rozpoczęciem współpracy, mieliśmy wiele. Tłumaczymy moim zdaniem naprawdę trudne teksty (medycyna, farmacja, ulotki, zawieszane w Internecie teksty i masa innych spraw na bieżąco) i się sprawdzają. Jasno oceniają ryzyka, niejednokrotnie pracowali dla nas w weekend. Mają też w ofercie skład, korekty, wszystko jasne, rozpisane. Z miłą chęcią zostawiam pozytywny komentarz.
Marco 2014-05-25 18:30:36
Tłumaczymy w TS książki. Nigdy nie mam z nimi problemów: jest jakość, są terminowi. Podoba mi się, że zawsze doradzają (tłumaczenia, redakcje, terminy, ustawiają modele). Sam pracuję pod presją czasu, zależy mi na perfekcjonistach i w tym biurze tłumaczeń na takich trafiam. Poza tym wysoka kultura kontaktów. Polecam zdecydowanie!

NoWa 2014-05-25 18:39:00
Reprezentuję branżę IT. W TRANSLATION STREET łączą jakość z super obsługą klienta. Zawsze wiem, co się da i na kiedy zrobić - erfekcyjnie Profesjonalnie prowadzone projekty, takiego partnera szukalem :).
ES 2014-05-25 19:15:04
Moim zdaniem najlepsze tłumaczenia na rynku. Zamawiałam, pracując w Narodowym Centrum Kultury i Krajowej Izbie Gospodarczej. Polecałam znajomym. Szybko, profesjonalnie i - jako że firma z Krakowa - o wiele taniej niż w Warszawie. Mucha nie siada. A spersonalizowane i ciekawe kartki na każde święta to naprawdę miły bonus.
Sandra 2014-05-25 19:55:22
Tłumaczymy masowo, tłumaczymy dużo. TS spełnia nasze oczekiwania, a są zwykle duże: chcemy przetłumaczyć szybko, teksty są łatwiejsze i trudniejsze, ale zwykle wymagające (finanse, bankowość). Deklarują, że pracują ze specjalistami i to widać. Warci polecenia.
adhoc 2014-05-26 09:18:33
Rzeczowo i kompetentnie. Dobre ceny za ekstra produkt. Próbowalismy innych rozwiazan ale koniec końcow trafiamy do Translationstreet. Warto.
M 2014-05-26 09:36:20
Warto, naprawdę warto. Wszystko zgodnie z ustalonymi wcześniej terminami, na bardzo wysoki poziomie (widać, że nad tekstem pracuje nie tylko tłumacz), a przede wszystkim w bardzo przyjemnej atmosferze.
PZ 2014-05-26 10:40:03
Mają native speakerów chyba wszystkich języków. My u nich zamawiamy fiński, chorwacki,  estoński, szwedzki głównie, ale zdarza się macedoński i koreański (dokumenty firmy, NIP, REGON, zaświadczenia, certyfikaty itede). Podoba mi się, że tłumaczą  i zapewniają też pełną obsługę post-, to znaczy używają zaawansowanych programów  graficznych, wiedzą, co to  korekta, nie oddają czegokolwiek. Oceniam ich usługi wysoko.
Adams 2014-07-03 21:01:22

Warto zostawić u nich pieniądze. Jako wiodący producent kosmetyków tłumaczymy dużo tekstów marketingowych, ulotek, tekstów do druku - w różnych formach. Nie zawodzą. Duński, szwedzki, serbski, rumuński, kazachski, fiński, estoński, bułgarski, chiński, arabski, włoski, hiszpański, francuski, angielski, niemiecki, rosyjski i jeszcze parę innych - zależy, gdzie eksportujemy. W TS mamy tłumaczenia, korekty, sprawdzają nasze teksty po wlewkach. Polecam, bo szukałam wiele lat takiego partnera
olek 2015-02-03 14:36:37
no chyba żartujecie, że praca u nich nie jest pracą stałą.. to są w końcu tłumaczenia i oni tam raczej pracują na zlecenie jakieś, mają już swoich pracowników konkretnie to wiadomo, ale oni raczej zdalnie pracują tak mi się wydaje przynajmniej... no i też jestem bardzo ciekawy jak z wynagrodzeniem w takim biurze tłumaczeń jest.
mailto 2015-02-16 13:04:10
mnie ciekawi jak wygląda praca wewnątrz firmy, bo opinii o współpracy ze zleceniodawcami podejrzanie dużo tego samego dnia w ciągu jednej godziny, ale o tym jak się tam pracuje nic
7
mailto 2015-04-21 13:48:13
@konik czyli rekrutacja raczej po znajomości?
Translation Street 2016-06-16 17:24:52
W imieniu Translation Street odpowiadam, że opinie bywają akceptowane tego samego dnia i wtedy pojawiają się "hurtowo" na stronie. Pozdrawiamy!

Translation Street
Translation Street 2016-06-16 17:26:49
Panie Aleksandrze,
Witamy serdecznie!
Bardzo dbamy o dopasowanie stawki do jakości tłumaczenia. Jeśli redakcja/ weryfikacja/ korekta kosztuje nas dodatkowo - nie możemy płacić bardzo wysoko. Poza tym staramy się negocjować dla naszych oddanych Klientów.

Pozdrawiamy, Translation Street

Translation Street 2016-06-16 17:33:06
Kochani!

1. Nie zatrudniamy Znajomych Królika. Nawet jeśli Królik jest przystojny. Nawet jeśli Królika lubimy. Zatrudniany „po kompetencjach”.
2. Mamy wspaniały zespół, który jest merytorycznie świetnie wyszkolony. Praca wewnętrzna dla nas oznacza sprawdzenie się w testach, w rozmowach po polsku i w j. obcym – jest sito z drobnymi okami, naprawdę.
3. Stawiamy na jakość, więc to jedyne wyjście.
Pozdrawiamy!
Translation Street

Michał 2016-07-07 18:22:34
@Translation Street konkretne odpowiedzi, fajnie, że wszystko wyjaśniacie :)
TakaPrawda:) 2016-10-24 20:01:26
Kłamiecie. Opinie pojawiają się na bieżąco. Więc po prostu umieszczaliście jedna po drugiej :)
1
Zostaw swoją opinię o Translation Street - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Translation Street